- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.161
ewet ya o termos biberonluktan alıcam bnde..cnm termos çantalar var bende de var ama hiç kullanmadım işe başlayınca kullanıcam
kızlar yarın şirkete izinlerimi istemeye gidiyorum ve tabii ücretsiz izin de almak istiyorum bana dua edin
dün yaptı canım 5.gün ama öle bi yaptıki bezde beyaz kızım yoktu yani o dercekaydirigubbakcemile3 fitil falan kullanmadım önceki gün 2 kez çaykaşığı zeytinyağı içirdim bide dün sabah memeden sonra içirdim akşama doğru yaptı işte:lepi:Hasreeeettt!!! Ceren kaka yaptı mı?
Kaka için ne yapayım? Fitile alışır mı? Popoya da yağ sürüyorum ama işe ya-raa-mııı--yooorr!!! Çok üzülüyorum haline...(
Geçmişe bakmaya zamanım yok hiç. Umarım tüm bebişler ve annelerimiz iyidir. Öpüyorum hepinizi...
kızlar itiraf ediyorum bende bebeğimin hastalığını duyduktan sonra üzütüden içmeye başladım ve bir daha da bırakamadım günde 6 taneden fazla içilirse sütü azaltıyormuş
ocd sadece yağ dengesinimi bozuyor ?
başka zararı yok mu ?
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar
Dünden beri oğluşumun bezini açınca pi...sinden damla damla çiş geliyor
Doktor ucunun dar olduğunu en kısa zamanda sünnet ettirmemiz gerektiğini söylemişti
Sanırım o yüzden zor çişini yapıyor şimdi çocuk cerrahisi araştıracağım
Bir de benim oğlanın rengi hala sarı süt sarılığı geçmedi gitti... böyle olan var mı aranızda ?
bnde içiyordum sigarayı günde 10tane içiyodum hemen hemen hamileliğime 2,3ay kala azaltmıştım günde 2,3 içiyordum we o test çubuğunda çift çizgiyi gördüğümden beri içmiyorum.. benimde canım istiyor yemeklerden sonra yakasım gelior ama sütümden bebeğime duman kokusunun gideceğini aklıma getrdikçe, kızıyorum kendimeklava: bizim ne dükkanda ne ofistye içilmiyor annem içiyor bi tek oda bahçede içer elini ağzını yıkamadan dokunmaz çocuğa..
biz varız 58 günlük olduk ama hala biraz sarıyız ne yapmalı bilmiyoruum testlerin de bişey çıkmadı siz gittinizmi dr ne diyo
kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum
guclubacismile o ne demek öle kııı
yazcam canim :))))
Günaydın kızlar
Dünden beri oğluşumun bezini açınca pi...sinden damla damla çiş geliyor
Doktor ucunun dar olduğunu en kısa zamanda sünnet ettirmemiz gerektiğini söylemişti
Sanırım o yüzden zor çişini yapıyor şimdi çocuk cerrahisi araştıracağım
Bir de benim oğlanın rengi hala sarı süt sarılığı geçmedi gitti... böyle olan var mı aranızda ?
Pinarcigim benim oglaninda dardi ve her cis yapisinda agliyordu.Doktor ben acarim dedi ve acti sanirim oglusum artik aglamiyor.
Sarilik 2 aya kadar surebiliyormus.Bizim yeni gecti.
allahım kızm maşallh çok uslu 2 gündür yaa emiyo arabasında otuuyo beni izliyo kendi kendine konuşuyo.. KUCAK İSTEMİYOR! we şuan dönüp bir baktım uyumuş kendi kendinesositososito allah bozmasın inşallah:Saruboceq:
bir video çektim ben dil çıkarıyorum kzım gülsün die falan o da dil çıkarmaya başladı kızlar şaka gibi suratıma bakıp dil çıkarıyor ben yapınca, onu paylaşıcam ama olmuyor bi türlü(
Pinarcigim benim oglaninda dardi ve her cis yapisinda agliyordu.Doktor ben acarim dedi ve acti sanirim oglusum artik aglamiyor.
Sarilik 2 aya kadar surebiliyormus.Bizim yeni gecti.
pınarcım zararı war mı bu sarılığın? şu an için..
Bizim doktor demedi öyle bi şey
Sen nereye gidiyorsun doktora canım
Ya ben takmıyorumda her gören bu çocuk niye böyle sarı deyip duruyor
sinirlerim bozuluyor artık :sinifsinif:
pınarcım zararı war mı bu sarılığın? şu an için..
GÜNAYDIIINNN..........bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?