- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.461
aglıorum...annemle tartıştım gene..eşim iş sehir dışına cıkıyo hafta 1defa falan..annem kalıyo yanımda o yokken..ama inanın bu cene hiç durmuyo..yok dagınıkmışım yok şöyle yap böyle yap kocan ewinden sogur ben senn iyiligin için söylüorum vs vs vs vs........okadar kafamı ütüledi aman allah ım fenalıklar gecirecektim..her gelip kalmasına aynı şeyi yapıo..yaw yeter anne dedim kafamı agrıttın dedim biz eşimle gayet huzurluyuz dedim..yok yarın bigün lafıma gelirsin cart curt..eşim yarında tokat a gidecek ama akşam gelicekti..bu gece gec gelicem zaten dedi..erkek kardesim var benim onunla cok iyi anklaşır onun yanında kalayım bu gece demişti bende tmm dedim yok niye ewinde kalmıo ewinden uzaklaşıyo huzuru yerinde benim zorla bozacak yawwww cok kötüyüm eşim geldi biraz öçnce beni ewe bırak ewimde kalayım bu gece dedi annem şimdi ewe götrdü eşim onu ama içim kıyıldı tamam iyiligim için ama aynı şeyşleri cahil insanmışım gibi papagan gibi tekrar tekrar ayyyy ruhum sıkıldı kızlar özürde dileyemedim..vizdan azabı var..:sinifsinif::1no2:
günaydın kızlar gece bebeğim 1 kez uyndı sadecebilmiyorumkismile 10da emzirdim 10u 15 geçe falan uyudu we sabah 5te uyandıohaoldumsmile emdi tekrar uyuydu we 8e 10 kala uyandıCADIARZU şuan dükkandayız arabasında yine bi yerleri izliyo.. normalmi acaba doktorumuz artık gece uykularının uzayabileceğini söylemişti..
kız yok öz amcası değil, çarşıda bi cafe sahibi, sewerim kendisinide iyi insanlar ama leşş gibi sigara nargile kokusundan ben yaklaşamıyorum yanına.. yıkadı elini yüzünü ama farketmioki.. eşimin bi abisi war onlada 5,6 yıldır görüşmüyo kesinlikle adını geçirmişyo, zaten hapse girmiş 2 aydır falan..amannnnn cikmaz olaydim huysuzlandi cocuk.gerci cikmadan oncede huysuzlasmaya baslamisti ama goren ay ne guzel bilmem ne nazara geliyor ikide bir.
opsun be hasret neticede o da amcasi.kendi sevmedigimiz insanlardan sakinmayalim cocuklari neticede bizim tercihlerimizle cezalandirmayalim bebeleri.
.
aglıorum...annemle tartıştım gene..eşim iş sehir dışına cıkıyo hafta 1defa falan..annem kalıyo yanımda o yokken..ama inanın bu cene hiç durmuyo..yok dagınıkmışım yok şöyle yap böyle yap kocan ewinden sogur ben senn iyiligin için söylüorum vs vs vs vs........okadar kafamı ütüledi aman allah ım fenalıklar gecirecektim..her gelip kalmasına aynı şeyi yapıo..yaw yeter anne dedim kafamı agrıttın dedim biz eşimle gayet huzurluyuz dedim..yok yarın bigün lafıma gelirsin cart curt..eşim yarında tokat a gidecek ama akşam gelicekti..bu gece gec gelicem zaten dedi..erkek kardesim var benim onunla cok iyi anklaşır onun yanında kalayım bu gece demişti bende tmm dedim yok niye ewinde kalmıo ewinden uzaklaşıyo huzuru yerinde benim zorla bozacak yawwww cok kötüyüm eşim geldi biraz öçnce beni ewe bırak ewimde kalayım bu gece dedi annem şimdi ewe götrdü eşim onu ama içim kıyıldı tamam iyiligim için ama aynı şeyşleri cahil insanmışım gibi papagan gibi tekrar tekrar ayyyy ruhum sıkıldı kızlar özürde dileyemedim..vizdan azabı var..:sinifsinif::1no2:
gunaydın kıslarrrrrr
oglusum dun gece 24:00 de uyudu sabah 05:11 de kalktı.emzirdim yatirdim tekrar saat 07:00 de uyandi.
yine emzirdim oynadik gulustuk masallah 08:45 de uyudu tekrar.
simdi islerimi halledeyimde uyandiginda caddeye gezmelere gidecegiz oglusumla.
himmm gusellllllllll
hasretcigim benim oglus icin sordum ben doktora artik uyandirmiyorum gece o acikirsa uyaniyor benide uyandiriyor emziriyorum dedim ok dedi duzene giriyorsunuz.
ama bizim oglus iste dun bi 5 saat uyudu tabi gece 24|:00 uyumasininda etkisi var.
