- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.661
napim yusuf yusuf oturuyorum korkudan tv ekranina bakamiuorum
hıhh içine dert oldu bizimkinin izin almış komiserden gelmiş bana prada çanta almış geldi hadi doğum günü çocuğu rakı ısmarla dedi.. bnde ben alkol kullanmıyorum dedim.. neyse giyindik çıktık balık pazarında bi rakı balık.. herşey çözüldü sanki.. yanımızdada eksik olmayan arkadaşları biri gidip biri geldi.. tek kelime edemedik.. bnde bir tekten rakı içtim tabi.. gelirken yolda bir daha boşanma lafı çıksın ağzından bak noluyo dedi.. bnde dedirtme o zamn dedim.. annem bizde kaldı.. sütüm wardı buzlukta tabi uyanmamış bizim kız..
ben de ben de ......hiç izleyemem korku filmidelikafadulden
ha şöyle hizaya gel cengiz efendi...klava: valla süper olmuş sevindim barıştığınıza :lepi:
amma velakin sigara içenlere kızan hasret rakı içmiş olacak işmi şimdi ha...kötükedihüso...bidaha olmasın..sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
bizde bugün ilk defa üçümüz gezmeye gideceğiz bebişe araba alacağız
hasret doğum günün kutlu olsun
yamamazlık yapma ne rakısı bebiş seni emiyor yok bidaha tamammı kocana kızıp yapma oyle şeyler
günaydın ben bişi sorcaktım siz tecrübeli annelere, biz şimdi harıl harıl alışverişleri tamamlıyoruz ama markalar konusunda kararsızım mesela bebek bezi yendoğan için hangisi en iyisi prima mı? biberonların cam olanı mı iyi plastik olanı mı emziklerin ya da biberon uçlarının kauçuk olanı mı iyi siliyon olanı mı bunlar kafama takılıyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim.
lennnnnn gunaydın kıslar
dun kocami iki kere beni uykuda izlerken yakaladim.kesmesin beni uyurken delikafadulden
yaw ben kocama trip yapiom ama hep uykuluykene beni opuo bende saf gibi geri opuom herifimi :roflol:
artık o an elime hangisinin saçı gelirse :roflol:
2010 mart anaları uyuyor mirmirmirmir
iyi geceler kızlar
uykularım kaçtı süt sağayım dedim ama birkaç damla zor geldi moralim sıfırmafoldumben zaten çok azdı tamamenmi kesiliyor nedir anlamadım uyku yok bana bu gece bir daha deniyim belki gelir (Allahım inşallah)
öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan
slm millet, iki gündür pek giremiyorum(kayınvalidemler burada) ama mübarek hiç ilerlememişsiniz. İki dakikada okuyup bitirdim. Bensiz pek muhabbet dönmüyor galibaaklinialirimsmilelaelaelaelaelae
Yaa kızlar herkese bi haller oluyo galiba, Allah hepinize kolaylıklar versin. Hasretcim sen bu adamı çok seviyosun onun için fazla uzatma bence ama bir daha da sana küfretmesine hele hele el kaldırmasına asla izin vermeo ne demekmiş ayol,ciddi anlamda göster tepkini. Öznur, merak etme anacım bişi yapıyor olsa senin yanında yapmaz herhalde.
Özledim sizi yaa, daha bi kaç gün anca böyle gece bi göz atabilirim. Hepinizi öpüyorum canlar
hıhh içine dert oldu bizimkinin izin almış komiserden gelmiş bana prada çanta almış geldi hadi doğum günü çocuğu rakı ısmarla dedi.. bnde ben alkol kullanmıyorum dedim.. neyse giyindik çıktık balık pazarında bi rakı balık.. herşey çözüldü sanki.. yanımızdada eksik olmayan arkadaşları biri gidip biri geldi.. tek kelime edemedik.. bnde bir tekten rakı içtim tabi.. gelirken yolda bir daha boşanma lafı çıksın ağzından bak noluyo dedi.. bnde dedirtme o zamn dedim.. annem bizde kaldı.. sütüm wardı buzlukta tabi uyanmamış bizim kız..
ben de ben de ......hiç izleyemem korku filmidelikafadulden
ha şöyle hizaya gel cengiz efendi...klava: valla süper olmuş sevindim barıştığınıza :lepi:
amma velakin sigara içenlere kızan hasret rakı içmiş olacak işmi şimdi ha...kötükedihüso...bidaha olmasın..sempatiksalakcinni
günaydın ben bişi sorcaktım siz tecrübeli annelere, biz şimdi harıl harıl alışverişleri tamamlıyoruz ama markalar konusunda kararsızım mesela bebek bezi yendoğan için hangisi en iyisi prima mı? biberonların cam olanı mı iyi plastik olanı mı emziklerin ya da biberon uçlarının kauçuk olanı mı iyi siliyon olanı mı bunlar kafama takılıyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim.
