2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:1hug:..hasret toparlıyo temizliyo falan ama bu cene hiç durmuyo kocamdan boşanmaya kadar ne senaryolar üretiyo kafasında halbuki eşim hiç rahatsız degil..biz rahat insanlarız yaptımı okadar güzel iş yaparımki inanki yorgunluktan bazen elim kolum kalkmıyo pc de acıkya sürekli bide buna taktı şimdi..valla kaynanamın tarafını bile daha cok tutuyo..bak gelmezler ewine senin diyo yaw ben böyle zaten rahatım bırak kimse gelmesin diorum..kendisi canı tez eli çabuk benide öyle olsun istiyo yaw bı bırak beni ya..
sikma caninin ebrucugum ara hemen anneni ozur dile.ana kiz arasinda olur boyle seyler.eminim annen hemen affedecektir seni.
cano hep özür dilerim zaten ama bu seger cok bunalttı beni huyu bu huyundan vazgecmezz..napim dün sinirden ilaç bile aldım ya..bide beni gaza getrdi niye kocan evine gelip kalmıyo diye sanki bi gececik kalıcaktı oda beni,m erkek kardesimin yanı yani sanki yabancı..bi arkadaş boşanıyodu onu anlattım kadının işgisizligindenmiş diye yok sende öyle olursun cart curt nerden anlattımm..neyse bende eşimi arayıp ewe gel biyerde kalma dedim..gece 11de geldi zaten anamıdaewe yolladım..

ewt cnm diş çıkarabilir ama dişte ateş yaparmış ateşlenme huysuzlanmada warsa diş çıkaracaktır.. bizim kızda sürekli elini emiyor ama diş yok tabii.. bak daamkları beyazlaşmışsa yakındır

ya bu dönemde ne oldu bu annelere böyle biz kaynanalardan beklerken
bizimkide bir aydır memlekette ben doğum yaptım o gezmeye gitti geçen gün geldi neyse görmeye gittik eşimde şakalaşmak istedi sen nerdesin kaçak falan dedi hemen tersledi garibmi neye uğradığını şaşırdı kocişim oğluşumu aldı kucağına aa bu hiç büyümemiş demezmiakannehir dedim anne ne olacaktı koşup boynunamı sarılacaktı daha 1.5 aylık çocuk ayrıca gören herkes maşallah diyo iyi büyümüş valla Allah biliyo ya kendi annem kayınvalidem kadar ilgilenmedi benimle Allah razı olsun kadından

ben en az 10 aylık olsun istiyorum gelecek ay ücretsiz alacağım çok zor ya nasıl kopacaksın ben 2 saate bi özlüyorum

ewt cnm diş çıkarabilir ama dişte ateş yaparmış ateşlenme huysuzlanmada warsa diş çıkaracaktır.. bizim kızda sürekli elini emiyor ama diş yok tabii.. bak daamkları beyazlaşmışsa yakındır
bizim damak beyazladı elini emiyor tükürük ve salya var ama ateş huysuzluk yok çıkarsa nasıl emzircem bilmiyorumkismile

benim annem bana 3 ay baktı herşeyi o yaptı komşu ağırladı oğlumun altını gece bile temizledi banyosunu yaptırdı biberonla besledi ne dediysem hiç terslemedi yemekleri bile o düşünür alışveriş yapar bambaşka benim annem gerçekten insan annesinden sabır bekliyor lohusalık zor bir dönem kaynanamda temzilik filan yaptı oda yapar

