- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.421
yazgı buarada oğlana salıncak ve kanguru falan bakıcam buralarda satan varmı nerde sen biliyorsundur pazartesi edremite inicem vardır herhalde orda
Ahhh canım çok tatlı maşallah bak senin bebekle benimki arasında bir gün fark olduğu halde seninki nasılda güzel gülüyor ama benim kızım hala bir gülücük atmadı bize. Nasıl da üzülüyorum bilemezsin.:çok üzgünüm:
canım edremitte chicco var özel hastanenin ilerisinde birde kuyumcular çarşısının içinde birkaç yer var.eriş bebe var orayada bak pazartesi kocam yıllık izne çıkıyor yoksa bende gelirdim.kanguru bende istiyorum ama istanbuldan bakacağım gidince.
ocd sorularımı doktoruna sorduğun için teşekkür ederim cnm a.s.
ben oglusumu alayim disari cikayim bare
okyay bu zamana kadar yuzunun sol yanindan olmak uzere gulumsemesi gerekiyor.
her ihtimale karsi doktora bi sor canim.
selam kızlar
bende çay içiyorum e mziren anneler ikşndi kahvaltısı yapmalymış hadi buyrun mercimekli börek var bizim afyonun meşhurdur vede kek
çok zararlıymış 2 buöuk yaşında sadece yarım saat izleyebilirmişoff yine kimse yok yaa şimdi ben çıkarım doluşur millet sıkıldım heeeboshayallersmile
bu arada bebişler tw izliyormu benim kız reklamlara bayılıyor koltukta yatarken kafasını çewiriyo izlio gülüo onlara:)) salıncağını koyuyorum tw karşısına reklam kowalıyorum tabi keyfi yerindeyse takılıyo öyle reklamlarla:)
prima taşırdı 4 -9 kg aldım taşırıdı haguısn 3-6kg taşmıyor ama zor denk geliyorbenim kız öyle bir kaka yapmışki heryerini batırmış....bizim kızın kakasında sorun galiba...piramada sırtından taşıyodu,huggies aldım onda da yanlardan taşıyo.batmış üstü başı.banyoya soktum anca arındıkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun...bayılırım mercimekli böreğe.....afyonlu arkadaşım getirirdi yurda üniversitedeyken....bende kek ve puaça yaptım ,oğlumla yiyoruz...
yaZGICIM POPOSUNA ZEYTıNYAFI VEYA BADEM YAGI SÜR PAMUKLA..kızlar acil cevap alp ıkınıyor sıkınıyor ama kaka yapamıyor.çok huzursuz.biliyorum daha öncede konuşulmuştu ama bana en kısa sürede sonuç alabileceğim bir çözüm söyler misiniz???
yaZGICIM POPOSUNA ZEYTİNYAFI VEYA BADEM YAGI SÜR PAMUKLA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?