2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizi bırakıp ta gidemiyom bi türlüolumunekankayizsmile Doğum doktorunu soruyosan dışardan geldi canım doktorum. Çocuk doktorumuzu soruyosan Mustafa Tengirşek. Hiç sevmedim kendilerini:umursamaz: O kadar ilgisiz ki

sen kaç kg? bnde zayıflicam yeter şu tatlı we çikolata olayını bitircem yeter ada azltıcam olmuyo böle bu gecden itibaren başlıom bnde mekik çekcem kzı salladım uyudu şimdi ayağımda mecbur yatırim başlıomguclubacismile

kizlar size super dogal bi peeling tarifi vereyim.tulin sahin in siz hala diyet mi yapiyorsunuz kitabindan alintidir.
1 cay kasigi tuz
1 cay kasigi toz seker
1 tatli kasigi zeytinyagi
1 tatli kasigi sut
1 tatli kasigi limon suyu
hepsini karistirip masajla uygulayip ilik suyla duruluyorsunuz.

ay cokkkk sicakkkk.doguhanim da uyanmioki emzireyim.banyo sicak derken mayisti yawrum.
he yine bak aklima geldi.ben artik oglusu uyandirmiyorum o kendi emmek icin gece 2 defa uyanio dedim.ok dedi doktro duzeninizi oturtmussunuz dedi.

bnde uyandırmıyom bizimkide 2,3 kez kendi uyanıyoopuyorumnanaktan hadi bnde kaçtım şarjım bitio.. yatıcam bnde kocişin filmi bittiaklinialirimsmile hepinisi öpüorum nan öznur cwp werde öle çıkcam kg?

nere uyguluyoruz bunu? anlamadım

82 kiloyum hasretcigim.inmiyor bi turlu kilolar.regl de olamadim o da siskinlik yapiyor.allahdan 175 boy varda iyice kotu gorunmuyor.
ben artik kesin yediklerime dikkat edecegim.
mekik isini bugun 15 cektim yarin 16 cekecegim.arttira arttira giderim.
yaw eskiden gunde 1000 kez ip atliyordum.her yerim kasdi.sporu birakmamak lazim.
spordan sonra dans etmeye basladim salsa ve arjantin tango yaptim. bacaklari acaip guzellestiriyor dans etmek.tabi evlenince nerde tango nerde salsa.herifim bi maco evlere senlik.

yuz icin ayrica soda icmek cok iyi oluyor.
icmeyi sevmiyorsaniz soda ile yikayabilirsiniz.o da olmaz derseniz sade sodayi buz kalibina doldurun sonra hergun yuzunuzde gezdirin.ozellikle sicaklarda cok iyi gelir.

gel bizde boşanak:) salsaya gidek beraber:sm_cool:

BOOOYYY A MEEEN ÖZ BAJILARIMM..KÜNAYDIN...BU SEBBAH ERKENEN UYANIVERENDE GUZUM DİKİLİVERDİ GÖZLEREM HA BU SAAT..mirmirmirmir..KECE EPEYCE KAYNATMIŞSIĞIZ..BU MENNEN HAVARSIZ BU MAA YAPILARMI HEEÇÇ:umursamaz:...CANIM MENEMEN İSTEYİR OLSADA YESEĞĞ NE YAĞŞI OLURDU ELE DÖĞÜLMÜ GADAŞLAR...cokacimcoook

gece burda sabah burda nasılım ama:hulya: kahwaltı hazırlıyoeum patates biber kızartma.. yumurtalı ekmek.. we klasik kahwaltı ürünleri.. benim kocam ne peynir ne zeytin yer mecbur değişik şeler arıyorum

bnde o satte genelde uyurdum ama bücürüm uyumadı bi türlü bnde kaldım mecbur bu akşam uyumasına izin wermicem 12ye kadar onla uğraşacak dermanım yok çünkü erknden yatırıcam yıkayıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…