2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla benide korkuttunuz artık biraz ilgilenmeye çalışırım elimden geldiği kadar ama biraz yüzüne gülünce oda farklı şeyler istiyo anlamıyoki beni

fitre bebişim o fidye değil...ha sanki herşeyi doğrumu yazıyom hayır ama dikkatimi çekti kusura bakma...

Evet arkadaşlar borcumuz borç ama şuda var bebek olduğunda martta olucak.Allah izin verirde kucağımıza alırsak bidahaki oruca 6 ayın içinde olucak bebeğimiz.Bu seferde emziriyo olucaz bizim oruç gene yancak haksızmıyım kızlar.

valla benide korkuttunuz artık biraz ilgilenmeye çalışırım elimden geldiği kadar ama biraz yüzüne gülünce oda farklı şeyler istiyo anlamıyoki beni

keşke benimkide istese...daha doğrusu istiyoda ödü koğuyo garibimin...
doktora sordum ben haftan uyumlu kanaman yok bişeyn yok ilk günler korkarsınızda sonra alışırsınız dedi...
ilk öğrendiğimizde uzun zaman yaklaşmadıkta sonra ben atladım tocamın üstüne yeter gari çok özlüyom...

doğru zor görünüyor ama 6.aydan sonra ek gıdaya da geçilince Allah kolaylığını verir tutarız inşallah.

ınşallah canım ya.Ben kendimi bildim bileli tutarım bi acayip geliyo bana.Ama biliyorum rabbim bağışlayıcı bizde bir can taşıyoruz borcumuz borç.Allah ömür verdiği sürece borcumuzu ödiycez.

ya kızlar birazdan kurstan öğretmenim gelicek bebik için uğraşıyo oda bitane düşürmüş pkosu var canım soğan suyuna başlattım onu internettende ovulasyon testi aldım şimdi benden onları almaya gelicek...hepimiz dua edelim onunda kucağı boş kalmasın...

sapık ilan etmeyin beni bacılar..midem bulanmıyoda ondan öyle rahatım azcık kussam yanıma yaklaştırmam...
zaten beklemezde o guzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…