- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.701
aynen benimde eylülde sınavım var bende öyleyim bebişim bende ankaradayım sen benmisin yoksa?opuyorumnanaktan
aynen benimde eylülde sınavım var bende öyleyim bebişim bende ankaradayım sen benmisin yoksa?opuyorumnanaktan
havasındanmı suyundanmı nedir yaa...uykum gelio hemen...
ben karadenizliyim sen bide karadenizliysen ok hemen tanışıyoruz...karadenizli olmasanda tanışırız bendeki lafa bak e bacım maruz gör napim...
günaydın kızlar.şu mübarek ramazan ayı hayırlara vesile olsun.allahım şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı,bebeklerimizi korusun,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
dün kötü haberlerini aldığımız arkadaşlarımıza allahım sabır versin.inşallah tez günde hamile kalırlar.sağlıkla alırlar kucaklarına evlatlarını.allah olmayan herkeze versin.
benim mide bulantılartı azaldı allaha şükür.dün eşimle çok fena kavga ettik.çok ağladım.sen eskiden böyle değildin dedi.bir türlü anlamıyor.bende bebeğimle konuştum.ağladığım için özür diledim ondan.sonra gönlümü almaya kalktı ama hala kırgınım.kızlar bebekler hissedermi bu haftalrda.daha duymuyorlar sanırım.ama ben herşeyden önce onu düşünüyorum artık.moralim bozuk olduğu halde yemek yedim.sırf bebeğim için.annelik böyle birşey galiba.inşallah hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık.
ay bizde dün eşimle gerginlik yaşadık..Oda şundan dolayı dünkü bebişlerler ilgili arkadaşımızın başına gelen o üzücü olayı anlattım..bende korkuyorum bi doktora gidelim kontrolden önce dedim..hayır doktora filan gitmeyi istiyceğine sen o forumları okumayı bırakırsan senin için daha sağlıklı olur diye kızdı bana benneyaptımki
kızlar sorun bizde galiba hepimiz aynı zamanlarda eşlerimizle tartışmışız çokmu ilgi bekliyoruz ne...onların anlaması mümkün değil galiba...bende her şeye ağlamaya başladım ama ne ağlama böyle hıçkırıyorum hiç böyle ağlamadım hayatımda ha haberlerde bişi görüyom böyle suratım bi ekşiyo başlıyorum hıçkırmaya ay sonra çok gülüyoruz ama halime...biraz rahat olalım eşlerimizi kendimizi üzmeyelim...
burda her okuduğumuza doktora koşmayalım dimi ama benimkide kızdı bana kusan annelerin çocukları sağlıklı olurmuş dedim yürü git dedi doktorum bana eşimde hatunlar klübünde okuyon dimi bunları dedi olur böyle şeyler üzülmek yokkk bebişlerimizi kucamıza alıcas yaa ortaladık nerdeyse rabbiiiim bağışla hepimizinkini....
kızlar sorun bizde galiba hepimiz aynı zamanlarda eşlerimizle tartışmışız çokmu ilgi bekliyoruz ne...onların anlaması mümkün değil galiba...bende her şeye ağlamaya başladım ama ne ağlama böyle hıçkırıyorum hiç böyle ağlamadım hayatımda ha haberlerde bişi görüyom böyle suratım bi ekşiyo başlıyorum hıçkırmaya ay sonra çok gülüyoruz ama halime...biraz rahat olalım eşlerimizi kendimizi üzmeyelim...
burda her okuduğumuza doktora koşmayalım dimi ama benimkide kızdı bana kusan annelerin çocukları sağlıklı olurmuş dedim yürü git dedi doktorum bana eşimde hatunlar klübünde okuyon dimi bunları dedi olur böyle şeyler üzülmek yokkk bebişlerimizi kucamıza alıcas yaa ortaladık nerdeyse rabbiiiim bağışla hepimizinkini....
Dilaaaa çok komik bizde aynı belirtiler var :) Aynen bende eve gidince duş alıyorum ve güm sabaha kadar tıkk yok.. Ayrıca bende 59 kg idim şimdi 62kgyum çok ağır yemek yemiyorum aynı yani ama 3kg sanırım tembellikten geldi...Eşimde halime acıyor :)
Ama üzülme annem diyorki bana hamile iken aynı belirtileri yaşamış bende gayet sağlıklıyım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?