2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pekmeze reçele sürdüm werdim çok az.. bi de aşken hemen kapıyolar emziği öyle alıştırdım we uyurkende çok rahat alıyolar

Bizimkinin bu akşam huysuzluğu üstünde
karnı aç emzik alıyo benim memeyi almıyo
normalde emzik almıyodu

ne senle yaşanıyor, nede sensiz oluyor
şu garip bom boş dünyada
ne kahrın çekiliyor
ne dertlerin bitiyor
gülmüyor şu yüzüm gülmüyor..
ben senin kulunmuyum beni sen mi yarattın
keşke seni görmeseydim
seninle yaşanmıyor sensizkende olmuyor
keşke seni sewmeseydim
hem senin yokluğuna hem kader oyununa
nasıl katlanırım ben nasıl
ne umdum neler buldum
mecnundan beter oldum
öldürür beni bu sewda
keşke hiç görmeseydim ,aşk nedir bilmeseydim
öldürür beni bu sewda
bahtıma kara oldu ömrüme yara oldu
gülmüyor şu yüzüm gülmüyor..

bütün gün burda dipdibeyiz saat akşam 10 olmuş şimdi beni telefonla arayıp doğum günümü kutluyo.. defolsun ya bnde iyi tamam dedim hadi hoşçakal..kuşum dur dedi niye trip yapıosun dedi bnde yapmıyorum bişey dedim iyiki warsın kuşum dedi şirinlikler yapıo falan tamam hadi hadi dedim işin war galiba dedi.. ewet işim war dedim hadi bye dedim we kapattım.. iyi oldu.. bu ona yeter.. annemde burda kalacak sanırım bu kesin dayanamaz gelir ilerleyen saatlerde annemi burda görünce bozulacak.. ama yapacak bişeyim yok hayalleri suya düşsün.. belkide gelmez amaaaan ne bilim

kızlar söyleyin ben ne yapayım bu kocamla ya!!!
bizimki şimdi Kıbrıs'taydı. gitmeden önce de bizim bilgisayarda msn falan kurulu değildi kameamız takılı değildi. bu harıl harıl uğraştı kamerayı kurdu falan filan. görüntülü görüşürüz dedi (bu zamana kadar biz sadece 1 kere bekarken kamera ile görüştük onu da ben istedim.) neyse ben bir şey demedim yine "kızını göreceksin falan" diye biraz söylendim o ad "yok aşkım olur mu hiç" falan dedi bu böyle kapandı bizimki gitti. yoldayken hastalanmış soğuk algınlığı bir gün dışarı çıktı bana telefon açtı ben de bebeği banyo yaptırdığımı kameraya bebeği getiremeyeceğimi söyledim. neyse. bu dışarda dolaştı falan ben de salak gibi beyfendi internete gelecek diye ööyle bekliyorum. sonra bu aradı beyfendi nete gitmiş yarım saat takılmış çıkmış bana ne telefon ne haber... beyfendi beni görme ihtiyacı hissetmemiş. ben buna üzülünce yine binbir dil döktü benim gönlümü almaya çalıştı. aynı gün görümcem aradı. "arıyor mu seni?" diye sordu. ben de "pek arayamıyor yurt dışı olduğu için pek konuşamıyoruz" dedim. görümcem pürneşe " facebokk'a girmiş yeğenlerini sevmiş" dedi. maaşallah tüm sülale görülmek isteniyor facebook'ta ama bir beni görmek istemiyor beyfendi. neyse ben yine biraz söylendim ama uzatmadım.
bugün de dedim "aşkım ne aldın bana Kıbrıs'tan". bu dumur oldu. magnet almış, kaçak çay almış bir de görümcenin kocasına iki paket parlıment almış. peki ya ben.? dedim. bu kem küm yok aşkım çok pahalıydı dandikti sana göre olan şeyler falan filan. sonra ben telefonu kapattım yine aradı gönül almalar bilmem neler. ben pahalı hediye istemiyorum ki. bir kart al arkasına seni çok özledim yaz ya da nete gitmişsin bir e-kart gönder ne bileyim offline kiken msn'den mesaj at benim istediğim buydu sadece. ben senden pırlanta falan istemedim ki. bir de anlatmaz mı bekar arkadaşlarının 3 günlük sevgililerine neler aldığını eve gelince. bu yıl kaç kere yurt dışına çıktı bana özel hiçbir şey almadı ya!! bir de kızdığım nokta enişteye ona buna alınıyor bir tek bana yok. bu nasıl bir düşüncesizlik ya. demek ki ben hiç aklına gelmiyorum. demek ki bitmiş bir şeyler. bir şeyler bittyise sürdürmenin anlamı ne ki. çocuk bakıcısı mıyım ben?

lan baslayacam su kocamın korku flimlerine uyuz oluyorum.cocukla tek basıma yukarıda yatıyorum benim koca biliyor tırstığımı gitmis yine almis acti

cerencigim benim cok degerli bi ninem vardi rahmetli oldu.
derdiki alacaksin sopayi vereceksin enine uzununa.demekki bi zaman sonra onlar icin kahve arkadasi falan oluyoruz yada cocuk bakicisi.

cerencigim benim cok degerli bi ninem vardi rahmetli oldu.
derdiki alacaksin sopayi vereceksin enine uzununa.demekki bi zaman sonra onlar icin kahve arkadasi falan oluyoruz yada cocuk bakicisi.

o ninemize Allah gani gani rahmet eylesin... Ellerinden öperdim yaşasaydi... çok doğru söylemiş... lafta bizimki sigaradan nefret eder ama eniştemizin sigara ihtiyacını bile biz karşılıyoruz. ablası yazın bize gelecek. bana sana ne aldı derse o zaman o kafasındaki 2 tel saçı ben de yolacağım klava:

amin.
kocanin mi gorumcenin mi sacini yolacaksin?

iyi geceler kızlar
uykularım kaçtı süt sağayım dedim ama birkaç damla zor geldi moralim sıfırmafoldumben zaten çok azdı tamamenmi kesiliyor nedir anlamadım uyku yok bana bu gece bir daha deniyim belki gelir (Allahım inşallah)
öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan

slm millet, iki gündür pek giremiyorum(kayınvalidemler burada) ama mübarek hiç ilerlememişsiniz. ıki dakikada okuyup bitirdim. Bensiz pek muhabbet dönmüyor galibaaklinialirimsmilelaelaelaelaelae
Yaa kızlar herkese bi haller oluyo galiba, Allah hepinize kolaylıklar versin. Hasretcim sen bu adamı çok seviyosun onun için fazla uzatma bence ama bir daha da sana küfretmesine hele hele el kaldırmasına asla izin verme o ne demekmiş ayol,ciddi anlamda göster tepkini. Öznur, merak etme anacım bişi yapıyor olsa senin yanında yapmaz herhalde.
Özledim sizi yaa, daha bi kaç gün anca böyle gece bi göz atabilirim. Hepinizi öpüyorum canlar

hıhh içine dert oldu bizimkinin izin almış komiserden gelmiş bana prada çanta almış geldi hadi doğum günü çocuğu rakı ısmarla dedi.. bnde ben alkol kullanmıyorum dedim.. neyse giyindik çıktık balık pazarında bi rakı balık.. herşey çözüldü sanki.. yanımızdada eksik olmayan arkadaşları biri gidip biri geldi.. tek kelime edemedik.. bnde bir tekten rakı içtim tabi.. gelirken yolda bir daha boşanma lafı çıksın ağzından bak noluyo dedi.. bnde dedirtme o zamn dedim.. annem bizde kaldı.. sütüm wardı buzlukta tabi uyanmamış bizim kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…