2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aay canım yaa hayırlısı olsun ama bende kız istiyorum zaten listedede tahmini kız dedim dikkatini çektiyse...
kesenin ilk görüntüsüüstü derken?pek hatırlamıyorum iki nokta arası bişiydi üzerinde çizikler var doktorum görebilmem için işaetlemişti...yalnız bende eşimde severken oğluşum çıkıyo ağzımızdan ben kız istiyorum onlarda kız istiyo sülaleleri hep erkekte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende temizlik yapmıyorum valla 15 günde bir kadın geliyor...aralarda da eşim süpürüyor..ben sadece yemek yapıyorum...benim bel ztn nanay yani

kesinlikle doğru.ayiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya.ne olursa olsun.allahım hepsini korusun tabi.ama sakınan göze çöp batar kızlar allah korusun.evet abartmamak lazım.ama canım bende senin gibiyim.allaha emanet bebeklerimiz sadece randevu gününe kadar çok merak ediyorum.günleri sayıyorum.allahım hepimizin evladını korusun kızlar.

Dilacım inan listede farketmedim sadece çok uyuyorum ve şimdiden 3 kilo aldım deyince kız olduğunu hissetim okadar bakalım tutacakmı herşeyin hayırlısı.

amaan daha ne çok var doktora gitmeme günler hiç geçmiyo sanki.taa eylülde 14 - 5 falan dedi.Ya benim doktorum ikili test yapmıyo sadece ense kaınlığına bakıyo ordan belli oluyomuş.

valla ben eşimden uzak duruyorum.çünkü gerçekten istemiyorum.eşimi çok seviyoruma am napıyım hormonlar yüzündenmiş ilk üç ay cinsellikten soğuyorsun.eşimde kalkmış sen benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor.anlattım bende.ama anlayana.kızlar bide sorduk biz dr.sakıncası yok dedi.eşimde bunu duyduya tabii.

amaan daha ne çok var doktora gitmeme günler hiç geçmiyo sanki.taa eylülde 14 - 5 falan dedi.Ya benim doktorum ikili test yapmıyo sadece ense kaınlığına bakıyo ordan belli oluyomuş.
canım benim geçen hafta ypıldı ikili test.ense kalınlığına bakıldı ayrıca tarama testi için kan alındı.senden almadımı kan.

beknurcum guatr adet düzensizliği ve saç dökülmesi yapıyomuş doğrumu?Benim son 10 aydır falan adet düzensizliğim başladı saç dökülmeside cabası acaba ondanmı?

ilk bebeğimde böyle bişey yapmadı.Bunda daha eylülde daha 8+5 günlüğüm.Bir probleminiz olmadığı sürece son iki üç aya kadar ilişki serbest tabii dikkatli gerçi dikkatlisi nasıl olucaksa bide adamlara anlat bunu.

Mutlucum benim ilk kızım oldu.Onda bile ilk dört aya kadar hiç kilo almadım.Hiç bulantım aşermemde olmadı.Bide kız bebekte hemen kilo alırsın derler.Yani herşey normal canım korkmaçHerkesin gebeliği farklı olur.

bende çok isteridm tutmayı ama tutmuyorum.kazasını yaparız arkadaşlar allah iizn verirse inşallah bebişler doğduğunda artık.eşim gecede tembihledi,sabahta sordu niyet etmedin dimi diye.arık bbeişler direk bizden beslenmeyi başladı kızlar biliyosunuz dimi.dinimizde de ahamiler kadınlar için kolaylıklar var zaten.deniyim dedim ama acıkıyorum artık yemeyince mide bulantısı ve çalışıyorum,sıvı kaybı oluyor dediğin gibi canım.benim kayınvalidem eşim tutma sakın diyince evet tutma dedi.ama oğlu demesydi bilmiyorum dermiydi.

eylülde gididnce ense kalınlığı ölçülücek.Belkide ikili teste bazen kanda yapılanda yanılma payı oluyomuş.Yani riskli çıkabiliyomuş.Öyle çıksada çocuk normal olabiliyomuş.Belkide ben çok pinpirikliyim ondan yapmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…