- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.581
annesutu veren gusellllll anneler.siz su veriyor musunuz bebislere?
ben 2 gundur acaba versem mi diye dusunuyorum.neticede havalar cok sicak.
kizlar mrb uzun zamandir girmiyordum birsey soracagim benim oglum beni az emiyor mama takviyesi daha cook mama yiyo su vermelimiyim sizce???
Canım bende mama takviyesi yapıyorum onun için suda veriyorum gunde kaç kere ve kaç cc mama veriyorsun birde bebeğin kaç aylık ben şaşkın oldum cunku yaa artıkkizlar mrb uzun zamandir girmiyordum birsey soracagim benim oglum beni az emiyor mama takviyesi daha cook mama yiyo su vermelimiyim sizce???
Hasretcik ben dogdugundan beri normal çeşme suyuyla yıkıyorum guneş enerjisinin suyuylabu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...
kizlar mrb uzun zamandir girmiyordum birsey soracagim benim oglum beni az emiyor mama takviyesi daha cook mama yiyo su vermelimiyim sizce???
kızlar mrhba uzun zamandır giremiyordum nete şükür yine aranızdayım bebeğim iki aylık oldu ve ben hala regl olmadım doğumum sezeryan siz oldunuzmu?tırsıyorum ikinci bebek gelir diye
Cnm bizde ayin 12sin de 2 ayLik olduk bende seZeryanla dogum yaptim ve henuz adet olmadim gecikme olmasi normalmis endislenme..
kimi yerde su vermeyin anne sutu herseyi karsılar deniyor ama bana dr havalar cok sıcak oldugunda ya su ver yada cok sık emzir 2 saatte bir gibi demisti
aslında su vermiyorum ama arada bi annem bi kac cay kasıgı veriyor havalar ısınınca sanırım biraz daha duzenli sekilde veririm bende
verilmemesinin sebebi sut bagırsaklarda ince bir katman olup bebegi dıs etkenlere karsı koruyor bagısıklık sistemini arttırıyo anne sutu harici her hangi bir besin girince bu ozelligini azaltmıs oluyormusuz
herkese günaydın.. Biz aşıya gidiyoruz kızımı yine süsledim püsledim kendimide tabii çıkıyoruz.. Birazda takıp takıştırcam iice sinir olsun cengiz bey
bu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...
kızlar mrhba uzun zamandır giremiyordum nete şükür yine aranızdayım bebeğim iki aylık oldu ve ben hala regl olmadım doğumum sezeryan siz oldunuzmu?tırsıyorum ikinci bebek gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?