- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.721
flowersun sen hangi doktora devam ediyorsun. cihan bey mi
evet ne oldu tanıyor musun?
evetttt benim doktorumdu. 39.haftaya kadar ona gittim ama doğumu maddi şartlardan dolayı başkasına yaptım. sen nerde doğum yapacaksın.
yazgıcım senin bebiş ayda 1cm uzuyor we 400-500gr mı alıyor.. az değil mi? kafam karıştı doğum 3550 1.ay 3950 2.ay 4400 mü 4600mü ne yazıo.. dr tekwiye mama önerdi mi..
ya kızlar annem dünden beri beynimi yedi bebek bu ara hiç gelişmemiş ne güzel kilo alıyodu şimdi hiç almamış yok aşıdan sonra yüzü eridi... milupa alıym wer 1 öğün günde.. bunalıma soktu gitti beni... dün doktorda yine tartıya koyduk sadece 90gr almış 1 ayda acaba az mı ya dr normal dedi ama haftada 150-200gr almaları gerekmiomu.. artık gece 3 saatte bi uyandırıp beslicem kim ne derse desin onun uyanmasını bekledim uyandırmadım kilo az aldı bebeğimoff anne ya ömrümü yedin ben takarım şimi buna:bbo:
evetttt benim doktorumdu. 39.haftaya kadar ona gittim ama doğumu maddi şartlardan dolayı başkasına yaptım. sen nerde doğum yapacaksın.
frambuaz kayseri toplantısına katılcan mı?
ben medipolde düşünüyorum. nerden bildin benim cihan beyin hastası olduğumu? cihan erdoğdu tavsiye die bir forum açmıştım ordan mı? ben de düşündüm doğum için başkasına gitmeyi ama adam o kadar iyi ki o kadar ilgili ki maddi şartlar bizim de berbat ama sanırım kıyıcam paraya bu saatten sonra o adama yapamam bunu medipolde yapıcam fiyatı uygun hem de ola ki erken doğum olursa aksilik olursa bebeğin masrafını ssk karşılıyormuş. hem de cihan bey medipole gelirim dedi. 39. haftada nasıl değiştirdin iyi cesaretmiş. sen nerde doğum yaptın? bak çok merak ettim şimdi.
sana özelden mesaj atsam olur mu?
ya sümoşum bizim kızda çok hareketli sürekli kucakta ayaklarıyla hoplayıp zıplamak istiyo.. eli ayağı hep kıpır kıpır.. doktor bile söyledi çok aktif bi bebebk dedi çok heycanlı.. yakıyormu acaba aldığı besini.. napsam ki mama wersemmi ya aannemin dediği gibi.. yada biraz daha mı gözlemlesem.. kafam çok karışık
at canım ya
sana aylar önce attığım mesaja şimdi cevap vermişsin.:))) ama şimdi tekrar yazdım. istersen bi bak tekrar. geri sen burda cevap vermişsin sorduğum şeylere.
bizede söleyin lannnn gizliniz saklınızmı warrrklava:
gerçi sen burda cevap vermişsin diycektim.
biraz daha bekle sağlıklı olsun bırak zayıf olsun arkadaşımın 7 aylık kızı 8 kilo ve maşallahı var ona göre hesap et kızın kilosunu
yazgıcım senin bebiş ayda 1cm uzuyor we 400-500gr mı alıyor.. az değil mi? kafam karıştı doğum 3550 1.ay 3950 2.ay 4400 mü 4600mü ne yazıo.. dr tekwiye mama önerdi mi..
ya kızlar annem dünden beri beynimi yedi bebek bu ara hiç gelişmemiş ne güzel kilo alıyodu şimdi hiç almamış yok aşıdan sonra yüzü eridi... milupa alıym wer 1 öğün günde.. bunalıma soktu gitti beni... dün doktorda yine tartıya koyduk sadece 90gr almış 1 ayda acaba az mı ya dr normal dedi ama haftada 150-200gr almaları gerekmiomu.. artık gece 3 saatte bi uyandırıp beslicem kim ne derse desin onun uyanmasını bekledim uyandırmadım kilo az aldı bebeğimoff anne ya ömrümü yedin ben takarım şimi buna:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?