2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın.hayret haftalardır ilk defa bu sabah kendimi enerjik hissediyorum.geçmişe baktımda dün gece çok kaynatmışsınız valla kızlar bilsem bende girerdim nete.bu arada kendinize çok dikkat edin kızlar.dün çok sevdiğim bi arkadaşım hem de komşum gündüz gözüne kapkaça uğramış hemde çok işlek bi caddede yazık kadının iki parmağı kırılmış çok üzüldüm ona.ki bizim oturduğumuz yer izmirin güzel sakin ve nezih semtlerinden birisi,öyle karışık bi yer değil yani,bu semtte ilk defa böyle bişey olmuş polis öyle demiş.tırstım valla bende sabah o yoldan okula gidiyordum.bu arada bende zayıflamak istiyorum hayatım boyunca hep zayıf oldum şimdi biraz göbeğim var sinir oluyorum ya deniz sezonuda başlıyor bu göbekle nasıl bikini giyeceksem.boyum 1.74 ve şuan 64 kiloyum.59 la hamile kalmıştım 12 kilo aldım normal doğum yaptığım için 11 kilosu gitmişti ama sütüm az olunca süt olsun diye biseyler yeyip içince geri kilo aldım ya sinir oluyorum.5 kilo vermem lazım.daha adette olmadım ondanda karnım şiş biraz of ya

canım bende anne sütü ve mama veriyorum ama ben her acıktığında önce emzirip sonra mama veriyorum.doğum yaptığım ünv.hastanesindeki emzirme hemşiresi ne kadar çok emzirirsen beyne o kadar sinyal gider ve beyin süt üretilmesi için komut verir,az emzirisen beyin o sütün yeterli olduğu sinyalini alır ve komut vermez o zamanda vucüt süt üretmez demişti.ben her acıktığında önce 20 dk mutlaka emziriyorum.

bnde o satte genelde uyurdum ama bücürüm uyumadı bi türlü bnde kaldım mecbur bu akşam uyumasına izin wermicem 12ye kadar onla uğraşacak dermanım yok çünkü erknden yatırıcam yıkayıp..
bize aşıdan sonra 3 gün yıkama dedi hemşire..cumayı bekliom..ama bundan sonra hergün cıbı cıbı

günaydın arkadaşlar

ne güzel bir gün...penceremden güneş evimin içine doluyor....iki bıdığım hala uyuyor...

kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU

çok sıcakladım soyunasım war offff 100m2 dükkana sığamıyorum daraldım oy anam oyyyyy:bbo:

bende alttan 2 tane üstünede çıt çıtlı badi ve üstüne bişey daha giydiriyordum ama geçen baktım su gibi terlemiş sürekli ağlıyordu.üstünü biraz inceltince baktım çok rahatladı.burda hava çok sıcak 30 derece.o yüzden artık çok üst üste giydirmiyorum

Bu arada kesin en son benim haberim olmuştur da EbruŞallı ikinci bebeğine hamileymiş..
5. ayındaymış ve hiç kilo almamış... alsanaalsanasmile

teesekkür sagolun canolarımm...sizde ekleyin de görelim da bebelerii..silvercim bende alttan iki tane gydirıodum 1 e düşürdüm inşiallah üsümess..

yaw kısslar bi kendimi sanrdım üst üste giydiren..tereddüt oldum şimdi bakk..üşürmü babacıkları..

belki başka bi sıkıntısı vardır canım ya birdenbire neolabilirk,i..okut nazardanda olur..bak bi ara benmkide öyle huysuzlanıyodu megerse koltuk altları pişmiş soyulmuş canı acıdıgından yapıomuş yani..ne bileyim farkedemedim..başka bi sıkıntısı vardır anlamay calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…