- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.381
Hayırlı olsun canım darısı sünnetine sona da düğününe inş.:teytey:
sağolun kızlaropuyorumnanaktan.amin meralcim hepimiz görelim o günleri inşaallah:Saruboceq:yazgışımmm ALLAH kabul etsin bebemmm:))
oy oy oy yerim seni ben gelin kız adayım benim maşallah sanayerimseniben
kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU
ya kızlar ben saçlarımı boyatmak istiyorum ama emzirirken boyatmanın bi sakıncası olur mu acaba
ben boyattım canım dayanamadım boyattım umarım bi şey olmas ....
öldüm wallahi off bütün beşiktaşın suyu bitesi tuttu peşpeşe 15 sipariş boynum ağrıyo çok fena.. allahtan ki bbeğim uslu bi bebekte oturuyo arabasında yoksa yanömıştım walla eşim dışarda bi minibüs daha alacak off allahtan şimdi annemler geldi de yemek yapıo kadın yoksa açlıktan ölürdük kesin bu yoğunlukta
bnde o satte genelde uyurdum ama bücürüm uyumadı bi türlü bnde kaldım mecbur bu akşam uyumasına izin wermicem 12ye kadar onla uğraşacak dermanım yok çünkü erknden yatırıcam yıkayıp..
kızlarr kuzularınıza alttan 1 pantolonmu giydirıosunuz..ben iki tane giydiodum alt pantolon ama 1 tane giydrsem artık bacakları üşürmü???üsttende i. zıbın cıtcıtlı badi ve uzun kollu badi..cokmu????CADIARZU
Bu arada kesin en son benim haberim olmuştur da EbruŞallı ikinci bebeğine hamileymiş..
5. ayındaymış ve hiç kilo almamış... alsanaalsanasmile
ben nerdeyseyse bir aydır tek katlı giydiriyorum,kısa kollu çıtçıtlı badi üzerine altlı üstlü takım
hergün 20 dakika yarım saat bahçeye çıkarıyorum,günde bi kaç kez balkona çıkyoruz sıcağa alıştırmadım çok rahatım
Bebeklerin elleri ve ayakları genelde soğuk olurmuş. Bunalıp bunalmadığını ensesinden kontrol edin diyolar ama ben de bebek üşüyo diye hala eldivenlerini çıkaramıyorum.. Bi de yanaklarından bakıyorum bazen..
canim eldivenleri cikar motor gelisimine olumsuz etki ediyormus.
ona bakarsan ben ewde cıbıl cıbıl dolşaıyom bana kalsa donar çocukcaazım..37derec wücut ısımızdan çıktılar il 1 ay sıkı giydirilmeli bence yazık yawruma..
hıhh 2 kilo bişey doğurur işte ne beklicen.. bırak allah aşkına hıhh ebru şallıymış :umursamaz:
2 kilo dogursun nolcak saglikli olsunda.
ya kızlar ben saçlarımı boyatmak istiyorum ama emzirirken boyatmanın bi sakıncası olur mu acaba
ben boyattim canim.
kızlar 8 yıllık iş hayatıma dün ara verdim :))) bugün cok mutluyum .oğlumdan ayrılamadım ayrılamam Allahda ayırmasın :) biraz büyüsün kendim acacagım büromu
kızlar 8 yıllık iş hayatıma dün ara verdim :))) bugün cok mutluyum .oğlumdan ayrılamadım ayrılamam Allahda ayırmasın :) biraz büyüsün kendim acacagım büromu
oğluş kuduruk gene 2 gündür şimdi dizlerimde sallıyorum.
kızlar oğlum bu ara çok irkiliyor uykusunda dudak yapıyor ve ağlamaya başlıyor.
biz gezmeye gidiyoz teyzeler......görüşürüz...
canım o irkilme benim kızda da var uykudan uyanıyor irkilince v ağlıyor.internetten araştırmıştım refleks olarak irkiliyorlarmış
bende korkuyor diye çok üzülüyorum bunu adet haline getirdi sürekli oluyor eskiden yoktu yeni yeni yapıyorohaoldumsmile
hakkında hayırlısı olsun canım.tabiki en iyisi kendin büyütmen.Allahtan benim annem burda o bakacak ben işe başlayınca.benimde 31 mayısta iznim bitiyor.15 gün falan rapor alcam zaten ondan sonra 15 gün seminer dönemi oluyor bizim okul kapanınca bikaç saatliğine gider hemen dönerim.zaten sonra da yaz tatili eylüle kadar biraz büyümüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?