- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.181
[B]canım ya kendi kendini üzme bi sorun varsa ac tlf doktoruna sor git danış için rahatlar ..ben kilotlu corap giydireblirmiyim diye bile sordum kadına..naapiimm..demiştr cattık yawqw..sempatiksalakcinnitlf ları rehin aldım..[/B]
Kucukyalida ozel muayenehanesine gidiyorum.Ama pendik de bi hastanedede calisiyor.
Dr.Oral Sertac.
Ben de sunnet ettireyim dedim ama dayanamazsin dedi.Doktorumuza guveniyorum buyuk gorumcemin biri 22 biri 16 yasinda iki kizinin ve tum teyzelerinin cocuklarinin doktoruymus.Birde ne dediyse hep dogru duzgun ve annenin psikolojisini de anliyor.
Her gittigimizde pipisinin ucunu acip ordan disari dogru cekiyor makas gibi biseyle.ama hiccccccccc cani yanmiyor oglusun.Bugun yine gidecegiz rutin muayene icin.
Yaw birak milleti bosver canim.Herkes cok biliyor zaten.Banada oyle yapiyorlardi aaaaaa bu sarilik diye.Hadi canim oylemi diyesim geliyordu kaydirigubbakcemile3
erkek analarına sormuyorsun demek ben giydiriyorum hemde 1 aylıkkenden berikız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?
oo dila gelmiş karşılaşamadıkben geldim janlarr...hepimizin ilk ve geçmiş anneler günü kutlu olsun...kendimden geçtim vallaaa ne zormuş af ama ne güzelmiş...kızım huzurlu bi bebek oldu allahtan hapşırır güler öksürür güler safım...tek derdimiz emzik alamadık hala kusuyo verince...sadece kucakta durmak istiyo bütün gün geziyorum evde hiç bir iş yapmıyorum...topuklarım ağrıdı artık...perşembe aşımız var çok korkuyorum valla bir aydır gece gündüz onu düşünüyorum offff....herkes iyimi?saçımı tarayamıyorum bilgisayarı hiç açamıyorum kusura bakmayın nolurrrr..
bende kangru kullanıyorum ama dün birisi anatomisini bozuyormuş dedi drumuz kullabilirsin demiştiyaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?
gün aşırı yaptırıyorumkızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
bende olmadım halakızlar ben 2 aylık oldum ama hala adet olmadım acaba dr. bi görünsemmi lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnn
.ok geçmiş olsun bebeğinekızlar itiraf ediyorum bende bebeğimin hastalığını duyduktan sonra üzütüden içmeye başladım ve bir daha da bırakamadım günde 6 taneden fazla içilirse sütü azaltıyormuş
ocd sadece yağ dengesinimi bozuyor ?
başka zararı yok mu ?
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bişey olmaz sakınan göze çöp batar giydirsu hapı da noliii??hep bi artistik peşindesin zaten yok zayıflaycak yok jeller kremlerr .aklinialirimsmile.kıs benimde bu gün 3ü 20gece randewum var şu kilotlu corap işini tekrar sorcam artık 2 ayı bitirdi..elbise giysin istiom yaa:hulya:
selkie merhaba,
birşey sormak istiyorum. çamlıca erdem e gittin mi? memnun kaldın mı? bende doktor arıyorum. bakiye hanım nasıl? birde kontrol ücreti ne kadar?
yardımların için teşekkürler
kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum
günaydınn..
benim kız da yine bir haftayı buldu kaka yapmıyor...yağ içirmeye başlayacağım ben de bugün...böyle bebekler ek gıdaya geçince düzeliyormuş bu arada:):):):)
kizlar malum 3 defa anons ettim kaydirigubbakcemile3 biz bugun oglusumla geze geze doktora gidecegiz.
diyorumki aklinda bi soru olan falan varsa yazsin dr a sorayim.gecen gittigimde elimde bi liste vardi benim okudum kagitdan adamcagiz cevapladi ama icinden kesin manyagida bana catti demistir kaydirigubbakcemile3
mesela emzirirken zayiflayabilir miyim ?
su hapi kullanabilir miyim ?
ben mustella sikilastirici jeli soracagim .
erkek analarına sormuyorsun demek ben giydiriyorum hemde 1 aylıkkenden beri
oo dila gelmiş karşılaşamadık
aşıdan korkma bişey olmuyor
kucağında tutma yatır konuş o zaman dinler seni oda konuşmak ister
emzikte bizimki chicconun kiraz şeklinde olanını sevdi ilk ay cihicconun damaklı pihilipsosunu kullandık şimdide kiraz şekilli üstünde zürafa var onu dene istersen
diğer damaklılar boğazına kadar gidiyor midesi bulanıyor
bende kangru kullanıyorum ama dün birisi anatomisini bozuyormuş dedi drumuz kullabilirsin demişti
45 günden sonra kullanılıyormuş
gün aşırı yaptırıyorum
bende olmadım hala
.ok geçmiş olsun bebeğine
bişey olmaz sakınan göze çöp batar giydir
Sağ ol canım Muayne ücreti ne kadar ?
Doktoruna sorar mısın
bebeği bu ayda sünnet ettirmek iyi midir diye ?
Bi de tavsiye ettiği bir yer var mı sünnet için ?
su hapı da noliii??hep bi artistik peşindesin zaten yok zayıflaycak yok jeller kremlerr .aklinialirimsmile.kıs benimde bu gün 3ü 20gece randewum var şu kilotlu corap işini tekrar sorcam artık 2 ayı bitirdi..elbise giysin istiom yaa:hulya:
seen herşeysin canımı canına katabilirsin cayarsam senden beni şu atese atabilirsin..sen seeen benim için teksin bu dünyada meleksin bebeksin herşeyimsin benim yaşayamam sensiz yasayamam asla doyulmaz balımsın kelebeksin.! sen seen benim için sıcak bir güneşsin bugünlerim yarınlarım herşeyimsin benim göstermesin tanrı m yaşatmasın bana nefes bile alamam yoklugunda..!
ewet ya cok büyük gelio bi taneyi kessek yarıdan iki tane cıkar walla..ama ısrarla giydrecemmm bugün sorayımda doktoruma hemşerim...canım ben bugün aldıum kilotlu çorap ama büyük geliyo 0-12 aylık var sadece onlarda büyük oluyo niye şunları ay ay olanını yapmamışlar. opak ve pamuklu aldım ikitane bakalım opak nasıl olur
kızlar slm benim kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyoruz dr gaz sancısı olduğunu 3.ay sonuna kadar çekeceğimizi söylüyor çok yorgunum emziğide veremedim ne yapayım ne sinir kaldı nede sabır
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
kızlar face te atanın yeni serimleri var onları yükleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?