2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birde doktora dedimki 10 kg verdim ama simdi kilitlendi resmen 1 gram veremiyorum.
o da dediki oyle oluyormus hep.once bi kilo veriyormus kadinlar sonra bi sure kilitleniyormus ve birden tekrar hizla kilo veriliyormus.

Hadi yaa inş öle olur gerçekten:Saruboceq::Saruboceq:

Verem aşısını yaptırdın mı hasret? Nerede dispanserin yeri tam olarak?

cnm sadece cuma sabahları yapılıomuş aşı ben öğleden sonraya kaldım yapmadılar.. bu cuma gidicem sabah 9.30da yaptrcam hemde doğum günüm cumaaaaa:) gel sende aşıya benim kzın sen yanında durusun ben dayanamamsempatiksalakcinni define büfe warya çarşıda onun ara sokağı aynı zamnada küçük migrosun sokağı oluyor

birde doktora dedimki 10 kg verdim ama simdi kilitlendi resmen 1 gram veremiyorum.
o da dediki oyle oluyormus hep.once bi kilo veriyormus kadinlar sonra bi sure kilitleniyormus ve birden tekrar hizla kilo veriliyormus.
o zamn ne zamn gelicekmiş ide yaz geldi bodylerden pörtlüyo heryermafoldumben şurda 1,2 aya deniz sezonunuda açcaz ben bu halde hayatta giymem bikini falanakannehir
Senin de canın çekti di mi? hadi itiraf etlülülülülülü:icecream:
sempatiksalakcinni
sesini bile duymaya tahammulun yoksa kesin cok kotu bisey yapmis sana.

şerefsizlik yapmış işte alçakklava:

yok canim sadece bi kayisi bide koca bardaksodali seftali suyu sadece kaydirigubbakcemile3

yaw ben sırmanın çeşit çeşit rengarenk sodaları içindeyim içebiliozmu soda bi zararı war mı acaba? bnde ararara içiyorum abartmadan zararı olur die:ecrin_bebek:

hasret len oyarin seni tukkana molotof kokteyli atarim sende kurtulmus olursun.
kis ne zayiflamasindan bahsedion sen.dalgami gecion.daha bugun baktim son resimlerinize.sen zaten zayifsin.bikini giyemezmis hatuna bak.portlermis badiler kaydirigubbakcemile3 benim tek bir badim bile olmuyor.allahin cezasi 2 taytim var onlari giyip duruyorum.
dev anasi gibiyim lennnnnnnnn

Hımm anladım canım. Cumaya kayınvalidemler bende olur sanırsam, çıkamam. Ben ilk ay kontrolünü Türkiye hastanesinde yaptırmıştım doğumu da orada yaptığım için. Orda da çarşamba ve cuma günleri oluyomuş verem aşısı. bize de 19 mayısa gün vermişlerdi. Acaba bu ayda oraya mı gitsem? Ama doktoru hiç sevmemiştim

yok canim sadece bi kayisi bide koca bardaksodali seftali suyu sadece kaydirigubbakcemile3

Afiyet bal şeker olsun arkadaşıma:içelim:

seker olmasin seker olmasinnnn :))))))
sen zayiflamak icin biseyler yapiyormusun ?
ben az once 15 tane mekik cektim kaydirigubbakcemile3

Hiç sorma zayıflamak için az evvel bisküvileri hüplettim örneğin:kedi: Malesef hiçbişi yapmıyorum, deli gibi yiyorum ve bi de utanmadan zayıflamayı bekliyorum:bbo:

Saati 1 etmişiz yine. Benim bebik uyudu ben de uyumaya çalışıyım bari, çok öptüm, iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan

Hiç sorma zayıflamak için az evvel bisküvileri hüplettim örneğin:kedi: Malesef hiçbişi yapmıyorum, deli gibi yiyorum ve bi de utanmadan zayıflamayı bekliyorum:bbo:

kaydirigubbakcemile3 ben cok kizdim kocama valla bide bana tostik diyo uyussss
yarinda bi spor aletim var terasa koydurdum deniz manzarali binerim ona 1 saat.yawas yawas spor yapip yediklerime dikkat edip tekrar manken gibi olmazsam banada oznur demesinler.
ikinci cocuguda kendi yapar artik

lan alt kat ewim:)
tamam tamam kess sanki sen çok şişkosun allaaaam ya
türkiye hastanesini bndedüşündüm ama bana tüm gebelik takiplerini orda yaptrmam gerektiğini sölediler.. senin dr un kimdi hepsi için iyi köt şeyler duydum..

delikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 He valla ikinciyi o yapsın da görelim

ay cokkkk sicakkkk.doguhanim da uyanmioki emzireyim.banyo sicak derken mayisti yawrum.
he yine bak aklima geldi.ben artik oglusu uyandirmiyorum o kendi emmek icin gece 2 defa uyanio dedim.ok dedi doktro duzeninizi oturtmussunuz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…