- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.321
lan alt kat ewim:)
tamam tamam kess sanki sen çok şişkosun allaaaam ya
türkiye hastanesini bndedüşündüm ama bana tüm gebelik takiplerini orda yaptrmam gerektiğini sölediler.. senin dr un kimdi hepsi için iyi köt şeyler duydum..
kaydirigubbakcemile3 ben cok kizdim kocama valla bide bana tostik diyo uyussss
yarinda bi spor aletim var terasa koydurdum deniz manzarali binerim ona 1 saat.yawas yawas spor yapip yediklerime dikkat edip tekrar manken gibi olmazsam banada oznur demesinler.
ikinci cocuguda kendi yapar artik
ay cokkkk sicakkkk.doguhanim da uyanmioki emzireyim.banyo sicak derken mayisti yawrum.
he yine bak aklima geldi.ben artik oglusu uyandirmiyorum o kendi emmek icin gece 2 defa uyanio dedim.ok dedi doktro duzeninizi oturtmussunuz dedi.
kizlar size super dogal bi peeling tarifi vereyim.tulin sahin in siz hala diyet mi yapiyorsunuz kitabindan alintidir.
1 cay kasigi tuz
1 cay kasigi toz seker
1 tatli kasigi zeytinyagi
1 tatli kasigi sut
1 tatli kasigi limon suyu
hepsini karistirip masajla uygulayip ilik suyla duruluyorsunuz.
sen kaç kg? bnde zayıflicam yeter şu tatlı we çikolata olayını bitircem yeter ada azltıcam olmuyo böle bu gecden itibaren başlıom bnde mekik çekcem kzı salladım uyudu şimdi ayağımda mecbur yatırim başlıomguclubacismile
nere uyguluyoruz bunu? anlamadım
gel bizde boşanak:) salsaya gidek beraber:sm_cool:82 kiloyum hasretcigim.inmiyor bi turlu kilolar.regl de olamadim o da siskinlik yapiyor.allahdan 175 boy varda iyice kotu gorunmuyor.
ben artik kesin yediklerime dikkat edecegim.
mekik isini bugun 15 cektim yarin 16 cekecegim.arttira arttira giderim.
yaw eskiden gunde 1000 kez ip atliyordum.her yerim kasdi.sporu birakmamak lazim.
spordan sonra dans etmeye basladim salsa ve arjantin tango yaptim. bacaklari acaip guzellestiriyor dans etmek.tabi evlenince nerde tango nerde salsa.herifim bi maco evlere senlik.
gel bizde boşanak:) salsaya gidek beraber:sm_cool:
aaa ebru eksik kalmis bugun.hasret oznur meral uclusu olmusuz
MİLUPA nın hangi mamasını kullanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?