- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.761
gunaydın kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun
benım bı sorum olcak arkdaşım hamile de çatlaklar için krem badem yağı falan sürmeye nezaman başlanır dıye soruyo yardımcı olurmusunuz
bende ona bilgi vereyim
şimdiden teşekkurleropuyorumnanaktan
eylülde gididnce ense kalınlığı ölçülücek.Belkide ikili teste bazen kanda yapılanda yanılma payı oluyomuş.Yani riskli çıkabiliyomuş.Öyle çıksada çocuk normal olabiliyomuş.Belkide ben çok pinpirikliyim ondan yapmıyo.
valla ben eşimden uzak duruyorum.çünkü gerçekten istemiyorum.eşimi çok seviyoruma am napıyım hormonlar yüzündenmiş ilk üç ay cinsellikten soğuyorsun.eşimde kalkmış sen benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor.anlattım bende.ama anlayana.kızlar bide sorduk biz dr.sakıncası yok dedi.eşimde bunu duyduya tabii.
kızlar ben hiç kilo almadım midemde bulanmıyor ya korkuyorum doktora gideyimmi sadece uyku hali var vede çok acıkma
aman allah koruusn.zaten bide şimdi o korku sardı içimi durup duruken.Kızlar aman lohusa avcılarına DİKKAT.Siz eşlerinizi sımsıkı tutun neolur neolmez
evet öyleymiş.allah kourusun ya şimdi ben telaşlandım birsürü kan istedi arasında ikili taramada varmış.bi alsaydım hayırlısıyla kan sonuçlarını.
Kızlar aman lohusa avcılarına DİKKAT.Siz eşlerinizi sımsıkı tutun neolur neolmez
Anaaa bunlar hamile kalınca adamları hepten boşlamışlar.Gı al herifi koynuna yat kardeş kardeş o ne yatak ayırmak falan aaa çok yanlış bence.
beknurcum guatr adet düzensizliği ve saç dökülmesi yapıyomuş doğrumu?Benim son 10 aydır falan adet düzensizliğim başladı saç dökülmeside cabası acaba ondanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?