2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızım uyudu iki dakka yazdıklarınıza baktım...bende kızıma mini etek falan arıyorum ama daha çok minik benimki tarz kıafetler olmuyo...dğn aşıya gittik ağladı biraz sonra sustu ama saat birde sanki ağrısı var gibi bir ağlamaya başladı anlatamam keşke gitmeden calpol verseymişim...bu akşamda misafirlerim var bakalım nasıl geçicek...bu ara az emmeye başladı benimki tek memeyi emip uyuyo.sadece 900 gr almış.

ebru napion yawri ?
napim südüklüüüm...dip köşe temizliom kendimiii yarın kontrolüm var..dogumdan sonra ki kontrolüme anca gidezem halbuki 1" ay sonra gel demişti dr amcam napim anca fırsat buldum..ara ara bakıoo sizee...bu cadıda durmuyoo..ay inşallah alttan bakmaz yawf stres oldum geneee..eyvahedigeldismile

ben çok şükür atlattım.normal doğum olduğu için alttan baktı tabi...ay sinir bişey.. neyseki atlattım

frambuaz kayseri anneleri görüşme gezmesi düzenliyomuş..sana da göndermişler msj...ne diyosun katılmayı düşünüyormusun?

lc waikikide çok şirin mini etekler elbiseler şortlar war 6 ay olanlar oluyo ben hep 6ay alıyorumm yada 3-6ay cuk die oluyo..
bizde werem aşımızı olduk beklediğim kadar ağlamadı sonrada doktorumuza gittik 1 karma olduk hepsi içndeymiş ayrı olmadık yani toplam 2 aşı.. yine lc waikikiye daldık kızıma şapka tişört we çıtçıtlı badi kendimede ince bi kot aldım bu arada 38 beden ancak oldu:gitme: sonra geldik yine yoğunmuş işler cengiz bey hadi hadi diye diye bi gezdirmedi ağız tadıyla bizi..

merhaba kızlar bizde dün iki bacağımızdan aşı olduk gece uyumadık tabii şimdi daldı biraz bende uzanıcam herkes umarım iyidir.

neden werem harici 2 aşı
biz 1tane olduk? werem sol kol karma sol bacak..içinde çocuk felci we bifteri boğmaca tetanoz warmış.. hazirandada aztüre olcas diğer karmayı temmuzda

bu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...

Hasret bana dr. 1ilk 1 ay içme suyu ile yıka dedi sonra çeşme suyu ile yıkayabilirsin dedi.Ben yine de her ihtimale karşı rota virüs aşısını olduğumuz 2. ay sonuna kadar içme suyu ile yıkadım.Artık çeşme suyuna geçtik...

kızlar slm çok vaktim yok bişey sorup çıkıcam ne olurr acill cvp
bizim aşımızda var ben doktora sordum ateşi olmaması için birşey vereyimmi dedim aşı öncesi vermeyin sonrasında gerek olursa verirsiniz dedi ama herhangi bi ateş düşürücü ismi falan söylemedi bende oğlumu giydiriyordum saf gibi sormayı unuttum
siz ateş düşürücü ne kullandınız yarın eczaneden almayı düşünüyorum???

cnm biz aşıdan geldik, ben hiç bişey wermedim şuan biraz huysuz yarım ölçek calpol weririm belki... dr calpol şurup we paranox fitil yazdı.. fitil çok gerek oluırsa dedi... herkes bu ikisini kullanıto burda sanırsam

Bizde calpol kullanıyoruz kuju.
Hasret kimi sağlık ocakları zatüre aşısını da 2.ay da yapıyorlar.O yüzden bir sağ bacak 1 sol bacak 1 de sol koldan aşı vuruyorlar.Bu arada doğum günün kutlu olsun Hasret.Eşinle kızınla nice mutlu senelere...

altdan bakmaz canim bosua stres yapma bence.kiz bir yasina girince mi gitmeyi dusunuyordun bu arada klava:

konusuyormusun kocisle.ben hala konusmuyorum :)))))))

merhaba kızlar bizde dün iki bacağımızdan aşı olduk gece uyumadık tabii şimdi daldı biraz bende uzanıcam herkes umarım iyidir.

yaw ben mi gec asi yaptiriyorum oglusa.saglik ocagi bize 18 mayis tarihin verdi.senle ayni gun dogum yaptik biz.

lan bu arada dün adet oldum:lepi:

kis pazartesi hemen spiral taktir.3 yada 4.gunde takiliomus spiral.

Toprak rota virus asisi karma asidan sonra yapiliyor diye biliyorum ben.Senin doktro ne dedi?

Doktor paranox yazdi bize.asidan sonra oglen yarim aksam yarim ver dedi.ben saglik ocaginda yaptiriyorum asilarini.

sağolun kızlar bizde alalım heen ne olur ne olmaz
hasretcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler kuzucuğun ve eşinleopuyorumnanaktan

hasretcim doğum günün kutlu olsun.
bizde aşımızı olduk ve benim kızım verem aşısını olurken hiç ağlamadı şaştım kaldım ama sağlık ocağında iki bacaktan olunca ağladı. ben gelice yarım çay kaşığı calpol verdim şiimi uyuyoo. takipteyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…