- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.201
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
bizimkileer küçük gelmeye başladı minicik ayak yerleri var ağıda farklı annem yurt dışından almışewet ya cok büyük gelio bi taneyi kessek yarıdan iki tane cıkar walla..ama ısrarla giydrecemmm bugün sorayımda doktoruma hemşerim...
geçmiş olsun benim eltim 10 ay sonra aldıracak hemde yara olmuş onu yaktırdı sanırım o yüzden geç kaldıof kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
koy tabii bi zahmette görelim.. artık..Kız hasret ezel varken türk malı mı izlenir bakem? Ben de foto koyarım canım görmek istiyosanızyerimseniben Yaa bi de fotolarda gördümde kızını bıcır bıcır çıkarmışsın, üşümüyo mu hiç? ben daha hiç çıkarmadım, çıkarsam da battaniyeye sarar çıkarırım herhalde, hep evdeyim ya, haalar çok ısındı da benim mi haberim yok acepCADIARZU
ewet canım kendi kendine uyuyor memede uyumak için ağlıyor emzikle uyutuyorum yatırıp yatağına...heh sonunda alıştı emziklreuyumayaaa helal sana..
kullan sende canım aç bi face kendine:)))etrafa da bakınıyor iyi oluyor öylee...
anam ne bileyim ben face kullanmıyorum. siz de her şeyi face'e koyuyorsunuz. sinir oluyom heeeklava:
kız sümeyra sende de çok orcinal şeyler var hee sempatiksalakcinni gerçekten kullanşlı mı? ben geçenlerde benim kuşu çay bahçesinde emzirdim de kahvehane tarzi bir yerdi irezil oldumaah ah şu analık ne zor zennaat :CüvCüv:
ewet emdikten sonra hep çıkarıyo tükürük gibi öyle çok değil 1 çorba kaşığı kadar 2,3 kere çıkarıyor.. napim artık mamalık mendille gezioruzbir zararı yok canım ama gözlerinin içi bile sarıydı onlar yeni yeni geçiyor
bi de çok kusmaya başladı benim oğlan geğerirken çıkarıp duruyor...
senin kuzu da kusuyordu şimdi nasıl ?
canım ben bugün aldıum kilotlu çorap ama büyük geliyo 0-12 aylık var sadece onlarda büyük oluyo niye şunları ay ay olanını yapmamışlar. opak ve pamuklu aldım ikitane bakalım opak nasıl olur
kızlar slm benim kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyoruz dr gaz sancısı olduğunu 3.ay sonuna kadar çekeceğimizi söylüyor çok yorgunum emziğide veremedim ne yapayım ne sinir kaldı nede sabır
Kızlar geçenlerde yazmıştım ya uzun uzun kayınvalidem ve 2 görümcemden çektiklerimi... Geçen hafta bardağı taşıran son damla oldu.. İpler iyice koptu.. Eşim hiç ağıza alınmayacak laflar, küfürler etti bana... Sıkıntıdan sütüm azaldı.. Bebek hissetti galiba olanları, çok huzursuzdu günlerce..
Ben de soluğu psikiyatristte aldım.. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu doktor.. 2 tane de ilaç verdi... Zaten bu kaynana yüzünden daha önce de tedavi görmüş ve aynı ilaçları kullanmıştım.. Bir haftadır ilaçları içip içip uyuyorum.. Eşime de söyledim depresyondaymışım diye.. Bana hergün ağzına geleni sayıp söven adam melek kesildi birdenbire.. Bilmiyorum ne kadar gidecek böyle... Daha önce de yazmıştım ya ben huzur istiyorum.. Eşimi bile gözden çıkardım artık.. Dr boşanmayı gerektirercek bi durumn yok, bi sonraki seansa eşinle gel dedi...
Benim bunlarla aramın düzeleceğine dair pek umudum yok.. Tek çözüm ilaçları içip içip tepkisizleşmek galiba..
Kızlar geçenlerde yazmıştım ya uzun uzun kayınvalidem ve 2 görümcemden çektiklerimi... Geçen hafta bardağı taşıran son damla oldu.. İpler iyice koptu.. Eşim hiç ağıza alınmayacak laflar, küfürler etti bana... Sıkıntıdan sütüm azaldı.. Bebek hissetti galiba olanları, çok huzursuzdu günlerce..
Ben de soluğu psikiyatristte aldım.. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu doktor.. 2 tane de ilaç verdi... Zaten bu kaynana yüzünden daha önce de tedavi görmüş ve aynı ilaçları kullanmıştım.. Bir haftadır ilaçları içip içip uyuyorum.. Eşime de söyledim depresyondaymışım diye.. Bana hergün ağzına geleni sayıp söven adam melek kesildi birdenbire.. Bilmiyorum ne kadar gidecek böyle... Daha önce de yazmıştım ya ben huzur istiyorum.. Eşimi bile gözden çıkardım artık.. Dr boşanmayı gerektirercek bi durumn yok, bi sonraki seansa eşinle gel dedi...
Benim bunlarla aramın düzeleceğine dair pek umudum yok.. Tek çözüm ilaçları içip içip tepkisizleşmek galiba..
Geçmiş olsun canım. İlaçları kullanırken bebeği emziremiyosundur herhalde, bebeğin için güçlü olmaya çalış canım. Onun sana çok ihtiyacı var şimdi. Eşin de anlamıştır artık hatasını inş.
canım sen düşencesiz insanlar için niye kendini üzüyosun.bak sütün azalmış.bebişini düşün....ilaç alıyosan çocuk ta ememeyecek
Mutlucum benimki de aynen düne kadar günde 6 kez yapardı ama ne olduysa dün hiç yapmadı, bugün de henüz yapmadı. Ben ne zaman azalacak diye beklerken birden kesiliverdi. İnşallah bu akşama kadar yapar, yapmazsa akşama sinameki içerim herhalde
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile[/QUOT
canım ya çok geçmiş olsun.benimde kanamam devam ediyo.bizde 2 aylık olduk.ama ben normal doğum yaptım.neden kaynaklanıyor acaba.:uhm:
canım ya çok geçmiş olsun.benimde kanamam devam ediyo.bizde 2 aylık olduk.ama ben normal doğum yaptım.neden kaynaklanıyor acaba.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?