- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.661
canım ben imam hatip lisesi mezunuyum az çok okudum biliyorum oruç tutmuyorsan fitresini veremezsin o hasta ve yaşlılar için geçerlidir sen genç olduğun için öyle kalıcı bir rahatsızlığın olmadığı için malesef kazasını yapmak mecburiyetindesin aksi halde fitresini vewrsen kabul olmaz inşallah yardımcı olabilmişimdir...
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.rabbim bu güzel ayda hepinizin dualarını kabul etsin inşallah.bugün kan testlerinin sonuçları çıktı.TSH değerim düşükmüş bir ay sonra tekrarlıycaz belki guatr olabilir dedi doktor.buna üzülürken bak forumda neler duydum.herşeyin daha kötüsü var.CSMCSM inan çok üzüldüm nedesek ne söylesek inan senin acının yanında boş kalır.Allah böyle bir acı birdaha yaşatmasın canım.Rabbim bazı kullarının sabrını dener imtahan edermiş.Belki senide böyle imtahan ediyodur canım.Üzül ağla bağır çağır ama asla isyan etme.Dua et.Bak öyle hayırlı bir aydayızki bol bol dua et ve rabbine sığın.Eminim en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz.
verdiğin bilgi için çok teşekkürler bende öğrendim fitresi olmuyormuş kazasını yapıcam artık.İlk 3 ay olduğundan biraz eşim tedirgin o yüzden tutma dedi haftasonu evde olduğumda da şansımı deneyeceğim ama haftaya kadar tutmam Dr tutabilirsin derse tutucam 29 ağustosta kontrolüm ve 11 haftalık olucak inşallah Allahın izniyle...Hersey yolunda olduğunu göreyim içimiz rahatlasın.Miğde bulantım yok aş ermemde yok sadece bu ramazan ayı 15 saat oruçlu olmak ve çalışıyorsan eğer o yorar o yüzden bekleyeyim diyorum ben.Teşekkürler size de HAYIRLI RAMAZANLAR[/B][/B]
aminn inşaallah simenaycımGünaydın arkadaşlar, Öncelikle hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum, umarım bu ay bizlere uğurlu gelir de bulantılardan, ağrı ve sıkıntılardan , vesveselerden kurtuluruz...
Ben dün gece acildeydim, bulantıdan baygınlık derecesine gelince eşim hastaneye götürdü, çok şükür bebek te bende iyiyiz ama hala bulantım var, tansiyonum da düşüyor, bulantı hapı verdiler bana yine, bakalım inşallah işe yarar, kendinize dikkat edin, öpüyorum hepinizi...
aammiinnnn :Saruboceq:günaydın güzel anne adayları...
ramazanın ilk günü dilerim hepimiz için iyi geçer allah bizi affeder..bebişlerimiz sağlık sıhhatle düntyaya gelir..hey maşallah ne dua ettim bee hepsine amin...
günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar diliyorum.
Simenaycım, canım çok geçmiş olsun... Umarım bu son olur, hem ilacın etkisi, hem de kuzunun büyümesiyle geçer arık bulantılar...
dilacım yapma etme, bulantı ve kusma hiç istenecek şeyler değil, halimiz ortada, eridik bittik valla. sen onlar olmadan yap nazını...
ben bugün iyiyim çok şükür, bulantım yok, umarım olmaz.
ay ne bileyim yaa kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle ee tabi durum böyle olunca herkesin tavırları aynı nasıl olsa rahat diye işler başımda inan...bazen özenmiyor değilim tabiki istemem canım öyle kusmayı seninkide tez zamanda geçer inşallah...
canım düşmenle alakası yoktur zannetmiyorum .tabiki bebekten ağrıyor çünkü bende çekiyorum zaman zaman bu ağrıları.hamilelikten kaynaklanıyormuş.Arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak isterim..Ben yaklaşık 9-10 yıl önce merdivenlerden yuvarlanarak düştüm ve o günden sora belimde bi ağrı oluştu...Gitmediğim doktor kalmadı...Küçük bir bel fıtığım oluşmuş..O günden bgne çok dikkat ederdim..bikaç kez belim tutuldu yattım geçti..Fakat son 3-4 gündür hiçbirşey yapmadığım halde o düşüpte incittiğim bölge inanılmaz ağrıyor..Sanki oraya çivi sokup çeviriyorlar gibi..Ama hiç zorlamadım kendimi..Ya acaba bebekten dolayımı? Benzer bişi yaşıyanınız varmı?
Yani eğer bebektense, daha şimdiden böyle ağrı verirse ben ileride naparım :gitme:
bende sürekli endişeleniyorum.her sabah uyandığımda bebeğim aklıma geliyor önce direk elim karnıma gidiyor.allah koruusn hepsini.duymayı çok isterdim hareketlerini.ama daha çok küçük malum.günaydın kızlar
herkesin hayırlı Ramazanlar geçirmesini diliyorum
bizde dua ederiz namaz kılarız dün teraviye gittim cami çok sıcak oldu kalp atışışlarım çok hızlandı kalbim yerinden çıkacak gibi oldı sizede oluyormu?
blue bendede bulantı yok bazen korkuyorum bebeğime birşeymi oldu diye daha hareketlerinide hisetmiyoruz ya o yüzde sanırım bi hareketlense çok sevineceğim hisseden varmı hareketlerini?
Arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak isterim..Ben yaklaşık 9-10 yıl önce merdivenlerden yuvarlanarak düştüm ve o günden sora belimde bi ağrı oluştu...Gitmediğim doktor kalmadı...Küçük bir bel fıtığım oluşmuş..O günden bgne çok dikkat ederdim..bikaç kez belim tutuldu yattım geçti..Fakat son 3-4 gündür hiçbirşey yapmadığım halde o düşüpte incittiğim bölge inanılmaz ağrıyor..Sanki oraya çivi sokup çeviriyorlar gibi..Ama hiç zorlamadım kendimi..Ya acaba bebekten dolayımı? Benzer bişi yaşıyanınız varmı?
Yani eğer bebektense, daha şimdiden böyle ağrı verirse ben ileride naparım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?