2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oncelikle cok cok gecmis olsun canim.sonra lennnnn sakin he kiz ben olsam o an yikardim ortaligi gerizekeriyalar bide ustune para mi istiyorlar.sen o koordinatorun adini telini ver bana bak ben ne yapiyorum.len bide bizim toprak avukat ona sor bak haklarini.
dosyani iste.sikayet edecem de savciliga git dilekce ver.ne bu be boyle kasaplik resmen.
sakin sakin haklarindan vazgecme.

Allahim yarabbim.canim benim cok gecmis olsun.kiz niye pabuc birakiyorsun kocana.kufur etmek ne demek cok cok ayip.
bak bu dunyada senden onemli insan yok.once sen.uyuz hatun iyice gicik oldum kaynanan gorumcenlere.kadina bak goreviymis.tovbe tovbe.

hasret anne kız tşirtleriniz süper olmuş ..opuyorumnanaktan

olcay hanimmmmmm hasret hanimmmmmm bunlarin ana ogul olani yok mu lc de ?

Hoşgeldin Öznur, nasılmış oğluşun?

Hosbulduk Meralim.anammmm belim basim burkum barkim sinirlerim harap oldu.
minibuscu dovuodum.serefsiz kopek isiklarda yesil isik yandi karsiya geciyoruz oglumla hareket etti.
ah varya nasil bagirdim o sinirle minibusu yumrukladim.hayvan herif dursa agzini burnunu kesin kirardim.nasil kufur ettim o ses benden nasil cikti.

Geçmiş olsun canım yaa, malesef şu minibüs şoförleri çok dikkatsiz. Ama anladığım kadarıyla iyi korkutmuşsun adamı, bundan sonra dikkart eder artıkınaklinialirimsmile

döv bacım yakışırr helal olsun Çok üzgünüm çoook

Anne sutu + mama veren anneler...

Sizin sutunuzde bi azalma oldumu mamaya basladiktan sonra?? Ben mamaya baslayali tam bi ay oldu,bebegim 2 aylik bir ay kendi sutumle besledim,1 kilo almisti bebegim ama malesef genede yetmiyordu doymak bvilmiyordu oglum.. Onun icin mecburen mama takviyesine basladik.
Yanliz bu son 2-3 gundur sutum asiri derecede azaldi eskiden ictigi zaman "lik lik " ses gelirdi simdi yok ( En az 6 ay emzirmek istiyordum ben oysaki

Gunde 4 defa emziriyorum acaba azmi??

canım sütün vardır mutlaka ama bebeğin biraz daha fazla memede kalması gerek. sen sık sık emzir bolcada yeşillik ye bolca su iç.

ya kızlar ben iki gündür emzik veriyorum ya bi güzel emiyo uyuyo acaba açlıktan emmez dimi emzirip veriyorum sık sık emziriyorum

mevlüt bitti çok şükür bizde bittik:1no2:.

ve alp şu saat olmuş hala canıma okumakta kalabalık yaramadı çoğcuma aman atlattık bitti ya neysebirde bu küçük kasırgayı uyuttummu tamamdır nasıl becereceksem???

merveege çok geçmiş olsun benimde kanamam daha yeni bitti 3-4 gün oldu.doktor baktı bende bişey çıkmadı ama.doktorunu sevebilirsin ama sonuçta hatalı para falan verme sakın söyle doktoruna dava açsan kazanırsın yani o derece hatalı bu işte.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşaallah canım.

slm cnm bende anne sütü ve mama veriyorum ben önce emziriyorum eğer sütümle doymazsa mama veriyorumm.yani emdiği halde hala aranıyor yada memedeyken ağlıyorsa sütüm yetmediğini düşünerek amam veriyorum 4 kere değil 10 geciyor benim emzirmem her ağladığında göğsümü veiriyorum doymadığı zamnlar 60cc mama yapıyorum sabah öğle gece yatarken birde genelde 3 kere böle yaparsan sütün azalır..lmaz:

aslında iyice de sıkıyorum ama anlamadım gitti ya...bilmiyorumkismile

Kız senin günahını aldım galiba, aynısı benim başıma geldi bu gecebilmiyorumkismiledelikafadulden Benimki iki gündür yapmamıştı bu gece bi yaptı batırdı üstünü başını walla. Bir de bebeklerinin bir hafta yapmadığını söyleyenler var, onlar nasıl yapıyor acep çok merak ettim doğrusu

kızlar bugün ilk defa oğlumla yanlız başıma minibüse bindik gezmeye gittik beni hiç üzmedi uyudu hemen :)

Aferin akıllı paşayaalkisalkisalkis

Hayırlı olsun canım darısı sünnetine sona da düğününe inş.:teytey:

Kesinlikle katılıyorum

canım sen doktorun tartısına bak bnce sağlık ocağına pek güwenmiorum ben... senin kız kaç kg doğmuştu? konaklar yıkanmamaktan oluomuş canımsempatiksalakcinni bizdede war önce zeytinyağıyla o sonra yıka iyice owala banyodan sonrada tarakla temizle ben öle yaptım geçti çoğu yarın yine yıkicam kalanınında yarın:gitme:
kızlar baykalın videosunu nerden izleyebilirizdelikafadulden kaldırılmış heralde her yerden.
he ya ne wardı wideoda izleyen gören war mı???? bnde merake ettim bi videodur gidiyo
yok anam yok ana kız sadecezemuszemus
kızlar bugün ilk defa oğlumla yanlız başıma minibüse bindik gezmeye gittik beni hiç üzmedi uyudu hemen :)

oyy ne güzel etmişsiniz bizimkide yolda hep uyuyo:)))

kızlar baykalın videosunu nerden izleyebilirizdelikafadulden kaldırılmış heralde her yerden.

aklinialirimsmile impossible

canim agzindan atar emzigi ya agar ya huysuzlanir oyle anlarsin aciktigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…