- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.301
birde doktora dedimki 10 kg verdim ama simdi kilitlendi resmen 1 gram veremiyorum.
o da dediki oyle oluyormus hep.once bi kilo veriyormus kadinlar sonra bi sure kilitleniyormus ve birden tekrar hizla kilo veriliyormus.
Verem aşısını yaptırdın mı hasret? Nerede dispanserin yeri tam olarak?
Senin de canın çekti di mi? hadi itiraf etlülülülülülü:icecream:
sesini bile duymaya tahammulun yoksa kesin cok kotu bisey yapmis sana.
o zamn ne zamn gelicekmiş ide yaz geldi bodylerden pörtlüyo heryermafoldumben şurda 1,2 aya deniz sezonunuda açcaz ben bu halde hayatta giymem bikini falanakannehirbirde doktora dedimki 10 kg verdim ama simdi kilitlendi resmen 1 gram veremiyorum.
o da dediki oyle oluyormus hep.once bi kilo veriyormus kadinlar sonra bi sure kilitleniyormus ve birden tekrar hizla kilo veriliyormus.
sempatiksalakcinniSenin de canın çekti di mi? hadi itiraf etlülülülülülü:icecream:
sesini bile duymaya tahammulun yoksa kesin cok kotu bisey yapmis sana.
Beni aldattı, hem de karnım burnumdaykenkötükedihüso Öğrendim ve bitirdim. Offf aman ya neyse, aklıma bile getirmek istemiyorum artık:umursamaz::umursamaz:
yok canim sadece bi kayisi bide koca bardaksodali seftali suyu sadece kaydirigubbakcemile3
yaw ben sırmanın çeşit çeşit rengarenk sodaları içindeyim içebiliozmu soda bi zararı war mı acaba? bnde ararara içiyorum abartmadan zararı olur die:ecrin_bebek:
cnm sadece cuma sabahları yapılıomuş aşı ben öğleden sonraya kaldım yapmadılar.. bu cuma gidicem sabah 9.30da yaptrcam hemde doğum günüm cumaaaaa:) gel sende aşıya benim kzın sen yanında durusun ben dayanamamsempatiksalakcinni define büfe warya çarşıda onun ara sokağı aynı zamnada küçük migrosun sokağı oluyor
yok canim sadece bi kayisi bide koca bardaksodali seftali suyu sadece kaydirigubbakcemile3
Hımm anladım canım. Cumaya kayınvalidemler bende olur sanırsam, çıkamam. Ben ilk ay kontrolünü Türkiye hastanesinde yaptırmıştım doğumu da orada yaptığım için. Orda da çarşamba ve cuma günleri oluyomuş verem aşısı. bize de 19 mayısa gün vermişlerdi. Acaba bu ayda oraya mı gitsem? Ama doktoru hiç sevmemiştim
Afiyet bal şeker olsun arkadaşıma:içelim:
E gaz yapabilir sonuçta asitli içecek
Hiç sorma zayıflamak için az evvel bisküvileri hüplettim örneğin:kedi: Malesef hiçbişi yapmıyorum, deli gibi yiyorum ve bi de utanmadan zayıflamayı bekliyorum:bbo:
Saati 1 etmişiz yine. Benim bebik uyudu ben de uyumaya çalışıyım bari, çok öptüm, iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan
hasret len oyarin seni tukkana molotof kokteyli atarim sende kurtulmus olursun.
kis ne zayiflamasindan bahsedion sen.dalgami gecion.daha bugun baktim son resimlerinize.sen zaten zayifsin.bikini giyemezmis hatuna bak.portlermis badiler kaydirigubbakcemile3 benim tek bir badim bile olmuyor.allahin cezasi 2 taytim var onlari giyip duruyorum.
dev anasi gibiyim lennnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 ben cok kizdim kocama valla bide bana tostik diyo uyussss
yarinda bi spor aletim var terasa koydurdum deniz manzarali binerim ona 1 saat.yawas yawas spor yapip yediklerime dikkat edip tekrar manken gibi olmazsam banada oznur demesinler.
ikinci cocuguda kendi yapar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?