2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmş olsun canım

kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
hee ya yattı biraz sonra kaltım bulaşık yıkadım..yagmur hala uyudyo rahatlattı banyo..bu arada bu şahsiyeti bana HASRET önermiş..kimdir bu bacımmm.

bende dönence alacam seyhan..yagmur un yatagındada KOCAMAN BEZ Bİ BEBEK VAR GÖZLERİDE KOCCAMAN..yagmur bebege bakıp bakıp bişeler anlatıyo konuşuyo gülüyo..şimdiden başladı kusum tam bi, balık burcu hayalperest..kendi dünyasında..opuyorumnanaktan

off hasret ya nedır senın bu kızı obez yapacagım hırsın anlamadım.rahat bıraksana cocugu.daha erken canım benim.

butu herseyini yeni eski farketmez yikiyorum 2 3 durulama yaptiriyorum ve utuluyorum.

canim duzensiz yemekde kilo verimini kilitliyormus haberin olsun.

masallah bebisine canim

Ben giydiryirum dışarı 29 30 belki daha fazla onun odası 26 derece oturma odamız 28 29 derece üzerinide ince battis örtüyorum artık baktimda daha iyi uyumaya başladı

canim cok sicakda tutma cocugu 24 derece yeter alistirma cok sicaga

Öznuurrr, hiç sesin çıkmıyoo, nabersin?

bas agrisinda kurtulamadim 2 gundur Meralcigim.sesim solugum cikmiyor.ateslenmelerim artti boguluyorum resmen.

Eczaneler saat kaçta kapanıyo ki?

7 de kapaniyor.

selam canım ana kucağı bizimkinden mi acaba ben jokerde buldum Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye çok memnunum ebebekte var tavsiye ederim hatta buırdan bi arkadaşta aldı.

oğlumla eczaneye gittik geldik, wee marka emzik yoktu malesef. büraz da parkta oyalanırız diyordum ama hava hem rüzgarlı hem tozlu. üstelik çok fena polenler uçuşuyo.
Bu arada Öznur geçmiş olsun cnm

içmeyin diyorlar ama bana en çok çay süt yapıyor...haplar ve malt içeceği falan denemedim...hiç içmezdik akşamları neredeyse ama şimdi her akşam demliyorum normalde çok demli içerim ama daha açık içiyorum acayip süt yapıyor sanırım sıcak bir şeyler içmek iyi geliyor...bir de arkadaşlar burda sütlü irmik tatlısı tarifi yazmıştı onu denedim o da süt yapıyor...kaşıklaydı tarif 2 denem sonucu kendi tarifimi elde ettim 1ltsüte 1 su bardağı irmik ve 1 buçuk su bardağı şeker...koyulaşıncaya kadar karıştırarak kaynatıyorum kaba döküp soğuyunca üstüne tarçın serpiyorum hem lezzetli hem süt yapıyor deneyin derim...bir de bir arkadaşım geçen gün bir tatlı getirdi yine irmikli ve haşhaşlı ilk defa yedim...hem lezzetli hem süt yapıyor ve haşhaş bebeği sakinleştrip uyutuyormuş...benim kızım zaten sakin uykusunda bir değişiklik olmadı ama süt yapıyor tarifi alır almaz paylaşırım:):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…