2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

havasındanmı suyundanmı nedir yaa...uykum gelio hemen...
ben karadenizliyim sen bide karadenizliysen ok hemen tanışıyoruz...karadenizli olmasanda tanışırız bendeki lafa bak e bacım maruz gör napim...

aynen benimde eylülde sınavım var bende öyleyim bebişim bende ankaradayım sen benmisin yoksa?opuyorumnanaktan

bana ankara uğurlu geldi geleli 1 sene oldu ev aldık bebiş oldu ama aöf son senem 2 dersi var ben hamileyim diye umursaıyorum dersleri inşallah geçeriz çalışıyormusun galiba çalıştığımız için yoruluyoruz uyuyup kalıyoruz

havasındanmı suyundanmı nedir yaa...uykum gelio hemen...
ben karadenizliyim sen bide karadenizliysen ok hemen tanışıyoruz...karadenizli olmasanda tanışırız bendeki lafa bak e bacım maruz gör napim...

karadenizde 6 yıl görev yaptım egeliyim ama jaradenizli geliniyim sırnaşık şey
tanışalım canım ben çankayadayım

oyy ben kızılaydayım janım...
sana uzak kalır bi öğle tatilinde buluşuruz ama...
bende 4 e geçtim yaa alttan iki ders bıraktım kursa kayıt olmuştum 4.sınıf için şimdi gidip onu iptal ettiricem bebişim için bir sene geriden bitiricem okulu...sen 4.sınıfmışsın ver bitir kurtul yaa..

ay bizde dün eşimle gerginlik yaşadık..Oda şundan dolayı dünkü bebişlerler ilgili arkadaşımızın başına gelen o üzücü olayı anlattım..bende korkuyorum bi doktora gidelim kontrolden önce dedim..hayır doktora filan gitmeyi istiyceğine sen o forumları okumayı bırakırsan senin için daha sağlıklı olur diye kızdı bana benneyaptımki

ay allahım ben niye cümle kuramıyorum bugün maruz gör yazmışım yarabbim aaaaaaaaa kafayı yiyorum galiba...yaa sabahta tocama sinirlendim servisten inerken ayağıma bastı çort diye bide bana kızıyo görmedinmi durduğumu niye üstüme üstüme geliyosun diye..
şeytan dedi sık gırtlamı ama yazık demi oruç oruç bana tost yapmıştı sabah meyvenmide yıkamış koymuş hadi affettim...

kızlar sorun bizde galiba hepimiz aynı zamanlarda eşlerimizle tartışmışız çokmu ilgi bekliyoruz ne...onların anlaması mümkün değil galiba...bende her şeye ağlamaya başladım ama ne ağlama böyle hıçkırıyorum hiç böyle ağlamadım hayatımda ha haberlerde bişi görüyom böyle suratım bi ekşiyo başlıyorum hıçkırmaya ay sonra çok gülüyoruz ama halime...biraz rahat olalım eşlerimizi kendimizi üzmeyelim...
burda her okuduğumuza doktora koşmayalım dimi ama benimkide kızdı bana kusan annelerin çocukları sağlıklı olurmuş dedim yürü git dedi doktorum bana eşimde hatunlar klübünde okuyon dimi bunları dedi olur böyle şeyler üzülmek yokkk bebişlerimizi kucamıza alıcas yaa ortaladık nerdeyse rabbiiiim bağışla hepimizinkini....

benmkide kızıyordu çok takılıyorsun diye.şimdi desem banada aynı şeyi diycek.

ben bu aralar herşeye ağlıyorum tatlım.ama aklına gelicek herşeye.çok duygusal oldum farkındayım ama elimde değilki.

bizde dün ne kadar iyi anlaşıyoruz derken kavga etik beyfendi kendi götürüyo soğuk sodaları biz karşısında bakalım
bende kızılaydayım eşimle aynı servisle geliyoruz seneye bırakmamam lazım dersleri çünkü martta doğum yaparsak nisanda giremem sınavlara.

Dilaaaa çok komik bizde aynı belirtiler var :) Aynen bende eve gidince duş alıyorum ve güm sabaha kadar tıkk yok.. Ayrıca bende 59 kg idim şimdi 62kgyum çok ağır yemek yemiyorum aynı yani ama 3kg sanırım tembellikten geldi...Eşimde halime acıyor :)
Ama üzülme annem diyorki bana hamile iken aynı belirtileri yaşamış bende gayet sağlıklıyım ...

akşamda gocam bana çok ilgisizsin ,beni ihmal ediyosun falan dedi.. napayım,eskisi kadar ilgili olamıyorum..sırnaşık şey sırnaşık şeykendi halimdeyim,sadece hayatımda bebikim var..:ecrin_bebek: :lepi:

uyku o kadar tatliki eşime söz verdim sahura kalkıp sana birşeyler hazırlayacaım diye telefon ötüyor eşim kalk diyor ya bu saatte neden kalkayım diyorum oruç tutacağını bile unutuyorum

herkese hayırlı ramazanlar kızlar ben tutayım dedim ama şimdiden bi hoş oldum inş dayanırım sonra borcunu tutmak daha zor olur dün doktora gittim bebiş maşallah kıpır kıpır kolları bacakları hiç durmyo ilk defa böle gördüm çok hoşuma gitti haftalar ilerledikce daha farkına varıcaz galiba çok güzel bi duygu allah kimseyi mahrum etmesin bu arada bana grip geçti çok kötüyüm hiç çekilmiyo

yaa ben anlamadım soğuk soda derken?
ben buzlu buzlu içiyorum suları ılık su içince susuzluğum geçmez çocukluğumdan beri...
sen neden içmedin zararlımıymış soda iç dedi benim doktorum...
hee ozaman pazartesi öğlen görüşelim göbüklerimizi tokuşturalım...pembedüşler senin eşin neresinden karadenizin?he baştan söylim biliyosunuzdur zatende karadenizliler çok inat oluyo ha..canım ben seneye bütlere giricem ama kursu bırakmak zorunda kaldım baya bi uğraştım olsun diye sonra aralıkta olsun dedim sınavları atlatmış olurum geldi veledim...napalım o daha önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…