- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.561
kıs benıde heveslendrdın yazgı..bende yıkayım barı kuzumuuu..bu arada pazartesı aŞı yaptrdım hemŞıre 3 gÜn banyo yaptrma dedı bıŞey olmaz dımı???????hadi bir gayret yıkayayım şu sıpamı:asigim:sağolun kızlar.
Hasret sen bu adamı deli gibi seviyorsun onsuz çok çok canın yanar belli her halinden.diyorum ya aranızdaki tek sorun bu iş yoğunluğu.yaptıklarını unutmak zor ama sende bilirsin herşey geçiyor unutuluyor.tabi unutulmayacak şeylerde var ama allah yaşatmasın.yollarını gözlediğine göre oda seni aynı şekilde seviyor.eminimki yarın düzeleceksiniz ve eminimki şuan oda pişmanlık duyuyor acı çekiyor.
Sana derken yarın ben gidersem şaşmam kocam bir gelsin bakalımsempatiksalakcinni.
kıs benİde heveslendrdİn yazgı..bende yıkayım barİ kuzumuuu..bu arada pazartesİ aŞı yaptrdım hemŞİre 3 gÜn banyo yaptrma dedİ bİŞey olmaz dİmİ???????
kıs benıde heveslendrdın yazgı..bende yıkayım barı kuzumuuu..bu arada pazartesı aŞı yaptrdım hemŞıre 3 gÜn banyo yaptrma dedı bıŞey olmaz dımı???????
canım yarın yıka istersen kesin olsun bende öyle yapmıştım perşembe aşı olmuştu pazartesi yıkadım.
bıcı bıcımız bitti misler kokuyor oğlum.çok rahat yıkadım ilk olduğu için biraz heyecan yaptım ama bundan sonrakiler daha güzel olacak:lepi:.şimdi gideyim emzirip uyutayım azıcık tabi pek uyuyacak göz yok ama.
kızlar kolarımı aldırdım kaymak kimi oldu valla...niye durmuşum şimdiye kadar.çoğalır diye korktumdu...çoğalmaz azalır dediler hadi bakem görcez...ama çok güzel oldu valla
yahu ben de bunu sora sora bihal oldum. sezeryan ile doğum yapan anneler genitale ne zaman ağda yaptırabiliriz? ben boncuk takmadan önce biri cevap versin lütfen!!!
kızlar kolarımı aldırdım kaymak kimi oldu valla...niye durmuşum şimdiye kadar.çoğalır diye korktumdu...çoğalmaz azalır dediler hadi bakem görcez...ama çok güzel oldu valla
ben de doğumdan önce aldırmıştım cillop gibi oluyo ya.hem de hiç artmadı aksine daha belirsiz kıllar.yarın gidip aldırıcam kollarımı,kaş bıyık bi de.dün de komple yaptırmıştım.cumartesi tatie gidicez,hazırlık varboshayallersmile
ACI ÇEKSE NOLUR DEĞİŞENYOKKKK.. bakalım nolacak..hadi bir gayret yıkayayım şu sıpamı:asigim:sağolun kızlar.
hasret sen bu adamı deli gibi seviyorsun onsuz çok çok canın yanar belli her halinden.diyorum ya aranızdaki tek sorun bu iş yoğunluğu.yaptıklarını unutmak zor ama sende bilirsin herşey geçiyor unutuluyor.tabi unutulmayacak şeylerde var ama allah yaşatmasın.yollarını gözlediğine göre oda seni aynı şekilde seviyor.eminimki yarın düzeleceksiniz ve eminimki şuan oda pişmanlık duyuyor acı çekiyor.
sana derken yarın ben gidersem şaşmam kocam bir gelsin bakalımsempatiksalakcinni.
kıs benİde heveslendrdİn yazgı..bende yıkayım barİ kuzumuuu..bu arada pazartesİ aŞı yaptrdım hemŞİre 3 gÜn banyo yaptrma dedİ bİŞey olmaz dİmİ???????
ewt ebrucum çok haklısın, geçici bi süreç olduğunu hiç sanmıyorum şimdi yeni bi minibüs daha alıp farklı bölgelere açılıyormuşuz bu nedemek oluyor 2 kat daha fazla stresss demek.. çok yoruluyorum, istemiyorum ne çalışmak ne hesap yapmak kafam almıyor artık:gitme:.. kıymetinde deği gibi tahammülüm kalmadı onaama gidemiyorum malesef,
kızlar bütün gün dışardaydık biz oğlumla ve o gündüz uyumayan çocuk arabasında uyudu şimdide uyumaya çalışıyor kendi kendine oksijen çarptı çocuğu bkalım gece ne yapıcaz umarım uyur gece yoksa işimiz var :)
kızlar buarası çok sıcak 30 derece ve çok havasız ben sıcaktan bayılıyorum acaba oğlum ne hissediyor bazen sıcaktan meme bile ememiyo işimiz zor rezene veriyorum saniye sürmüyo bitirmek acaba su ihtiyacı varmı ben arada mama veriyorum hergün değil bazen geceleri ne yapsam acaba
buarada güneş kremi vıchy 50 faktör aldım 47 liraya bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?