- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.141
e-bebek.com
kızlar bu adresten bakabilirsiniz çok rahat tabiiki açılıyo dikkat etmek gerek ama ben o olmasa ne yapardım bilmiyorum.
ve bugün ilk defa arabasız kanguru ile çıktım evet rahat ama ben tedirgin oldum kastım sürekli bende taşıdım kollarım öyle ağrıdıki kucakta taşımış gibi
benimkinin markası kraft gayet güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim
Ooo birden kalabalıklaştı burası. Kızlar bebeleri ve kocaları yatırıp ta geldiniz herhaldekaydirigubbakcemile3
Bebikini henüz dışarı çıkarmayan tek anne benim galibafisfisfis Ben de çıkarayım bari yarın yavrucağızımı. Kızlar nasıl giydiriyosunuz dışarda bebişleri? Battaniyeye falan sarmıyosunuz sanırım artık?
OCD canım benimki ideal bbaby diye bir şey. ama benim işimi fazlasıyla görüyor. markete falan giderken kullanıyorum çok rahat.
Hasreeeettt!!! Ceren kaka yaptı mı?
Ya kızlar benim de bu kaka meselesine moralim bozuk, 4. gün fitille yaptırdım, üstüne 3 gün geçti yine yapmadı. Çok az lekelenme şeklinde yapıyor. Huzursuz değil. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp rahatlıyor. Gazı çok kötü kokuyor ama... Fitille yaptığında doldurdu her yeri. Tekrar fitil vermek istemiyorum. Günde 1 çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum. KArnına zeytin yağı ile masaj yapıyorum...
Bu arada mama içtiği için su içirmemi söyledi herkes ama Yiğit su içmiyor kesinlikle. Ya tıkanıyor ya geri püskürtüyor (püskürtmeyi öğrendi bu arada... ) Rezene çayı yapıp veriyorum ben de, onu içiyor... Siz su veriyor musunuz?
Kaka için ne yapayım? Fitile alışır mı? Popoya da yağ sürüyorum ama işe ya-raa-mııı--yooorr!!! Çok üzülüyorum haline...(
Geçmişe bakmaya zamanım yok hiç. Umarım tüm bebişler ve annelerimiz iyidir. Öpüyorum hepinizi...
cnm olsun senden bunu duymak bile beni biraz olsun rahatlattı
ya stresten sütüm kesileceğine içiyorum ne yapayım evet vicdan azabı duyuyorum ama rabbim korusun bebeklerimizi
cnm mama alıyorsa mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı içirsene
ben benimki yapamayınca popoya zeytinyağı sürüyorum işe yarıyo bacaklarına bisiklet biniyormuş gibi hareket ettir o da iyi geliyo
bugun dr gitcez oglusumla bakalim kac kg olmus.anacim cocuk anca uzuyor kilo boya gidiyor sanki.sanirsam bizim tarafa cekmis aklinialirimsmile boylu olacak.
arabasini indirmek tam bi eziyet olacak.bari bi iki magaza falanda gezerim hazir arabayi indirmisken.
Eminim ama benimkini alışveriş yaptığım dükkandan hediye verdiler dandik bir şey yoktur nette..
http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=6141&rpg=3
bebedorun fiyatı uygun görünüyor istersen. biz bu siteden alışveriş yapıyoruz..
Hadi bakalım iyi gezmeler ve hayırlı haberler
cnm termos çantalar var bende de var ama hiç kullanmadım işe başlayınca kullanıcam
kızlar yarın şirkete izinlerimi istemeye gidiyorum ve tabii ücretsiz izin de almak istiyorum bana dua edin
Öpüyorum hepinizi kızlar, biraz uyumaya çalışıyım bari. Herkese iyi geceler
cnm benimki eski bir modeldir bilmiyorum ama bakarım netten bana bir arkadaşım verdi ben almadım :):)
kızlar bende yatıyorum yarın güne çok erken başlıcam iyi geceler herkese
Bunu ben de merak ettim doğrusu. Sanki rüzgar falan olursa açılacakmış gibime geldi. Bir de biraz pahalı buldum, altı üstü bi bez parçası, Herhangi bi şalımızı da kullanabiliriz sanırım. Aynı işi görmez mi ki?:uhm:
Handancım kırkınız hayırlı olsun canımzemuszemus
Ebru ben günaşırı banyo yaptırıyorum canım
teşekkürler canım.doğum kontrol yöntemi olarak deri altına implant yaptırdım.yani koluna deri altına ince tel gibi bişey yerleştiriyorlar.3 yıl koruyuculuğu var.günde iki dayanamıorum napim..hamileligim boyunca agzıma sürmedim..şu panik tatk illeti yakama yapstgından beri kullanıorum lohusalıkta başladım tekrar:kedi:
hööönkkohaoldumsmile..üşütmüyo bebemmm..kıss ben korkuma ..yok abi cokta sakınmamak en iyisi..en iyisini yapıon valla..benim cocugum cürüyecek ozaman..haftada 1 en fazla iki..ama havalar ısınıyo artık başlarısss cıbıcıbılara hafta 5 6 ALLAH ne verdiyse hehehe..bu arada gözünaydın handancımmm implantt derkeeennn???
yok canımcım.emla seans etkisini azaltıyo dediler bana gittiğim yerden..ilk 2 seans acıyo ama sonrası rahat.
spirali de kendi kadın doğumcu doktorum takmıştı yine.adam işinde iyi hata bende oldu aslında.adam senede 1 kontrole gelcen yerindemi bakcaz dedi.ben gitmedim olanlar oldu tabi...
valla canım çok istiyo niyeti bozuyom bazen ama sabrediyorum.henüz içmedim ama zor oluyo dayanmak valla.
2 günde bir.bazen 3 günde bir..
canım görmedim ben...hayırlı olsun 40 nız....tahliye oldunuz siz de yani hee...:içelim:
bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz. ben hipp kullanıyordum. onu bırakacağım.
amin insallah gonlune gore olur kuzum.
iyi geceler inkilizce bilen ev hanimi meral hanfenduuuuu
kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?