günaydın cnm.. yeni doğan huggies daha güzel oturuyor bebek wücuduna ilk etapta zaten sadece yeni doğanı güzel sonra 2 numaraya geçerken primayı tercih et iç dokusu daha yumuşak we daha ince huggies 2kez işediğinde taş gibi kalınlaşıyo.. yeni doğduğunda zaten 40 çıkana kadar çok kaka yaptığından sık değiştiriyosun..
biberonların cam olanı daha iyi tabiiki ama ne bilim pratik değil pek ben chicconun geniş ağızlı az sıvı çıkışlı biberonunu kullanıyorum.. emzik olarakta chicco we bebedorunkini kullanıyorum ilk başlarda almak istemiyordu ama uykuda we açken wer o şekilde alışır.. emzik büyük rahatlık.. hee slikon tabiiki.. ama biberonda kauçuk kullanki anne mmesinden ayırt etmesin..
he ya bnde unutuyom uyurken.. bi bakıom sarılmışızfisfisfis
merhaba güzel anneler...
benim oğlan bir ağlak oldu ki sormayın sırtı yere gelmesin beyimizin basıyor yaygarayı...
hep kucaktayız uyanıkken...
şimdi ufak diye bi şey edemiyorum tabi biraz daha büyüsün hal çaresine bakacağız...
hasretcim doğum günün kutlu olsun canım
dün misafirim vardı öğle- akşam okuyamadım göremedim o yüzden kusura bakma
Allah hepimize huzur ve sağlık versin kızlar tatsızlıklar bi şekilde hepimizde oluyor
ama şu da bir gerçek imtihan dünyası hiç bir şey dört dörtlük olmaz olamazki...
çok teşekkür ederim.ben işe başlıyacağım için biberona ve emziğe alıştırmaya çalışıcam. günde 1 kere filan sütü sağıp biberonla vereyim diyorum ki doğduğundan itibaren alışsın unutmasın. ama inşallah başarırım da emmeyi bırakmaz.sizleri takip ettiğim kadarıyla bebeğin emme meselesi bayaa uğraştırıyo insanı.göğüs kremi lansinoch mu iyi mustela mı acaba?göğüs kalkanı dedikleri şey işe yarayan bişey mi? çok mu soru sordum?
Pinarcigim yuzustu cevir agladiginda susuyor gazida cok kolay cikiyor.hem oyle basini kaldirip hareket etmesi gerekiyor oda bence bebis gelisimi icin cok iyi.benim oglan artik yuzustu koydugumda donuyor ben yuzustu koyuyorum eh meh edip donuyor kendisi :))
Hasret sagolsun ondan ogrendim valla cok rahat ediyor oglum yuzustu cok da egleniyor
aklinialirimsmile bi dogsunda bak bakalim ise nasil donebiliyorsun.Neyse simdiden dusundurtmeyeyim seni.Yok hemen sutunu sagip verme sonra red edebilir memeyi.biraz zaman gecsin memene alissin.gogus kremi icin bir numara lansinosh diyorlar.bende onu kullaniyorum ama cok sik degil.gogus kalkanini hemen alma bence.once bi dogsun emzir bakalim sorun yasarsan gonderirsin birini alir hemen eczaneden.
sor anacim sor valla biz aktaririz bilgi ve deneyimlerimizi.
Pinarcigim yuzustu cevir agladiginda susuyor gazida cok kolay cikiyor.hem oyle basini kaldirip hareket etmesi gerekiyor oda bence bebis gelisimi icin cok iyi.benim oglan artik yuzustu koydugumda donuyor ben yuzustu koyuyorum eh meh edip donuyor kendisi :))
Hasret sagolsun ondan ogrendim valla cok rahat ediyor oglum yuzustu cok da egleniyor
canım bana nasl emzireceksin diyorlardı küçüktü baya simdi bı sorun yok doğduğunda istemedi tabi bede yara oldu gogusum biberona alıştı ama mama yesede20 dkka. Duruyo göğüsümde anlican pes etme ben dayanamadm ağlamasına sut azaldibenneyaptımkieğer 37.haftaya kadar bu sıcaklarda çalışmayı başarabilirsem doğumdan sonra 13 hafta izin var 2 hafta senelik izin bir de süt iznini toplu isteyip 2 ay da öyle izin kullanmayı planlıyorum ama hepsini almayı becersem bile 5 ay ediyor toplamda. mecburen dönücem işe. yoksa geçinemeyiz. o yüzden er ya da geç biberona alışçak. ama doğduğundan itibaren değil de anne memesine alıştıktan sonra yani mesela 1 aylıkken filan 2 günde 1 kere filan biberonla vermeyi denemek en doğruusu mu o zaman. neyse artık deneme yanılma duruma göre bakıcaz.benim göğüslerimin ucu içine kaçık eğer çıkmazsa napıcam bilmiyorum. umarım elektrikli pompayla filan çıkar. o yüzden kesin yara olur die düşünüyorum. benim gibi sorunu olan var mı acaba meme uçları içine kaçık olup ta doğumdan sonra dışına çıkan?evet sizleri takip ediyorum bir süredir çok faydalı oluyor.
