- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.941
Handancım sen emziği eczaneden mi almıştın cnm? Wee marka diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam?
Bunu da denemedim hiç bakayım bir sağol canım
Kızlar bebislerinize artık kısa kollu giydiriyomusunuz odası kaç derece bebislerinizin
Allahım yarabbim saatlerdir uyumuyor yine bu bebek. Ne gece uykusu var ne de gündüz uykusu, ne zaman düzelecek acaba yaa, çok yoruluyorummirmirmirmir emziğe de alışmadı gitti
Handancım sen emziği eczaneden mi almıştın cnm? Wee marka diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam?
Allahım yarabbim saatlerdir uyumuyor yine bu bebek. Ne gece uykusu var ne de gündüz uykusu, ne zaman düzelecek acaba yaa, çok yoruluyorummirmirmirmir emziğe de alışmadı gitti
Allah yardımcın olsun canım.benimde öyleydi gece uyuyordu ama gündüz ve akşam hiç uyumuyordu ve uyanıkken sürekli kucakta olmak istiyordu.inan sbah 7 den aksam 7 ye 12 saat kucagımda taşıdığımı biliyorum.artık hırsımdan oturup zırıl zırıl ağlıyordum.ama çok şükür emziği verince güündüz de uyumaya başladı.ne yap et alıştır derim ben
Canım ancA duzelio oglusum daha yeni düzene giirdi sabret biraz daha
ben daha giydirmiyorum.dışarı sıcak ama evler soğuk burda
Ah cnm bi alışsa rahat edicem:1closedeyes: aynı durumdayım walla. sürekli ya kucağımda ya da ayağımda. bırakamıyorum,kıyametleri koparıyor serseri. az sonra çıkıp bi de wee marka emzik alıcam. Onu da deneyelim bakalım:bbo:
unutma ama canım wee nin yuvarlak uçlu emziği.
neyse benim kocacım gelir birazdan yemek yapayım bende.öptüm hepinizi.kendinize çok iyi bakın
kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
slm güzel anneler ve melekleri
üç gündür geziyoruz oğlumla o yüzden giremedim nete bugünde misafirim vardı ancak fırsat buldum yemek yapıcam geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
biz iyiyiz şükür oğlum bi oyuncakla aşk yaşıyor resmen kızlar anahtarlığım vardı puf puf bi Arı makinada yıkadım tertemiz oldu beşiğine astım sallanıyor bizimki hasta oluyor gözlerini hiç ayırmadan onu izliyor bişeyler söylüyo heyecanlanıyo gülüyo ona baka baka kendi uyuyor iki gündür hatta kucak istemiyor desem inanın sadece mamasını yerken kucağıma alıyorum onun dışında kucağımda sıkılıyor ağlıyor beşiğine yatırıyorum arısına bakarak oynuyor bende işlerimi hallediyorum bu arada şimdi güzel bi dönence alıcam oğluma aslında sallanan ana kucağı istiyorum fihser price sallanan ana kucağı beyendim nette ama bulamıyorum iki gündür arıyorum ya yok yada kalmamış inşallah bulurum
kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
Eczaneler saat kaçta kapanıyo ki?
Maşallah canım kuzunaAnneler siz de bebeklerinize sık sık maşallah deyin zira en çok annenin nazarı değermiş bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?