2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm termos çantalar var bende de var ama hiç kullanmadım işe başlayınca kullanıcam
kızlar yarın şirkete izinlerimi istemeye gidiyorum ve tabii ücretsiz izin de almak istiyorum bana dua edin
ewet ya o termos biberonluktan alıcam bnde..
canım inşallah izin alabilirsin, senin herkesten çok ihtiyacın war çünki bu izine inşallah alırsın inşallah haberlerini bekliorum?

dün yaptı canım 5.gün ama öle bi yaptıki bezde beyaz kızım yoktu yani o dercekaydirigubbakcemile3 fitil falan kullanmadım önceki gün 2 kez çaykaşığı zeytinyağı içirdim bide dün sabah memeden sonra içirdim akşama doğru yaptı işte:lepi:

kendinizi kandırıyosunuz kesinlikle, we yok hastaydım yok moralim bozuktu içtim deyipte sadece bahane bıulup kendinizi awutuyosunuz:umursamaz:

Günaydın kızlar

Dünden beri oğluşumun bezini açınca pi...sinden damla damla çiş geliyor
Doktor ucunun dar olduğunu en kısa zamanda sünnet ettirmemiz gerektiğini söylemişti
Sanırım o yüzden zor çişini yapıyor şimdi çocuk cerrahisi araştıracağım

Bir de benim oğlanın rengi hala sarı süt sarılığı geçmedi gitti... böyle olan var mı aranızda ?

günaydınn..
benim kız da yine bir haftayı buldu kaka yapmıyor...yağ içirmeye başlayacağım ben de bugün...böyle bebekler ek gıdaya geçince düzeliyormuş bu arada:):):):)

bu arada sigara konusunda Hasret'e katılıyorum...anneliğin ne olduğunu hepimiz anne olunca iyice anladık..isteseler canınızı verirsiniz düşünmeden...onlara bu kötülüğü yapmayın lütfen...

bnde içiyordum sigarayı günde 10tane içiyodum hemen hemen hamileliğime 2,3ay kala azaltmıştım günde 2,3 içiyordum we o test çubuğunda çift çizgiyi gördüğümden beri içmiyorum.. benimde canım istiyor yemeklerden sonra yakasım gelior ama sütümden bebeğime duman kokusunun gideceğini aklıma getrdikçe, kızıyorum kendimeklava: bizim ne dükkanda ne ofistye içilmiyor annem içiyor bi tek oda bahçede içer elini ağzını yıkamadan dokunmaz çocuğa..

biz varız 58 günlük olduk ama hala biraz sarıyız ne yapmalı bilmiyoruum testlerin de bişey çıkmadı siz gittinizmi dr ne diyo

:1hug:walla helal olsun...olumunekankayizsmile
ben hiç kullanmadım,eşim de içmez hayatta... bilmiyorum o yüzden ama dayanabilenler varsa senin gibi...herkes dayanmalı..onlar bizim canımız:asigim:

allahım kızm maşallh çok uslu 2 gündür yaa emiyo arabasında otuuyo beni izliyo kendi kendine konuşuyo.. KUCAK İSTEMİYOR! we şuan dönüp bir baktım uyumuş kendi kendinesositososito allah bozmasın inşallah:Saruboceq:
bir video çektim ben dil çıkarıyorum kzım gülsün die falan o da dil çıkarmaya başladı kızlar şaka gibi suratıma bakıp dil çıkarıyor ben yapınca, onu paylaşıcam ama olmuyor bi türlü(

biz varız 58 günlük olduk ama hala biraz sarıyız ne yapmalı bilmiyoruum testlerin de bişey çıkmadı siz gittinizmi dr ne diyo

bizimde değerimiz normaldi bu ay yine kan testi yapacak doktor sanırım
annem süt sarılığı 2-3 ayda ancak geçer diyor rengi belli değil oğlumun esmer gibi duruyor
ama elleri ayakları bembeyaz...
mafoldumben

kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum

gunaydin.bildigim kadariyla yesil olmamasi lazim.arasana doktoru yaw

maşallah kuzuna annesi...

Pinarcigim benim oglaninda dardi ve her cis yapisinda agliyordu.Doktor ben acarim dedi ve acti sanirim oglusum artik aglamiyor.
Sarilik 2 aya kadar surebiliyormus.Bizim yeni gecti.

Bizim doktor demedi öyle bi şey
Sen nereye gidiyorsun doktora canım

Ya ben takmıyorumda her gören bu çocuk niye böyle sarı deyip duruyor
sinirlerim bozuluyor artık
:sinifsinif:

oyalama beni veda et artık baştan cıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadıgın o duyguların dokunma artık bana..AJDA PEKKAN SÜPER..

Bizim doktor demedi öyle bi şey
Sen nereye gidiyorsun doktora canım

Ya ben takmıyorumda her gören bu çocuk niye böyle sarı deyip duruyor
sinirlerim bozuluyor artık
:sinifsinif:

Kucukyalida ozel muayenehanesine gidiyorum.Ama pendik de bi hastanedede calisiyor.
Dr.Oral Sertac.
Ben de sunnet ettireyim dedim ama dayanamazsin dedi.Doktorumuza guveniyorum buyuk gorumcemin biri 22 biri 16 yasinda iki kizinin ve tum teyzelerinin cocuklarinin doktoruymus.Birde ne dediyse hep dogru duzgun ve annenin psikolojisini de anliyor.
Her gittigimizde pipisinin ucunu acip ordan disari dogru cekiyor makas gibi biseyle.ama hiccccccccc cani yanmiyor oglusun.Bugun yine gidecegiz rutin muayene icin.

Yaw birak milleti bosver canim.Herkes cok biliyor zaten.Banada oyle yapiyorlardi aaaaaa bu sarilik diye.Hadi canim oylemi diyesim geliyordu kaydirigubbakcemile3

[B]canım ya kendi kendini üzme bi sorun varsa ac tlf doktoruna sor git danış için rahatlar ..ben kilotlu corap giydireblirmiyim diye bile sordum kadına..naapiimm..demiştr cattık yawqw..sempatiksalakcinnitlf ları rehin aldım..[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…