2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar zemuszemus
umarım hepınız ıyısınızdır... ben artık hıc gıremıyorum bilmiyorumkismile
oglum oyle yaramaz kı, bıde kucaga alıstı galıba hep kucaktqa duuryo
ancak uyuyunca yatagına koyabılıyorum , gunduzlerı uyku sıfır gece uyuyo bırtek, asırı gazlı bır bebek, denemedıgım ılac, yontem kalmadı, artık bıraktım kendı halıne...
umarım hepınızın bebıklerı ıyıdır, ebrucum senın afacan ne kadar tatlı olmus oyle ısırırım onu... :ecrin_bebek:
masallah allah nazarlardan saklasın hepımızın yavrusunu
bu arada bu da benım demırım teyzelerı

Eklentiler

• $demirim.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 20
kızlar 8 yıllık iş hayatıma dün ara verdim :))) bugün cok mutluyum .oğlumdan ayrılamadım ayrılamam Allahda ayırmasın :) biraz büyüsün kendim acacagım büromu

canim hayirlisi olsun umarim senin icin.
ben ne yapacagimmm mafoldumben

masallah allah dahada arttirsin insallah.cok kazanin bi ev alin eleman alin sende evinde ol cocuguna bak insallah

benimki şuan şortlu kısa kollu tulumla içindede kolsuz badysi var ve terliyordelikafadulden[/QUOTE]
kıss bizim bu karadeniz e bi yaz gelsinn miniş miniş etecikler giydrcem zilliye..tadını cıkarın oglusunla..

Ebrucum ben de aynı şekilde giydiriyorum seninle...ev kombili ama malum Erzurum..orda daha sıcaktır daha az giydirebilirsin sanırım...Yağmuruma da maşallah
ewet canlar bi tane alt pantolonla bıraktım ama üşümemiş bacakları..bundan sonra böyle takılırıs..

kıss bizim bu karadeniz e bi yaz gelsinn miniş miniş etecikler giydrcem zilliye..tadını cıkarın oglusunla..
laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-
teyzesi yeni resimlerimizi koyduk diğer topiğe bak oğluşuma kız anasızemuszemus

yazgı bnmkindede nadir de olsa arada irkilme oluyo..reflekste olabilir..nazarda..oku canım bol bol dua..

sürekli okuyorum canım.

hoşgeldin canım maşşallah demir bebeğe gözlükleride yakıyor:asigim:

bizim daha var ishal aşısına ama doktorumuz yaptırmamız konusuunda çok ısrarlı.ben yaptırcam herhaalde

rota asisindan bahsediyorsan canim karma asidan tam 1 ay sonra ilk doz yapiliyor. 2 ay sonrada 2.doz.

handecim saol canım ..sennkide yakıo hakkaten gözlüklere bak hele..çapkın..arada da olsa gir özletme..

bizim doktorum rota aşısını vurmadı iyi şeyler konuşulmuyo testlar sonuçlansın ona göra vururuz dedi 3. ay aşıları olurkende vurulabilirmiş ilk dozu o yüzden bekliyoruz

ebrucum bu arada kızın çok tatlı maşallah

demir bebekte muhteşem hele gözlüklere bayıldım ben de alayım diyorum oğluma güneşten çok etkileniyo birde büyük ihtimal gözlerimiz mavi olucak şimdilik öyle görünüyo korumam lazım

bu arada bebeklere güneş kremi aldınız mı ?
hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ?

sagolun kızlar :)
chicco da dolasırken babsı takıverdı gozune yavrumun..
pahalıydı almadım ama babası almak ıstıyor bakalım :)
evet kızlar gunes kremı almak lazım hangısını alacagımı bılmıyorum benımkı de beyaz tenlı cok alerjık bır cıldı var herseyı kullanamıyorum, sampuanlar bıle alerjı yapıyor o yuzden organık urunler kullanabılıyorum...

saol bitanem..ben sebamed alıcam bunu önerdi dr umuz..

bissiim damattt anca uyusuuunn baksana digerleri gözlük bilem takıpp karızma yapmışlarrr oglan anasııkaydirigubbakcemile3naniknanik
aaa lütfen o topicte önceki sayfalarda benim oğlumunda gözlüklü resmi var gözlük biraz büyğk ama idare etcen atık şekerimnaniknanik
bende güneş kremi alacacağım ama bende pek bilmediğim için size soracaktım şebnemcim.benim oğlanda güneşi sevmiyor bizde alalım bari birer gözlük şöyle havalı havalı gezinsinlerbayanssulusmile

canım benim o nedemek lmaz:..annesi senin zilliye bakıorum da maşallahı var yerim onu ama gülücük atıodur canısı ya..gülücükle ilgili bi sorun olacagını hiç sanmıorum ama için rahat edecekse sor dr una..istersen ben sorayım senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…