2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kendini hiç bişey için üzme.bu hayatta senin için herşeyden önce sen gelmelisin(bebiş hariç)seni üzecek hiç bi şeye izin verme.koy tavrını.sen üzülceğine onlar üzülsün.bi daha mı gelicen dünyaya.

üzüldüm cnm.. şu erkeklerinde lafı sözü hiç bitmiyo.. geçmiş olsun canı8m.. peki kocan seninle gelmeyi kabul ettimi?

Biliyorum canım ya zaten onların yaptıkları, dedikleri beni zerre ilgilendirmiyo ama evimin huzurunu bozmasa...
O kadar densiz bi kayınvalidem var ki gebeliğimden önce bana "Sana bişey sorcam, bu benim görevim." diye gelmiş... Neyse görevi diyorum... Çocuğum olmuyo muymuş yoksa korunuyo muymuşum!!!! Oha!! demiştim... Nasıl geçineyim ben bu apış arama kadar görevi olduğunu düşünen zihniyetle....

vay be tam kaynana.ALLAH yardımcın olsun.sen eşini avucuna almaya çalış.bi şekilde onların etkisinden kurtar.eşinin karakterine göre nasıl yapıcağını sen daha iyi bilirsin tabi.inşallah herşey yoluna girer.

üzüldüm cnm.. şu erkeklerinde lafı sözü hiç bitmiyo.. geçmiş olsun canı8m.. peki kocan seninle gelmeyi kabul ettimi?

Kabul etmeye etti ama biz bi kere daha gitmiştik onunla psikiyatristime.. Hiç sallamamıştı.. Kendini iletişime kapatmıştı... Kendi istemezse hiç bi gelişme kaydedemiycez ne yazık ki.. Bebek de, o da, ben de hep böyle huzursuz olcaz..
Zaten onun bu kalp krizi yüzünden kullandığı ilaçları sinir yaparmış.. Doğumdan sonra geceleri uykusuzluk, bi de kayınvalidemlerle benim aramdaki gerginlik de olunca hiç tanımadığım bi adam oldu.. Normalde melek gibidir... Ama doğumdan beri tanıyamıyorum ben eşimi.. Ki bu bebeği benden çok istemesine rağmen..

işin zor canım walla.. eşin ne dior bu kaynana olaylarına? onlarımı sawunuyor? en son ne oldu ki böyle ipleri koparan..

işin zor canım walla.. eşin ne dior bu kaynana olaylarına? onlarımı sawunuyor? en son ne oldu ki böyle ipleri koparan..

Hep onları savunuyor.. Anlatmıştım ya 5 yıllık evliliğim boyunca ayda bir kere evimize rica minnet adım atan kayınvalidemler bebeğn douğumuyla birlikte bize yerleştiler.. Sabah akşam demeden çat kapı geliyolar.. Ben zaten evlendiğimden beri onlarla hiç samimi olmadım.. Zaten yapım gereği de mesafeli bi insanımdır..
Çok detaylşı yazmaya vaktim yok ama gece gündüz bize çöreklenmelerinden gına geldi.. Evimde don atlet oturamaz oldum.. Ben de tavır yaptım.. Görümcem kapıyı çarptı gitti.. Eşim geldi bana kızdı.. Öxzür dilemek için görümcermi aradım.. Ben onunla konuşurken kayınvalidem arkadan bana ileri geri bağırdı falan...Eşim bana hayvan bile dedi... Evi terkedip annemke gittim vs vs... Sonmuçta aklımı oynatıp ilaçlara başladım...
Bundan sonrası için de pek bi umudum yok..Tek istediğim evimde eşim ve çocuğumla YANLIZ kalmak....

