- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.521
ebru günde 4-5 kere görüyor şimdi kucağına almasa akşam kesin alacak ama ben bir düzen oturtamazsam nasıl bakacağım bu çocuğa.ayrıca mesafemi korumak zorundayım yoksa çocuğu alıp ben aşağı götürmek istiyor ima ediyor ben bunlara karşıyım.çift terbiye büyürse olmaz ki.ayrıca şimdi büyük oğlu yeni boşandı o gelin orta katta otururken bana az yapmadılar.ben akşama kadar çalıştım birde geldim onlara iş yaptım.ne dedikodular ne laflar ne suratlar.şimdi başka gelin yok yazgı iyi başka gelin gelsin yine aynı şeyler olacak yüz verirsem.bıktım bunlardan.
CANIMMM işte biz bi düzen oturtmaya calışıoruz yorgunuz bitkiniz bişeyleri yeni yeni rayına oturtmaya calışıoruz..birileri gelip mudahale ettigi andada butun hersey bi anda bozulacakmış gibi panter gibi atlıoruz bende öyleyim..onlar tamam sewmek istiyo ama gerisiyle yorgunluguyla bebegin huysuzluguyla ugrasan gene bizler anneler..senin söylediklerinde aslında bize göre hiçbişey yok ama kaynanın böyle anlaması cok normal bebegi sewdirmek istemiomuş gibi düşünmesi yani..oda içten böyle düşünceler yaratmış kendince..bende artık neolursa olsun müdahale ediorum..anne sallama ben onu öyle alıstrdım diorum tamam diyo kadın ama bozuluomudur bilemem.kucakta uyutmak istemiorum gecende kaynvaldemin kucagında uyudu bende müdahale etmedim bayagıdır görmüo hasre gidersin bari diye bişe demedim bu defa.am sizde durum farklı alt üst oturuosunuz..senin bişeyleri ifade etmen gerekio ..yoksa iki taraflı bebek büyütülmez..bi kişimnin annenin düzeni gerekir..seni cok iyi anlıorum cok
ben derdimden yeni gördüm.Allahım yaa neden böyle oluyor?sakin ol hasretcim ağzını bozması bir yana el kaldırmasıda kötü.ama oda sinirli bir yapıya sahip heralde sen boşanalım istemiyorum seni falan deyince tutamadı heralde kendini.ama senin yaptığın hafife alınır birşey değil çocuğuna dükkanda bakıyorsun sırf o daralmasın diye yardım edeceğim diye.şuan bende çıkıp gitmeye öyle müsaitim ki sanki bu şehirde kimsem varmış gibimafoldumben.
ewt cnm diş çıkarabilir ama dişte ateş yaparmış ateşlenme huysuzlanmada warsa diş çıkaracaktır.. bizim kızda sürekli elini emiyor ama diş yok tabii.. bak daamkları beyazlaşmışsa yakındır
iyi yaptım işte er geç boşanıcam ondan bugün değlse yarın!!!! böyle yapmaya dewam etsin bakalım az kaldı! ben dükkanı satacak die beklerken o neler yapıo hala, para tatlı gelio işte cengizide delirtti.. az paramız warken daha mutluyduk bizmafoldumben şimdi herşey değişti sewdiğim, aşık oldupğum adamdan nefret eder oldum.. şimdi düzelsekte eminim böyle gittiği sürece 3 ay sonrta yine bu duruma geleceğiz.. değişen olmayacak sadece ertelenecek bazı şeyler..
sen yine ağzına geleni sayıyorsun ben ağzıma geleni saymaya başladığımda ewde ne wrsa hawada uçuşuyo itmeler kakmalar..