ağlama duwarına geldim ben yinemafoldumben
çok dengesiz bir ewlilk hayatı yaşıyorum ilşkimiz çıkmaza giriyor.. tek sebebi bu stres.. işten güçten hiç bir şey yapamıyorum daha kahwaltı etmedim 8den beri ayaktayım.. hiç bir özel hayatım yok.. bebğim kaka yapmış durmuyor ağlıyor kocama arabaya suları sodaları yüklüyor siparişe gidecek 1 saatten önce gelmez 2 dakika burdamısın dedim, ne diyosun ya dedi araba yüklü ne durması dedi bnde offffff dedim kapıyı hızla kapatıp dükkana girdim.. peşimden içeri geldi bağırmaya başladı bir daha iş güç warken oflayıp puflamayacakmışım, millet iş bulamıyormuş kıçımı başımı oynatmayacakmışım, tabi kendini yırtıyo bunları söylerken we bana küfür etti ecdadıma sülaleme söwdü pislik.. bnde sen kimsin sen kendini ne sanıyosun dedim ahlaksız dahada öfkelendi tabi, küfürler dewam ediyo tabi (zaten ağzı bozuk) bnde seni artık çekemiyorum boşanalım ayrılalım senden kurtulmak isiyorum dedim üzerime yürüdü ellerini kaldırdı wurmak için sabaha kadar çalışmış(yalan arabada yatıyo 4,5 saat) daha yemek yememiş.. bnde zoruna gidiyosa çalışma dedim, senin seçimin dedim.. ayrılmak istiyorum dedim dayanamıyorum sana oda topla pılını pırtını defol git gidiyosan o zman dedi..
off geldi çıkıyorum ben napıcamı bilmiorum

daha adapte olamadık babalar en az 6 ayda adapte oluyolarmıiş babalığa sanırım oyüzden hepimiz kavgalar ediyoruz zaten yorgunuz ev iş ve bebek çok yorucu oluyor eşlerde anlayışlı davranmayınca ikiye katlanıyor yorgunluk bende eşime beni öekemiyorsan çek git dedim oda ben niye gidiyormuşum sen gidersin dedi beğenmeyen sensin sen gidersin dedim hergün sesler yükseliyor bebekler etkileniyor ve tabi bizde

ya sorma seyhan..sagolsun hamileligimden buyana annem baktı beni anamın yeri apayrı tamamda benim sorunum bana müdahale edillmeyecek..benim keyfim nezaman gelirse yaparımm..onunda canı tez rahat duramıyo..söylene söylene yapıo işte..genede ana nın yerini kimsezkler tutamaz tabi orası ayrı..

ya ben bıktım artık sonunda bir patlayacağım ama az kaldı yetti artık.sabah daha doğrusu bir yarım saat önce kaynanam olacak o içten pazarlıklı çıktı yukarı.ben kahvaltı yapacağım bulaşık yıkıyorum çocukta anakucağında yanımda sesi soluğu yok usluca yatıyor yavrum.ben mutfaktan çıktım bir ara bir geldim alp kucağında.bende anne ağlamadan alma alışssın onda durmaya dedim.bunda bişey var mı?sonra bu gezmeye gideceğim dedi tamam dedim.aşağıya indi sslendim tabakların vardı bende almadın diye.bu alırım falan dedi sonrada yemek yapılacak yaparmısın dedi bende alp durursa yaparım dedim bunda bişey var mı peki?bu kapıyı kapattım sandı söyleniyor ben olmasam hepiniz boku yersiniz diye daha söylendi ben kapıyı kapattım lafa bak sen kimsin yaa.akşam yemekleri birlikte oluyor genelde bunada eşimin yüzünden katlanıyorum.ama aradım onu ağzıma geleni söyledim.yeter beni kaybedeceksin dedim sizde bu aile varken siz çok kaybedersiniz bana bişeyler yapmaktan gocunmayan insanlar var gerekirse onlarada giderim kimseye mecbur değilim terbiyesini bilsin beni bu insanlara sen gebe kılıyorsun senide onlarıda silerim dedim.kapıyı tekrar açtığımdada neymiş efendim ben çocuğu alma demişim onu söylüyordu yanındakine.ne kahvaltı ne bişey nitekim o çocuğu koydu indi çocuk ağlamaya başladı birkere kucağa alaınan dururmu artık.ağlıyorum ve titriyorum sinirden.

Hİç birimizde tahammül kalmadı artık di mi??
Sizi bilmem ama gece bebek, gündüz bebek..hiç bi sosyal hayatım yok.. Psikiyatrist bebek dışında uğraşılar bul kendine dedi.. Bebeğe kim bakacaksa..
İyi ki KK var...En azından burda deşarj oluyorum.. olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

canım benim ya senin yaptıgınıda kimse yapmaz he..iyi idare edion gene heü dükkan hem bebek hem ew..maşallahın var..sinirler bozuk..şu dönemi bi atlatsan hersy yoluna girer..onada yuklenme yani onunda sorumlulugu arttı iş yok güç yok dogru ama agzı bozuk işte adamın napcen herkesin bi huyu var ama cokta kişilignden taviz verme..kapıyı cekip cıkıp gidemiyecegini bildişgi için bol keseden sallıyo işte..sen bebegn için kendin için dayan idareet..bu bi dönem hepimizde aynı ama farklı sıkıntılar..LOHUSALIKTA OLUR BUNALIMLAR BıTRMEK KOLAYMI..

