- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.641
ne konuşcam ya sittirsin gitsin, doğum günüm bugün ama umrunda değil belliki.. arkadaşiları bile kutladı.. neyse ya zaten dün akşam söylesem ; yarın doğum günüm die sabah yine unuturdu tarihlerle arası hiç iyi değil.. zaten bnde günlerdir hiç bir ima hatrlatma yapmaduım.. umrumda değil zaten:umursamaz:
241 ewimi war:bbo: baban antalyanın sahibi galiba.. ya da kesin yanlış yazdın sen yine.. hayırlısı olsun canım hakkınıozda
hahhayyyttttt.....
ne senle yaşanıyor, nede sensiz oluyor
şu garip bom boş dünyada
ne kahrın çekiliyor
ne dertlerin bitiyor
gülmüyor şu yüzüm gülmüyor..
ben senin kulunmuyum beni sen mi yarattın
keşke seni görmeseydim
seninle yaşanmıyor sensizkende olmuyor
keşke seni sewmeseydim
hem senin yokluğuna hem kader oyununa
nasıl katlanırım ben nasıl
ne umdum neler buldum
mecnundan beter oldum
öldürür beni bu sewda
keşke hiç görmeseydim ,aşk nedir bilmeseydim
öldürür beni bu sewda
bahtıma kara oldu ömrüme yara oldu
gülmüyor şu yüzüm gülmüyor..
ha şöyle ya dökün anam içigiziii...:lepi:
öznur um ocidiiiimm bapıooooonn??
kızlar söyleyin ben ne yapayım bu kocamla ya!!!
bizimki şimdi Kıbrıs'taydı. gitmeden önce de bizim bilgisayarda msn falan kurulu değildi kameamız takılı değildi. bu harıl harıl uğraştı kamerayı kurdu falan filan. görüntülü görüşürüz dedi (bu zamana kadar biz sadece 1 kere bekarken kamera ile görüştük onu da ben istedim.) neyse ben bir şey demedim yine "kızını göreceksin falan" diye biraz söylendim o ad "yok aşkım olur mu hiç" falan dedi bu böyle kapandı bizimki gitti. yoldayken hastalanmış soğuk algınlığı bir gün dışarı çıktı bana telefon açtı ben de bebeği banyo yaptırdığımı kameraya bebeği getiremeyeceğimi söyledim. neyse. bu dışarda dolaştı falan ben de salak gibi beyfendi internete gelecek diye ööyle bekliyorum. sonra bu aradı beyfendi nete gitmiş yarım saat takılmış çıkmış bana ne telefon ne haber... beyfendi beni görme ihtiyacı hissetmemiş. ben buna üzülünce yine binbir dil döktü benim gönlümü almaya çalıştı. aynı gün görümcem aradı. "arıyor mu seni?" diye sordu. ben de "pek arayamıyor yurt dışı olduğu için pek konuşamıyoruz" dedim. görümcem pürneşe " facebokk'a girmiş yeğenlerini sevmiş" dedi. maaşallah tüm sülale görülmek isteniyor facebook'ta ama bir beni görmek istemiyor beyfendi. neyse ben yine biraz söylendim ama uzatmadım.
bugün de dedim "aşkım ne aldın bana Kıbrıs'tan". bu dumur oldu. magnet almış, kaçak çay almış bir de görümcenin kocasına iki paket parlıment almış. peki ya ben.? dedim. bu kem küm yok aşkım çok pahalıydı dandikti sana göre olan şeyler falan filan. sonra ben telefonu kapattım yine aradı gönül almalar bilmem neler. ben pahalı hediye istemiyorum ki. bir kart al arkasına seni çok özledim yaz ya da nete gitmişsin bir e-kart gönder ne bileyim offline kiken msn'den mesaj at benim istediğim buydu sadece. ben senden pırlanta falan istemedim ki. bir de anlatmaz mı bekar arkadaşlarının 3 günlük sevgililerine neler aldığını eve gelince. bu yıl kaç kere yurt dışına çıktı bana özel hiçbir şey almadı ya!! bir de kızdığım nokta enişteye ona buna alınıyor bir tek bana yok. bu nasıl bir düşüncesizlik ya. demek ki ben hiç aklına gelmiyorum. demek ki bitmiş bir şeyler. bir şeyler bittyise sürdürmenin anlamı ne ki. çocuk bakıcısı mıyım ben?
cerencigim benim cok degerli bi ninem vardi rahmetli oldu.
derdiki alacaksin sopayi vereceksin enine uzununa.demekki bi zaman sonra onlar icin kahve arkadasi falan oluyoruz yada cocuk bakicisi.
o ninemize Allah gani gani rahmet eylesin... Ellerinden öperdim yaşasaydi... çok doğru söylemiş... lafta bizimki sigaradan nefret eder ama eniştemizin sigara ihtiyacını bile biz karşılıyoruz. ablası yazın bize gelecek. bana sana ne aldı derse o zaman o kafasındaki 2 tel saçı ben de yolacağımklava:
amin.
kocanin mi gorumcenin mi sacini yolacaksin?
Canım bende mama takviyesi yapıyorum onun için suda veriyorum gunde kaç kere ve kaç cc mama veriyorsun birde bebeğin kaç aylık ben şaşkın oldum cunku yaa artık
canim oglum 21 mart DOGUM TARIHI YANI 2 AYLIK AMA BEN BUGUN DOKTORA GITTIM DOKTOR ANNE SUTU YADA MAMA IKISIDE SU IHTIYACINI KARSILAR DEDI VERILMEMESININ NEDENI DE SU KANI SULANDIRDIGI ICIN KAN BASINCINI YUKSELTIR DEDI BILMIYORUM BURDAKI DOKTORLAR BAYAA IYI AMA SIMDI IKILEMDE KALDIM VERSEMMI VERMESEMMI DIYE INTERNETTE DE ILK 4 AY ANNE SUTU YADA MAMA FARK ETMEZ COLDEKI COCUKLARA BILE SU VERILMEZ FILAN DIYOR ANCAK ASIRI KUSMA ISHAL VE ATES GIBI OLAGANDISI DURUMLARDA SU VERMEK GEREKIR DIYOR OFFFF NAPCAAM SIMDI BEN ??????????????????????????????:bbo:CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?