2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

n zamn baktı kontrol mü war dı yine bnim 1 haftalıkken baktılar o başka n zamn ki...

beni 40 gün dolunca çağırmıştı.gittim.dikişler iyileşmişmi rahim toplanmışmı diye baktı.bi de kilo kontrolü...

lan bu arada dün adet oldum:lepi:

hadi gözün aydın
bu arada nice güzel yıllara.doğumgünün kutlu olsun..

Nerde bu mİllet yaa

bur:dance:daaaaa

hayırlısı olsun canım.sonunda istediğin olacak..inşallah herşey daha güzel olur...hihoyyyt

evet çok şükür istediğim oluyor,umarım bizim için bundan sonra herşey daha da güzel olur,dün eşim ile birlikte benim aileme durumu açıkladık,antalyada benim kendi babamın 241 evi var 1 yıllık filan,,haziranda kiracılar çıkıcak biz geçicez,kendimizi topalrlayıp ilk fırsatta ev alıcaz,zaten kızçem inşallah rahat 1,5 sene emerde sonra ben de işe giricem hemen,yarın mevlüdden sonra eşim ile birlikte kayınvalidelere açıklıcaz

hakkınızda hayırlısı olsun canım kızçenide güzel güzel büyütürsün inşallah

bu arada sizler bebekleri içme suyuylamı yıkıyorsunuz ben doğduundan beri içme suyunu 2 kettle kaynatıyorum öle yıkıyorum.. Ama oyalayıcı oluyo şebeke suyuyla yıkamaya başlasammı...

hasret yıkamaya başladığım ilk gün itibari ile hep çeşme suyunda yıkadım hele şimdi duştan direk yıkıyorum kucağımda çok keyifli oluyo

hasret yıkamaya başladığım ilk gün itibari ile hep çeşme suyunda yıkadım hele şimdi duştan direk yıkıyorum kucağımda çok keyifli oluyo

bende doğduğundan beri çeşme suyu ile yıkıyorum valla hiç aklıma da gelmedi bilmiyorumkismile şimdide duştan su alıp yıkıyorum. yavrum aşıdan geldiğinden beri uyuyo ağır geldi ya gözünü açamıyo

kılzlar Allah izin verirse haziranın ilk haftası gibi evimiz antalyaya taşınıcak,ne olur dua edin de hakkımızda hayırlısı olsun

hadi gözünaydın nehircim hakkınızda hayırlısı olsun.

bende dua ediyorum rabbime beni burdan kurtarsın.oğlumuda alıp gitmek istiyorum.nankörlüğe tahammülüm yok artık.ama ben böyle ağlıyorum ya Allahımdan bulsunlar.

klava::teselli:

hadi hayırlısı nehir senin için daha iyi olucak..
:lepi:

sakinledim biraz.kocamda gönlümü aldı.artık ailesiyle yemeyeceğizhihoyyyt.

off işte iyice bunaldım ben bu sıralar.sıkıntı basıyor farklı şeyler istiyorum.keşke burda olsanız yada ben sizlerin olduğu şehirlerde yaşasaydım.zaten sizde olmasanız kime dert anlatacağım bilmem canlarım benim:1hug:

Selam herkese

Bizim bugün karma aşımız wardı ama gec gitmişiz haftaya kaldı nasıl üzüldüm yaaa halbuki kartına 9:30 dıye yazmıs hemsıre herseyıne o kadarda dıkkat edıyorum ama alsanaalsanasmile

Dun dısarıya cıktıgımızı yazmıstım sanırım kızıma güneş yan etkı yaptı olacak gece 12 kadar agladı emmedı hıc aglamayan bebek resmen yuzume bakıp bakıp içlenip agladı en sonunda acile götürdük doktorun yanına girdik kızım sustu doktor baktı ettı dedı bunun gece gece doktor göresi gelmıs dedı ama yarın cocuk doktoruna getırın bı muane etsın para wermeyın dedı bızde goturduk kızımın hemde aylık kontrolu oldu

Doktor muane ettı herseyı guzel bı sorun yok dedı hamd olsun ama bagırsakları cok hızlı calısıyormus o yuzden gazlı bı bebek dedı kılosuna boyuna baktı boyu uzun oldugu ıcın kılosu normal mıs 5000 kılo 60 cm 10 gun sonra kılo ıcın bır daha gıdıcez ınsallah 10 gunde kılo alır

Cok begendım doktorumuz cok ılgılıydı hemde banada yakın kızıma bı doktor arıyodum bu arada oda aradan cıktı

Bizden bu kadar sizler nasılsınız

maşallah en uzun bebemiz..URL=http://www.loadtr.com/579356-nazar.htm]
[/URL]

Merhaba annişler
bu hafta giremedim çünkü bebeğimle ilk defa bu hafta başbaşa kaldık
Gündüzleri bizim yaramaz hiiiç uyumuyor...neden olduğunu bilmiyorum...Normalde az da olsa uyurdu biz bu hafta annemden dönerken arabada biraz terlettik onu burnu tıkanıyo arada birde göğsünde bir hırıltı oluyo uyurken acaba ondan mı uyuyamıyo...doktor ilaç veremiceni söledi ama gece uyumaları fena değil...yarın bizimde 40 ımız çıkıyo

maşallah en uzun bebemiz..URL=http://www.loadtr.com/579356-nazar.htm]
[/URL]

Tesekkurler canım :asigim::asigim:

Kızlar bı sorum olacak yaaaa kızım elını emıyor 3 gundur doktor emzık wer dedı ben hıc wermedım bugun bıraz denedım almıyor zorlanınca kustu nasıl yapıcam ya yardım sız nasıl werdınız

ne konuşcam ya sittirsin gitsin, doğum günüm bugün ama umrunda değil belliki.. arkadaşiları bile kutladı.. neyse ya zaten dün akşam söylesem ; yarın doğum günüm die sabah yine unuturdu tarihlerle arası hiç iyi değil.. zaten bnde günlerdir hiç bir ima hatrlatma yapmaduım.. umrumda değil zaten:umursamaz:
241 ewimi war:bbo: baban antalyanın sahibi galiba.. ya da kesin yanlış yazdın sen yine.. hayırlısı olsun canım hakkınıozda
duşta nasıl beceriosun kız yıkamayı?

gözün aydın insanın anlayışlı bi kocası olması iyi bişey olsa gereksempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canlarım.. doğum günüm işte sıradan bi gün gibi hiç bi fark yok 1 saat sonra eşim işe gitmek için hazırlanacak bnde ona kapak olsun die ben annemlere gidip orda kalıcam bu gece diyeyimmi? hayatta izin wermeyecek biliyorum ama yağmasan bile gürle demişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…