- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.501
:1hug:..hasret toparlıyo temizliyo falan ama bu cene hiç durmuyo kocamdan boşanmaya kadar ne senaryolar üretiyo kafasında halbuki eşim hiç rahatsız degil..biz rahat insanlarız yaptımı okadar güzel iş yaparımki inanki yorgunluktan bazen elim kolum kalkmıyo pc de acıkya sürekli bide buna taktı şimdi..valla kaynanamın tarafını bile daha cok tutuyo..bak gelmezler ewine senin diyo yaw ben böyle zaten rahatım bırak kimse gelmesin diorum..kendisi canı tez eli çabuk benide öyle olsun istiyo yaw bı bırak beni ya..kız yok öz amcası değil, çarşıda bi cafe sahibi, sewerim kendisinide iyi insanlar ama leşş gibi sigara nargile kokusundan ben yaklaşamıyorum yanına.. yıkadı elini yüzünü ama farketmioki.. eşimin bi abisi war onlada 5,6 yıldır görüşmüyo kesinlikle adını geçirmişyo, zaten hapse girmiş 2 aydır falan..
canım ya benim annemde bi ara üzerime oynuyoduya şimdi geçti ama.. bırak konuşsun kız benim annemin lafları dokunmuyoki banada dio çok dağınıksın die bnde diomki; sende topla o zamn, bu kadarına yetişiorum ben:sm_cool: hamalınmı war dio bnde hayır annem war diorum:dance: susuyo dewam edio süpürüp silmeye
cano hep özür dilerim zaten ama bu seger cok bunalttı beni huyu bu huyundan vazgecmezz..napim dün sinirden ilaç bile aldım ya..bide beni gaza getrdi niye kocan evine gelip kalmıyo diye sanki bi gececik kalıcaktı oda beni,m erkek kardesimin yanı yani sanki yabancı..bi arkadaş boşanıyodu onu anlattım kadının işgisizligindenmiş diye yok sende öyle olursun cart curt nerden anlattımm..neyse bende eşimi arayıp ewe gel biyerde kalma dedim..gece 11de geldi zaten anamıdaewe yolladım..sikma caninin ebrucugum ara hemen anneni ozur dile.ana kiz arasinda olur boyle seyler.eminim annen hemen affedecektir seni.
mrh arkadaşlar biz 67 günlük olduk size sormak istediğim birşey var oğlumun birkaç gündür salyası akıyor eli sürekli ağzında şap şap emiyor. araştırdım diş çıkarabiliyorlarmış iki aylık çocuklar sizde de böyle salya akıtma ve elini somurma gibi değişimler var mı? gerçi birkaç güne kadar belli olur heralde diş ise ama. buarada hala gaz problemimiz var sanırım çünkü çığlık atıyor arada. uyku problemimiz hiç bitmedi gece sürekli mız mız ıkınıp sıkılıp gözleri kapalı ağlıyor. yanımda yatırıyorum genelde ne yapsam bilmiyorum
:1hug:..hasret toparlıyo temizliyo falan ama bu cene hiç durmuyo kocamdan boşanmaya kadar ne senaryolar üretiyo kafasında halbuki eşim hiç rahatsız degil..biz rahat insanlarız yaptımı okadar güzel iş yaparımki inanki yorgunluktan bazen elim kolum kalkmıyo pc de acıkya sürekli bide buna taktı şimdi..valla kaynanamın tarafını bile daha cok tutuyo..bak gelmezler ewine senin diyo yaw ben böyle zaten rahatım bırak kimse gelmesin diorum..kendisi canı tez eli çabuk benide öyle olsun istiyo yaw bı bırak beni ya..
cano hep özür dilerim zaten ama bu seger cok bunalttı beni huyu bu huyundan vazgecmezz..napim dün sinirden ilaç bile aldım ya..bide beni gaza getrdi niye kocan evine gelip kalmıyo diye sanki bi gececik kalıcaktı oda beni,m erkek kardesimin yanı yani sanki yabancı..bi arkadaş boşanıyodu onu anlattım kadının işgisizligindenmiş diye yok sende öyle olursun cart curt nerden anlattımm..neyse bende eşimi arayıp ewe gel biyerde kalma dedim..gece 11de geldi zaten anamıdaewe yolladım..
ben en az 10 aylık olsun istiyorum gelecek ay ücretsiz alacağım çok zor ya nasıl kopacaksın ben 2 saate bi özlüyorumMerhaba arkadaşlarım,
Bebişler ve anneleri iyiler umarım...