al benden de o kadar.daha doğum yaptığım ilk gün hastanede annem beni bırakıp okuluna gitti.izin almadı 1 günlüğüne yani...ertesi gün bizdeydi sonra 1 hafta uğramadı.şaştım kaldım....ne oluyor bunlara bilmem..

sende mi hasret...yapmayın arkadaşlar..evliliğinize sahip çıkın.biraz sabır herşey yoluna girecek.aynı sorunları biz de ilk bebeğimizde yaşadık..yeni hayata uyum zor oluyo...

kim bakacak bebişe canım?

o tepemdeyken gidemem yarın akşam işe gittiğinde alıp bebebğimi gideceğim ama nereyeanneme gidersem gelir oraya.. rezillik çıkarır offf hiç bi yere gidemem minicik bebeğimle

CANIMMM işte biz bi düzen oturtmaya calışıoruz yorgunuz bitkiniz bişeyleri yeni yeni rayına oturtmaya calışıoruz..birileri gelip mudahale ettigi andada butun hersey bi anda bozulacakmış gibi panter gibi atlıoruz bende öyleyim..onlar tamam sewmek istiyo ama gerisiyle yorgunluguyla bebegin huysuzluguyla ugrasan gene bizler anneler..senin söylediklerinde aslında bize göre hiçbişey yok ama kaynanın böyle anlaması cok normal bebegi sewdirmek istemiomuş gibi düşünmesi yani..oda içten böyle düşünceler yaratmış kendince..bende artık neolursa olsun müdahale ediorum..anne sallama ben onu öyle alıstrdım diorum tamam diyo kadın ama bozuluomudur bilemem.kucakta uyutmak istemiorum gecende kaynvaldemin kucagında uyudu bende müdahale etmedim bayagıdır görmüo hasre gidersin bari diye bişe demedim bu defa.am sizde durum farklı alt üst oturuosunuz..senin bişeyleri ifade etmen gerekio ..yoksa iki taraflı bebek büyütülmez..bi kişimnin annenin düzeni gerekir..seni cok iyi anlıorum cok

o tepemdeyken gidemem yarın akşam işe gittiğinde alıp bebebğimi gideceğim ama nereyeanneme gidersem gelir oraya.. rezillik çıkarır offf hiç bi yere gidemem minicik bebeğimle

ben derdimden yeni gördüm.Allahım yaa neden böyle oluyor?sakin ol hasretcim ağzını bozması bir yana el kaldırmasıda kötü.ama oda sinirli bir yapıya sahip heralde sen boşanalım istemiyorum seni falan deyince tutamadı heralde kendini.ama senin yaptığın hafife alınır birşey değil çocuğuna dükkanda bakıyorsun sırf o daralmasın diye yardım edeceğim diye.şuan bende çıkıp gitmeye öyle müsaitim ki sanki bu şehirde kimsem varmış gibimafoldumben.

ewt ebrucum çok haklısın, geçici bi süreç olduğunu hiç sanmıyorum şimdi yeni bi minibüs daha alıp farklı bölgelere açılıyormuşuz bu nedemek oluyor 2 kat daha fazla stresss demek.. çok yoruluyorum, istemiyorum ne çalışmak ne hesap yapmak kafam almıyor artık:gitme:.. kıymetinde deği gibi tahammülüm kalmadı ona ama gidemiyorum malesef,

benim annemde aslında çok düşkündür bize bu ara biraz babamla sorunları var aslında o yüzden böyle bende hamilelik ve doğumun verdiği pisikolojiyle böyle hissediyorum annem bitanemdir insan annesini arıyor yanında aslında bu sitemim o yüzden

canım bi sakinleş gerginsiniz kolay değil düzeniniz değişti seninde eşininde bunlar sinirle söylenmiş sözler gerçi eşin biraz abartmış ama sen sakinliğini koru

aynen canım anamın yerini kimse tutamaz oda bu ara problemli o yüzden benimde ona en çok ihtiyacım olduğu zaman olduğu için böyle üzüldüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…