2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebru günde 4-5 kere görüyor şimdi kucağına almasa akşam kesin alacak ama ben bir düzen oturtamazsam nasıl bakacağım bu çocuğa.ayrıca mesafemi korumak zorundayım yoksa çocuğu alıp ben aşağı götürmek istiyor ima ediyor ben bunlara karşıyım.çift terbiye büyürse olmaz ki.ayrıca şimdi büyük oğlu yeni boşandı o gelin orta katta otururken bana az yapmadılar.ben akşama kadar çalıştım birde geldim onlara iş yaptım.ne dedikodular ne laflar ne suratlar.şimdi başka gelin yok yazgı iyi başka gelin gelsin yine aynı şeyler olacak yüz verirsem.bıktım bunlardan.

iyi yaptım işte er geç boşanıcam ondan bugün değlse yarın!!!! böyle yapmaya dewam etsin bakalım az kaldı! ben dükkanı satacak die beklerken o neler yapıo hala, para tatlı gelio işte cengizide delirtti.. az paramız warken daha mutluyduk bizmafoldumben şimdi herşey değişti sewdiğim, aşık oldupğum adamdan nefret eder oldum.. şimdi düzelsekte eminim böyle gittiği sürece 3 ay sonrta yine bu duruma geleceğiz.. değişen olmayacak sadece ertelenecek bazı şeyler..
sen yine ağzına geleni sayıyorsun ben ağzıma geleni saymaya başladığımda ewde ne wrsa hawada uçuşuyo itmeler kakmalar..

ewt cnm diş çıkarabilir ama dişte ateş yaparmış ateşlenme huysuzlanmada warsa diş çıkaracaktır.. bizim kızda sürekli elini emiyor ama diş yok tabii.. bak daamkları beyazlaşmışsa yakındır

alt iki diş yerinde sanki beyazlaşma var gibi acaba diş yeri olduğu için mi yoksa çıkacağı için mi anlamadım kadınlar kulübünde arattım 2 aylıkken dişi çıkan bebekler varmış aynı benim bebeğimde olduğu gibi belirtiler gösteriyorlar . bi bakalım önümüzdeki günlerde belli olur.

off off kızlar bu insanlar niye böyle bu günler en güzel günlerimiz niye anlayışsız oluyorlar şimdi lazım eşden aileden destek bide üstüne dellendiriyorlar insanı üzülmeyin canlrım şöyle yapın böyle yapında denilmez yaşayan bilir sadece ne yaşadığını Allah kolaylıklar ve etrafımızdakilere akıl versin inşallah

sen kocanı seviyorsun hasret eğer gidersen bu sebeple yine acıyacak canın.sizin hayatınızdaki tek sorun sahip olduğunuz iş.sizi heryönden kısıtlıyor.senin yaptığın işi yapacak bir eleman olsa ve sen rahata çıksan herşey düzelecek eminim.aslında bu dükkanın satılacak olması senin için avantajmış.eşin bile olsa insanlarla uğraşmak çokzor benimki susuyor çünkü haklı olduğumu biliyor üste çıkmaya çalışsın ailesi ile ilgili eskileride dökeceğim önüne bundan susuyor.haklı olsa oda yıkar ortalığı.

kızım para para delirtiyo bunları..sen nollcan sen yıpranıosun..sana bişe olsa kim bakacak yavruna onlar mı!!!pehhh!!!ozaman eleman alıcak arkadaş..bukadarda yüklendirme kandine korkut gözünü sende..anam sennkide cok fena yaw daha köü şeyler olur diyede korkuorum dellendrme adamı gene..istediginide verme bakalım ozamna noolcak yorgunum dee öyleyse böylee o işe gelince sırnaşmayı bilirler..valla utanıorum bunları söylerken ama her yolu dene sende..

sen gene bildiginden şama senin terbiyen yeter ona..ama bi yerde gebe hissediosun bazen dimi??olsun hiçbişey bebegnden önemli degil kim ne düşünürse düşün..sen sadece ALP ini düşün yeter..biraz yüzsüz olacan bu devirde hee.valla..

