- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.441
nasılsınız annişler bebişler nasıl ben pek ii değilim eşimle kavgalıyım kayınvalidem ve grümcemin kocasının yüzünden ve bu pazar evlilik yık dönümümüz hediyesini dün aldım süpriz yapcaktım ama konuşmaları yine beni uyuz etti bende dün al sana almıştım ama gerek kalmadı dedim off ya yaptıklaRI artık bana batıyo anası şimdide karşımda oturuyo gıcık oldum
allahım yarabbim şimdide kadının dediğine bak mantığa bak ya görümcemin oğlunun sünneti varda yatağı yemenilerle yapcakmışlarda sen yemenilerini verirmiin diyo ya ne diyeyim kızlar ya
benmkide uyumadı sabahtan beri bi huysuz anaaaam ne bel kaldı ne sırrtt!!akannehirbenim kız arabasında uykuya daldı şuan ama uyumaması lazım yoksa gece nöbeti başlıyo yaaa uyandırsammı
benim dr en son care bunu önerdi cano gerek kalmadı ama hiç..olursa yaparım ama..saclarınada zeytinyagı sür dedi konak için..dogal olmak en iyisi boşver..herzaman poposunu yaglamıosya..yerimsenibendrlar popyu uyarmayın dior zeytin yağı içirin en son çare fitil v.s. diyor:1hug:
benim dr en son care bunu önerdi cano gerek kalmadı ama hiç..olursa yaparım ama..saclarınada zeytinyagı sür dedi konak için..dogal olmak en iyisi boşver..herzaman poposunu yaglamıosya..yerimseniben
cano huzursuzluk oluyo ama ates olmadı bende her ihtimale karsı asıdan hemen sonra verdim..slm kizlar nasilsiniz?biz asimizi olduk gelidk bugun asidan sonra pek uyumadi ama agri kesici ates dusurucu verdim her ihtimale karsi. aslinda doktor atesi cikarsa ver demisti ama ben dayanamadim verdim bi sorun cikmaz degil mi?sizinkilerin cikti mi asidan sonra atesi falan yada huzursuz oldu mu?
[B]yok kıss yazgı mama vermiyo ben veriom anne sütü+mama..anne sütü azda olsa yuöuşatıyo kakasını..hasret poposunu yagla kıss zorlanır yavrucak rashatlar azcık..nası kıpkırmızı oluyolar yapamayınca[/B]..bnde fitil werdim 2 kez ama şimdi zeytnyağı weriom , alıştım artık takmıyom canı isteynce yapar ama siz amamada werionuz ondan kaka yapmayınca sorun olur heraldebilmiyorumkismile
cano huzursuzluk oluyo ama ates olmadı bende her ihtimale karsı asıdan hemen sonra verdim..
geçmiş olsun canım ömüre biran evvel iyileşir inşaallah.selam kızlar nasılsınız maşallah bebişlerde sizlerde gayet iyisiniz biz iyi değiliz ömür hasta oldu yavrum çok kötü öksürüyo evden dışarı çıkmadığımız halde hasta ettik yavrumu oğlum okula gittiği için arkadaşlarından hastalığı almış bizimkiside ne kadar yapma etme desemde çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü heralde bulaştırdı yoksa evden dışarı çıktığım yok yavrum o kadar kötü öksürüyoki içim yanıyo o öksürünce ilaç verdi doktorumuz inşallah bronşite dönmeden atlatırız kaka yapmama olayından bahsetmişsiniz ömürde 4 günde bir yapıyo kakasını doktor bağırsaklarını düzene sokmak için şurup verdi bakalım inşallah faydasını görürüz ....
ben çıkıyorum maalesef, uykusu geldi diyip alıcam koycam arabasınaklava:
tamam canim uyuyo uykusundan aglayarak uyaniyo simdi korktu sairim yavrum asidan
canım aşıdan sonra ver ateş dürücü....korkma ya bişe olmazz ilk 2 aşı yakmıyo üçüncüsü azıcık oda hemen geciyo napcez kuzucuklar için dayanıcaz..slm kızlar cuma bende aşı yaptırcam aşıdan önce ateş düşürücü verdinizmi ya şimdiden telaşlandım ben aşıdan sonra gezmeye gitcektim arkadaşıma iptal mi etsem cok mu huzursuz oluyor ya 3 aşıyı birden mi yaptırdınız ertesi gün yapsalar yarısınıda olmaz mı ki?
çık çık...biz de yeni geldik.açık hava iyi geliyo bebişlere...
Bahsettiğin gibi uyuyor iken gülümsüyor. Ama uyanık olduğu zamanlarda bizim gülücüklerimize veya hareketlerimize hiç tepki vermiyor yani gülmüyor.
nasılsınız annişler bebişler nasıl ben pek ii değilim eşimle kavgalıyım kayınvalidem ve grümcemin kocasının yüzünden ve bu pazar evlilik yık dönümümüz hediyesini dün aldım süpriz yapcaktım ama konuşmaları yine beni uyuz etti bende dün al sana almıştım ama gerek kalmadı dedim off ya yaptıklaRI artık bana batıyo anası şimdide karşımda oturuyo gıcık oldum
allahım yarabbim şimdide kadının dediğine bak mantığa bak ya görümcemin oğlunun sünneti varda yatağı yemenilerle yapcakmışlarda sen yemenilerini verirmiin diyo ya ne diyeyim kızlar ya
slm kizlar nasilsiniz?biz asimizi olduk gelidk bugun asidan sonra pek uyumadi ama agri kesici ates dusurucu verdim her ihtimale karsi. aslinda doktor atesi cikarsa ver demisti ama ben dayanamadim verdim bi sorun cikmaz degil mi?sizinkilerin cikti mi asidan sonra atesi falan yada huzursuz oldu mu?
off ya kocamın denyo abileridnen biri geldi kızımı öpüyo şapur şupur kırmakta istemiyorum bağırıcam az kaldı..
selam kızlar nasılsınız maşallah bebişlerde sizlerde gayet iyisiniz biz iyi değiliz ömür hasta oldu yavrum çok kötü öksürüyo evden dışarı çıkmadığımız halde hasta ettik yavrumu oğlum okula gittiği için arkadaşlarından hastalığı almış bizimkiside ne kadar yapma etme desemde çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü heralde bulaştırdı yoksa evden dışarı çıktığım yok yavrum o kadar kötü öksürüyoki içim yanıyo o öksürünce ilaç verdi doktorumuz inşallah bronşite dönmeden atlatırız kaka yapmama olayından bahsetmişsiniz ömürde 4 günde bir yapıyo kakasını doktor bağırsaklarını düzene sokmak için şurup verdi bakalım inşallah faydasını görürüz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?