Biz iyiyiz çok şükür, herşey yolunda... Benim kıpırdak anneannesinin koynunda uyuyor şimdi, ben de biraz nefes alayım dedim :)
14 Haziran'da, yani Doruk 3,5 aylıkken işe başlıyorum. Çok mutsuzum, şimdiden ağlıyorum. Benim gibi erkenden işe dönecek olan var mı?
bizim damak beyazladı elini emiyor tükürük ve salya var ama ateş huysuzluk yok çıkarsa nasıl emzircem bilmiyorumkismileewt cnm diş çıkarabilir ama dişte ateş yaparmış ateşlenme huysuzlanmada warsa diş çıkaracaktır.. bizim kızda sürekli elini emiyor ama diş yok tabii.. bak daamkları beyazlaşmışsa yakındır
ya bu dönemde ne oldu bu annelere böyle biz kaynanalardan beklerken
bizimkide bir aydır memlekette ben doğum yaptım o gezmeye gitti geçen gün geldi neyse görmeye gittik eşimde şakalaşmak istedi sen nerdesin kaçak falan dedi hemen tersledi garibmi neye uğradığını şaşırdı kocişim oğluşumu aldı kucağına aa bu hiç büyümemiş demezmiakannehir dedim anne ne olacaktı koşup boynunamı sarılacaktı daha 1.5 aylık çocuk ayrıca gören herkes maşallah diyo iyi büyümüş valla Allah biliyo ya kendi annem kayınvalidem kadar ilgilenmedi benimle Allah razı olsun kadından
daha adapte olamadık babalar en az 6 ayda adapte oluyolarmıiş babalığa sanırım oyüzden hepimiz kavgalar ediyoruz zaten yorgunuz ev iş ve bebek çok yorucu oluyor eşlerde anlayışlı davranmayınca ikiye katlanıyor yorgunluk bende eşime beni öekemiyorsan çek git dedim oda ben niye gidiyormuşum sen gidersin dedi beğenmeyen sensin sen gidersin dedim hergün sesler yükseliyor bebekler etkileniyor ve tabi bizdeağlama duwarına geldim ben yinemafoldumben
çok dengesiz bir ewlilk hayatı yaşıyorum ilşkimiz çıkmaza giriyor.. tek sebebi bu stres.. işten güçten hiç bir şey yapamıyorum daha kahwaltı etmedim 8den beri ayaktayım.. hiç bir özel hayatım yok.. bebğim kaka yapmış durmuyor ağlıyor kocama arabaya suları sodaları yüklüyor siparişe gidecek 1 saatten önce gelmez 2 dakika burdamısın dedim, ne diyosun ya dedi araba yüklü ne durması dedi bnde offffff dedim kapıyı hızla kapatıp dükkana girdim.. peşimden içeri geldi bağırmaya başladı bir daha iş güç warken oflayıp puflamayacakmışım, millet iş bulamıyormuş kıçımı başımı oynatmayacakmışım, tabi kendini yırtıyo bunları söylerken we bana küfür etti ecdadıma sülaleme söwdü pislik.. bnde sen kimsin sen kendini ne sanıyosun dedim ahlaksız dahada öfkelendi tabi, küfürler dewam ediyo tabi (zaten ağzı bozuk) bnde seni artık çekemiyorum boşanalım ayrılalım senden kurtulmak isiyorum dedim üzerime yürüdü ellerini kaldırdı wurmak için sabaha kadar çalışmış(yalan arabada yatıyo 4,5 saat) daha yemek yememiş.. bnde zoruna gidiyosa çalışma dedim, senin seçimin dedim.. ayrılmak istiyorum dedim dayanamıyorum sana oda topla pılını pırtını defol git gidiyosan o zman dedi.. off geldi çıkıyorum ben napıcamı bilmiorum
ya sorma seyhan..sagolsun hamileligimden buyana annem baktı beni anamın yeri apayrı tamamda benim sorunum bana müdahale edillmeyecek..benim keyfim nezaman gelirse yaparımm..onunda canı tez rahat duramıyo..söylene söylene yapıo işte..genede ana nın yerini kimsezkler tutamaz tabi orası ayrı..ya bu dönemde ne oldu bu annelere böyle biz kaynanalardan beklerken
