2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa geç kaldım giden arkadaşlara çok selamlar sizlerinde ramazanı hayırlı olsun..bugün kızımın doğumgünü bakınıp biraz çıkıcam ...güzel haberler beklediğim arkadaşlarımdan böyle haberler alınca hem şaşırıp hem çok üzüldüm bende bugün tahlillerimi yaptırdım 20.haftada gel tetenoz aşısı yapıcaz dediler..kızımda da olmuştum bilmeyenlerin hberi olsun..

herkese iyi akşamlar bendende bugünlük bu kadar
hayırlı ramazanlar arkadaşlar ALLAH bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
ALLAHım bütün herkese evlatlarını nasip etsin opuyorumnanaktan

kızının doğum günü kutlu olsun.tetanoz aşısını ben de duymuştum canım gidince doktora soracağım.sağlık ocağında olacağız galiba o aşıyı değilmi?

Öncelikle herkezin Ramazan Ayı mübarek olsun bu mübarek ayda bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Herseyin en güzelini hakeden anne ve anne adayları sabırlıklar ve güzellikler diliyorum.
Bugün istemesekte üzücü haberler aldık ...Sabırlı ve güçlü olun ne olur Allahtan ümid kesilmez ve en kısa zamanda Rabbim sizlere en güzel haberleri vermeyi nasip etsin.

herkese iyi akşamlar bendende bugünlük bu kadar
hayırlı ramazanlar arkadaşlar ALLAH bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
ALLAHım bütün herkese evlatlarını nasip etsin opuyorumnanaktan

cnm sanada hayırlı ramazanlar..öptüm gülegüle..
kızının doğum günü kutlu olsun.tetanoz aşısını ben de duymuştum canım gidince doktora soracağım.sağlık ocağında olacağız galiba o aşıyı değilmi?
sağol cnm inşallah sizlerde bebeişlerinizin doğumgünlerini kutlarsınız.. evet sağlık ocağına gittim....ord yapıyolar..

amin cnm .....
inşallah herkez dilediği şeylere hayırlııs ile sahip olur..

off ya kafam dağılsın diye diğer topiklerde dolaşırken bir arkadaşında bebeğinin kalbi durmuş kürtaj olmuş.daha beter moralim bozuldu Allahım sen koru.

hayırlı ramazanlar arkadaşlar herkese...yaa ben bugün hiç bir şey yiyemedim bu saate kadar halada yiyemiyorum bebişime bişey olurmu çok korkuyorummafoldumben

Bende öyle biliyorum ama çevremdekiler fitrenin verirken bu niyette de verirsin dedi araştırıyordum bende bu konuyu ..Bir kaç kişiye daha sorcam bakalım

canım ben imam hatip lisesi mezunuyum az çok okudum biliyorum oruç tutmuyorsan fitresini veremezsin o hasta ve yaşlılar için geçerlidir sen genç olduğun için öyle kalıcı bir rahatsızlığın olmadığı için malesef kazasını yapmak mecburiyetindesin aksi halde fitresini vewrsen kabul olmaz inşallah yardımcı olabilmişimdir...

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum arkadaşlar,meleklerini cennete uğurlayanlara da sabır ve tez zamanda yeni melekler diliyorum.Gerçekten çok üzüldüm arkadaşlar

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.yüce allahım şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin.evlatlarımıza sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun bizlere rabbim yanımızda ve yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…