2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allahım yarabbim şimdide kadının dediğine bak mantığa bak ya görümcemin oğlunun sünneti varda yatağı yemenilerle yapcakmışlarda sen yemenilerini verirmiin diyo ya ne diyeyim kızlar ya

klava:ne yüzsüzlük yaa:umursamaz: ben yemenilerim yatak yapmak için değil diyeceksin.. bu arada yemeni tülbent oluyor dimi:uhm: onların hepsinin hatırası war anne kusura bakma diceksimn gidip dışardan alırım ben paşamıza daha güzellerini kendinide kötü etmeden sıyrılacaksın işin içinden:jeyyar:

benim kız arabasında uykuya daldı şuan ama uyumaması lazım yoksa gece nöbeti başlıyo yaaa uyandırsammı

slm kizlar nasilsiniz?biz asimizi olduk gelidk bugun asidan sonra pek uyumadi ama agri kesici ates dusurucu verdim her ihtimale karsi. aslinda doktor atesi cikarsa ver demisti ama ben dayanamadim verdim bi sorun cikmaz degil mi?sizinkilerin cikti mi asidan sonra atesi falan yada huzursuz oldu mu?

benim dr en son care bunu önerdi cano gerek kalmadı ama hiç..olursa yaparım ama..saclarınada zeytinyagı sür dedi konak için..dogal olmak en iyisi boşver..herzaman poposunu yaglamıosya..yerimseniben

bnde fitil werdim 2 kez ama şimdi zeytnyağı weriom , alıştım artık takmıyom canı isteynce yapar ama siz amamada werionuz ondan kaka yapmayınca sorun olur heraldebilmiyorumkismile

cano huzursuzluk oluyo ama ates olmadı bende her ihtimale karsı asıdan hemen sonra verdim..

Selam herkeze nasılsınız arkadaslar cücükler nasıl
Berra nında artık gündüz uykusu yok gibi sürekli kucakta kalmak istiyor uyuyor yatırıyorum uyanıyor bazen çileden bile çıktığım oluyor kaynanam olmasa ev işi bile yapamıcam
Bebeklere neler giydirdiğinizden konusmusunuz bende kısa kollu cıtcıtlı body kısa kollu tişört kılotlu corap bıde altlık we yelek sizce ince mi ki CADIARZU
Bu arada kızımın tırnagı battı demiştim oda düzeldi hamd olsun ama benim ayak baş tırnaklarım battı korkudan hastaneye gitmiyorum arastırdım ameliyatlık görünüyor o yuzden ayakkabı bıle gıyemıyorum bu yuzden sureklı ewdeyım ne yapıcam bilmiyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bnde fitil werdim 2 kez ama şimdi zeytnyağı weriom , alıştım artık takmıyom canı isteynce yapar ama siz amamada werionuz ondan kaka yapmayınca sorun olur heraldebilmiyorumkismile
[B]yok kıss yazgı mama vermiyo ben veriom anne sütü+mama..anne sütü azda olsa yuöuşatıyo kakasını..hasret poposunu yagla kıss zorlanır yavrucak rashatlar azcık..nası kıpkırmızı oluyolar yapamayınca[/B]..

off ya kocamın denyo abileridnen biri geldi kızımı öpüyo şapur şupur kırmakta istemiyorum bağırıcam az kaldı..

selam kızlar nasılsınız maşallah bebişlerde sizlerde gayet iyisiniz biz iyi değiliz ömür hasta oldu yavrum çok kötü öksürüyo evden dışarı çıkmadığımız halde hasta ettik yavrumu oğlum okula gittiği için arkadaşlarından hastalığı almış bizimkiside ne kadar yapma etme desemde çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü heralde bulaştırdı yoksa evden dışarı çıktığım yok yavrum o kadar kötü öksürüyoki içim yanıyo o öksürünce ilaç verdi doktorumuz inşallah bronşite dönmeden atlatırız kaka yapmama olayından bahsetmişsiniz ömürde 4 günde bir yapıyo kakasını doktor bağırsaklarını düzene sokmak için şurup verdi bakalım inşallah faydasını görürüz ....

geçmiş olsun canım ömüre biran evvel iyileşir inşaallah.
ben çıkıyorum maalesef, uykusu geldi diyip alıcam koycam arabasınaklava:

öyle yap uykusu geldi altına bakayım falan de küçücük bebek öpülür mü öyle şap şap.
bu arada ebrum doğru söylüyor ben mama vermiyorum hasretcim bacımalsanaalsanasmile

tamam canim uyuyo uykusundan aglayarak uyaniyo simdi korktu sairim yavrum asidan

slm kızlar cuma bende aşı yaptırcam aşıdan önce ateş düşürücü verdinizmi ya şimdiden telaşlandım ben aşıdan sonra gezmeye gitcektim arkadaşıma iptal mi etsem cok mu huzursuz oluyor ya 3 aşıyı birden mi yaptırdınız ertesi gün yapsalar yarısınıda olmaz mı ki?

canım aşıdan sonra ver ateş dürücü....korkma ya bişe olmazz ilk 2 aşı yakmıyo üçüncüsü azıcık oda hemen geciyo napcez kuzucuklar için dayanıcaz..

çık çık...biz de yeni geldik.açık hava iyi geliyo bebişlere...

amannnnn cikmaz olaydim huysuzlandi cocuk.gerci cikmadan oncede huysuzlasmaya baslamisti ama goren ay ne guzel bilmem ne nazara geliyor ikide bir.

Bahsettiğin gibi uyuyor iken gülümsüyor. Ama uyanık olduğu zamanlarda bizim gülücüklerimize veya hareketlerimize hiç tepki vermiyor yani gülmüyor.

gulmesi lazim yaw.bi ara doktoru okyay gotur sor.catlatma benide.

:))))))))))) klube hosgedin canim

allahım yarabbim şimdide kadının dediğine bak mantığa bak ya görümcemin oğlunun sünneti varda yatağı yemenilerle yapcakmışlarda sen yemenilerini verirmiin diyo ya ne diyeyim kızlar ya

yemeni ne kiz.bas ortusumu ?
ver gitsin netice de baska bi cocuk icin kullanilacak.guzel olursa cocukcagiz mutlu olur.

doktor 18 inde olacagimiz karma asi icin simdiden fitil yazdi ates dusurucu.her ihtimale karsi.sabah asiya goturecegim oglen ve aksam fitil verecegim.atesi olurda beni ara dedi doktor.

off ya kocamın denyo abileridnen biri geldi kızımı öpüyo şapur şupur kırmakta istemiyorum bağırıcam az kaldı..

opsun be hasret neticede o da amcasi.kendi sevmedigimiz insanlardan sakinmayalim cocuklari neticede bizim tercihlerimizle cezalandirmayalim bebeleri.

anacim ben burdan yazdim o kadar ilkogretim cocuklarinda oksuruk salgini var diye.doktor demisti banada,oglusa yaklastirma demisti.
cok gecmis olsun yawrucugumuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…