çok saol cnm önemli değil bitanem kocam bile gece 10da kutladıktan sonrasempatiksalakcinnimerhaba güzel anneler...
benim oğlan bir ağlak oldu ki sormayın sırtı yere gelmesin beyimizin basıyor yaygarayı...
hep kucaktayız uyanıkken...
şimdi ufak diye bi şey edemiyorum tabi biraz daha büyüsün hal çaresine bakacağız...
hasretcim doğum günün kutlu olsun canım
dün misafirim vardı öğle- akşam okuyamadım göremedim o yüzden kusura bakma
Allah hepimize huzur ve sağlık versin kızlar tatsızlıklar bi şekilde hepimizde oluyor
ama şu da bir gerçek imtihan dünyası hiç bir şey dört dörtlük olmaz olamazki...
he işte bndekide ct 01 bu gün annem o sahibnden.comda bulduğum oto koltuunu almaya gidecek anlaştık adamla yaz boyu onu kullancam araba üstünde:)))kaydirigubbakcemile3
canim yaw kayisi incir kaynat suyunu ic.bide bol bol sut ic.
birde bebek az emerse sutde azalirmis malesef((
kisss yapmaz benim kocam oyle seyler :)))) yani simdilik cunkum beni cok sevdigini gayet iyi biliyorum.he sevgisi biterse ayri tabi ama onuda anlarim heralde.
zati muhakkak ruyasini gorurum ben kaydirigubbakcemile3
yaw iyi hos aranizin duzelmis gibi olmasina sevindim fekat tam olarak duzelmesi icin oturup konusmaniz lazim bence.
prada orjinal mi kis bakaydin :)))))))))
ay olcay ya bide salak filmin sonunda cebrail ile mikail agliyorlar kardesler ya sonra dovusuyorlar cebrail yeniyor mikail oluyor.nasil korku filmiyse
sonra birden mikail geri geliyor bu sefer o cebraili yeniyor ama oldurmuyor.
geri gelmesine cebrail cok sasiriyor.mikail ise sen Allahin istedigini verdin ben ihtiyaci olani verdim diyor (cunku Allah geri gondermis oluyor)
bu bolumleri guzeldi ama :)
canim ben chicconun ct 2 puset ana kucagi setini aldim ve memnunum ama tabi ana kucagi hepsi gibi derin.yukseltmek lazim bel destegi ile.yenidogan icin prima almistim.hala prima kullaniyorum memnunum.biberonlari dr.browns in gaz yapmayan 2 li setini almistim gayet guzel.cam tavsiye etmiyorlar cunku sutun icindeki bilmem biseyi olduruyormus.bide ben korkarim parcasi kirilir icine duser falan aman Allahim korusun tum bebeklerimizi.bu arada biberon ucu silikon kullaniyorum bazi bebislere kaucuk alerji yapabiliyormus riske girmek istemedim cunku benim oglus zati alerjik.emzik olarak da nuk kullaniyorum ama chicco nun yen phisco diye bi urunu cikmis ondan da alacagim.
çok teşekkür ederim.ben işe başlıyacağım için biberona ve emziğe alıştırmaya çalışıcam. günde 1 kere filan sütü sağıp biberonla vereyim diyorum ki doğduğundan itibaren alışsın unutmasın. ama inşallah başarırım da emmeyi bırakmaz.sizleri takip ettiğim kadarıyla bebeğin emme meselesi bayaa uğraştırıyo insanı.göğüs kremi lansinoch mu iyi mustela mı acaba?göğüs kalkanı dedikleri şey işe yarayan bişey mi? çok mu soru sordum?
Kızlar kafayı yıyıcem cewap ne olur
Ben ayın 3 de regl olduydum 3 gunde bıttı ara ara leke gelıyodu bugun yıkanıp parti yapcaktık eşimleoyle ayarladık ama az once yıne basladı 2.kez mı regl oluuyorum daha biri bitmeden ama ya ben dogumdan sonra hıc muaneye gıtmedım bı dıkıslere bakmıstı doktor o kadar acaba doktora mı bı gıdeyım offf mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?