2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SİMENaYcım çok çok geçmiş olsun.sanırım bu topikte hamilelikte en şiddetli kusma ve mide bulantısını sen geçiriyosun.benimde aşırı derece oldu ama hastaneye falan gitmedim..ALLAH tez zamanda iyileştirsin canımcım..opuyorumnanaktana.s.

benim bir yakınım 1 hafta önce doğum yaptı oda bel kemiğinin çok ağrıdığını bebek büyüdükçe çatımızın genişleyeceği için bunun normal olduğunu söylemişti.
bende geçen ay karpuz kabuğuna bastım kaydım belimi incittim yattığım yerden kalkamıyordum şimdi iyi gibiyim inşalah seninde en yakın zamanda düzelir

rica ederim canım nedemek zaten dinimizde de var hamile kadın oruç tutmayabilir sonra kazasını yapar bende bugün bismillah dedim inşallah zorlanmam rabbim yardım eder bana sanada hayırlı ramazanlar...

Ya arkadaşlar internette araştırdığım bilgiye göre hamileler hem orucun kefaretini vermek zorundaymış..Hemde sonrasında kaza etmek zorundaymışş.Yani böylece kaza etmeden o kişi vefat ederse üzerine borç kalmazmış (sanırım hamile iken vefat etmekten bahsediyo)

benim karnımda bezen pır pır bişii oluyo ama bağırsaklar yüzünden sanırım bebeği hissetmemiz için çok erken hayatım...

BEKNURCUM,belin ağrıması geçmişte yaşadığın olaydan bence kaynaklanmıyo,.şu ana kadar bel ağrısı nedir bilmezdim.ama bendede ara sıra belime aşırı ağrı giriyo..bütün bunlar bebikle ilgili canımcım..üzme kendini emii.:1hug:

Dilacım,
üzülme bak bendede bulantı felan yok ama halsizim elimi hiç birşeye sürmüyorum kocamda anlaşıyla karşılıyor sonuçta bizde hamileliğin reaksiyonları farklı oluyor.

Dilacım,
üzülme bak bendede bulantı felan yok ama halsizim elimi hiç birşeye sürmüyorum kocamda anlaşıyla karşılıyor sonuçta bizde hamileliğin reaksiyonları farklı oluyor.

evet tatlım ya doktorda öyle söyledi allahın sevdiği kuluymuşsun dedi..bazen korkuyorum bir topicde kızlardan birinin doktoru sağlıklı bebekte mide bulantısı olur demiş birkaç kişiden daha duydum ama benim teyzemde ikisindede midesi bulanmamış...
benim tek dezavantajım saat 7 gibi bayılıyorum yani uyuyorum bida uyanıyorum sonra 10 da bir tek allahın kulu yerimden kaldıramıyor olduğum yerde uyuyorum ya çok komiğim...
eşim uyandırdı dün beni yatağımıza gidelim diye sonra fotoğraf makinesi nerde dedi niye sordun dedim bu totoyu çekmem lazım dedi...
deli.
sizin vücudunuzda değişiklikler oldumu ben 3 kilo aldım yaaaa....

Günaydın arkadaşlar.Ramazanınız hayırlı olsun.Ben de dün alışveriş merkezinde gezdim biraz benim de belim ağrıdı ki normalde belimle ilgili bir problemim yoktur.Artık bulantıların yerini başka belirtilere bırakacak bebişler.Gerçi 2. 3. ay için hamileliğin balayı deniliyormuş , bakalım neler hissedeceğiz...

gunaydın kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun

benım bı sorum olcak arkdaşım hamile de çatlaklar için krem badem yağı falan sürmeye nezaman başlanır dıye soruyo yardımcı olurmusunuz
bende ona bilgi vereyim

şimdiden teşekkurleropuyorumnanaktan

inşallah düzelir yaa yoksa ben mahvolurum..şuan öyle ağrıyor ki ayağımı sürüyerek gidiyorum
sanada geçmiş olsun canım bu arada...

oyy bebişim ben bilmiyorum yaaa....hakikaten biz ne zaman sürcez o kremleri..

dila sen ne anlatırsan bende de var mide bulantım yok ama saat 21:30dan sonra hiç bir iş yapmıyorum tvnin karşısında 5 dk sonra kendimi uyuyup kalmış buluyorum , her gün aynı yemek yedkten sonra sofrayı zor kaldırıyorum eylülde sınavım var geçmem gerek kitabın yüzünü açamadım daha

anammmmmm
diloşum sen burdamısın
martta geliyo demek senın bebiş
sağlıkla gelsin ınşallah

ya kımse bılmıyomu arkadaş msn den cevap beklıyo da

tamam şekerlerr
2009 temmuz annelarıne sorayım bari

bilgi alınca sizede yazarım öptüm hepinizi
hayırlı ramazanlar bolluk berekat evlerinizekaydirigubbakcemile3

aynen benimde eylülde sınavım var bende öyleyim bebişim bende ankaradayım sen benmisin yoksa?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…