2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun ya verme ama tekrarda onlara olma istersen ya hangi hastane bu

ewet ya cok büyük gelio bi taneyi kessek yarıdan iki tane cıkar walla..ama ısrarla giydrecemmm bugün sorayımda doktoruma hemşerim...
bizimkileer küçük gelmeye başladı minicik ayak yerleri var ağıda farklı annem yurt dışından almış
ebru kontrole geç kalacaksın
geçmiş olsun benim eltim 10 ay sonra aldıracak hemde yara olmuş onu yaktırdı sanırım o yüzden geç kaldı
benim oğlanda ilk once günde 10 kere düne kadar 5 kere kaka yapıyordu şimdi dün 2 ye düştü sanırım artık öyle olacak sebze yemeği yemiyorum sanırım o yüzden

Mutlucum benimki de aynen düne kadar günde 6 kez yapardı ama ne olduysa dün hiç yapmadı, bugün de henüz yapmadı. Ben ne zaman azalacak diye beklerken birden kesiliverdi. ınşallah bu akşama kadar yapar, yapmazsa akşama sinameki içerim herhalde

Geçmiş olsun canım..
Doğum yapınca da bitmiyo... Doktor tek gözü kapalı yapmış galiba doğumunu..

doktorum da latif küpelioğlu.alanında en iyilerinden.sabahları show tv'de program yapıyo.ama gel gör işte piyango bana vurdu

koy tabii bi zahmette görelim.. artık..
heh sonunda alıştı emziklreuyumayaaa helal sana..
ewet canım kendi kendine uyuyor memede uyumak için ağlıyor emzikle uyutuyorum yatırıp yatağına...
kullan sende canım aç bi face kendine:)))
ay yok o mezirme önlüğü fuzuli ince bi şalda aynı görewi görüyo yada bebeğin battaniyesini kapatıyorum üstüme..

bir zararı yok canım ama gözlerinin içi bile sarıydı onlar yeni yeni geçiyor

bi de çok kusmaya başladı benim oğlan geğerirken çıkarıp duruyor...
senin kuzu da kusuyordu şimdi nasıl ?
ewet emdikten sonra hep çıkarıyo tükürük gibi öyle çok değil 1 çorba kaşığı kadar 2,3 kere çıkarıyor.. napim artık mamalık mendille gezioruz
canım ben bugün aldıum kilotlu çorap ama büyük geliyo 0-12 aylık var sadece onlarda büyük oluyo niye şunları ay ay olanını yapmamışlar. opak ve pamuklu aldım ikitane bakalım opak nasıl olur

lc waikikiden aldı annem 17-18 yazıyo bizim bıdığa tam oluyor ne büyük ne küçük süper..

dawa aç kızım senin hatanmı? alla alla işini doğru yapsalardı.. sen sezaryen olmuştun değil mi? sezaryende nasıl temizledikleri belli değil içeriyi:umursamaz:

Kızlar geçenlerde yazmıştım ya uzun uzun kayınvalidem ve 2 görümcemden çektiklerimi... Geçen hafta bardağı taşıran son damla oldu.. ıpler iyice koptu.. Eşim hiç ağıza alınmayacak laflar, küfürler etti bana... Sıkıntıdan sütüm azaldı.. Bebek hissetti galiba olanları, çok huzursuzdu günlerce..
Ben de soluğu psikiyatristte aldım.. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu doktor.. 2 tane de ilaç verdi... Zaten bu kaynana yüzünden daha önce de tedavi görmüş ve aynı ilaçları kullanmıştım.. Bir haftadır ilaçları içip içip uyuyorum.. Eşime de söyledim depresyondaymışım diye.. Bana hergün ağzına geleni sayıp söven adam melek kesildi birdenbire.. Bilmiyorum ne kadar gidecek böyle... Daha önce de yazmıştım ya ben huzur istiyorum.. Eşimi bile gözden çıkardım artık.. Dr boşanmayı gerektirercek bi durumn yok, bi sonraki seansa eşinle gel dedi...
Benim bunlarla aramın düzeleceğine dair pek umudum yok.. Tek çözüm ilaçları içip içip tepkisizleşmek galiba..

kızlar slm benim kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyoruz dr gaz sancısı olduğunu 3.ay sonuna kadar çekeceğimizi söylüyor çok yorgunum emziğide veremedim ne yapayım ne sinir kaldı nede sabır

bizde de aynı sorun var canım.ama biraz biraz rahatlıyoruz artık biz.inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten

sakın para falan verme.doktorun kendi hatası.hem seni ikinci kez operasyona alacak hem de para istiyo klava:.sen ebrunun dediği gibi biraz sesini yükselt,hasta hakları falan de, bak nasıl kul köle olacaklar

eşlerimizin aslında yanımızda olmaları lazım ama ailelerini tutuyolar işte..eşinle gidin terapiye.Allah kolaylık versin.

Geçmiş olsun canım. İlaçları kullanırken bebeği emziremiyosundur herhalde, bebeğin için güçlü olmaya çalış canım. Onun sana çok ihtiyacı var şimdi. Eşin de anlamıştır artık hatasını inş.

canım sen düşencesiz insanlar için niye kendini üzüyosun.bak sütün azalmış.bebişini düşün....ilaç alıyosan çocuk ta ememeyecek

off ya aradım koordinatörü,yaaa doktor hatası mıymış,doktorunuzla konuşun o zaman dedi imalı imalı.adama da nasıl derim ki ben sizin hatanızmış diye.adamla aramız iyi,severim kendisini.

Son düzenleme:

canım sen düşencesiz insanlar için niye kendini üzüyosun.bak sütün azalmış.bebişini düşün....ilaç alıyosan çocuk ta ememeyecek

Ben de en çok onu düşünüyodum.. İlaçlar bebeğe geçmiyomuş.. Hafif dozdaymış.. Psikiyatrist de çocuk dr da emzirmeyi sakın bırakma dediler.. Çünkü en büyük terapi emzirmekmiş..

benimki de yapmıyo walla kaka.doktor 1 ayınız kaldı,sonra herşey düzelecek dedi.yavrum kıvranıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…