2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkiler azman gerçekten sempatiksalakcinni
benim oğlan doğduğu günden beri emiyor sayılır ben ameliyattan geç çıkınca emzikle susturmuşlar ellerini emiyormuş alkisalkisalkis
hemde damaksız damaklı kabul etmedi bir türlü

-tatlicadiarzu-

bu arada teyzeleri benim kızım gülücükler atmaya başladı.artık rönceki gibi refleks olarak değil bilinçli gülüyor.

ya benim sütüm kesiliyor zaten tek gogsumle emziriyordum oburunu almadıgı için onda tamamen gitti sut simdi o gogsumden tekrar sut getirmenın yolu varmıdır yaaa o sut gelen gogsumde de azaldı sanki ayyyy ağlıcam valla simdi iyice mamayamı dusucem yaaa

aynen hasretcim benim kız da azmandı.o yüzden 1,5 ay direnebildim ve sonunda vermek zorunda kaldım.inan verdim ve rahat ettim.gündüz 10 dk bile sırtı yere değmeyen kızım şimdi fazla kucak istemiyor
aynen emzik sayesinde bizimkinin uyanıkken bi yerde yattığına şahit oldum sayılır..

benim de yuwarlak uçlulrdan war annem chicco depodan almışt 2tane ama 4+ay üzeri onuda denicem bakalım sewecekmi.. slikon damaklı kullanıyorum

Canım burada herkes çeşitli şeylerden bahsetti sütü arttırmak için. Vitamalt,boza,incir v.b. Herkese göre değişiyor bence süt meselesi. Bana en iyi süt yapan şey kaymaklı bisküvi ve yanında meyve suyu. Şimdiye kadar ne yediysem bu ikilinin yaptığı kadar süt yapmadı bana, bi dene istersen.

bu arada teyzeleri benim kızım gülücükler atmaya başladı.artık rönceki gibi refleks olarak değil bilinçli gülüyor.
alkisalkisalkishadi gözün aydın şimdi tadını çıkar bakalım gülücükler atan meleğinin..

:gitme: sıcak su sabunla maaj yap 10,15 dakika.. witamalt al eczaneden bunu kullananlar çok memnun.. bana kayısı suyu, ballı süt, incir kaysı hoşafı iyi gelio

Sağol canım bir deneyeyim inşallah gorurum faydasını

slm kızlar.sizler ve bebişler nasılsınız.geçen gün doktora gittik.oğluşum.5.350 gr ve 58cm olmuş.doktor iyi dedi.ama konaktan çok çekiyoruz yaa.kafasına yağ sürdüm biraz bekletip yıkadım.sonra uyuttum.sabah bi baktım kafasından sıvı gelmiş.çok korktum.sonra kurudu.saçları taş gibi oldu kafasına yapıştı.tekrar yıkadım geçmedi.yarın yine doktoruna götürcem.(sebamed yağı problemli cilt üzerine sürmeyin sakın daha çok azdırıyo.)

ya ben bişey sorucam.. şimdi sağılan sütün ömrü derin dondurucuda 6 ay buzdolabının buzluğunda 2 ay dio.. bizim no-frostların buzluğu nda 2 aymı durur yani.. donmuş haldebilmiyorumkismile anlamadım ben

canım humananın çayını iç bende çok işe yarıyo.belki sende de yarar.bi dene istersen

malt içeceğini kullandım ama hiçbir faydasını gormedim ben hasret sıcak suyla masajda ya benim dolu dolu sutum hiç olmadı ama erkenden bitsin istemiyorum ben ya

nan daha 1 saat önce baktım ne çok ilerlemiş sayfalar,herkes burdaymış

ya kızlar normal doğumdan ne kadar sonra ağda yapılabiliyor biliyor musunuz?

canım 40 gün yeterli olur sanırım.ben 40 ım dolar dolmaz lazere bile gittim ağda da yapılır sanırım...
başım ağrayy..
geçmiş olsun canıım.uyu biraz..

Allahım yarabbim saatlerdir uyumuyor yine bu bebek. Ne gece uykusu var ne de gündüz uykusu, ne zaman düzelecek acaba yaa, çok yoruluyorummirmirmirmir emziğe de alışmadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…