- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.721
uyku o kadar tatliki eşime söz verdim sahura kalkıp sana birşeyler hazırlayacaım diye telefon ötüyor eşim kalk diyor ya bu saatte neden kalkayım diyorum oruç tutacağını bile unutuyorum
akşamda gocam bana çok ilgisizsin ,beni ihmal ediyosun falan dedi..napayım,eskisi kadar ilgili olamıyorum..sırnaşık şey sırnaşık şeykendi halimdeyim,sadece hayatımda bebikim var..:ecrin_bebek: :lepi:
napalım onlar istediler bunu
evede baktığım yok aldı başını gitti ilkinde temizlik filan derken kendimi çok yordum düşmüştü
benmkide kızıyordu çok takılıyorsun diye.şimdi desem banada aynı şeyi diycek.
canım eşim samsunlu.aman ne inat ne inat.sizdede oluyormu kızlar unutkanlık.ya dün demediğim bir laf için kavga ettik eşimle.tuturmuşş söyledin diye.ne yeminler ettim inanmadı.diyorki sende unutkanlık başladı.sonra kendimde şüpheye düştüm söyledimde unuttummu diye.yaa ben anlamadım soğuk soda derken?
ben buzlu buzlu içiyorum suları ılık su içince susuzluğum geçmez çocukluğumdan beri...
sen neden içmedin zararlımıymış soda iç dedi benim doktorum...
hee ozaman pazartesi öğlen görüşelim göbüklerimizi tokuşturalım...pembedüşler senin eşin neresinden karadenizin?he baştan söylim biliyosunuzdur zatende karadenizliler çok inat oluyo ha..canım ben seneye bütlere giricem ama kursu bırakmak zorunda kaldım baya bi uğraştım olsun diye sonra aralıkta olsun dedim sınavları atlatmış olurum geldi veledim...napalım o daha önemli benim için.
Valla öyle yaaa..Sabahta gelmiş diyor ki;
Kendini kötü hissediyosan kendin gitmek istediğin için gidelim diyosan al randevu diyo..Ama sırf oraları okuduğun için gitmek istiyosan kendine zarar veriyosun diyo..E bende ozaman kendim istiyom diye yalan mı söyliyim sana ozaman keşke anlatmasaydım doğruları dedim..:bbo:
DİLA arkadaşın dediği gibi hemen bişi olduğunda doktora koşmamak lazım..ama naparsın ana yüreği işte sürekli diken üstünde bişi olcek diye BEBİKLERE (bu kelimeyide bu forumda duydum çok hoşuma gitti)
herşeyi olduğu kadar temizlik işini fazla abartmaya gerek yok.TEMBELLİĞE DEVAMM:lepi:
kızlar ben üç gündür üç ayrı doktora gidiyorum kahverengi kanamam olduğu için bence çok abartıyoruz ben ilişkiye girdim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden olmuş bebeğim çok sağlıklı ama dediğim gibi biz çok abartıyoz üç doktor gezdim boşuna bunlar normal şeyler sonuçta hamileyiz ufak tefen sorunlar olur doktorumu buldum bundan sonra sürekli gitmek yok o ne zaman çağırırsa bi de ben her hafta gidiyodum hiç gerek yok fazla abartıyoruz
hmm anladım canım tabiki sana içirmesi lazımdı...tutmayın arkadaşlar hiç bişe yemesenizde sıvı tüketirsiniz iki yudumun bile faydası var....sizin kemilkeriniz herşeyiniz sağlıklı olsunki oda sağlıklı olsun...ben ilkokuldan beri tutardım ama bu sene tutamam allah biliyor niyetimi gerek yok yani zaten azcık acıkınca karnıma kramplar giriyo akşamın o saatine kadar hiç dayanamam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?