- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.541
Mama kullanan anneler..bebelere ayrıyeten su da veriosunuz dimi??bazı dr lar saolsunlar siz sormadan bişey söylemezlerde..amanın suzus kalmasın yavrucuklar..hem daha kolay kakalarını yaparlar...
hayırrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr un sÖylemedımı..mama yıyen bebekler muhakkak su ıÇırılmelı..ÖldÜ yavrum susuzluktan kıss gıt hemen su ver bebene ....rezene karsılamazkı canım..nekadar ıÇebılıosa ıÇsın dedı dr um..bıberonla verıorum..cok ŞÜkÜr kaka problemımızde olmuyocanım su olarak değil de rezene veriyorum.
hayırrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr un sÖylemedİmİ..mama yİyen bebekler muhakkak su İÇİrİlmelİ..ÖldÜ yavrum susuzluktan kıss gİt hemen su ver bebene ....rezene karsılamazkİ canım..nekadar İÇebİlİosa İÇsİn dedİ dr um..bİberonla verİorum..cok ŞÜkÜr kaka problemİmİzde olmuyo
hayırrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr un sÖylemedİmİ..mama yİyen bebekler muhakkak su İÇİrİlmelİ..ÖldÜ yavrum susuzluktan kıss gİt hemen su ver bebene ....rezene karsılamazkİ canım..nekadar İÇebİlİosa İÇsİn dedİ dr um..bİberonla verİorum..cok ŞÜkÜr kaka problemİmİzde olmuyo
İşin kötüsü varya biz kızıma biberonla mama verirken bile öyle zorlanıyoruz ki genzine kaçırıyor sürekli tabi kaşıkla da aynı. Bana çok güzel bir biberon tavsiye edin nolur. Genzine kaçmasın hiç. Nuby marka vakumlu ucu olan bir biberon aldım ama onunla bile kaçırıyor.
kızım para para delirtiyo bunları..sen nollcan sen yıpranıosun..sana bişe olsa kim bakacak yavruna onlar mı!!!pehhh!!!ozaman eleman alıcak arkadaş..bukadarda yüklendirme kandine korkut gözünü sende..anam sennkide cok fena yaw daha köü şeyler olur diyede korkuorum dellendrme adamı gene..istediginide verme bakalım ozamna noolcak yorgunum dee öyleyse böylee o işe gelince sırnaşmayı bilirler..valla utanıorum bunları söylerken ama her yolu dene sende..
sen gene bildiginden şama senin terbiyen yeter ona..ama bi yerde gebe hissediosun bazen dimi??olsun hiçbişey bebegnden önemli degil kim ne düşünürse düşün..sen sadece ALP ini düşün yeter..biraz yüzsüz olacan bu devirde hee.valla..
attım bebeğimi kanguruya çıktım çıkarkende hiç bişey demedim kalktı ayağa ellerime bakıyo çanta falan war mı die.. parka gittik 1 saate yakın yürüdüm 3,4 attım parkta baya büyük bizim park.. orman gibi.. iyi geldi ama çocuğumu çok sıkı giydirmişim terledi çok rahatsız oldu uyumadı yawrum.. döndük geldik bizimki kapıda parka doğru bakıyo telefonunu niye açmıyosun dedi bnde yanımda değilki ewde bıraktım dedim, niye aradın dedim.. hiiç dedi.. tırstı mankafa gittim diye:umursamaz: konuşmuyorum onunla.. konuşmicamda:sinifsinif: yok walla bizimkinde katır inadı war canım o işide inat edip yapmaz haftalarca, yani öyle cezalandıramazsın onu.. ben çekip gitsem ayrıca bu dükkanda 1 gün idare edemez yakar yıkar dağıtır sonra yine kabak bana patlar
su sadece cok ıÇırırsen gaz yapabılır..yoksa ılık ılık bagırsakları calıŞtırıyo..en az 10dk kaynatılmıŞ suyu ÖgÜn aralarında muhakkak mamanın peŞıne mamadan bı 15 dk sonra verıorum..bende su veriyorum ama çok az aslında en çok benim vermem lazım yalnız benim oğlum su içince kakası katı oluyo zorlanıyo su vermediğim günler daha kolay yapıyo bende bunu anlamadımkafamçokkarıştı
yazgŞım muhakkak pamuk tıka kulaklarına su kacırma..banyodan sonra sılersın kulak pamuguyla yada ılık suya batrılmıŞ pamukla..bebeğini tek başına yıkayan annelr o işi nasıl yapıyorsunuz?kulağını falan nasıl koruyorsunuz?bir anlatında şu yavruyu yıkayayım ben eşim geç gelecekmiş.
http://www.chicco.com.tr/Ürünler/Pr...tto/tabid/378/art/00060039000000/Default.aspx
bak canım resmi var burda
cnm fileye yatırıyorum wücudunu öle yıkıyorum kafasına su gelmeden boynunu koltuk altlarını sonra yüzüstü çewiriyorum totoşunu sırtını yıkıyorum kaffasnıa arkadan su döküorum suratına gelmicek şeklde şampuanlıyorum duruluyorum2,3 su döküorum elimlede yüzünü sıyırıyorum su gitmesin die hemn sarıyorum hawluya biraz emziiryorum sakinleşsin die(bizimki ağlıyo hep) sonra kulaklarınıda kulak çubuğuyla kepşelerde ki suyunu alıyorum su kurumasın içine kaçmasın die.. sorun olmadı hiç..bebeğini tek başına yıkayan annelr o işi nasıl yapıyorsunuz?kulağını falan nasıl koruyorsunuz?bir anlatında şu yavruyu yıkayayım ben eşim geç gelecekmiş.
bak onu böyle korkut sende git birgün biyerlere nasılsa arayacak dön diyecek burnu sürtsün.şimdi iyimisin peki sen???
yazgŞım muhakkak pamuk tıka kulaklarına su kacırma..banyodan sonra sİlersİn kulak pamuguyla yada ılık suya batrılmıŞ pamukla..
cnm fileye yatırıyorum wücudunu öle yıkıyorum kafasına su gelmeden boynunu koltuk altlarını sonra yüzüstü çewiriyorum totoşunu sırtını yıkıyorum kaffasnıa arkadan su döküorum suratına gelmicek şeklde şampuanlıyorum duruluyorum2,3 su döküorum elimlede yüzünü sıyırıyorum su gitmesin die hemn sarıyorum hawluya biraz emziiryorum sakinleşsin die(bizimki ağlıyo hep) sonra kulaklarınıda kulak çubuğuyla kepşelerde ki suyunu alıyorum su kurumasın içine kaçmasın die.. sorun olmadı hiç..
yok be canım nereye gidicem ki o gidişin bi de dönüşü war.. daha önce bi kaç kez çektim gittim ama olmuyo işte dönüşü war heop o gidişlerin.. bi de şimdi bebekte war.. zaten dükkanda işler sarpa saracak we bu delirip herşeyin sorumlusu ben olcam yine.. boşansam olan bebeğime olur.. ayrıca onla her yüzyüze geldiğimde çocuk için ölürüm ben onun kokusuna muhtacım(((((( ay ağlicam i,ki dakkada yine aşkım kabardı ama nefrette ediorum bnde anlamıorum bnde de war dengesizlik çok ağrıma gidiyo yaptıkları ama onsuz bi hayatta zor gelio açıkcası.. ne onla ne onsuz.. allah hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?