- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.241
kızlar baykalın videosunu nerden izleyebilirizdelikafadulden kaldırılmış heralde her yerden.
of kızlar,2 aydır kanamam bitmemişti.ben de gecer diye bekiyorum.dün gittim doktora,plesanta kalıntısı kalmış.perşembe anesteziyle alınacak,.bi de dünyanın parasını istediler orası da ayrı bi konu.650 tlalsanaalsanasmile kuzenim kadın dogumcu,doktor hatası verme sakın para dedi.ama kabul etmezler ki..nedir bu çektiğim yawbilmiyorumkismile
Kızlar geçenlerde yazmıştım ya uzun uzun kayınvalidem ve 2 görümcemden çektiklerimi... Geçen hafta bardağı taşıran son damla oldu.. İpler iyice koptu.. Eşim hiç ağıza alınmayacak laflar, küfürler etti bana... Sıkıntıdan sütüm azaldı.. Bebek hissetti galiba olanları, çok huzursuzdu günlerce..
Ben de soluğu psikiyatristte aldım.. Doğum sonrası depresyon teşhisi koydu doktor.. 2 tane de ilaç verdi... Zaten bu kaynana yüzünden daha önce de tedavi görmüş ve aynı ilaçları kullanmıştım.. Bir haftadır ilaçları içip içip uyuyorum.. Eşime de söyledim depresyondaymışım diye.. Bana hergün ağzına geleni sayıp söven adam melek kesildi birdenbire.. Bilmiyorum ne kadar gidecek böyle... Daha önce de yazmıştım ya ben huzur istiyorum.. Eşimi bile gözden çıkardım artık.. Dr boşanmayı gerektirercek bi durumn yok, bi sonraki seansa eşinle gel dedi...
Benim bunlarla aramın düzeleceğine dair pek umudum yok.. Tek çözüm ilaçları içip içip tepkisizleşmek galiba..
hasret anne kız tşirtleriniz süper olmuş ..opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Öznur, nasılmış oğluşun?
kızlar baykalın videosunu nerden izleyebilirizdelikafadulden kaldırılmış heralde her yerden.
oncelikle cok cok gecmis olsun canim.sonra lennnnn sakin he kiz ben olsam o an yikardim ortaligi gerizekeriyalar bide ustune para mi istiyorlar.sen o koordinatorun adini telini ver bana bak ben ne yapiyorum.len bide bizim toprak avukat ona sor bak haklarini.
dosyani iste.sikayet edecem de savciliga git dilekce ver.ne bu be boyle kasaplik resmen.
sakin sakin haklarindan vazgecme.
Allahim yarabbim.canim benim cok gecmis olsun.kiz niye pabuc birakiyorsun kocana.kufur etmek ne demek cok cok ayip.
bak bu dunyada senden onemli insan yok.once sen.uyuz hatun iyice gicik oldum kaynanan gorumcenlere.kadina bak goreviymis.tovbe tovbe.
olcay hanimmmmmm hasret hanimmmmmm bunlarin ana ogul olani yok mu lc de ?
Hosbulduk Meralim.anammmm belim basim burkum barkim sinirlerim harap oldu.
minibuscu dovuodum.serefsiz kopek isiklarda yesil isik yandi karsiya geciyoruz oglumla hareket etti.
ah varya nasil bagirdim o sinirle minibusu yumrukladim.hayvan herif dursa agzini burnunu kesin kirardim.nasil kufur ettim o ses benden nasil cikti.
.
minibuscu dovuodum.serefsiz kopek isiklarda yesil isik yandi karsiya geciyoruz oglumla hareket etti.
ah varya nasil bagirdim o sinirle minibusu yumrukladim.hayvan herif dursa agzini burnunu kesin kirardim.nasil kufur ettim o ses benden nasil cikti.
Anne sutu + mama veren anneler...
Sizin sutunuzde bi azalma oldumu mamaya basladiktan sonra?? Ben mamaya baslayali tam bi ay oldu,bebegim 2 aylik bir ay kendi sutumle besledim,1 kilo almisti bebegim ama malesef genede yetmiyordu doymak bvilmiyordu oglum.. Onun icin mecburen mama takviyesine basladik.
Yanliz bu son 2-3 gundur sutum asiri derecede azaldi eskiden ictigi zaman "lik lik " ses gelirdi simdi yok( En az 6 ay emzirmek istiyordum ben oysaki
Gunde 4 defa emziriyorum acaba azmi??
kızlar bugün ilk defa oğlumla yanlız başıma minibüse bindik gezmeye gittik beni hiç üzmedi uyudu hemen :)
kızlar bugün ilk defa oğlumla yanlız başıma minibüse bindik gezmeye gittik beni hiç üzmedi uyudu hemen :)
ne varmış o videonun içinde ya ben bir türlü anlayamadım??