bizimkide bir aydır memlekette ben doğum yaptım o gezmeye gitti geçen gün geldi neyse görmeye gittik eşimde şakalaşmak istedi sen nerdesin kaçak falan dedi hemen tersledi garibmi neye uğradığını şaşırdı kocişim oğluşumu aldı kucağına aa bu hiç büyümemiş demezmiakannehir dedim anne ne olacaktı koşup boynunamı sarılacaktı daha 1.5 aylık çocuk ayrıca gören herkes maşallah diyo iyi büyümüş valla Allah biliyo ya kendi annem kayınvalidem kadar ilgilenmedi benimle Allah razı olsun kadından
kozyatağı carrefourun karşısında demstok
daha adapte olamadık babalar en az 6 ayda adapte oluyolarmıiş babalığa sanırım oyüzden hepimiz kavgalar ediyoruz zaten yorgunuz ev iş ve bebek çok yorucu oluyor eşlerde anlayışlı davranmayınca ikiye katlanıyor yorgunluk bende eşime beni öekemiyorsan çek git dedim oda ben niye gidiyormuşum sen gidersin dedi beğenmeyen sensin sen gidersin dedim hergün sesler yükseliyor bebekler etkileniyor ve tabi bizde
ağlama duwarına geldim ben yinemafoldumben
çok dengesiz bir ewlilk hayatı yaşıyorum ilşkimiz çıkmaza giriyor.. tek sebebi bu stres.. işten güçten hiç bir şey yapamıyorum daha kahwaltı etmedim 8den beri ayaktayım.. hiç bir özel hayatım yok.. bebğim kaka yapmış durmuyor ağlıyor kocama arabaya suları sodaları yüklüyor siparişe gidecek 1 saatten önce gelmez 2 dakika burdamısın dedim, ne diyosun ya dedi araba yüklü ne durması dedi bnde offffff dedim kapıyı hızla kapatıp dükkana girdim.. peşimden içeri geldi bağırmaya başladı bir daha iş güç warken oflayıp puflamayacakmışım, millet iş bulamıyormuş kıçımı başımı oynatmayacakmışım, tabi kendini yırtıyo bunları söylerken we bana küfür etti ecdadıma sülaleme söwdü pislik.. bnde sen kimsin sen kendini ne sanıyosun dedim ahlaksız dahada öfkelendi tabi, küfürler dewam ediyo tabi (zaten ağzı bozuk) bnde seni artık çekemiyorum boşanalım ayrılalım senden kurtulmak isiyorum dedim üzerime yürüdü ellerini kaldırdı wurmak için sabaha kadar çalışmış(yalan arabada yatıyo 4,5 saat) daha yemek yememiş.. bnde zoruna gidiyosa çalışma dedim, senin seçimin dedim.. ayrılmak istiyorum dedim dayanamıyorum sana oda topla pılını pırtını defol git gidiyosan o zman dedi.. off geldi çıkıyorum ben napıcamı bilmiorum
canım benim ya senin yaptıgınıda kimse yapmaz he..iyi idare edion gene heü dükkan hem bebek hem ew..maşallahın var..sinirler bozuk..şu dönemi bi atlatsan hersy yoluna girer..onada yuklenme yani onunda sorumlulugu arttı iş yok güç yok dogru ama agzı bozuk işte adamın napcen herkesin bi huyu var ama cokta kişilignden taviz verme..kapıyı cekip cıkıp gidemiyecegini bildişgi için bol keseden sallıyo işte..sen bebegn için kendin için dayan idareet..bu bi dönem hepimizde aynı ama farklı sıkıntılar..LOHUSALIKTA OLUR BUNALIMLAR BıTRMEK KOLAYMI..ağlama duwarına geldim ben yinemafoldumben
ya bu dönemde ne oldu bu annelere böyle biz kaynanalardan beklerken
Merhaba arkadaşlarım,
Bebişler ve anneleri iyiler umarım...
