- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.341
Anne sutu + mama veren anneler...
Sizin sutunuzde bi azalma oldumu mamaya basladiktan sonra?? Ben mamaya baslayali tam bi ay oldu,bebegim 2 aylik bir ay kendi sutumle besledim,1 kilo almisti bebegim ama malesef genede yetmiyordu doymak bvilmiyordu oglum.. Onun icin mecburen mama takviyesine basladik.
Yanliz bu son 2-3 gundur sutum asiri derecede azaldi eskiden ictigi zaman "lik lik " ses gelirdi simdi yok( En az 6 ay emzirmek istiyordum ben oysaki
Gunde 4 defa emziriyorum acaba azmi??
kaydirigubbakcemile3 bizapamios bari o yapsin
len git yirtarim agzini burnunu kaydirigubbakcemile3 55 olursan kemiklerini sayariz artik
Seni gidi ingilizce bilen müşteri temsilcisi hanfenduuu senilaelaelaelaelae[/QUO
yaw ben musteri temsilcisi degilim.secenekler de en uygun o vardi onu sectim.ben lojistik operasyon uzmaniyim.
isimi cok ozledim ben yaw.calismak istiyorum ama oglusumuda kendim buyutmek istiyorum.zati kimse bakmio oda ayri tabi.
e sende inkilizce bilion ev hanimiiiii meralim aklinialirimsmile
evet canım ya ben de işimi çok özledim çalışmak istiyorum evde çok sıkıldım artık.benim iznim 31 mayısta bitiyor geriye bir ayım kalıyor sonra yaz tatili var zaten.o bir ayda da 15 gün rapor alırım belki.Allahtan annem bakacak kızıma o konuda rahatım
bütün gün uyudu hanfendi şimdi uyumuyo yarım saat uyudu şimdi maymunluklaryapıo allahım delircem
üzerimde bi kırıklık war bu arada çocuğuu öpmüyorum.. burnum tıkalı kociş bi kkarışım yaptıı nu içiorum ama dayanamıyorum... bişiler yapıo bana bakıp bakıppppp:) ısırıcam ya çok datlu yawwwwwww bu arada inşallah hasta olmuyorumdur:sinifsinif:
geçmiş olsun hasretcim çok dikkat et bebeğe geçmesin.
MİLUPA nın hangi mamasını kullanıyorsunuz.
bize aşıdan sonra 3 gün yıkama dedi hemşire..cumayı bekliom..ama bundan sonra hergün cıbı cıbıbnde o satte genelde uyurdum ama bücürüm uyumadı bi türlü bnde kaldım mecbur bu akşam uyumasına izin wermicem 12ye kadar onla uğraşacak dermanım yok çünkü erknden yatırıcam yıkayıp..
günaydın arkadaşlar
ne güzel bir gün...penceremden güneş evimin içine doluyor....iki bıdığım hala uyuyor...
kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU
yaw kısslar bi kendimi sanrdım üst üste giydiren..tereddüt oldum şimdi bakk..üşürmü babacıkları..bende alttan 2 tane üstünede çıt çıtlı badi ve üstüne bişey daha giydiriyordum ama geçen baktım su gibi terlemiş sürekli ağlıyordu.üstünü biraz inceltince baktım çok rahatladı.burda hava çok sıcak 30 derece.o yüzden artık çok üst üste giydirmiyorum
belki başka bi sıkıntısı vardır canım ya birdenbire neolabilirk,i..okut nazardanda olur..bak bi ara benmkide öyle huysuzlanıyodu megerse koltuk altları pişmiş soyulmuş canı acıdıgından yapıomuş yani..ne bileyim farkedemedim..başka bi sıkıntısı vardır anlamay calışYa Bayanlar kafayi yemek üzereyim...
Oglum cok güzel emen bir bebekdi...hemen mememi kapardi koluma yatirir yatirmaz...
üc gündür ne oldu anlamiyorum...her emzirme saati resmen bir eziyet.
Daha gögsümü acmadan koluma yatirir yatirmaz cigliklar atmaya aglamaya basliyor.
gögsümün ucunu tutturana kadar neler cekiyorum 10-15 dakika en az ugrasiyorum, aglamakdan dudaklari mosmor oluyor.
ama tuttugu zamanda gayet normal emiyor.
bazen dayanamiyorum pes ediyorum birakiyorum...
Ne yapacagimi sasirdim, kafayi yiycem...agliyorum her sefersinde.
ne oldu bu cocuga neden böyle yapiyor
ewet cano bende öyleydim inanki hiç hamile gibi degildim sinir oluyodummmmBu arada kesin en son benim haberim olmuştur da EbruŞallı ikinci bebeğine hamileymiş..
5. ayındaymış ve hiç kilo almamış... alsanaalsanasmile
yaw kısslar bi kendimi sanrdım üst üste giydiren..tereddüt oldum şimdi bakk..üşürmü babacıkları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?