2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı buarada oğlana salıncak ve kanguru falan bakıcam buralarda satan varmı nerde sen biliyorsundur pazartesi edremite inicem vardır herhalde orda

canım edremitte chicco var özel hastanenin ilerisinde birde kuyumcular çarşısının içinde birkaç yer var.eriş bebe var orayada bak pazartesi kocam yıllık izne çıkıyor yoksa bende gelirdim.kanguru bende istiyorum ama istanbuldan bakacağım gidince.

okyay bu zamana kadar yuzunun sol yanindan olmak uzere gulumsemesi gerekiyor.
her ihtimale karsi doktora bi sor canim.

sağol canım ne zaman dönüceksin buraya ben buraya geldim sen bırakıp gidiyorsun

biz geldik.......parka doğru şöyle bir yürüyüş yaptık,oğlum accık oynadı parkta,kızımda öyle uyudu....

handecim ne karizmatik olmuş oğluşun....havaya bak havaya.....

okyay bu zamana kadar yuzunun sol yanindan olmak uzere gulumsemesi gerekiyor.
her ihtimale karsi doktora bi sor canim.

Bahsettiğin gibi uyuyor iken gülümsüyor. Ama uyanık olduğu zamanlarda bizim gülücüklerimize veya hareketlerimize hiç tepki vermiyor yani gülmüyor.

selam kızlar
bende çay içiyorum e mziren anneler ikşndi kahvaltısı yapmalymış hadi buyrun mercimekli börek var bizim afyonun meşhurdur vede kek

selam kızlar
bende çay içiyorum e mziren anneler ikşndi kahvaltısı yapmalymış hadi buyrun mercimekli börek var bizim afyonun meşhurdur vede kek

afiyet olsun...bayılırım mercimekli böreğe.....afyonlu arkadaşım getirirdi yurda üniversitedeyken....bende kek ve puaça yaptım ,oğlumla yiyoruz...

çok zararlıymış 2 buöuk yaşında sadece yarım saat izleyebilirmiş
ama bizimkide behlülllll abisine bakıyorrrrrr

prima taşırdı 4 -9 kg aldım taşırıdı haguısn 3-6kg taşmıyor ama zor denk geliyor
afiyet olsun...bayılırım mercimekli böreğe.....afyonlu arkadaşım getirirdi yurda üniversitedeyken....bende kek ve puaça yaptım ,oğlumla yiyoruz...

afiyet olsun bizimkide sıkıldı güneşlendireyim
laptopu belerden uzak tutun ve kablosuz modelim olduğu odadan

kızlar acil cevap alp ıkınıyor sıkınıyor ama kaka yapamıyor.çok huzursuz.biliyorum daha öncede konuşulmuştu ama bana en kısa sürede sonuç alabileceğim bir çözüm söyler misiniz???

nasılsınız annişler bebişler nasıl ben pek ii değilim eşimle kavgalıyım kayınvalidem ve grümcemin kocasının yüzünden ve bu pazar evlilik yık dönümümüz hediyesini dün aldım süpriz yapcaktım ama konuşmaları yine beni uyuz etti bende dün al sana almıştım ama gerek kalmadı dedim off ya yaptıklaRI artık bana batıyo anası şimdide karşımda oturuyo gıcık oldum

allahım yarabbim şimdide kadının dediğine bak mantığa bak ya görümcemin oğlunun sünneti varda yatağı yemenilerle yapcakmışlarda sen yemenilerini verirmiin diyo ya ne diyeyim kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…