2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hakikaten ya kızlar GÜLENCıM nerde?Enson ultrason görüntüsündeki pipiye benzemiyo galiba bu kız hamilelerdeki soru ve sorunlara bunu bi sorayım dedi gidiş o gidiş.

ben gerçekten bi garibim...
bize yasaklamadı doktor ama ben tocamın üstüne atlıyorum o yavrum bekike bişi olur hade naş diyo...
yakaladığım yerde brakmam
amalülülülülülü

karnı 3-4 aylık oldumu başlasınki ildi esnesin biraz büyümeye başlamadan öne,benim 3 aylık ben sürüyorum bir aydır!

evet öyleymiş.allah kourusun ya şimdi ben telaşlandım birsürü kan istedi arasında ikili taramada varmış.bi alsaydım hayırlısıyla kan sonuçlarını.

Anaaa bunlar hamile kalınca adamları hepten boşlamışlar.Gı al herifi koynuna yat kardeş kardeş o ne yatak ayırmak falan aaa çok yanlış bence.

ay o sorun bendede var,ama napayım tiksiniyorum yaa,adama yaklaşamaz oldum,kokusunu duymam bile yetiyor ama benim eşim sigara içiyor sanırım o nedenlede olabilir....sigara kokusundan tiksindiğim için eşimden tiksinmiş olabilirim...kafamçokkarıştı

kızlar ben hiç kilo almadım midemde bulanmıyor ya korkuyorum doktora gideyimmi sadece uyku hali var vede çok acıkma

Bende senin gibiyim..600 gr aldım sadece oda tatilde sürekli yemekten...Onun dışında bendede mide bulantısı yok ve uyku hali var..iştahımda yerinde ama herşeyi yiyecek kadar değil..tiksinmelerim başladı...Mesela tavuk çok yerdim şimdi tavuk ve sütten tiksiniyorum...akşam 9,30 10.00 da uykum gelio ve uyumassam sinirli oluorum...ha birde hafif göğüslerim dolgunlaştı...ama öle renk değiştirme etrafı koyulaşma filan olmadı

gözünü oyarım gözünü...avcı mavcı hak getire...tutun bencede bırakmayın...allahtan libidom yüksekte sesim çıkmıyo yazık tiksinenler var yaa bırakmayın diyorumda bazıları yatağını ayırıyo o kokusundan allahım yardımcıları olsun...

evet öyleymiş.allah kourusun ya şimdi ben telaşlandım birsürü kan istedi arasında ikili taramada varmış.bi alsaydım hayırlısıyla kan sonuçlarını.

Telaşlanma canım o birsürü kan testini bende yaptırdım bide idrar testi.Bide kadın damarı bulamadımı o koca iğneyi diğer kolumada batırdı iki kolumuda deldiler.Benim sadece TSH hormonum düşükmüş bir ay sonra yine kan testi yapılıp bakılacak.Buda benle ilgiliymiş guatr falan olabilirmiş:CüvCüv:

Kızlar aman lohusa avcılarına DİKKAT.Siz eşlerinizi sımsıkı tutun neolur neolmez

Anaaa bunlar hamile kalınca adamları hepten boşlamışlar.Gı al herifi koynuna yat kardeş kardeş o ne yatak ayırmak falan aaa çok yanlış bence.

evet lohusa avçılarına dikkate etmek lazım...biraz kendimizi zorlasak arkadaşlar iyi olçak,
yatak ayırmadım ama 2 günde bir nevresim takımı değiştiriyorum..inanılmaz dereçede kokuları çok hisseder oldum...mideme dokunuyor buda çok!bende kusma yok ama bulantı var!

beknurcum guatr adet düzensizliği ve saç dökülmesi yapıyomuş doğrumu?Benim son 10 aydır falan adet düzensizliğim başladı saç dökülmeside cabası acaba ondanmı?

Evete canım kesinlikle ondan adet düzensizliği...Saç dökülmesine onunda etkisi vardır ama mevsimsel de olabilir..Ben tedavimi aksatmadığım için hiçbir sıkıntı görmedim adet düzensizliğm olmadı ama benim kuzenimde tedaviye başlamadan önce adet düzensizliği ve kilo alma görüldü

merhaba arkadaşlar
öyle güzel dualar edilmiş ki hepsine amin diyorum.... oruçla ilgili soruların cevabı vereceğim linkte açık...sahih hadislerle hamilelerin oruç tutmamalarının (kaza etmek şartıyla) mümkün olduğu belirtilmiştir...bir arkadaşımız hem fidye verilir hem kazası yapılır demiş...kazasını takip eden bir yıl içinde yapamazsanız fidye vermeniz gerekir diye biliyordum ki burda da öyle diyor..tutmayacak olsamda sahura kalktık gece...ara ögün niyetine...kısmetse yavrularımıza sağlıkla kavuştuktan sonra hepsini tutarız Allahın izniyle...

Oruç Kolaylığı İslam'da Kadınlar İçin Kolaylıklar << :::... Sümeyye Diyarı ...::: >>

Hadi yaa olabilirmi acaba.Neyse bir ay sonra kandan yine bakılacak eğer yine aynı çıkarsa doktorum yönlendirecek bakalım sağlık olsun neyapalım allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…