- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.741
mrb kızlar geçmişi okumaktan ancak gelebildim.bu arada herkeze hayırlı ramazanlar sağlıklı bebişler.
BEKNURCUM ilk bebeğimde böyle bi sorunum yoktu şimdide böyle bişey olması canımı sıktı.Zaten kesinde değil.
HUYSUZ ilk bebeğimde doktorum bana MUSTELA diye bir krem önerdi çatlaklar için kullanmadım ama çok çatlağım oldu.Kimileri nevea kullanmış kimileri badem yağı.
Buarada bir kişi için cinsiyet tahmininde bulunayım DİLACIM senin kızın olucak.7 haftalıkken bebek veya kese görüntüsü nasıldı?
gece bende kalktım.eşime yemek hazırlamak için.hadi dedim oturmuşken bende yiyim birşeyler.12.haftadayım 1,5 kilo almışım.ramazan bitene kadar dahada alırım sanırım.mide bulantıalrı azaldı allaha şükür.
evde temizlik iş hak getire.napyım valla yorgunum sürekli hele işten gelip yemekten sonra hemen uyumak istiyorum.
canım o bizimse bu hayatta yiyecek ekmeği varsa rabbim her koşulda sana kucağına almayı nasib eder...
herşeyin hayırlısı ben senin gibi telaş yapmıyorum fakat mesela 8 eylülde randevumuz varya o randevuya kadar günler geçmiyo benim tek derdim o...
öbür türlü tabiki sağlıklı olması ilk dileğim ama allah bilir herşeyi benimse gelir canım...
Dilacım inan listede farketmedim sadece çok uyuyorum ve şimdiden 3 kilo aldım deyince kız olduğunu hissetim okadar bakalım tutacakmı herşeyin hayırlısı.
valla ben eşimden uzak duruyorum.çünkü gerçekten istemiyorum.eşimi çok seviyoruma am napıyım hormonlar yüzündenmiş ilk üç ay cinsellikten soğuyorsun.eşimde kalkmış sen benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor.anlattım bende.ama anlayana.kızlar bide sorduk biz dr.sakıncası yok dedi.eşimde bunu duyduya tabii.kızlar ben üç gündür üç ayrı doktora gidiyorum kahverengi kanamam olduğu için bence çok abartıyoruz ben ilişkiye girdim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden olmuş bebeğim çok sağlıklı ama dediğim gibi biz çok abartıyoz üç doktor gezdim boşuna bunlar normal şeyler sonuçta hamileyiz ufak tefen sorunlar olur doktorumu buldum bundan sonra sürekli gitmek yok o ne zaman çağırırsa bi de ben her hafta gidiyodum hiç gerek yok fazla abartıyoruz
canım benim geçen hafta ypıldı ikili test.ense kalınlığına bakıldı ayrıca tarama testi için kan alındı.senden almadımı kan.amaan daha ne çok var doktora gitmeme günler hiç geçmiyo sanki.taa eylülde 14 - 5 falan dedi.Ya benim doktorum ikili test yapmıyo sadece ense kaınlığına bakıyo ordan belli oluyomuş.
kızlar ben hiç kilo almadım midemde bulanmıyor ya korkuyorum doktora gideyimmi sadece uyku hali var vede çok acıkma
bende çok isteridm tutmayı ama tutmuyorum.kazasını yaparız arkadaşlar allah iizn verirse inşallah bebişler doğduğunda artık.eşim gecede tembihledi,sabahta sordu niyet etmedin dimi diye.arık bbeişler direk bizden beslenmeyi başladı kızlar biliyosunuz dimi.dinimizde de ahamiler kadınlar için kolaylıklar var zaten.deniyim dedim ama acıkıyorum artık yemeyince mide bulantısı ve çalışıyorum,sıvı kaybı oluyor dediğin gibi canım.benim kayınvalidem eşim tutma sakın diyince evet tutma dedi.ama oğlu demesydi bilmiyorum dermiydi.Ben tutmayı çok istiyordum ama bebikimi hiç riske atamam..oruç için en uygun ay 3 aydan sonra 4 ve 5inci aylar arasındaymışşş...
Tutamamam için birçok neden var 1-Çalışıyorum 2-Çok sıcak ve sıvı tüketmem lazım 3- hamileliğimin 2.ayındayım 4- Tansiyonum ztn çok düşük..kayınvalidem iyi olursan tut haftasonu tut filan diyo ama ben tutmıcam ya bişi olursa??? (Ya herkesin kaynanası tutma bişi olur diye sakınır benimki tut tut diye ısrar ediyo varmı böle bişi yaaa)
İçim rahat değil ama Allah ömür verirse nasip ederse kaza yaparım artıkın..
canım allah koruusn korkam.geçiyor demekki mide bulantıları artık.yada eskisi kadar çok değil.
ayy ilk haftalarımda bende öyleydim.yavaş yavaş geçiyor.ama isteksizim hala.kardeş kardeş yatsak keşke.ben öperken bile tiksiniyorum itiyorum oda çok üzülüyo çok seviyorum ama elde olmuyo benim eşimde hiç anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?