2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annesutu veren gusellllll anneler.siz su veriyor musunuz bebislere?
ben 2 gundur acaba versem mi diye dusunuyorum.neticede havalar cok sicak.

cnm anne sütünün değeri düşermş su werildiğinde diolar.. istersen rezene çayı falan wer 20ml falan. hiç gerek yok suya anne sütü öyle bir mucizeki suyada gerek kalmıyor..

herkese günaydın.. Biz aşıya gidiyoruz kızımı yine süsledim püsledim kendimide tabii çıkıyoruz.. Birazda takıp takıştırcam iice sinir olsun cengiz bey

kizlar mrb uzun zamandir girmiyordum birsey soracagim benim oglum beni az emiyor mama takviyesi daha cook mama yiyo su vermelimiyim sizce???

bu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...

kizlar mrb uzun zamandir girmiyordum birsey soracagim benim oglum beni az emiyor mama takviyesi daha cook mama yiyo su vermelimiyim sizce???

amanın mama weriosan wer tabiiki çocuğu pişirdin kızzzzz.. Mama weriliyosa suda werilmeli kesinlikle.. çok abartma tabi

hadi yaaa bari vereyim evet cogu zaman mama yiyo cok alisti hazira gogusumude sagdim basta emmedi sutum azalddi simdide doymuyor her cektigindede gelmedigi icin bayaa yaygara cikariyor olsun ama cok sukur 2-3 damla da olsa yararlaniyor napsam sutum gelirki

Canım bende mama takviyesi yapıyorum onun için suda veriyorum gunde kaç kere ve kaç cc mama veriyorsun birde bebeğin kaç aylık ben şaşkın oldum cunku yaa artık

bu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...
Hasretcik ben dogdugundan beri normal çeşme suyuyla yıkıyorum guneş enerjisinin suyuyla

tesekkur ederim hasret neyse cnm benim yatmam lazim maluum burda saat gecenin 3 u cocukla uyku duzenide kalmadi ya:) hadi size iyi gunler kolay gelsin

AHH YANDİ KAVRULDU COCUKLARRRR!!!MAMAYLA BESLENEN BEBEKLERE ANNELER MUHAKKAK SU VERİNNNNNNN!!ARTIK HERGÜN YAZICAM BURAYA HERKESE AYRI AYRI....ANAM DR LARDA HATA SÖYLEMEZLERMİ YA..

DERTLERE DUR DEDİM MASUMUM BEN DEDİM
BU GECE HÜZÜNLERİ TERKEDİVERDİM
GÖNLÜM EGLENMEK İSTER
KAHKAHALARLA COŞMAK İSTER
SEVDİKLERİYLE OLMAK İSTER
ESKİ DOSTLARI GÖRMEK İSTER
SABAH OLMUŞSA KİMİN UMURUNDA HAYDİ DOSTLAR YANIBAŞIMA
BANA LAF GEÇMEZZ YAZI TURA ATMAM BİZE GİDELİM KIZZLARRRR!!!!!kaydirigubbakcemile2

günaydın cümle alem.....nasılsınız.....kızımı uyutayım bir duş alayım,çamaşırları makinaya atıp,oğlumun kahvaltısını toplayıp geliyorum....akşama anca biter bu işler kuş uykulu kızımla...kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın.oh be dünya varmış dün kızıma emzik verdim ve dün akşamdan beri hiç kucak istemedi.çok şükür bi kerede tuttu hiç uğraştırmadı.şimdiye kadar vermediğime o kadar pişmanım ki keşke önce verseydim valla.dün artık çileden çıkardı beni oturdum hırsımdan 2 saat ağladım. eşim karşıydı emziğe dün ona da çıkıştım karışma ben artık emzik vercem dayanacak gücüm kalmadı
belki emzikle susar dedim,o kadar sinirliydim ki o da korkusundan sesini çıkaramadı.biraz önce verdim ağzında kendi kendine uyudu ne kucak istedi ne sallama.emzik tutturamayanlara wee markanın yuvarlak uçlu emziği var onu hiç zorlanmadan tuttu benim kızım.diğer emziklerin uçları ince olduğu için bazen onları tutamıyorlar.

kızlar mrhba uzun zamandır giremiyordum nete şükür yine aranızdayım bebeğim iki aylık oldu ve ben hala regl olmadım doğumum sezeryan siz oldunuzmu?tırsıyorum ikinci bebek gelir diye

bi de bebeklerimize vurulan aşılar hakkında beni bilgilendirirmisiniz.bizim sıpaya doğduğunda hastanede sarılık aşısı vuruldu 2. dozuda 1 aylıkken.

kızlar mrhba uzun zamandır giremiyordum nete şükür yine aranızdayım bebeğim iki aylık oldu ve ben hala regl olmadım doğumum sezeryan siz oldunuzmu?tırsıyorum ikinci bebek gelir diye

Cnm bizde ayin 12sin de 2 ayLik olduk bende seZeryanla dogum yaptim ve henuz adet olmadim gecikme olmasi normalmis endislenme..

sagol canım benim.

herkese günaydın.. Biz aşıya gidiyoruz kızımı yine süsledim püsledim kendimide tabii çıkıyoruz.. Birazda takıp takıştırcam iice sinir olsun cengiz bey

hasret gecmisi okudum canim yaw uzme kendini.suslen puslen cik git gez tabi.

sebeke suyuyla yikiyorum ben canim.

yok ayni bende oyle cicim.bisi yapmiyoruz ki bisi olsun endiselenmiyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…