- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.701
kaydirigubbakcemile3
yaw iyi hos aranizin duzelmis gibi olmasina sevindim fekat tam olarak duzelmesi icin oturup konusmaniz lazim bence.
prada orjinal mi kis bakaydin :)))))))))
.
size bir soru:
küçük bir ihtimal bu yıl sonu ama olmazsa seneye il dışı tayin hakkımız olacak...şimdiye kadar hiç düşünmemiştik ama kızımız olunca acaba eşimin memleketine mi gitsek diye düşünmeye başladık...neden mi???orda eşimin evi var ve kızımıza babaannesi ya da başka bir yakını bakar..şu an kiramız 500 bakıcıya da en az 300 dersek acayip tasarruf etmiş oluruz ve gözüm arkada kalmaz....ama bir gidersek bir daha başka yere gidemeyiz biliyorum???kaynanam aslında çok iyi karışmaz sorgulamaz hatta çekinir ama bu uazk oluşumuzdan mı yanına gidince değişir mi bilemiyorum?????siz ne yapardınız????
canım ben senin yerinde olsam giderdim.benim kaynanam amasyada annemler samsunda burda kimsem yok yanlızım markete bile bebeğimle gidiyorum. yani kimseye bırakamıyorum 15 gün sonra işe başlıyorum. bakıcı bi teyze bulduk allaha şüükür hep vardıda kesinleşti. şimdi kaynanım veya annemin yanında olsam ne kadarda anlaşamaz bile olsam onlardan iyi kimse bakmaz çünkü onların canı.
maddi olarakta çok rahatlarsın iyi bi gelecek kurarsın. başta tavrını koyar sınırları çizersen rahat edersin.
aynen benim de burda kimsem yok...sadece annemlere 5 saat mesafedeyim ama o bile çok uzakkarasızım ama kızım için gitmek kendim için uzak durmak isitoyrum... ki artık önemli olan kızım..
canım sen de öğretmensin değil mi?ay sonunda mı bitiyor iznin?rapor ya da aylıksız izin düşünmüyor musun?
benim de ay sonunda bitiyor ama ben anadolu lis.geçicem aynı gün ilişik kesip...başlamak için 15 günüm olacak o zmana da karne günü geliyor zaten liselerde seminer yok sanırım gitmem gerekmeyecek....gerekirse de rapor almayı düşünüyorum...
canım ben özelde çalışıyorum zihin engelliler öğrt. yim resmiyette şu anda çalışıyor gözüküyorum. imza karşılığı para alıyorum. aslında ekime kadar çalışmayım diyordum ama şartlar zorluyo istanbul gibi bi yerde tek maaşa olmuyo. okul yakın on dakika mesafe iki saatte bir geleceğim sabah dokuz akşam 16:45 bakalım. ayrılık zor ama ne yapacaksın herşey onun için
6aya kadar sabitlenir diolar bizim kızda yeşil göz şu an babasıda yeşil gözlü, bakalım heryeri babaya benzemiş göz rengide benzesin bari:))Kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.
size bir soru:
küçük bir ihtimal bu yıl sonu ama olmazsa seneye il dışı tayin hakkımız olacak...şimdiye kadar hiç düşünmemiştik ama kızımız olunca acaba eşimin memleketine mi gitsek diye düşünmeye başladık...neden mi???orda eşimin evi var ve kızımıza babaannesi ya da başka bir yakını bakar..şu an kiramız 500 bakıcıya da en az 300 dersek acayip tasarruf etmiş oluruz ve gözüm arkada kalmaz....ama bir gidersek bir daha başka yere gidemeyiz biliyorum???kaynanam aslında çok iyi karışmaz sorgulamaz hatta çekinir ama bu uazk oluşumuzdan mı yanına gidince değişir mi bilemiyorum?????siz ne yapardınız????
çok saol cnm önemli değil bitanem kocam bile gece 10da kutladıktan sonrasempatiksalakcinni
6aya kadar sabitlenir diolar bizim kızda yeşil göz şu an babasıda yeşil gözlü, bakalım heryeri babaya benzemiş göz rengide benzesin bari:))
fazla muhabbet tez ayrılık getirir canım.. boku çıkar hiç kalkışma derim ama çok iyiler şöle böle dersen bişey diyemem.. senin ailen ner deki? bnce en güzeli eşin ordaki ewi satsın istanbula gelin burda hayata başlayın büyük şehir büyük imkanlar her zamn yada başka bi metropole.. hangi ildeler eşinin ailesi?
opuyorumnanaktan
1 ay olmadan lohusa kanamam bitti ve ben hala regli olmadım çok üzücü :gitme:
gayet normal cnm benimki 15günde bitti.. we emziren anneler 6ay adet görmedikleri gibi hemende görebiliolarmış ben hemen görenlerdenim:sinifsinif:
yok be daha gceye çok war akşam saatleri fazla uzun uyutma yeter.. bide gündüz 2 saatte 1 emzirin dio doktorlar gece uzun uyusun diolar..
merdiwenlerden inerken sölenmişti dimi ne demişti... unututmda[/B]
gayet normal cnm benimki 15günde bitti.. we emziren anneler 6ay adet görmedikleri gibi hemende görebiliolarmış ben hemen görenlerdenim:sinifsinif:
size bir soru:
aman derim yapma...ablam vurdurmuştu ondan sonra hiç emmedi kızı..öyleymiş cnm evet ama şu korunma işini sağlama almak lazım 3 aylık iğneler varmış onlardan vurdurmayı düşünüyorum
aynı evde değil ama aynı sitede oturuyor olacağız taşınırsak..er ya da geç oraya taşınacağız zaten eşim tek erkek yeri yurdu orası ama bu kadar erken düşünmüyorduk...kafam çok karışık..bu yıl gidebilme durmu olursa diye telaşlandım seneye kalırsa düşünmek için vaktim olurdu hem yazın iyice bir tartardım durumu oraya gidince...sonuçta senin bir mesafen oluşmuş onlarla aranda belli bunun yıkılıp yüzgöz olmamanız lazım birde aynı evde oturmayacaksınız değil mi?fakat birde diyorsunki birdaha başka biryere gidemem yaa orda mutlu olmazsan sonra senin için zor olmasın canım.
aman derim yapma...ablam vurdurmuştu ondan sonra hiç emmedi kızı..
herkese merhaba.
cerenim ay kimler üzmüş seni yaa bence eşinin kalbinde bişey yok tamamen düşüncesizlik bence biliyosun bu erkekler biraz odun oluyolar.
öyleymiş cnm evet ama şu korunma işini sağlama almak lazım 3 aylık iğneler varmış onlardan vurdurmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?