2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi:
hasret kiz sen acaip zayifmissin niye daha aglaniyorsun yok 63 kg bilmem ne diye.

sen öle san:sinifsinif: ben 51-52 kiloydum tamam o kadar olmasada 55e düşmek istiyorum çok genişledim hiç bi kıyafetim olmuyoooooÇok üzgünüm çoook

kocisle fena dalastik anammmmmmmm bende amma cazgirmisim heeee.eskiden cevap vermezdim ama anne oldugumdan beri icime cadaloz kacmis gibiyim.
1 ay konusmayiz artik.o inat yapacak kesin ama bende artik yutmam.

kocisle fena dalastik anammmmmmmm bende amma cazgirmisim heeee.eskiden cevap vermezdim ama anne oldugumdan beri icime cadaloz kacmis gibiyim.

beklemiyordu tepki verecegimi cunku ben hep susar ya yatak odasina gider yada ust kata cikar aglardim hic sesimi cikarmadan.
yawrum kocis sok oldu aklinialirimsmile

Kız bi kavga sonrası 1 ay konuşmamakta ne oluyo:1shok:lmaz: Olur mu öle şey?

bütün gün uyudu hanfendi şimdi uyumuyo yarım saat uyudu şimdi maymunluklaryapıo allahım delircem

üzerimde bi kırıklık war bu arada çocuğuu öpmüyorum.. burnum tıkalı kociş bi kkarışım yaptıı nu içiorum ama dayanamıyorum... bişiler yapıo bana bakıp bakıppppp:) ısırıcam ya çok datlu yawwwwwww bu arada inşallah hasta olmuyorumdur:sinifsinif:

beklemiyordu tepki verecegimi cunku ben hep susar ya yatak odasina gider yada ust kata cikar aglardim hic sesimi cikarmadan.
yawrum kocis sok oldu aklinialirimsmile

Yok öyle ses çıkarmadan da olmaz tabi, iyi etmişsin. İçinde tutma bence hiçbişeyi, açıkça konuşmak en güzeli. İnsan herşeyi içine atınca patlama fena oluyooosempatiksalakcinni

fanfirifinfonkaydirigubbakcemile3:kedi:

kaydirigubbakcemile3 bizapamios bari o yapsin

:lepi:

sen öle san:sinifsinif: ben 51-52 kiloydum tamam o kadar olmasada 55e düşmek istiyorum çok genişledim hiç bi kıyafetim olmuyoooooÇok üzgünüm çoook

len git yirtarim agzini burnunu kaydirigubbakcemile3 55 olursan kemiklerini sayariz artik

Geçmiş olsun Hasret, aman dikkat et canım. Nefesini olabildiğince uzak tut ceroştan

Kız bi kavga sonrası 1 ay konuşmamakta ne oluyo:1shok:lmaz: Olur mu öle şey?

biz ilk defa boyle dalastik.dalastik diyorum zaten kavga tartisma yoktur bizde cunku ben hic ses cikarmam.
dalastik resmen yaw iste.1 ay konusmayiz artik dememin sebebi o oglak burcu ben koc yay karisimi inat yani.eskiden yapmazdim inat ama artik yapacagim.
benimle o sekilde konusmamaliydi.

kis resimleri gordum face de tosuncuk olmus yirim ben onu yirimmmm masallah

Yok öyle ses çıkarmadan da olmaz tabi, iyi etmişsin. İçinde tutma bence hiçbişeyi, açıkça konuşmak en güzeli. İnsan herşeyi içine atınca patlama fena oluyooosempatiksalakcinni

he iste fena patlarim benim huyumda kotu

ya çok kötü inşllah grip falan omam belkide oldum:gitme: bebeğimide ne kadar uzak tutucam offff ona geçmez inşallah ne ilaç alıcam ben hiç bişey yine kocişin eline kaldık
az önce bana dioki ben hasta oldum senbana böle bakmadınmafoldumben ben anlıyorum sanki öle kocakarı reçetelerinden.. zaten halimde olmuyo onla ilgilenecek haberi yokk hıhhhh sanki ewimin karısı yaptıda beni daha ne bekliosa

sakin ol once bu saatte bisi yenirmi canim benim.su ic.yiyeceksende meyve ye.

Malesef meyveyle hiç aram yok ve canım deli gibi tatlı istiyo. Ama kendimi tutucam, ben iradeli bi bayanımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Bu arada burası çok kalabalık ama nedense kimseden çıt çıkmıyo. Aloooo tıp mı oynuyoruz kızlar?

Gidip yine bişiler atıştırasım var. Ne yapıcam ben bu boğazıma bilmiyorumakannehir

bende çikolata yiom walla napim engelolamıom kndime nası zayıflicaksam bbişte uyumuyo ayaımda sallıyom gülüo hala bana ama ilgilenmiom:sinifsinif:
sen kaç kgsin?

gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…