- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.281
Malesef meyveyle hiç aram yok ve canım deli gibi tatlı istiyo. Ama kendimi tutucam, ben iradeli bi bayanımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Bu arada burası çok kalabalık ama nedense kimseden çıt çıkmıyo. Aloooo tıp mı oynuyoruz kızlar?
bende çikolata yiom walla napim engelolamıom kndime nası zayıflicaksam bbişte uyumuyo ayaımda sallıyom gülüo hala bana ama ilgilenmiom:sinifsinif:
sen kaç kgsin?
ya çok kötü inşllah grip falan omam belkide oldum:gitme: bebeğimide ne kadar uzak tutucam offff ona geçmez inşallah ne ilaç alıcam ben hiç bişey yine kocişin eline kaldık
az önce bana dioki ben hasta oldum senbana böle bakmadınmafoldumben ben anlıyorum sanki öle kocakarı reçetelerinden.. zaten halimde olmuyo onla ilgilenecek haberi yokk hıhhhh sanki ewimin karısı yaptıda beni daha ne bekliosa
sen kocani bosuyordun dimi ?
bende çikolata yiom walla napim engelolamıom kndime nası zayıflicaksam bbişte uyumuyo ayaımda sallıyom gülüo hala bana ama ilgilenmiom:sinifsinif:
sen kaç kgsin?
bari bitter cikolata yiyin kaydirigubbakcemile3
Ne yapsın o da ilgi bekliyoo, sen de anlat ona ne kadar ytorulduğunu ve o nedenle onunla yeterince ilgilenmediğini
Evette neden yara mı kanattın şimdi:sinifsinif: Şaka bi yana burada kendimi unutuyorum azıcık kızlar, sizinle muhabbet bana iyi geliyo. Başımı yastığa koyduğum anda herşey aklıma geliyo ve çıldırıyorum, hiç uyuyamıyorum sinirden klava:kötükedihüso
Ne yapsın o da ilgi bekliyoo, sen de anlat ona ne kadar ytorulduğunu ve o nedenle onunla yeterince ilgilenmediğini
Evette neden yara mı kanattın şimdi:sinifsinif: Şaka bi yana burada kendimi unutuyorum azıcık kızlar, sizinle muhabbet bana iyi geliyo. Başımı yastığa koyduğum anda herşey aklıma geliyo ve çıldırıyorum, hiç uyuyamıyorum sinirden klava:kötükedihüso
ayy hiç sewmem bitteri
saol cnm inşallah ilerlemez cengiz dioki bu demliği bitir sabaha heemansin:) bnde dedim o zamn sabah kork bendennnnnkaydirigubbakcemile3 yaklaşma bana, hastalıklısempatiksalakcinni dio. mal ondan bana geçti oysa ki
farkında da işte herşeye yetmemi beklio.. anlatamıyorum.. dükkanıda satmıyo şimdi fulya gayrettepeyede açılıyoruz hatta haftaya 2 eleman daha başlicak bi şöför bi serwis elemanı:1no2:
kocan nerde şimdi mu gitti ewden yoksa sizde şebnem gibi hala beraber mi yaşıyonuzCADIARZU
Aynen ben de hiç sevmem bitteri. Veeee dayanamayıp bisküvilere saldırıyorummcokacimcoook
inanki hatirlatmak icin degildi.burada okuyorum ayrilanlari ve cok dusunuyorum ne is yapacaklar nerede kalacaklar ne yiyecekler ne icecekler cocuklara nasil bakacaklar diye.ama allahdan senin meslegin varmis sukurler olsun.
cok tanidik gelio yaw bu laflar kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmilesendemi brütüüüüüssssaklinialirimsmileguclubacismile:jeyyar:inanki hatirlatmak icin degildi.burada okuyorum ayrilanlari ve cok dusunuyorum ne is yapacaklar nerede kalacaklar ne yiyecekler ne icecekler cocuklara nasil bakacaklar diye.ama allahdan senin meslegin varmis sukurler olsun.
cok tanidik gelio yaw bu laflar kaydirigubbakcemile3
Yok anacım, hiç eve alır mıyım onu? Şeytan görsün yüzünükötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
Canım ben kendi eimde kalmaya devam edeceğim çocuklarla birlikte. O kendi başının çaresine bakacak. Nafakamı da alıcam, e evlilik sonrası edinilen mallar var malum, anlayacağın maddi bi sıkıntım olmayacak Allahın izniyle
ye anam ye can boğazdan gelircokacimcoook
aklinialirimsmilesendemi brütüüüüüssssaklinialirimsmileguclubacismile:jeyyar:
çok uzak atmış ama mahkeme senin dawayı sakin bi adliye tercih etseydin b<ri.. çıkmadıysan hiç dışarı dawayı kim açtı kız? we eminmisin boşanma karaından[/B]
oh oh oh cok guzel aklinialirimsmile hatta donuna kadar al bence
gaz vermeyin birbirinize kaydirigubbakcemile3
Canım nerede ikamet ediyosan orada açman gerekiyomuş davayı. Yeğenim avukat, ona genel bi vekalet çıkardım tüm işleri o halletti sağolsun, ordan oraya koşturamazdım bebekle. Boşanma kararından da son derece eminim canım, artık onun sesini bile duymaya tahammülüm yokalsanaalsanasmile
Bence de:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?