- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.481
günaydın herkese....
bu gece ilk defa uzun soluklu bir uyku çektik.gece 12 de yattı bıdışım sabah 5 e kadar.kalktığımda şok oldum bu kız nasıl uyudu bu kadar diye..ne güzeldi ya..uykuya hasret kalmışız...
canım ihmal etme.içe doğru uzadıkça daha zor olur.çok içine girmediyse basit bir operasyon.o bölgeye uyuşturucu sprey sıkıp bir aletle kaldırıp kesiyorlar.korkma..hemen git uzamadan iyice.
öpmesin tabi canım aaaaaa......
çok geçmiş olsun canımm.benim de oğlum kreşten getirmişti hastalığı...daha 35 günlükken hasta olmuştu kızım....inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...
canım bazen yapıyo anneler böyle...neyse o da senin iyiliğini ister.....olur böyle şeyler.bazen bende anneme parlıyorum sonra üzülüyorum...
artık ben de dalana kadar yanımda yatırıyorum .memede uyuyo...pes ettim artık.napıym yoksa sabaha kadar evin içini dört dönüyoruz...uyuyunca beşiğine koyuyorum.
bu gece ilk defa uzun soluklu bir uyku çektik.gece 12 de yattı bıdışım sabah 5 e kadar.kalktığımda şok oldum bu kız nasıl uyudu bu kadar diye..ne güzeldi ya..uykuya hasret kalmışız...
Selam herkeze nasılsınız arkadaslar cücükler nasıl
Berra nında artık gündüz uykusu yok gibi sürekli kucakta kalmak istiyor uyuyor yatırıyorum uyanıyor bazen çileden bile çıktığım oluyor kaynanam olmasa ev işi bile yapamıcam
Bebeklere neler giydirdiğinizden konusmusunuz bende kısa kollu cıtcıtlı body kısa kollu tişört kılotlu corap bıde altlık we yelek sizce ince mi ki CADIARZU
Bu arada kızımın tırnagı battı demiştim oda düzeldi hamd olsun ama benim ayak baş tırnaklarım battı korkudan hastaneye gitmiyorum arastırdım ameliyatlık görünüyor o yuzden ayakkabı bıle gıyemıyorum bu yuzden sureklı ewdeyım ne yapıcam bilmiyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım ihmal etme.içe doğru uzadıkça daha zor olur.çok içine girmediyse basit bir operasyon.o bölgeye uyuşturucu sprey sıkıp bir aletle kaldırıp kesiyorlar.korkma..hemen git uzamadan iyice.
off ya kocamın denyo abileridnen biri geldi kızımı öpüyo şapur şupur kırmakta istemiyorum bağırıcam az kaldı..
öpmesin tabi canım aaaaaa......
selam kızlar nasılsınız maşallah bebişlerde sizlerde gayet iyisiniz biz iyi değiliz ömür hasta oldu yavrum çok kötü öksürüyo evden dışarı çıkmadığımız halde hasta ettik yavrumu oğlum okula gittiği için arkadaşlarından hastalığı almış bizimkiside ne kadar yapma etme desemde çocuğun yüzüne yüzüne öksürdü heralde bulaştırdı yoksa evden dışarı çıktığım yok yavrum o kadar kötü öksürüyoki içim yanıyo o öksürünce ilaç verdi doktorumuz inşallah bronşite dönmeden atlatırız kaka yapmama olayından bahsetmişsiniz ömürde 4 günde bir yapıyo kakasını doktor bağırsaklarını düzene sokmak için şurup verdi bakalım inşallah faydasını görürüz ....
çok geçmiş olsun canımm.benim de oğlum kreşten getirmişti hastalığı...daha 35 günlükken hasta olmuştu kızım....inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...
aglıorum...annemle tartıştım gene..eşim iş sehir dışına cıkıyo hafta 1defa falan..annem kalıyo yanımda o yokken..ama inanın bu cene hiç durmuyo..yok dagınıkmışım yok şöyle yap böyle yap kocan ewinden sogur ben senn iyiligin için söylüorum vs vs vs vs........okadar kafamı ütüledi aman allah ım fenalıklar gecirecektim..her gelip kalmasına aynı şeyi yapıo..yaw yeter anne dedim kafamı agrıttın dedim biz eşimle gayet huzurluyuz dedim..yok yarın bigün lafıma gelirsin cart curt..eşim yarında tokat a gidecek ama akşam gelicekti..bu gece gec gelicem zaten dedi..erkek kardesim var benim onunla cok iyi anklaşır onun yanında kalayım bu gece demişti bende tmm dedim yok niye ewinde kalmıo ewinden uzaklaşıyo huzuru yerinde benim zorla bozacak yawwww cok kötüyüm eşim geldi biraz öçnce beni ewe bırak ewimde kalayım bu gece dedi annem şimdi ewe götrdü eşim onu ama içim kıyıldı tamam iyiligim için ama aynı şeyşleri cahil insanmışım gibi papagan gibi tekrar tekrar ayyyy ruhum sıkıldı kızlar özürde dileyemedim..vizdan azabı var..:sinifsinif::1no2:
canım bazen yapıyo anneler böyle...neyse o da senin iyiliğini ister.....olur böyle şeyler.bazen bende anneme parlıyorum sonra üzülüyorum...
mrh arkadaşlar biz 67 günlük olduk size sormak istediğim birşey var oğlumun birkaç gündür salyası akıyor eli sürekli ağzında şap şap emiyor. araştırdım diş çıkarabiliyorlarmış iki aylık çocuklar sizde de böyle salya akıtma ve elini somurma gibi değişimler var mı? gerçi birkaç güne kadar belli olur heralde diş ise ama. buarada hala gaz problemimiz var sanırım çünkü çığlık atıyor arada. uyku problemimiz hiç bitmedi gece sürekli mız mız ıkınıp sıkılıp gözleri kapalı ağlıyor. yanımda yatırıyorum genelde ne yapsam bilmiyorum
artık ben de dalana kadar yanımda yatırıyorum .memede uyuyo...pes ettim artık.napıym yoksa sabaha kadar evin içini dört dönüyoruz...uyuyunca beşiğine koyuyorum.