- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.681
dur bakalım dewam edecek mi? yoksa sadece lekelenme olarak kalacak mı? adet düzensizliği olurda bu kadar mı olur bilmiorum... olmazsa pazartesi doktora görün..
hatta gitmene gerek yok ara bi danış doktor gel derse gidersin...
Pelin bugün tam 3 aylık oldu!!!!! opuyorumnanaktan
günaydın herkese canlar gerçi öğlen oldu amasempatiksalakcinni
kayınvalidem geldi biraz önce canım kızım bir ihtiyacın var mı?yapılacak işin var mı ? falan dedi. eşim dün babasıylada konuşmuş böyle böyle yapmış yazgıya diye kayınpederde manyak işte takılmasın yazgı demiş.sonra kayınvalideme niye öyle dedin demiş.yok oğlum ben ona demedim hiç dermiyim babannene dedim falan demiş.duymadım sanki.dünde çıktı konuşmaya falan çalışıyor.Allahtan kocam beni haklı buluyor.
bu arada biten kanamam yine başladımafoldumben
Pelin bugün tam 3 aylık oldu!!!!! opuyorumnanaktan
maşallah pelin kızaAllah uzun ömürler versin.
Masallah pelin kızımıza ya kocaman olmustur pelin topicin ılk göz agrısı hiç resim yuklemıyorsun kızımızı bı gorelım ama :ecrin_bebek:
Teşekkürler teyzeleri... Gerçekten bi kaç gündür çok farketti.. Artık beni tanıyo, TV izliyo falan..
Canım babasının kesin talimatı var...Onun için resim koyamıyorum... bilmiyorumkismile
Bende bizimkinin eşi yoktur diyordum canım olan olayıda okuduydum şimdi yazdıklarınla kaynanamın eşini buldum yok böyle insanlar ben onlara insan bile demiyorum dün sayar söwer yarın ben ne dedim der sinir oluyorum kötükedihüsokötükedihüso
hayır duymamış olsam neyse yaa şuan ben takılmıyorum sonuçta ne oldu herkes bana arka çıktı oda atını geri bağlamak zorunda kaldıkötükedihüso
lennnnnn gunaydın kıslar
dun kocami iki kere beni uykuda izlerken yakaladim.kesmesin beni uyurken delikafadulden
yaw ben kocama trip yapiom ama hep uykuluykene beni opuo bende saf gibi geri opuom herifimi :roflol:
yok be daha gceye çok war akşam saatleri fazla uzun uyutma yeter.. bide gündüz 2 saatte 1 emzirin dio doktorlar gece uzun uyusun diolar..Ya bizim kızda 12 yattı 4 de ben uyandırdım emzırdım 8 de kalktı 9 a kadar oynastık ondan sonra hala uyuyor uyandıramadım 3 kere uyurken emdı 10 ar dakka eyvahedigeldismile ya gece uyumazsa fisfisfis
merdiwenlerden inerken sölenmişti dimi ne demişti... unututmdagünaydın herkese canlar gerçi öğlen oldu amasempatiksalakcinni
kayınvalidem geldi biraz önce canım kızım bir ihtiyacın var mı?yapılacak işin var mı ? falan dedi. eşim dün babasıylada konuşmuş böyle böyle yapmış yazgıya diye kayınpederde manyak işte takılmasın yazgı demiş.sonra kayınvalideme niye öyle dedin demiş.yok oğlum ben ona demedim hiç dermiyim babannene dedim falan demiş.duymadım sanki.dünde çıktı konuşmaya falan çalışıyor.Allahtan kocam beni haklı buluyor.
bu arada biten kanamam yine başladımafoldumben
Teşekkürler teyzeleri... Gerçekten bi kaç gündür çok farketti.. Artık beni tanıyo, TV izliyo falan..
Canım babasının kesin talimatı var...Onun için resim koyamıyorum... bilmiyorumkismile
canım 6. Aya kadar değişmezse kalıcıdır ama bence değişir benim oğlumunda renkli değişicek sanırım ay azönce bebeğinin resmini gördüm pek tatlı maşalah.kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.
canım 6. Aya kadar değişmezse kalıcıdır ama bence değişir benim oğlumunda renkli değişicek sanırım ay azönce bebeğinin resmini gördüm pek tatlı maşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?