2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım yarabbim saatlerdir uyumuyor yine bu bebek. Ne gece uykusu var ne de gündüz uykusu, ne zaman düzelecek acaba yaa, çok yoruluyorummirmirmirmir emziğe de alışmadı gitti

Allah yardımcın olsun canım.benimde öyleydi gece uyuyordu ama gündüz ve akşam hiç uyumuyordu ve uyanıkken sürekli kucakta olmak istiyordu.inan sbah 7 den aksam 7 ye 12 saat kucagımda taşıdığımı biliyorum.artık hırsımdan oturup zırıl zırıl ağlıyordum.ama çok şükür emziği verince güündüz de uyumaya başladı.ne yap et alıştır derim ben

Ah cnm bi alışsa rahat edicem:1closedeyes: aynı durumdayım walla. sürekli ya kucağımda ya da ayağımda. bırakamıyorum,kıyametleri koparıyor serseri. az sonra çıkıp bi de wee marka emzik alıcam. Onu da deneyelim bakalım:bbo:

Canım ancA duzelio oglusum daha yeni düzene giirdi sabret biraz daha

İnşallah öyle olur canım, 1 aya kadar düzelmesine razıyım. Ya çok uzun sürerse bu durum diye çok korkuyorummirmirmirmir Yani bazı bebekler gece uyyo bazısı gündüz, ama bu velet ne gece ne de gündüz asla 1 saatten uzun uyumuyor. 1 saat uyuduğu zaman bile bana çookkk uzun uyumuş gibi geliyo artık

unutma ama canım wee nin yuvarlak uçlu emziği.

kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...

slm güzel anneler ve melekleri
üç gündür geziyoruz oğlumla o yüzden giremedim nete bugünde misafirim vardı ancak fırsat buldum yemek yapıcam geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
biz iyiyiz şükür oğlum bi oyuncakla aşk yaşıyor resmen kızlar anahtarlığım vardı puf puf bi Arı makinada yıkadım tertemiz oldu beşiğine astım sallanıyor bizimki hasta oluyor gözlerini hiç ayırmadan onu izliyor bişeyler söylüyo heyecanlanıyo gülüyo ona baka baka kendi uyuyor iki gündür hatta kucak istemiyor desem inanın sadece mamasını yerken kucağıma alıyorum onun dışında kucağımda sıkılıyor ağlıyor beşiğine yatırıyorum arısına bakarak oynuyor bende işlerimi hallediyorum bu arada şimdi güzel bi dönence alıcam oğluma aslında sallanan ana kucağı istiyorum fihser price sallanan ana kucağı beyendim nette ama bulamıyorum iki gündür arıyorum ya yok yada kalmamış inşallah bulurum

Maşallah canım kuzuna Anneler siz de bebeklerinize sık sık maşallah deyin zira en çok annenin nazarı değermiş bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…