- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.641
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bu ay tüp bebek yaptırdım sonuç bu ayın 22 sinde yani c.tesi günü belli olacak inşallah bende aranıza katılırım.
herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar.allahım şu mübarek ayın hürmetine evlatlarımızı korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan isteyen herkeze sağlıklı bir evlat versin.
ii akşamlar arkadaşlar...hayırlı ramazanlar herkese..bu akşam kendim için ve herkes için dua edicem...yrn görüşmek üzere...
yaaa geç kaldım giden arkadaşlara çok selamlar sizlerinde ramazanı hayırlı olsun..bugün kızımın doğumgünü bakınıp biraz çıkıcam ...güzel haberler beklediğim arkadaşlarımdan böyle haberler alınca hem şaşırıp hem çok üzüldüm bende bugün tahlillerimi yaptırdım 20.haftada gel tetenoz aşısı yapıcaz dediler..kızımda da olmuştum bilmeyenlerin hberi olsun..
herkese iyi akşamlar bendende bugünlük bu kadar
hayırlı ramazanlar arkadaşlar ALLAH bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
ALLAHım bütün herkese evlatlarını nasip etsin opuyorumnanaktan
Öncelikle herkezin Ramazan Ayı mübarek olsun bu mübarek ayda bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Herseyin en güzelini hakeden anne ve anne adayları sabırlıklar ve güzellikler diliyorum.
Bugün istemesekte üzücü haberler aldık ...Sabırlı ve güçlü olun ne olur Allahtan ümid kesilmez ve en kısa zamanda Rabbim sizlere en güzel haberleri vermeyi nasip etsin.
Amin canım.Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
herkese iyi akşamlar bendende bugünlük bu kadar
hayırlı ramazanlar arkadaşlar ALLAH bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
ALLAHım bütün herkese evlatlarını nasip etsin opuyorumnanaktan
sağol cnm inşallah sizlerde bebeişlerinizin doğumgünlerini kutlarsınız.. evet sağlık ocağına gittim....ord yapıyolar..kızının doğum günü kutlu olsun.tetanoz aşısını ben de duymuştum canım gidince doktora soracağım.sağlık ocağında olacağız galiba o aşıyı değilmi?
amin cnm .....Öncelikle herkezin Ramazan Ayı mübarek olsun bu mübarek ayda bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Herseyin en güzelini hakeden anne ve anne adayları sabırlıklar ve güzellikler diliyorum.
Bugün istemesekte üzücü haberler aldık ...Sabırlı ve güçlü olun ne olur Allahtan ümid kesilmez ve en kısa zamanda Rabbim sizlere en güzel haberleri vermeyi nasip etsin.
Öncelikle herkezin Ramazan Ayı mübarek olsun bu mübarek ayda bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Amin canım.Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
Bende öyle biliyorum ama çevremdekiler fitrenin verirken bu niyette de verirsin dedi araştırıyordum bende bu konuyu ..Bir kaç kişiye daha sorcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?