Anne sutu + mama veren anneler...
Sizin sutunuzde bi azalma oldumu mamaya basladiktan sonra?? Ben mamaya baslayali tam bi ay oldu,bebegim 2 aylik bir ay kendi sutumle besledim,1 kilo almisti bebegim ama malesef genede yetmiyordu doymak bvilmiyordu oglum.. Onun icin mecburen mama takviyesine basladik.
Yanliz bu son 2-3 gundur sutum asiri derecede azaldi eskiden ictigi zaman "lik lik " ses gelirdi simdi yok( En az 6 ay emzirmek istiyordum ben oysaki
Gunde 4 defa emziriyorum acaba azmi??
aslında iyice de sıkıyorum ama anlamadım gitti ya...bilmiyorumkismile
mevlüt bitti çok şükür bizde bittik:1no2:.
ve alp şu saat olmuş hala canıma okumakta kalabalık yaramadı çoğcuma aman atlattık bitti ya neysebirde bu küçük kasırgayı uyuttummu tamamdır nasıl becereceksem???
merveege çok geçmiş olsun benimde kanamam daha yeni bitti 3-4 gün oldu.doktor baktı bende bişey çıkmadı ama.doktorunu sevebilirsin ama sonuçta hatalı para falan verme sakın söyle doktoruna dava açsan kazanırsın yani o derece hatalı bu işte.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşaallah canım.
yazgışımmm ALLAH kabul etsin bebemmm:))mevlüt bitti çok şükür bizde bittik:1no2:.
ve alp şu saat olmuş hala canıma okumakta kalabalık yaramadı çoğcuma aman atlattık bitti ya neysebirde bu küçük kasırgayı uyuttummu tamamdır nasıl becereceksem???
canım sen doktorun tartısına bak bnce sağlık ocağına pek güwenmiorum ben... senin kız kaç kg doğmuştu? konaklar yıkanmamaktan oluomuş canımsempatiksalakcinni bizdede war önce zeytinyağıyla o sonra yıka iyice owala banyodan sonrada tarakla temizle ben öle yaptım geçti çoğu yarın yine yıkicam kalanınında yarın:gitme:kısslar biss geldik..dr umuzdan..yagmur 1 ayda 1 kilo almış..şöyleki dün saglık ocagında 4,900 cıktı kilosu bugün dr umuz 4.600 olarak tarttı ben ikisinin ortalamasını alıorum ..boyu da 53cm den 57cm cıkmış..anası gibim uzun olacak heral..opuyorumnanaktan,,cok iyi bakmıssın dedi dr um..bi de başında konaklar oluşmuş saf zeytinyagı ile masaj yap dedi..kızlar bu arada yagmur iyice memeden uzaklaştı istemiyo beni ..bvende o öyle yapınca emzrmeden sogudum zaten gecelri emzrmiodum mamayla hallediodum boynum cok kötydü biliosunuz bununda etkisi var..ama bi damlada olsa emzr arayı sogutma sakın dedi dr..bende ewe geldim..bi 10 dk emzrdim öylece uyudu ..bakalım biraz arayı ısıtalım kuzumla..kilotlu corap tırnakta batma yapabiliomuş giydir ama cok sık olmasın dediii...kaydirigubbakcemile2
he ya ne wardı wideoda izleyen gören war mı???? bnde merake ettim bi videodur gidiyokızlar baykalın videosunu nerden izleyebilirizdelikafadulden kaldırılmış heralde her yerden.
yok anam yok ana kız sadecezemuszemusoncelikle cok cok gecmis olsun canim.sonra lennnnn sakin he kiz ben olsam o an yikardim ortaligi gerizekeriyalar bide ustune para mi istiyorlar.sen o koordinatorun adini telini ver bana bak ben ne yapiyorum.len bide bizim toprak avukat ona sor bak haklarini.
dosyani iste.sikayet edecem de savciliga git dilekce ver.ne bu be boyle kasaplik resmen.
sakin sakin haklarindan vazgecme.
Allahim yarabbim.canim benim cok gecmis olsun.kiz niye pabuc birakiyorsun kocana.kufur etmek ne demek cok cok ayip.
bak bu dunyada senden onemli insan yok.once sen.uyuz hatun iyice gicik oldum kaynanan gorumcenlere.kadina bak goreviymis.tovbe tovbe.
olcay hanimmmmmm hasret hanimmmmmm bunlarin ana ogul olani yok mu lc de ?
canım sütün vardır mutlaka ama bebeğin biraz daha fazla memede kalması gerek. sen sık sık emzir bolcada yeşillik ye bolca su iç.
ya kızlar ben iki gündür emzik veriyorum ya bi güzel emiyo uyuyo acaba açlıktan emmez dimi emzirip veriyorum sık sık emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?