- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.361
çıtçıtlı badi, alt pijama , tulum we ince bir yelek üstüne kafasınada sabah we akşam saatleri şapka.. daha öncezıbında giydiriyodum onu çıkardık artık.. 1 hafta 10 gün sonra hawalar 24,25 derece falan olsun alt pijama we yeleği atarız:)kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU
bize aşıdan sonra 3 gün yıkama dedi hemşire..cumayı bekliom..ama bundan sonra hergün cıbı cıbı
kız ebru ne şeker olmuş bu bıdık öyle...
ben de çift pantolon giydiriyom ama iç zıbın giydirmiyorum.sadece badi ve uzun kollu badi.ama hep yelek oluyo üstünde evde..
Ya Bayanlar kafayi yemek üzereyim...
Oglum cok güzel emen bir bebekdi...hemen mememi kapardi koluma yatirir yatirmaz...
üc gündür ne oldu anlamiyorum...her emzirme saati resmen bir eziyet.
Daha gögsümü acmadan koluma yatirir yatirmaz cigliklar atmaya aglamaya basliyor.
gögsümün ucunu tutturana kadar neler cekiyorum 10-15 dakika en az ugrasiyorum, aglamakdan dudaklari mosmor oluyor.
ama tuttugu zamanda gayet normal emiyor.
bazen dayanamiyorum pes ediyorum birakiyorum...
Ne yapacagimi sasirdim, kafayi yiycem...agliyorum her sefersinde.
ne oldu bu cocuga neden böyle yapiyor
yaw kısslar bi kendimi sanrdım üst üste giydiren..tereddüt oldum şimdi bakk..üşürmü babacıkları..[/QUOTE
canım bende şimdi tek kat giydiriyorum ve altını her açtığımda ayaklarına bakıyorum üşümemiş sıcak oluyor.bebişler çok sıcaktan da bunalıyorlar.yazdım ya benim kız üstü kalınken feryat figandı üstünü inceltince sakinleşti gerçekten.artık havalar çok sıcak ben tişörtle gezerken çocuğu bayıltmışım sıcaktan bilmiyorumkismile
öyle çene istiyo benimkız ya?çok şirinnnn...
kızlar siz banyo yaptırınca genizlerinde tıkanıklık oluyomu.her banyodan sonra hırıldıyo bizimki.suyu arkadan döküyom kafasına ama sumu yutuyoki?
kızlar siz banyo yaptırınca genizlerinde tıkanıklık oluyomu.her banyodan sonra hırıldıyo bizimki.suyu arkadan döküyom kafasına ama sumu yutuyoki?
yaw kısslar bi kendimi sanrdım üst üste giydiren..tereddüt oldum şimdi bakk..üşürmü babacıkları..[/QUOTE
canım bende şimdi tek kat giydiriyorum ve altını her açtığımda ayaklarına bakıyorum üşümemiş sıcak oluyor.bebişler çok sıcaktan da bunalıyorlar.yazdım ya benim kız üstü kalınken feryat figandı üstünü inceltince sakinleşti gerçekten.artık havalar çok sıcak ben tişörtle gezerken çocuğu bayıltmışım sıcaktan bilmiyorumkismile
Bebeklerin elleri ve ayakları genelde soğuk olurmuş. Bunalıp bunalmadığını ensesinden kontrol edin diyolar ama ben de bebek üşüyo diye hala eldivenlerini çıkaramıyorum.. Bi de yanaklarından bakıyorum bazen..
haftasonu ishal olmustu ama cok sükür atlattik onu...
sinirlerim alt üst oldu. gecen gün sabah 9dan öglen 3e kadar hic emmedi,
tutturamadim memeyi. en sonunda zor bela tuttu.
hemen kapardi normalde.simdi aglamakdan morariyor tutana kadar.
zar zor tutturuyorum, tutunca normal emiyor.
delirmek üzereyim
dimiiii..bende öyle düşünürdüm o can acısına benim gözümün içine baka baka aglayacak banada güveni sarsılacak diodum ama..asıl o zaman onun yanında olup sıkıca öpüp sarman gerekecek aşkım..ben aglar dedim ama inanki 3 aşı birden oldu ama maşallah sadece en sonuncusu biraz yakacak dedi hemşire öylede oldu ilk ikisinde sorum olmadı 3.sü biraz aglattı..sadece uyanık olsun uykuluyken asla dokundurtma..çıtçıtlı badi, alt pijama , tulum we ince bir yelek üstüne kafasınada sabah we akşam saatleri şapka.. daha öncezıbında giydiriyodum onu çıkardık artık.. 1 hafta 10 gün sonra hawalar 24,25 derece falan olsun alt pijama we yeleği atarız:)
bizde cuma aşı olcas(( çok korkuyorum biri olsada kızımın yanında dursa ben durmak istemiorum, bebeğimin canını yakacaklar we ben de seyirci kalacağım gözümün içine bakarak ağladığını düşündükçe kafamı duwarlara wurasım gelio bana olan güweni sarsılacak yawrumun bi çözüm bulmalıyımCADIARZU
ona bakarsan ben ewde cıbıl cıbıl dolşaıyom bana kalsa donar çocukcaazım..37derec wücut ısımızdan çıktılar il 1 ay sıkı giydirilmeli bence yazık yawruma..Kendi giydiğinizden 1 kat fazla giydirin diyo doktor...
hıhh 2 kilo bişey doğurur işte ne beklicen.. bırak allah aşkına hıhh ebru şallıymış :umursamaz:Bu arada kesin en son benim haberim olmuştur da EbruŞallı ikinci bebeğine hamileymiş..
5. ayındaymış ve hiç kilo almamış... alsanaalsanasmile
kızlar bu kadar kalabalıkken bir kez daha sorayım. hangi mamayı kullanıyorsunuz.
aşkım aptamil conformil kullanorummm coooook memnunum..bu gaz yapmayan maması..:lepi:kızlar bu kadar kalabalıkken bir kez daha sorayım. hangi mamayı kullanıyorsunuz.
gece burda sabah burda nasılım ama:hulya: kahwaltı hazırlıyoeum patates biber kızartma.. yumurtalı ekmek.. we klasik kahwaltı ürünleri.. benim kocam ne peynir ne zeytin yer mecbur değişik şeler arıyorum
ben bu saate 56.rüyamda oluyomm:jeyyar: gece bekçileriii:1ninca:
günaydın arkadaşlar
ne güzel bir gün...penceremden güneş evimin içine doluyor....iki bıdığım hala uyuyor...
kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU
Bu arada kesin en son benim haberim olmuştur da EbruŞallı ikinci bebeğine hamileymiş..
5. ayındaymış ve hiç kilo almamış... alsanaalsanasmile
Ya Bayanlar kafayi yemek üzereyim...
Oglum cok güzel emen bir bebekdi...hemen mememi kapardi koluma yatirir yatirmaz...
üc gündür ne oldu anlamiyorum...her emzirme saati resmen bir eziyet.
Daha gögsümü acmadan koluma yatirir yatirmaz cigliklar atmaya aglamaya basliyor.
gögsümün ucunu tutturana kadar neler cekiyorum 10-15 dakika en az ugrasiyorum, aglamakdan dudaklari mosmor oluyor.
ama tuttugu zamanda gayet normal emiyor.
bazen dayanamiyorum pes ediyorum birakiyorum...
Ne yapacagimi sasirdim, kafayi yiycem...agliyorum her sefersinde.
ne oldu bu cocuga neden böyle yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?