- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.961
benim bildiğim 18:00-18:30 gibi kapanıyo
geçmş olsun canım
nan daha 1 saat önce baktım ne çok ilerlemiş sayfalar,herkes burdaymış
canım 40 gün yeterli olur sanırım.ben 40 ım dolar dolmaz lazere bile gittim ağda da yapılır sanırım...
geçmiş olsun canıım.uyu biraz..
hee ya yattı biraz sonra kaltım bulaşık yıkadım..yagmur hala uyudyo rahatlattı banyo..bu arada bu şahsiyeti bana HASRET önermiş..kimdir bu bacımmm.kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
slm güzel anneler ve melekleri
üç gündür geziyoruz oğlumla o yüzden giremedim nete bugünde misafirim vardı ancak fırsat buldum yemek yapıcam geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
biz iyiyiz şükür oğlum bi oyuncakla aşk yaşıyor resmen kızlar anahtarlığım vardı puf puf bi Arı makinada yıkadım tertemiz oldu beşiğine astım sallanıyor bizimki hasta oluyor gözlerini hiç ayırmadan onu izliyor bişeyler söylüyo heyecanlanıyo gülüyo ona baka baka kendi uyuyor iki gündür hatta kucak istemiyor desem inanın sadece mamasını yerken kucağıma alıyorum onun dışında kucağımda sıkılıyor ağlıyor beşiğine yatırıyorum arısına bakarak oynuyor bende işlerimi hallediyorum bu arada şimdi güzel bi dönence alıcam oğluma aslında sallanan ana kucağı istiyorum fihser price sallanan ana kucağı beyendim nette ama bulamıyorum iki gündür arıyorum ya yok yada kalmamış inşallah bulurum
yaw ben bişi yaptımkötükedihüso markete gittim gözüme hero babynin meywe püreleri takıldı baktım birinin üstünde 4.aydan itibaren yazıyo.. hııı dedim bu en hafifidir dedim.. we aldım armut şeftali we ananas karışımıemzirdim emzirdikten 15 dakika sonra 3 tatlı kaşığı kadar werdim bi sewdi ki sormayın.. şapırdata şapırdata yedi 3 kaşıktan sonra surat ekşitmeye başladı bnde daha wermedim.. 48 saat ömrü wrmış açıldıktan sonra yarında 3 kaşık weririm öbürgünde aynı saatlerde 3 kaşık tamamdıra.s
Hasret alemsin kızım sen. erken değil mi başlamak için.kızlar bişey soracağım.
doğumda"n önce ve sonra her aldığım kıyafetleriyıkadım ütüledim öyle giydirdim. ama şimdi o aşamalarla uğraşmak bazen zor oluyo hemen giydirmek istiyorum siz ne yapıyorsunuz her seferinde yıkıyor musunuz
ewet erkennn aman napim ya heweslendim işte.. bizim kızda şimdi emzirdim uyudu arabasında bnde kek yapacaktım şekeri yumurtayı çırptım kaldı öyle kurtlıu kocam yine arabayla siparişe çıktı gelsinde kekimi yapim atiim fırına hiç değilse hazır atarım ağzıma ayak üstü zaten yemek yiyemiorum(
slm kızlar.sizler ve bebişler nasılsınız.geçen gün doktora gittik.oğluşum.5.350 gr ve 58cm olmuş.doktor iyi dedi.ama konaktan çok çekiyoruz yaa.kafasına yağ sürdüm biraz bekletip yıkadım.sonra uyuttum.sabah bi baktım kafasından sıvı gelmiş.çok korktum.sonra kurudu.saçları taş gibi oldu kafasına yapıştı.tekrar yıkadım geçmedi.yarın yine doktoruna götürcem.(sebamed yağı problemli cilt üzerine sürmeyin sakın daha çok azdırıyo.)
Ben giydiryirum dışarı 29 30 belki daha fazla onun odası 26 derece oturma odamız 28 29 derece üzerinide ince battis örtüyorum artık baktimda daha iyi uyumaya başladı
Öznuurrr, hiç sesin çıkmıyoo, nabersin?
Eczaneler saat kaçta kapanıyo ki?
seyyal taner ben hepinize önerdim.. okeyleyin..kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
Eczaneler saat kaçta kapanıyo ki?
slm güzel anneler ve melekleri
üç gündür geziyoruz oğlumla o yüzden giremedim nete bugünde misafirim vardı ancak fırsat buldum yemek yapıcam geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
biz iyiyiz şükür oğlum bi oyuncakla aşk yaşıyor resmen kızlar anahtarlığım vardı puf puf bi Arı makinada yıkadım tertemiz oldu beşiğine astım sallanıyor bizimki hasta oluyor gözlerini hiç ayırmadan onu izliyor bişeyler söylüyo heyecanlanıyo gülüyo ona baka baka kendi uyuyor iki gündür hatta kucak istemiyor desem inanın sadece mamasını yerken kucağıma alıyorum onun dışında kucağımda sıkılıyor ağlıyor beşiğine yatırıyorum arısına bakarak oynuyor bende işlerimi hallediyorum bu arada şimdi güzel bi dönence alıcam oğluma aslında sallanan ana kucağı istiyorum fihser price sallanan ana kucağı beyendim nette ama bulamıyorum iki gündür arıyorum ya yok yada kalmamış inşallah bulurum
eczane demişken aman multitabs siparişi wemiştim onu aldıriim bari kapanmadan
Kızlar ya bisi sorcAm aksam bebisleri yıkamak iyi değilmiş böyle bisi varmi bı bilginiz var mı
Kızlar ya bisi sorcAm aksam bebisleri yıkamak iyi değilmiş böyle bisi varmi bı bilginiz var mı
Napcan kız multitabsi
devit 3 artık çok demode multitaps wercem.. tüm witaminler warmış we çok etkiliymiş tabi alamadım çünkü yine burası coşmuş waziyette sular hawada uçuşuyo artık yarına kaldı..
Ben saglık ocagın werdıgını kullanıyorum acaba ıı deıl mı o bende mı alsam
bende sağlık ocağından verdiklerini kullanıyorum nedir bu hasret anlat bakalım
devit 3 artık çok demode multitaps wercem.. tüm witaminler warmış we çok etkiliymiş tabi alamadım çünkü yine burası coşmuş waziyette sular hawada uçuşuyo artık yarına kaldı..
Kac damla damlatıyorsun peki ben 4 4-8 arası yazıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?