bence artik normal uzun uyumalari.yohusam bizler bu tempoya daha fazla dayanamayiz uykusuzluk insanda acayip sinir yapiyor.
ayrica yerim kis ben o tostik helin cereni.zilli pek bi tadluuu
günaydın kızlar gece bebeğim 1 kez uyndı sadecebilmiyorumkismile 10da emzirdim 10u 15 geçe falan uyudu we sabah 5te uyandıohaoldumsmile emdi tekrar uyuydu we 8e 10 kala uyandıCADIARZU şuan dükkandayız arabasında yine bi yerleri izliyo.. normalmi acaba doktorumuz artık gece uykularının uzayabileceğini söylemişti..
ben varım yerimsenibenherkes uyuyo heralde kimsecikler yoq
canım normal artık bırak uyandırma o da alışsın gece uyumaya biz de 1 kez kalkıyoruz ama benim kız erken uyanıyor 8 gibi uyuyor sonra ben yatmadan 12 gibi emziriyorum uyandırmadan bi daha 4 te kalkıyoruz 6da da uyanıyoruz...sabah egzersizi sohbet oyun derken 7-7buçuk gibi yine uyuyor...gündüz ortalama iki saatte bir emiyor aralarda da 20dk yarım saat kadar uyuyor en uzun gündüz uykusu 1 saat ama hamdolsun ben çokkk memnunum Allah bozmasınyakında gündüz uykularının sayısı azalacak ve süresi uzayacak tabii gece uykularının da olumunekankayizsmile
ben varım yerimseniben
bn 8de ewde olabilsem belki benim bıcırımda erken uyuyacak ama olmuyo maalesef bigün olsam öbürgün kocam çalışıyo giidio işe 8de biz dükkanda kalmak zorunda oluyorussboshayallersmile bizimkide gündüz az uyuor, gece düzgün uyusunda gündüze razıyım, napalım hiç yoktan iyidir.. yawrum ewinde yatağında olsa belki daha güzel uyuyacak gündüzleri ama yapacak bişey yok:gitme:
girer cnm girer gazlarını kendi başına çıkarmaya başladıklarında uykularda düzene giriyora.sgünaydın canlar
hasret ve ocd maşallah bebişlere ne güzel uyuyorlar
bizimkilerde büyüdükçe düzene girer inşallah boshayallersmile
haklısın canım ama 8 değilse bile en geç 10a alıştır cerenimi...bizim kızı götürüyorum yatak odasına loş ışıkta önce altını temziliyorum sonra emziriyorum 7 den sonra uyuması 7buçuk en geç 8i buluyor o da alıştı o saatlerde uyumak istiyor zaten hiç zorlanmıyoruz..inşallah bozulmaz düzenimiz..:Saruboceq:
canım bizde de durum aynı annem diş çıkarabilir dedi ama yok öyle bi durum 2 haftadır öyle diş olsa belli olurdu...uykusu için bir şey yapamazsın sanırım ben yapamadım kendiliğinden geçti o ıkınmalar vs.genelde açlıktan ya da gazdan öyle yapıyorlar ama sebep yokken de olabiliyor ben anlayamamıştım neden diye ama artık öyle yapmıyor...mrh arkadaşlar biz 67 günlük olduk size sormak istediğim birşey var oğlumun birkaç gündür salyası akıyor eli sürekli ağzında şap şap emiyor. araştırdım diş çıkarabiliyorlarmış iki aylık çocuklar sizde de böyle salya akıtma ve elini somurma gibi değişimler var mı? gerçi birkaç güne kadar belli olur heralde diş ise ama. buarada hala gaz problemimiz var sanırım çünkü çığlık atıyor arada. uyku problemimiz hiç bitmedi gece sürekli mız mız ıkınıp sıkılıp gözleri kapalı ağlıyor. yanımda yatırıyorum genelde ne yapsam bilmiyorum
bnde öle yapmaya çalışıyorum zaten yoksa iyice mahfoluyorum geç saate kalırsa gece bnde öyle yaptım ışığı kapadım yatak odasında emzirdim we attım beşiğine emziğinide taktım biraz salladım baktım uyumuyo telsizden sewdiği melodiyi açtım öyle uyumuş.. bazen ayağımdada sallıyorum mecbur uyumak istemezse
hasret0587 kullanıcısından alıntı mesajı göster
bnde öle yapmaya çalışıyorum zaten yoksa iyice mahfoluyorum geç saate kalırsa gece bnde öyle yaptım ışığı kapadım yatak odasında emzirdim we attım beşiğine emziğinide taktım biraz salladım baktım uyumuyo telsizden sewdiği melodiyi açtım öyle uyumuş.. Bazen ayağımdada sallıyorum mecbur uyumak istemezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?