2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyku o kadar tatliki eşime söz verdim sahura kalkıp sana birşeyler hazırlayacaım diye telefon ötüyor eşim kalk diyor ya bu saatte neden kalkayım diyorum oruç tutacağını bile unutuyorum

abow eşin sana kalkmı dedi...adamın beynini delerim hamilesin sen bırak yapsın yawww...
sen akşamdan hazırla bazlama falan al yada bi poğaça tezgaha koy ısıtsın yisin...
yazık sana zati kaamızı sor tutuyoruz....
haa oruç tutan arkadaşım yazık değilmi bebeğinin suyunu gıdasını esirgiyosun merak etme allah katında günahımız yok şimdi tertemiziz çok istersen sonra borçlarını tutarsın yapma nası kıyıyosun yaa...:gitme::gitme:

akşamda gocam bana çok ilgisizsin ,beni ihmal ediyosun falan dedi.. napayım,eskisi kadar ilgili olamıyorum..sırnaşık şey sırnaşık şeykendi halimdeyim,sadece hayatımda bebikim var..:ecrin_bebek: :lepi:

napalım onlar istediler bunu
evede baktığım yok aldı başını gitti ilkinde temizlik filan derken kendimi çok yordum düşmüştü

valla soda zararlı değil ama sorun evde tek soğuk soda olması ve onuda onun içmesi bana sadece o laflardan sonra bir yudum verdi, yok kız ben alkayım dedin sabah namazımı kılabilmek için, hamilelikten sonra namazlarımı geçirmemeye daha bi önem veriyorum
kızlar ben iyiki tutmamışım kahvaltıdan sonra ara öğünü bile atlatamadım arkadaşlarıma çaktırmadan bişeyler yedim.

kızlar hemen hemen aynı durumlar hepimizde var galiba..
aynen ev aldı başını gidiyor.. hiç birşey yapamıyorum yorgunluk hissinden
ve kanepeye uzanır uzanmaz gözler gidiyor
ayrıca da kocacımla da eskisi gibi ilgilenemiyorum (

hmm anladım canım tabiki sana içirmesi lazımdı...tutmayın arkadaşlar hiç bişe yemesenizde sıvı tüketirsiniz iki yudumun bile faydası var....sizin kemilkeriniz herşeyiniz sağlıklı olsunki oda sağlıklı olsun...ben ilkokuldan beri tutardım ama bu sene tutamam allah biliyor niyetimi gerek yok yani zaten azcık acıkınca karnıma kramplar giriyo akşamın o saatine kadar hiç dayanamam ben...

kızlar çoğunuz çalışıyosunuz bide temizlikmi yapıcanız valla ben evde olduğum halde hiç bi iş yapamıyorum evin hali berbat ama sağlığımdanda bebeğimdende önemli değil tehlikem geçince yavaş yavaş yaparım

benmkide kızıyordu çok takılıyorsun diye.şimdi desem banada aynı şeyi diycek.

Valla öyle yaaa..Sabahta gelmiş diyor ki;
Kendini kötü hissediyosan kendin gitmek istediğin için gidelim diyosan al randevu diyo..Ama sırf oraları okuduğun için gitmek istiyosan kendine zarar veriyosun diyo..E bende ozaman kendim istiyom diye yalan mı söyliyim sana ozaman keşke anlatmasaydım doğruları dedim..:bbo:

DİLA arkadaşın dediği gibi hemen bişi olduğunda doktora koşmamak lazım..ama naparsın ana yüreği işte sürekli diken üstünde bişi olcek diye BEBİKLERE (bu kelimeyide bu forumda duydum çok hoşuma gitti)

mrb kızlar geçmişi okumaktan ancak gelebildim.bu arada herkeze hayırlı ramazanlar sağlıklı bebişler.
BEKNURCUM ilk bebeğimde böyle bi sorunum yoktu şimdide böyle bişey olması canımı sıktı.Zaten kesinde değil.
HUYSUZ ilk bebeğimde doktorum bana MUSTELA diye bir krem önerdi çatlaklar için kullanmadım ama çok çatlağım oldu.Kimileri nevea kullanmış kimileri badem yağı.
Buarada bir kişi için cinsiyet tahmininde bulunayım DıLACIM senin kızın olucak.7 haftalıkken bebek veya kese görüntüsü nasıldı?