cnm eşinle konuş onla konuşamıyosan, psikiyatrına anlat bu sorunklar ewimöde yalnız kalamadığımdan ailemle başbaşa olamadığımdan kaynaklandı de doktor söylesin.. doğum yapmış kadının kimseye tahammülü olamaz desin mümkün olduğunca eşinwe bebeğinle yalnız wakit geçirin desin.. yada sen anlat bunları çok sıkıldım de ewimdede rahat olamayacaksam başımı alıp nereye gideyim ben deklava:
hatırladım anlatmıştın ama ewi terkettiğini bilmiyordum iş o sewiyeye getirdiler demek şu an nasıl peki hala dewam ediolarmı haneye tecawüzlerine? umarım bu seferki seansa eşin biraz kulak asarda ilşkinizi rayına oturtmak için düzgün adımlar atar:teselli:

ayynen ööle gec kaldım araya bi kaç kişi sokustrmuş sekreter bekldim yani bi saatakannehir..

ah canımm bende ilaç kullandım dogumdan hemen sonra 20 gün kadar..bak nooldu stresten dere deryan sütüm fos oldu nolur kendine gel ve psikiytlık olan onlar olsun kendine yapıosun ..bi şeyleri acıkca ifade etmedkten sonra bu hep böyle dewam eder..degstr artık kendini bak daha öncede kullanmıssın bu ilaçları ve bu kadın yuzunden..

off yine kimse yok yaa şimdi ben çıkarım doluşur millet sıkıldım heeeboshayallersmile
bu arada bebişler tw izliyormu benim kız reklamlara bayılıyor koltukta yatarken kafasını çewiriyo izlio gülüo onlara:)) salıncağını koyuyorum tw karşısına reklam kowalıyorum tabi keyfi yerindeyse takılıyo öyle reklamlarla:)

kısslar biss geldik..dr umuzdan..yagmur 1 ayda 1 kilo almış..şöyleki dün saglık ocagında 4,900 cıktı kilosu bugün dr umuz 4.600 olarak tarttı ben ikisinin ortalamasını alıorum ..boyu da 53cm den 57cm cıkmış..anası gibim uzun olacak heral..opuyorumnanaktan,,cok iyi bakmıssın dedi dr um..bi de başında konaklar oluşmuş saf zeytinyagı ile masaj yap dedi..kızlar bu arada yagmur iyice memeden uzaklaştı istemiyo beni ..bvende o öyle yapınca emzrmeden sogudum zaten gecelri emzrmiodum mamayla hallediodum boynum cok kötydü biliosunuz bununda etkisi var..ama bi damlada olsa emzr arayı sogutma sakın dedi dr..bende ewe geldim..bi 10 dk emzrdim öylece uyudu ..bakalım biraz arayı ısıtalım kuzumla..kilotlu corap tırnakta batma yapabiliomuş giydir ama cok sık olmasın dediii...kaydirigubbakcemile2

Hadi ya başladı demek tv izlemeye, yerim ben onu. Biz daha başlamadık, sizin kadar olunca başlarız belkim

bizim kız bugün hep uyuyoooo 2 saattir uyuyo yaw alla alla bi gidem bakam hele..

Sen de buldun da bunuyon mu be kızım. Bırak uyusun. Bi de ben benimkinin uyuduğunu görebilsem öyle deliksiz. Ne gece ne de gündüz asla 1 saatten uzun uyumuyooo:çok üzgünüm:

Maşallah Yağmur bebeğe. Kız öyle 4-5 günde yıkarsan konak olur tabi çocuğun kafasında. Artık havalar da ısındı en azından günaşırı yıka ve kafasını iyice ov. Korkma bişicik olmaz

benim kız öyle bir kaka yapmışki heryerini batırmış....bizim kızın kakasında sorun galiba...piramada sırtından taşıyodu,huggies aldım onda da yanlardan taşıyo.batmış üstü başı.banyoya soktum anca arındıkaydirigubbakcemile3

Olcay'cım sorun senin bağlamanda olmasın sakınsempatiksalakcinni Belki de kıyamıyosun kuzuna da yeterince sıkı bağlamıyosun ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…