2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani almadı die göğüsümü verdm mamayı ama resmen Savasiyodu şimdi öğrendi emmeyi bende emzirmeyi geç oldu ama olsun çok şükür anne sütünden mahrum kalmiyor

tam 2 saattir uyuyor meleğim dün gece 2degeldik emzirdim 5te ağladı emzirdim.. 7de emzirdim 9da uyandık we 11den beri uyuyo.. dün aşıdan sonra annem fitil atmış yarım o rahatlattı biraz..

Aksama kadar beklerım bakalım belkıde sezeryan oldugum ıcın regl bile olmuyorum ara ara kanamalarım oluyor bılmıyorum yaaa kafamçokkarıştı

Ya bizim kızda 12 yattı 4 de ben uyandırdım emzırdım 8 de kalktı 9 a kadar oynastık ondan sonra hala uyuyor uyandıramadım 3 kere uyurken emdı 10 ar dakka eyvahedigeldismile ya gece uyumazsa fisfisfis

günaydın herkese canlar gerçi öğlen oldu amasempatiksalakcinni

kayınvalidem geldi biraz önce canım kızım bir ihtiyacın var mı?yapılacak işin var mı ? falan dedi. eşim dün babasıylada konuşmuş böyle böyle yapmış yazgıya diye kayınpederde manyak işte takılmasın yazgı demiş.sonra kayınvalideme niye öyle dedin demiş.yok oğlum ben ona demedim hiç dermiyim babannene dedim falan demiş.duymadım sanki.dünde çıktı konuşmaya falan çalışıyor.Allahtan kocam beni haklı buluyor.

bu arada biten kanamam yine başladımafoldumben

Bende bizimkinin eşi yoktur diyordum canım olan olayıda okuduydum şimdi yazdıklarınla kaynanamın eşini buldum yok böyle insanlar ben onlara insan bile demiyorum dün sayar söwer yarın ben ne dedim der sinir oluyorum kötükedihüsokötükedihüso

maşallah pelin kıza Allah uzun ömürler versin.

Masallah pelin kızımıza ya kocaman olmustur pelin topicin ılk göz agrısı hiç resim yuklemıyorsun kızımızı bı gorelım ama :ecrin_bebek:

Teşekkürler teyzeleri... Gerçekten bi kaç gündür çok farketti.. Artık beni tanıyo, TV izliyo falan..
Canım babasının kesin talimatı var...Onun için resim koyamıyorum... bilmiyorumkismile

Teşekkürler teyzeleri... Gerçekten bi kaç gündür çok farketti.. Artık beni tanıyo, TV izliyo falan..
Canım babasının kesin talimatı var...Onun için resim koyamıyorum... bilmiyorumkismile

Ah yok mu şu babalar daha bu kadarlıkken kıskanıyolar ben bu kızların buyuduklerınde babalarıyla nasıl bas edeceklerını dusunemıyorum

hayır duymamış olsam neyse yaa şuan ben takılmıyorum sonuçta ne oldu herkes bana arka çıktı oda atını geri bağlamak zorunda kaldıkötükedihüso

hayır duymamış olsam neyse yaa şuan ben takılmıyorum sonuçta ne oldu herkes bana arka çıktı oda atını geri bağlamak zorunda kaldıkötükedihüso

Canım yuzune bıle soylesene kendını haklı cıkarmak ıcın farkında degılım ayaklarına yatar boswer hepsi aynı sonucta kendı kaybettı hıc yoktan ewınde yemeye baslarsın :1hug:

lennnnnn gunaydın kıslar
dun kocami iki kere beni uykuda izlerken yakaladim.kesmesin beni uyurken delikafadulden
yaw ben kocama trip yapiom ama hep uykuluykene beni opuo bende saf gibi geri opuom herifimi :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Ya bizim kızda 12 yattı 4 de ben uyandırdım emzırdım 8 de kalktı 9 a kadar oynastık ondan sonra hala uyuyor uyandıramadım 3 kere uyurken emdı 10 ar dakka eyvahedigeldismile ya gece uyumazsa fisfisfis
yok be daha gceye çok war akşam saatleri fazla uzun uyutma yeter.. bide gündüz 2 saatte 1 emzirin dio doktorlar gece uzun uyusun diolar..
merdiwenlerden inerken sölenmişti dimi ne demişti... unututmda

hıhh nieymiş sanki bi onun kızı war:1closedeyes::tomato:

herkese merhaba.
mutlu yıllar hasretcim dün doğum gününmüş nice mutlu yıllara eşinle aranın düzelmesine sevindim.aşıyı sormuşunuz bilmiyorum buradaki müfredat böyle sanırım verem aşısını 21 de olucak.6.ayda ve 8. ayda aşımız yok.7.ve 9. ayda yaşında aşımız var.facbookta resimlerin yok demişin dedimya eşimle ortak kullanıyoruz iş arkadaşları falanda giriyoya bizimki resim koydurtmuyo.
yaz neoldu bilmiyorum ama durum düzlmiş sanırım enazından eşin senden yana anakuzuu değil.
cerenim ay kimler üzmüş seni yaa bence eşinin kalbinde bişey yok tamamen düşüncesizlik bence biliyosun bu erkekler biraz odun oluyolar.
KIZLAR RESıMLERDE BEBEKLERıNıZıN BAŞINA BANT TOKALAR TAKMIŞINIZ ÇOK YAKIŞMIŞ AMA BENCE TAKMAYIN.TAKARSANIZDA SIKMAMASINA VE BEBEĞıN BINGILDAĞINA GELMEMESıN DıKKAT EDıN.KIZIMDA BENı UYARMIŞTI DOKTOR BU BENıMNACıZANE DÜŞÜNCEM GENE SıZ BıLıRSıNıZ.
ASıNAZ VATANINA TOPRAĞINA DÖNÜYOMUŞUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR ıNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…