canım eşim samsunlu.aman ne inat ne inat.sizdede oluyormu kızlar unutkanlık.ya dün demediğim bir laf için kavga ettik eşimle.tuturmuşş söyledin diye.ne yeminler ettim inanmadı.diyorki sende unutkanlık başladı.sonra kendimde şüpheye düştüm söyledimde unuttummu diye.

valla şekerim biz bu kocalara ne yasak faydasız.paylaşmak istiyorsun kabahat,paylaşmayınca hamilelikteki olayları anlamıyorlar.

kızlar ben üç gündür üç ayrı doktora gidiyorum kahverengi kanamam olduğu için bence çok abartıyoruz ben ilişkiye girdim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden olmuş bebeğim çok sağlıklı ama dediğim gibi biz çok abartıyoz üç doktor gezdim boşuna bunlar normal şeyler sonuçta hamileyiz ufak tefen sorunlar olur doktorumu buldum bundan sonra sürekli gitmek yok o ne zaman çağırırsa bi de ben her hafta gidiyodum hiç gerek yok fazla abartıyoruz

herşeyi olduğu kadar temizlik işini fazla abartmaya gerek yok.TEMBELLİĞE DEVAMM:lepi:

zaten yeni taşındım gelen giden yok komşulara çaya beklerim diyorum ama yanında uyuyup kalırsam kızmasınlar bana delikafadulden

eşimde beni rüyamda görmüş o gün ayrı illerdeydi ben yalnızdım kanamam oldu demişim olsun napalım sağlık olsun demiş ama çok üzülmüş bir uyandım diyor annesinin evindeydi oh demiş rüyaymış sonra sabah beni aradı sabah saat 8de hafta sonu uyumak için can atan ben , sordu yok bişey dedim sevindi neyse dedi kalkta kahvaltı yap bende yarım saat uyuklayıp kalktım kendime bi tost yaptım

canım o bizimse bu hayatta yiyecek ekmeği varsa rabbim her koşulda sana kucağına almayı nasib eder...
herşeyin hayırlısı ben senin gibi telaş yapmıyorum fakat mesela 8 eylülde randevumuz varya o randevuya kadar günler geçmiyo benim tek derdim o...
öbür türlü tabiki sağlıklı olması ilk dileğim ama allah bilir herşeyi benimse gelir canım...

doktoruna sormamışmıydım bana 3buçuk aya kadar risk var dedi yasak yani
yamamazlık yapmak yok arkideşler

gece bende kalktım.eşime yemek hazırlamak için.hadi dedim oturmuşken bende yiyim birşeyler.12.haftadayım 1,5 kilo almışım.ramazan bitene kadar dahada alırım sanırım.mide bulantıalrı azaldı allaha şükür.
evde temizlik iş hak getire.napyım valla yorgunum sürekli hele işten gelip yemekten sonra hemen uyumak istiyorum.

Ben tutmayı çok istiyordum ama bebikimi hiç riske atamam..oruç için en uygun ay 3 aydan sonra 4 ve 5inci aylar arasındaymışşş...

Tutamamam için birçok neden var 1-Çalışıyorum 2-Çok sıcak ve sıvı tüketmem lazım 3- hamileliğimin 2.ayındayım 4- Tansiyonum ztn çok düşük..kayınvalidem iyi olursan tut haftasonu tut filan diyo ama ben tutmıcam ya bişi olursa??? (Ya herkesin kaynanası tutma bişi olur diye sakınır benimki tut tut diye ısrar ediyo varmı böle bişi yaaa)

İçim rahat değil ama Allah ömür verirse nasip ederse kaza yaparım artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…