2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıs benıde heveslendrdın yazgı..bende yıkayım barı kuzumuuu..bu arada pazartesı aŞı yaptrdım hemŞıre 3 gÜn banyo yaptrma dedı bıŞey olmaz dımı???????

kıs benıde heveslendrdın yazgı..bende yıkayım barı kuzumuuu..bu arada pazartesı aŞı yaptrdım hemŞıre 3 gÜn banyo yaptrma dedı bıŞey olmaz dımı???????

canım yarın yıka istersen kesin olsun bende öyle yapmıştım perşembe aşı olmuştu pazartesi yıkadım.

bıcı bıcımız bitti misler kokuyor oğlum.çok rahat yıkadım ilk olduğu için biraz heyecan yaptım ama bundan sonrakiler daha güzel olacak:lepi:.şimdi gideyim emzirip uyutayım azıcık tabi pek uyuyacak göz yok ama.

sıhhatler olsun kuzuya
bende daha hiç kendim yıkamadım sırtüstü hadi fileye yatırıyorumda yüsüstü nasıl olacak
CADIARZU seviyoda suyu ama neyse biraz daha ele avuca gelsin

kızlar kolarımı aldırdım kaymak kimi oldu valla...niye durmuşum şimdiye kadar.çoğalır diye korktumdu...çoğalmaz azalır dediler hadi bakem görcez...ama çok güzel oldu valla

kızlar kolarımı aldırdım kaymak kimi oldu valla...niye durmuşum şimdiye kadar.çoğalır diye korktumdu...çoğalmaz azalır dediler hadi bakem görcez...ama çok güzel oldu valla

yahu ben de bunu sora sora bihal oldum. sezeryan ile doğum yapan anneler genitale ne zaman ağda yaptırabiliriz? ben boncuk takmadan önce biri cevap versin lütfen!!!

yahu ben de bunu sora sora bihal oldum. sezeryan ile doğum yapan anneler genitale ne zaman ağda yaptırabiliriz? ben boncuk takmadan önce biri cevap versin lütfen!!!

canım ben dün yaptıdım.ama kanamam bitseydi 40'ım çıkınca da yaptırırdım.bişi olmuyo yani,zaten dikişlerin üzerine sürmüyolar.

ben de doğumdan önce aldırmıştım cillop gibi oluyo ya.hem de hiç artmadı aksine daha belirsiz kıllar.yarın gidip aldırıcam kollarımı,kaş bıyık bi de.dün de komple yaptırmıştım.cumartesi tatie gidicez,hazırlık varboshayallersmile

aman bebişe dikkat edin sıcak havalar..iyi eylenceler...ben bu sene gözüm yemiyo valla.seneye artık...bu yaz da evde olalım napalım...

ACI ÇEKSE NOLUR DEĞİŞENYOKKKK.. bakalım nolacak..
sende gitme herifin üstüne adamda ne suç war anası yüzsüzse..

kıs benİde heveslendrdİn yazgı..bende yıkayım barİ kuzumuuu..bu arada pazartesİ aŞı yaptrdım hemŞİre 3 gÜn banyo yaptrma dedİ bİŞey olmaz dİmİ???????

tmm işte 3gün geçmiş bitmiş yıka bişicik olmas

çok zor bir şey seni çok iyi anlıyorum ama dayanmaya çalış benim gidecek bir yerim var annem sağolsun bana hep destek o olmasaydı ben de ne yapardım bilmiyorum iyiki var ve iyiki benim yanımda

kızlar bütün gün dışardaydık biz oğlumla ve o gündüz uyumayan çocuk arabasında uyudu şimdide uyumaya çalışıyor kendi kendine oksijen çarptı çocuğu bkalım gece ne yapıcaz umarım uyur gece yoksa işimiz var :)

kızlar buarası çok sıcak 30 derece ve çok havasız ben sıcaktan bayılıyorum acaba oğlum ne hissediyor bazen sıcaktan meme bile ememiyo işimiz zor rezene veriyorum saniye sürmüyo bitirmek acaba su ihtiyacı varmı ben arada mama veriyorum hergün değil bazen geceleri ne yapsam acaba

buarada güneş kremi vıchy 50 faktör aldım 47 liraya bilginiz olsun

selam kızlar:) nasılsınz??
fırsat bulmuşken bir merhaba diyeyim dedim.tüm bebişler ve anneler iyidir umarım:)
biz iyiyiz şükür.oğlum yeni uyudu annesinin de evdeki işlere bakması lazım.çok sıkıldım ben ev işi yapmaktan.hiçbirine de yetişemiyorumm

slm kızlar, kayınvalidemler geldi bugün, ben bi süre pek takılamıcam size arada bi girip neler yaptıüınıza bakmaya çalışırım artık, şimdi de geçmişe bakayım bi

bebişi yıkadım uyuttum 9.30da bnde yıkanıcam şimdi we yatıcam sabah aşıya gideceğiz.. kocam her zamn olduğu gibi aramızın bozuk olmasından aydalanıp dışarı çıktı.. nasılsa aramicam sormicamya rahat bu akşam:umursamaz:

canım kesinlikle su vermelisin hele mamadan sonra...hem su ihtiyacı oluyor hem de mama kalıntısı enfeksiyona yani pamukçuğa sebep olabiliyormuş...mama verdiğim zamanlar su veriyordum ben doktorum mutlaka her beslenmeden sonra en az 5dk kaynamış soğumuş su ver demişti...şimdi sadece emziriyorum ama 2-3 günde bir yine veriyorum...

selam canlarim.
evet bugunde igrenc gecti anlatmiyorum bile.yazarsam patlayacakmisim gibime geliyor.
once bi sinirden agladim sonra size bakayim dedim.
sanirim oglsumun parmagini bocek falan isirdi.parmadigini ustu sis ve kizarik.sizce doktoru aramalimiyim?

annesutu veren gusellllll anneler.siz su veriyor musunuz bebislere?
ben 2 gundur acaba versem mi diye dusunuyorum.neticede havalar cok sicak.

kimi yerde su vermeyin anne sutu herseyi karsılar deniyor ama bana dr havalar cok sıcak oldugunda ya su ver yada cok sık emzir 2 saatte bir gibi demisti
aslında su vermiyorum ama arada bi annem bi kac cay kasıgı veriyor havalar ısınınca sanırım biraz daha duzenli sekilde veririm bende
verilmemesinin sebebi sut bagırsaklarda ince bir katman olup bebegi dıs etkenlere karsı koruyor bagısıklık sistemini arttırıyo anne sutu harici her hangi bir besin girince bu ozelligini azaltmıs oluyormusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…