Biz iyiyiz çok şükür, herşey yolunda... Benim kıpırdak anneannesinin koynunda uyuyor şimdi, ben de biraz nefes alayım dedim :)
14 Haziran'da, yani Doruk 3,5 aylıkken işe başlıyorum. Çok mutsuzum, şimdiden ağlıyorum. Benim gibi erkenden işe dönecek olan var mı?
ya ben bıktım artık sonunda bir patlayacağım ama az kaldı yetti artık.sabah daha doğrusu bir yarım saat önce kaynanam olacak o içten pazarlıklı çıktı yukarı.ben kahvaltı yapacağım bulaşık yıkıyorum çocukta anakucağında yanımda sesi soluğu yok usluca yatıyor yavrum.ben mutfaktan çıktım bir ara bir geldim alp kucağında.bende anne ağlamadan alma alışssın onda durmaya dedim.bunda bişey var mı?sonra bu gezmeye gideceğim dedi tamam dedim.aşağıya indi sslendim tabakların vardı bende almadın diye.bu alırım falan dedi sonrada yemek yapılacak yaparmısın dedi bende alp durursa yaparım dedim bunda bişey var mı peki?bu kapıyı kapattım sandı söyleniyor ben olmasam hepiniz boku yersiniz diye daha söylendi ben kapıyı kapattım lafa bak sen kimsin yaa.akşam yemekleri birlikte oluyor genelde bunada eşimin yüzünden katlanıyorum.ama aradım onu ağzıma geleni söyledim.yeter beni kaybedeceksin dedim sizde bu aile varken siz çok kaybedersiniz bana bişeyler yapmaktan gocunmayan insanlar var gerekirse onlarada giderim kimseye mecbur değilim terbiyesini bilsin beni bu insanlara sen gebe kılıyorsun senide onlarıda silerim dedim.kapıyı tekrar açtığımdada neymiş efendim ben çocuğu alma demişim onu söylüyordu yanındakine.ne kahvaltı ne bişey nitekim o çocuğu koydu indi çocuk ağlamaya başladı birkere kucağa alaınan dururmu artık.ağlıyorum ve titriyorum sinirden.
o tepemdeyken gidemem yarın akşam işe gittiğinde alıp bebebğimi gideceğimama nereyeanneme gidersem gelir oraya.. rezillik çıkarır offf hiç bi yere gidemem minicik bebeğimle
ah gidecek neremiz var cıkıp gidesi gelio insanın ..o tepemdeyken gidemem yarın akşam işe gittiğinde alıp bebebğimi gideceğimama nereyeanneme gidersem gelir oraya.. rezillik çıkarır offf hiç bi yere gidemem minicik bebeğimle
ben en az 10 aylık olsun istiyorum gelecek ay ücretsiz alacağım çok zor ya nasıl kopacaksın ben 2 saate bi özlüyorum
bizim damak beyazladı elini emiyor tükürük ve salya var ama ateş huysuzluk yok çıkarsa nasıl emzircem bilmiyorumkismile
benim annem bana 3 ay baktı herşeyi o yaptı komşu ağırladı oğlumun altını gece bile temizledi banyosunu yaptırdı biberonla besledi ne dediysem hiç terslemedi yemekleri bile o düşünür alışveriş yapar bambaşka benim annem gerçekten insan annesinden sabır bekliyor lohusalık zor bir dönem kaynanamda temzilik filan yaptı oda yapar
ya sorma seyhan..sagolsun hamileligimden buyana annem baktı beni anamın yeri apayrı tamamda benim sorunum bana müdahale edillmeyecek..benim keyfim nezaman gelirse yaparımm..onunda canı tez rahat duramıyo..söylene söylene yapıo işte..genede ana nın yerini kimsezkler tutamaz tabi orası ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?