sanırım bebek olduktan sonra bazı şeyler ters gidiyor bizde sürekli kavga ediyoruz içim içimi yiyor birşy daha söyleyipte kavga etmemek için bazen bakıyorum da okadar aşık olduğum adam nasıl değişti diyorum. kendine göre ben değişmişim ama bukadar yük benim omzumda ev çocuk daha ne olsun ki ve görüyorum hemen hemen herkes bazı sorunlar yaşıyor kimi az kimi çok ama yine yüklenen kişi kadın

Çok sevindim canım, sana söylemiştim zaten drlar abartıyorlar diye..Para için yapıyorlar..
İnşallah bacağındaki sıkıntı da hemen düzelir.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama sabretmekten başka yapacak bişey yok. Çünkü bunlarla bi ömür geçiricez...
Benim pek muhterem kayınvalidem ve görümcelerim de bu akşam bize geleceklermiş.. Yine damlamak için bi bahane buldular.. Ankara'dan amcalarının kızı gelmiş de bebeği görmek istemiş de ... kötükedihüso Bakalım akşama kim kimin üstüne atlıycak... Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Of kızlar ne oluyo ya ne parasız oluyo nede parayla. canlar biz daha kendimiz alışamamışken bide onları düşünün. yaptıklarnını söylediklerinin affedilir yanı yok ama bi tarafın susuf altan alması gerek tabi sakinleşince ağızlarına edersiniz. ama sinirli iken insanlar ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyor. bizlere daha çok sabır daha çok idare etmek düşüyo.
Aha ben haziranda işe başlayacağım niye sıkıştık künçü benim kocam it gibi çalıştığı halde para tutamıyo. biriktirdiklerimiz bitti. şimdi kızıma annem gibi sevdiğim güvendiğim kadına bırakıp çalışmaya başlayacağım. çook zor geliyoo çokkkkkkkkkkk iki saatte bir geleceğim allahtan okul yakın

valla sorma kıymet eşimle aram çok iyi ama bunlar yüzünden eşimede kızıyorum gözüm onuda görmüyor.seni bilmem ama azkaldı ben kaynanamın üstüne bir atlayacağım tam atlayacağım ama.rahat yok bunlardan illallah ettirirler insanı.Allah yardımcımız olsun.

ben ilk bebeğimde çok sıkıntılıydım kayınvalide tarafından.çok iyidir hiç kötülüğünü görmedim ama çocuğa yaklaşımlarına kızıyodum.hemen il günden kucaktan indirmediler biz kucağa alışacak diye korktuk...ama şimdi ikinci bebekte daha rahat oluyosun.aman alışırsa alışsın diyosun..oğluma kayınvalidem baktı...eline sağlık bin kere ama o süreçte zordu.mesala okuldan gelirim bunlar parktan gelmiş olurlar oğlanın üstü başı leş..delirirdim....tam ben geleceğim öğlen yemeği yedireceğim..bir gelirim oğlanın elinde çikolata...anne şunu vermeyin yemek öncesi derim tınnn...ertesi gün aynı...biz hayır deriz olmayacak birşey isteyince onlar olsun alsın yavrum,yapsın yavrum...hep 2 terbiyeli büyüdü.onlarda başka arda,evde başka arda....çok sinirlerim bozulurdu.ama inanın bu sadece ilk bebekte oluyo ikinci de hiç umursamıyosunuz,esirgemiyorsunuz hatta siz de fazla abarttığınızın farkına varıyorsunuz...neticede çocuk yine sizin istediğiniz gibi yetişiyo...

Kızlar benim kızım 5 günde bir kakasını yapıyor.Anlamadım gitti ya neden böyle oluyor. Doktorumuza da danıştık ama gliserin verdi ama benim kızım çok korktu fitilden.Yapmak istemiyorum. Sizce nedeni nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…