- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.261
hasret kiz sen acaip zayifmissin niye daha aglaniyorsun yok 63 kg bilmem ne diye.
aklinialirimsmile impossible
canim agzindan atar emzigi ya agar ya huysuzlanir oyle anlarsin aciktigini.
kocisle fena dalastik anammmmmmmm bende amma cazgirmisim heeee.eskiden cevap vermezdim ama anne oldugumdan beri icime cadaloz kacmis gibiyim.
1 ay konusmayiz artik.o inat yapacak kesin ama bende artik yutmam.
kocisle fena dalastik anammmmmmmm bende amma cazgirmisim heeee.eskiden cevap vermezdim ama anne oldugumdan beri icime cadaloz kacmis gibiyim.
1 ay konusmayiz artik.o inat yapacak kesin ama bende artik yutmam.
beklemiyordu tepki verecegimi cunku ben hep susar ya yatak odasina gider yada ust kata cikar aglardim hic sesimi cikarmadan.
yawrum kocis sok oldu aklinialirimsmile
fanfirifinfonkaydirigubbakcemile3:kedi:
:lepi:
sen öle san:sinifsinif: ben 51-52 kiloydum tamam o kadar olmasada 55e düşmek istiyorum çok genişledim hiç bi kıyafetim olmuyoooooÇok üzgünüm çoook
Seni gidi ingilizce bilen müşteri temsilcisi hanfenduuu senilaelaelaelaelae[/QUO
yaw ben musteri temsilcisi degilim.secenekler de en uygun o vardi onu sectim.ben lojistik operasyon uzmaniyim.
isimi cok ozledim ben yaw.calismak istiyorum ama oglusumuda kendim buyutmek istiyorum.zati kimse bakmio oda ayri tabi.
e sende inkilizce bilion ev hanimiiiii meralim aklinialirimsmile
bütün gün uyudu hanfendi şimdi uyumuyo yarım saat uyudu şimdi maymunluklaryapıo allahım delircem
üzerimde bi kırıklık war bu arada çocuğuu öpmüyorum.. burnum tıkalı kociş bi kkarışım yaptıı nu içiorum ama dayanamıyorum... bişiler yapıo bana bakıp bakıppppp:) ısırıcam ya çok datlu yawwwwwww bu arada inşallah hasta olmuyorumdur:sinifsinif:
Kız bi kavga sonrası 1 ay konuşmamakta ne oluyo:1shok:lmaz: Olur mu öle şey?
bütün gün uyudu hanfendi şimdi uyumuyo yarım saat uyudu şimdi maymunluklaryapıo allahım delircem
üzerimde bi kırıklık war bu arada çocuğuu öpmüyorum.. burnum tıkalı kociş bi kkarışım yaptıı nu içiorum ama dayanamıyorum... bişiler yapıo bana bakıp bakıppppp:) ısırıcam ya çok datlu yawwwwwww bu arada inşallah hasta olmuyorumdur:sinifsinif:
Yok öyle ses çıkarmadan da olmaz tabi, iyi etmişsin. İçinde tutma bence hiçbişeyi, açıkça konuşmak en güzeli. İnsan herşeyi içine atınca patlama fena oluyooosempatiksalakcinni
Öznur be nerden bildin ki sen onu cidden? Bakıyorum kullanıcı profilimde öle bi bilgi yokfisfisfis
faceden resimlerine bakiyordum yabaci biri bebisin icin very cute falan yazmis dedim la bizim kis inkilizce bilen ev hanimi olsa gerek acep dedim ne is yapiodu daha once falan
Gidip yine bişiler atıştırasım var. Ne yapıcam ben bu boğazıma bilmiyorumakannehir
Hee şimdi anladım anacım. Mütercimlik yapıyodum bi aralar cnm
sakin ol once bu saatte bisi yenirmi canim benim.su ic.yiyeceksende meyve ye.
Gidip yine bişiler atıştırasım var. Ne yapıcam ben bu boğazıma bilmiyorumakannehir
ya çok kötü inşllah grip falan omam belkide oldum:gitme: bebeğimide ne kadar uzak tutucam offff ona geçmez inşallah ne ilaç alıcam ben hiç bişey yine kocişin eline kaldık
az önce bana dioki ben hasta oldum senbana böle bakmadınmafoldumben ben anlıyorum sanki öle kocakarı reçetelerinden.. zaten halimde olmuyo onla ilgilenecek haberi yokk hıhhhh sanki ewimin karısı yaptıda beni daha ne bekliosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?