2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yawri kraftin hangi modeli?

cikar tabi canim benim.bizde artik gun icinde disari cikmazsak terasa cikacagiz.Allahima sukuler olsun oglum iyilesti.

OCD canım benimki ideal bbaby diye bir şey. ama benim işimi fazlasıyla görüyor. markete falan giderken kullanıyorum çok rahat.

ceren ya netten baktim oyle bisey yok.adini dogru hatirladigina eminmisin canim ?

canim iyide amma kurcaliyorsunuz su cocuklari.dr ne diyor sordun mu ? birde makattan mudahale etmeyin cocuklara tum dr lar uzmanlar diyor.mamadan dolayi bi sikinti olabilir belki.dr arasana yarin sabah.

cnm olsun senden bunu duymak bile beni biraz olsun rahatlattı
ya stresten sütüm kesileceğine içiyorum ne yapayım evet vicdan azabı duyuyorum ama rabbim korusun bebeklerimizi

amin amin :Saruboceq:

cnm mama alıyorsa mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı içirsene
ben benimki yapamayınca popoya zeytinyağı sürüyorum işe yarıyo bacaklarına bisiklet biniyormuş gibi hareket ettir o da iyi geliyo

aaa evet bak o hareket cok ise yariyor ozellikle gaz cikarmasina.kocam oglusa yapar bi iki kere benim ki heme gaz cikarir.

bugun dr gitcez oglusumla bakalim kac kg olmus.anacim cocuk anca uzuyor kilo boya gidiyor sanki.sanirsam bizim tarafa cekmis aklinialirimsmile boylu olacak.
arabasini indirmek tam bi eziyet olacak.bari bi iki magaza falanda gezerim hazir arabayi indirmisken.

Hadi bakalım iyi gezmeler ve hayırlı haberler

Mirage hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan Cevap gelmiş zaten, 6 saate kadar koruyabilirsin oda sıcaklığında sütünü. Ama sen dışarının daha sıcak olduğunu kabul ederek bu süreyi daha kısa tutmaya çalış canım

hahaaaaa gozum hep chicco da.bu sitedeki chicco urunleri daha uygunmus.bizim ceo cavalotto ya diyimde hediye etsin kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım iyi gezmeler ve hayırlı haberler

ilk defa oglumla tek basima disari cikacagim :) kocis de israrla bende geleyim diyor.

cnm termos çantalar var bende de var ama hiç kullanmadım işe başlayınca kullanıcam
kızlar yarın şirkete izinlerimi istemeye gidiyorum ve tabii ücretsiz izin de almak istiyorum bana dua edin

cnm benimki eski bir modeldir bilmiyorum ama bakarım netten bana bir arkadaşım verdi ben almadım :):)
kızlar bende yatıyorum yarın güne çok erken başlıcam iyi geceler herkese

cnm termos çantalar var bende de var ama hiç kullanmadım işe başlayınca kullanıcam
kızlar yarın şirkete izinlerimi istemeye gidiyorum ve tabii ücretsiz izin de almak istiyorum bana dua edin

amin insallah gonlune gore olur kuzum.

Öpüyorum hepinizi kızlar, biraz uyumaya çalışıyım bari. Herkese iyi geceler

iyi geceler inkilizce bilen ev hanimi meral hanfenduuuuu

kızlar günaydın bizim oğlanın biryerinde düğme var kesin her sabah 6 da uyanıyo :)
bir dahada uyku yok şimdi emzik ağzında keyif yapıyo

biz hergün yıkanıyoruz ve hergün 2 kere dışarı çıkıyoruz burda yaz başlamış :)

günaydın kızlar şimdi gördüm. yanları geniş evet çok rüzgarlı ise açılırda rüzgarda işin ne bide boyun kısmında silikon gibi bişey var bebeği rahat görüyorsun dirseklerimi geçerek kapattı diktirebilisiniz çok kullanışlı burda hem kumaşı hem diktirmesi aynı hesaba gelir

kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum

herkese günaydın.

Handancım kırkınız hayırlı olsun canımzemuszemus
Ebru ben günaşırı banyo yaptırıyorum canım

teşekkürler canım

teşekkürler canım.doğum kontrol yöntemi olarak deri altına implant yaptırdım.yani koluna deri altına ince tel gibi bişey yerleştiriyorlar.3 yıl koruyuculuğu var.

teşekkürler canım

amin insallah gonlune gore olur kuzum.

iyi geceler inkilizce bilen ev hanimi meral hanfenduuuuu

guclubacismile o ne demek öle kııı

kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum

Günaydın canım. Yeşil kaka yapıyosa üşütmüş demektir diye biliyorum. Hemen korkma, ayağını ve karnını sıcak tut bebişin. Geçer merak etme, daha sürerse de doktorunu ararsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…