2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar malum 3 defa anons ettim kaydirigubbakcemile3 biz bugun oglusumla geze geze doktora gidecegiz.
diyorumki aklinda bi soru olan falan varsa yazsin dr a sorayim.gecen gittigimde elimde bi liste vardi benim okudum kagitdan adamcagiz cevapladi ama icinden kesin manyagida bana catti demistir kaydirigubbakcemile3

mesela emzirirken zayiflayabilir miyim ?
su hapi kullanabilir miyim ?
ben mustella sikilastirici jeli soracagim .

Sağ ol canım Muayne ücreti ne kadar ?
Doktoruna sorar mısın
bebeği bu ayda sünnet ettirmek iyi midir diye ?
Bi de tavsiye ettiği bir yer var mı sünnet için ?

su hapı da noliii??hep bi artistik peşindesin zaten yok zayıflaycak yok jeller kremlerr .aklinialirimsmile.kıs benimde bu gün 3ü 20gece randewum var şu kilotlu corap işini tekrar sorcam artık 2 ayı bitirdi..elbise giysin istiom yaa:hulya:

kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?
erkek analarına sormuyorsun demek ben giydiriyorum hemde 1 aylıkkenden beri

oo dila gelmiş karşılaşamadık
aşıdan korkma bişey olmuyor
kucağında tutma yatır konuş o zaman dinler seni oda konuşmak ister
emzikte bizimki chicconun kiraz şeklinde olanını sevdi ilk ay cihicconun damaklı pihilipsosunu kullandık şimdide kiraz şekilli üstünde zürafa var onu dene istersen
diğer damaklılar boğazına kadar gidiyor midesi bulanıyor

bende kangru kullanıyorum ama dün birisi anatomisini bozuyormuş dedi drumuz kullabilirsin demişti
45 günden sonra kullanılıyormuş

kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
gün aşırı yaptırıyorum
kızlar ben 2 aylık oldum ama hala adet olmadım acaba dr. bi görünsemmi lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnn
bende olmadım hala
.ok geçmiş olsun bebeğine
bişey olmaz sakınan göze çöp batar giydir

seen herşeysin canımı canına katabilirsin cayarsam senden beni şu atese atabilirsin..sen seeen benim için teksin bu dünyada meleksin bebeksin herşeyimsin benim yaşayamam sensiz yasayamam asla doyulmaz balımsın kelebeksin.! sen seen benim için sıcak bir güneşsin bugünlerim yarınlarım herşeyimsin benim göstermesin tanrı m yaşatmasın bana nefes bile alamam yoklugunda..!

selkie merhaba,

birşey sormak istiyorum. çamlıca erdem e gittin mi? memnun kaldın mı? bende doktor arıyorum. bakiye hanım nasıl? birde kontrol ücreti ne kadar?
yardımların için teşekkürler

ben en başından beri bakiye hanıma gidiyorum.. sebep de birçok arkadaşımın çakmak erdeme gidiyor olmaları ve memnuniyetleri idi.. ama çamlıca erdem bana yakın diye buraya başlamıştım o zmn.. ilk başta sadece bakiye hnm olduğu için de ona devam ettim hep.. evet çok sempatik güleryüzlü..yine de benim de ufaktefek şikayetlerim vardı ama buradan bana arkadaşlarımın çok övdüğü dr.larla ilgili bazı olumsuzlukları okuyunca normal demekki dedim..biraz aceleci gibime geliyor en önemli sorun..bir de bana en başında sakınmam gereken hareketleri filan söylememişti.. süpürürken eşya itiyorum filan deyince de "süpürmeyi bile önermiyoruz naptın sen" filan dedi..
randevusuz çalışıyor.. çok hastası var.. aceleci gibi gelmesi ondan belki de.. bi de sanki hiç normal doğum yaptırdığını duymadım.. bikaç şefer "sezeryanda" dediler kendisi için.. ondan da biraz tereddütlerim oluşmuştu..bakalım..gene ona devam edicem galiba..
...
diler hanım sonradan geldiği için onun fiyatı kampanyalı.. sgk farkı 15tl, bakiye hnm 25tl .. öteki erdemin dr.ları ise 30tl..daha dün araştırdım:)

kızlar günaydın. kızım iki gündür yeşil kaka yapıyor. sizce bu ne demek. netten birşeyler okudum ama içim karardı. sizlerde de var mı bu durum

canım bizim doktor arada yeşil kaka da yapabilir.renkten ziyade yeşil kaka köpüklü ve sümüksü olursa problemdir demişti.inşallah birşeyi yoktur.yeni iyileşti yavrucak...

günaydınn..
benim kız da yine bir haftayı buldu kaka yapmıyor...yağ içirmeye başlayacağım ben de bugün...böyle bebekler ek gıdaya geçince düzeliyormuş bu arada:):):):)

epey de olmuş..çatlıycak çocukcağaz ya.has zeytinyağı ver 1 çay kaşığı sabah bide akşam.inşallah işe yarar.

valla aynı ben de senin gibi listeyle gidiyorum doktora.hamileyken de öyleydi.kağıttan okuyup okuyup soruyordum adama

yok kız yani hani kızlar elbise altına giyo ya o amaçlı sorduydum...şimdiye kadar iç zıbınların pantolonunu giydirmiştim altına.şimdi elbise giydirmek istiyorum da ondan..:))

canım ben bugün aldıum kilotlu çorap ama büyük geliyo 0-12 aylık var sadece onlarda büyük oluyo niye şunları ay ay olanını yapmamışlar. opak ve pamuklu aldım ikitane bakalım opak nasıl olur

Sağ ol canım Muayne ücreti ne kadar ?
Doktoruna sorar mısın
bebeği bu ayda sünnet ettirmek iyi midir diye ?
Bi de tavsiye ettiği bir yer var mı sünnet için ?

canim 80 tl ucreti.bi ayda 2 kere gidiyorsun.bir muayene bi kontrol seklinde yapiyor.sadece 80 tl oduyorsun.yani aslinda 80 tl yi ikiye bolmus oluyorsun.
sorunu not aldim soracagim.

kis roberto carlos gibi oldum tabi pesinde kosacam kremlerin jellerin :)))))))))))))

kop kop kop

canım ben bugün aldıum kilotlu çorap ama büyük geliyo 0-12 aylık var sadece onlarda büyük oluyo niye şunları ay ay olanını yapmamışlar. opak ve pamuklu aldım ikitane bakalım opak nasıl olur
ewet ya cok büyük gelio bi taneyi kessek yarıdan iki tane cıkar walla..ama ısrarla giydrecemmm bugün sorayımda doktoruma hemşerim...

Merhaba güzel anneler,
herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun....

Biz bugün doktora gidip asılarımızı olup geldik...
yorgunluktan sırtım ve basım agrıyor...
yetisemiyorum...

umarım herkes iyidir...
herkesi optum...

kızlar slm benim kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyoruz dr gaz sancısı olduğunu 3.ay sonuna kadar çekeceğimizi söylüyor çok yorgunum emziğide veremedim ne yapayım ne sinir kaldı nede sabır

of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile

Geçmiş olsun canım. Utanmadan bide para mı istiyolar? Sonuçta bu onların hatası, elbette para verme

ah canım benim çok geçmiş olsun...
ne demek kabul etmezler. çık hasta haklarına mahkemeye vereceğim hepinizi de bak nasıl yapıyorlar. sorumsuz herifler. ufaktan bir olay çıkar sen. bir cinnet her şeyi çözer. Çok üzgünüm çoooköyle kuzu kuzu kabullenme sakın klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…