kızım para para delirtiyo bunları..sen nollcan sen yıpranıosun..sana bişe olsa kim bakacak yavruna onlar mı!!!pehhh!!!ozaman eleman alıcak arkadaş..bukadarda yüklendirme kandine korkut gözünü sende..anam sennkide cok fena yaw daha köü şeyler olur diyede korkuorum dellendrme adamı gene..istediginide verme bakalım ozamna noolcak yorgunum dee öyleyse böylee o işe gelince sırnaşmayı bilirler..valla utanıorum bunları söylerken ama her yolu dene sende..ewt ebrucum çok haklısın, geçici bi süreç olduğunu hiç sanmıyorum şimdi yeni bi minibüs daha alıp farklı bölgelere açılıyormuşuz bu nedemek oluyor 2 kat daha fazla stresss demek.. çok yoruluyorum, istemiyorum ne çalışmak ne hesap yapmak kafam almıyor artık:gitme:.. kıymetinde deği gibi tahammülüm kalmadı onaama gidemiyorum malesef,
ebru günde 4-5 kere görüyor şimdi kucağına almasa akşam kesin alacak ama ben bir düzen oturtamazsam nasıl bakacağım bu çocuğa.ayrıca mesafemi korumak zorundayım yoksa çocuğu alıp ben aşağı götürmek istiyor ima ediyor ben bunlara karşıyım.çift terbiye büyürse olmaz ki.ayrıca şimdi büyük oğlu yeni boşandı o gelin orta katta otururken bana az yapmadılar.ben akşama kadar çalıştım birde geldim onlara iş yaptım.ne dedikodular ne laflar ne suratlar.şimdi başka gelin yok yazgı iyi başka gelin gelsin yine aynı şeyler olacak yüz verirsem.bıktım bunlardan.
Selamlarrrrrrrrr...............
Biz bu haftasonu ankaraya gidiyoruz.......
Kaç gündür kızımla uğraşıyorum kalça çıkığı yokmuş çok sevbindim.............
Ama sol bacağında yarım santimden az gerilik varmış takip edilecek d vitaminlerinizi eksik etmeyin yavrucakalrdan... Ve düzenli verin.... Bizimki öyle düzelirmiş.....
ya ben bıktım artık sonunda bir patlayacağım ama az kaldı yetti artık.sabah daha doğrusu bir yarım saat önce kaynanam olacak o içten pazarlıklı çıktı yukarı.ben kahvaltı yapacağım bulaşık yıkıyorum çocukta anakucağında yanımda sesi soluğu yok usluca yatıyor yavrum.ben mutfaktan çıktım bir ara bir geldim alp kucağında.bende anne ağlamadan alma alışssın onda durmaya dedim.bunda bişey var mı?sonra bu gezmeye gideceğim dedi tamam dedim.aşağıya indi sslendim tabakların vardı bende almadın diye.bu alırım falan dedi sonrada yemek yapılacak yaparmısın dedi bende alp durursa yaparım dedim bunda bişey var mı peki?bu kapıyı kapattım sandı söyleniyor ben olmasam hepiniz boku yersiniz diye daha söylendi ben kapıyı kapattım lafa bak sen kimsin yaa.akşam yemekleri birlikte oluyor genelde bunada eşimin yüzünden katlanıyorum.ama aradım onu ağzıma geleni söyledim.yeter beni kaybedeceksin dedim sizde bu aile varken siz çok kaybedersiniz bana bişeyler yapmaktan gocunmayan insanlar var gerekirse onlarada giderim kimseye mecbur değilim terbiyesini bilsin beni bu insanlara sen gebe kılıyorsun senide onlarıda silerim dedim.kapıyı tekrar açtığımdada neymiş efendim ben çocuğu alma demişim onu söylüyordu yanındakine.ne kahvaltı ne bişey nitekim o çocuğu koydu indi çocuk ağlamaya başladı birkere kucağa alaınan dururmu artık.ağlıyorum ve titriyorum sinirden.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama sabretmekten başka yapacak bişey yok. Çünkü bunlarla bi ömür geçiricez...
Benim pek muhterem kayınvalidem ve görümcelerim de bu akşam bize geleceklermiş.. Yine damlamak için bi bahane buldular.. Ankara'dan amcalarının kızı gelmiş de bebeği görmek istemiş de ... kötükedihüso Bakalım akşama kim kimin üstüne atlıycak... Çok üzgünüm çoook
Kızlar benim kızım 5 günde bir kakasını yapıyor.Anlamadım gitti ya neden böyle oluyor. Doktorumuza da danıştık ama gliserin verdi ama benim kızım çok korktu fitilden.Yapmak istemiyorum. Sizce nedeni nedir?
bence su ver
ii geliyoo
benım oğlum 70 günlük ama geceleri hep uyanım yaaa
guclubacismile
normal canım anne sütü yaparmış hasret uzman bu konuda
su verıomusun cano bebıkıne????????????ama ben anne sütünün yanında günde 3-4 kez de mama veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?