- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.401
kızlar 8 yıllık iş hayatıma dün ara verdim :))) bugün cok mutluyum .oğlumdan ayrılamadım ayrılamam Allahda ayırmasın :) biraz büyüsün kendim acacagım büromu
öldüm wallahi off bütün beşiktaşın suyu bitesi tuttu peşpeşe 15 sipariş boynum ağrıyo çok fena.. allahtan ki bbeğim uslu bi bebekte oturuyo arabasında yoksa yanömıştım walla eşim dışarda bi minibüs daha alacak off allahtan şimdi annemler geldi de yemek yapıo kadın yoksa açlıktan ölürdük kesin bu yoğunlukta
ebrucum ben artık tek tulum giydiriyorum içine tek body ve corap. çünkü dr kızdı bana biraz abartmıstım sen üşümezsen cocuk nasıl üşüsün dedi :))) neler giydirdiğimi saymayayım artık .tek pantalon yeter
ewet canlar bi tane alt pantolonla bıraktım ama üşümemiş bacakları..bundan sonra böyle takılırıs..Ebrucum ben de aynı şekilde giydiriyorum seninle...ev kombili ama malum Erzurum..orda daha sıcaktır daha az giydirebilirsin sanırım...Yağmuruma da maşallah
2 aylik hamileymis.
iki degil 5
super yapmissin.
canim eldivenleri cikar motor gelisimine olumsuz etki ediyormus.
2 kilo dogursun nolcak saglikli olsunda.
ben boyattim canim.
oğluş kuduruk gene 2 gündür şimdi dizlerimde sallıyorum.
kızlar oğlum bu ara çok irkiliyor uykusunda dudak yapıyor ve ağlamaya başlıyor.
yazgı bnmkindede nadir de olsa arada irkilme oluyo..reflekste olabilir..nazarda..oku canım bol bol dua..
İstanbul'da oturan arkdaşlar,
Mothercare'in outleti nerde bilen var mı????
laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-kıss bizim bu karadeniz e bi yaz gelsinn miniş miniş etecikler giydrcem zilliye..tadını cıkarın oglusunla..
yazgı bnmkindede nadir de olsa arada irkilme oluyo..reflekste olabilir..nazarda..oku canım bol bol dua..
merhaba kızlar zemuszemus
umarım hepınız ıyısınızdır... ben artık hıc gıremıyorum bilmiyorumkismile
oglum oyle yaramaz kı, bıde kucaga alıstı galıba hep kucaktqa duuryo
ancak uyuyunca yatagına koyabılıyorum , gunduzlerı uyku sıfır gece uyuyo bırtek, asırı gazlı bır bebek, denemedıgım ılac, yontem kalmadı, artık bıraktım kendı halıne...
umarım hepınızın bebıklerı ıyıdır, ebrucum senın afacan ne kadar tatlı olmus oyle ısırırım onu... :ecrin_bebek:
masallah allah nazarlardan saklasın hepımızın yavrusunu
bu arada bu da benım demırım teyzelerı
canım öğretmen olmak bir anne için cok avantaj benim annemde ögretmendi ve cok rahat büyüttü beni ve kardeşimi.artık bende eylül gibi tekrardan iş hayatına baslayacagım ama sıfırdan .
ishal aşısı yaptıran varmı bebeğine ?
canım öğretmen olmak bir anne için cok avantaj benim annemde ögretmendi ve cok rahat büyüttü beni ve kardeşimi.artık bende eylül gibi tekrardan iş hayatına baslayacagım ama sıfırdan .
ishal aşısı yaptıran varmı bebeğine ?
bissiim damattt anca uyusuuunn baksana digerleri gözlük bilem takıpp karızma yapmışlarrr oglan anasııkaydirigubbakcemile3naniknanikhoşgeldin canım maşşallah demir bebeğe gözlükleride yakıyor:asigim:
handecim saol canım ..sennkide yakıo hakkaten gözlüklere bak hele..çapkın..arada da olsa gir özletme..merhaba kızlar zemuszemus
umarım hepınız ıyısınızdır... ben artık hıc gıremıyorum bilmiyorumkismile
oglum oyle yaramaz kı, bıde kucaga alıstı galıba hep kucaktqa duuryo
ancak uyuyunca yatagına koyabılıyorum , gunduzlerı uyku sıfır gece uyuyo bırtek, asırı gazlı bır bebek, denemedıgım ılac, yontem kalmadı, artık bıraktım kendı halıne...
umarım hepınızın bebıklerı ıyıdır, ebrucum senın afacan ne kadar tatlı olmus oyle ısırırım onu... :ecrin_bebek:
masallah allah nazarlardan saklasın hepımızın yavrusunu
bu arada bu da benım demırım teyzelerı
saol bitanem..ben sebamed alıcam bunu önerdi dr umuz..bizim doktorum rota aşısını vurmadı iyi şeyler konuşulmuyo testlar sonuçlansın ona göra vururuz dedi 3. ay aşıları olurkende vurulabilirmiş ilk dozu o yüzden bekliyoruz
ebrucum bu arada kızın çok tatlı maşallah
demir bebekte muhteşem hele gözlüklere bayıldım ben de alayım diyorum oğluma güneşten çok etkileniyo birde büyük ihtimal gözlerimiz mavi olucak şimdilik öyle görünüyo korumam lazım
bu arada bebeklere güneş kremi aldınız mı ?
hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ?
aaa lütfen o topicte önceki sayfalarda benim oğlumunda gözlüklü resmi var gözlük biraz büyğk ama idare etcen atık şekerimnaniknanikbissiim damattt anca uyusuuunn baksana digerleri gözlük bilem takıpp karızma yapmışlarrr oglan anasııkaydirigubbakcemile3naniknanik
bende güneş kremi alacacağım ama bende pek bilmediğim için size soracaktım şebnemcim.benim oğlanda güneşi sevmiyor bizde alalım bari birer gözlük şöyle havalı havalı gezinsinlerbayanssulusmilebizim doktorum rota aşısını vurmadı iyi şeyler konuşulmuyo testlar sonuçlansın ona göra vururuz dedi 3. ay aşıları olurkende vurulabilirmiş ilk dozu o yüzden bekliyoruz
ebrucum bu arada kızın çok tatlı maşallah
demir bebekte muhteşem hele gözlüklere bayıldım ben de alayım diyorum oğluma güneşten çok etkileniyo birde büyük ihtimal gözlerimiz mavi olucak şimdilik öyle görünüyo korumam lazım
bu arada bebeklere güneş kremi aldınız mı ?
hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ?
canım benim o nedemekAhhh canım çok tatlı maşallah bak senin bebekle benimki arasında bir gün fark olduğu halde seninki nasılda güzel gülüyor ama benim kızım hala bir gülücük atmadı bize. Nasıl da üzülüyorum bilemezsin.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?