2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar bugün geç kaldım sayfaları okuyacağım diye bayağı bir zaman geçti.
SıMENAY canım geçmiş olsun yine kötü olmuşsun.senin bulantılar çok şiddetli anlaşılan.Az kaldı geçer inşallah.
Bu arada ben de dünkü kötü haberlerden çok etkilendim akşam eşime anlattım kızdı okuma öyle şeyleri diye.ınşallah bir daha kötü haberler almayız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Benim idrar yollarımda iltahap vardı Antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitti tekrar idrar tahlili istedi dr. yaptırdım sonuç süperrr.. antibiyotik işe yaramış, geçmiş dedi dr. Muanem 5 eylül fakat ilaç kullandığımdan dolayı içim rahat değildi bebişimi görebilirmiyim dedim dr. güldü.. Birçok hastası bizim gibiymiş arkadaşlar en küçük şeyde gidiyorlarmış.. Neyse beni kırmadı baktık .. Kocaman olmuş 10 hafta 3 gün 3.96 cm kalbide pıtır pıtır ... Ama kıpırdamadı hiç 10 haftalıkta ultrasonda bebişi kıpırdayan varmı arkadaşlar ?

Gözün aydın arkadaşım iltahabın geçmesi iyi olmuş geçmese riskli.merak etme doktorlar bebeğe zarar vermeyecek ilaçlar yazıyorlar içini rahat tut.ben 8 haftalıkken gittiğimde kıpırdamıştı ama denk gelmiş o an.demek ki seninki uyuyordu o yüzden kıpırdamamıştır.bunu dert etme önemli olan kalbi atsın gelişimi iyi olsun.

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
doktordan geliyorum herşey düzgün çokk şükür :lepi: yalnız bebişimiz sat a göre 10+1 görünüyor dr.10+3 günlük dedi şaştım kaldım valla :1shok: nasıl oluyor böyle bişey aranızda benim gibi olan var mı :uhm:

sana da hayırlı ramazanlar limburg.hoşgeldin a.s.
EFECRıN canım olabilir tamamen döllenmeyle ilgili birşey bazısı geç bazısı erken olabiliyor.gözün aydın bu arada.

:CüvCüv:aynı gün doğuracaktık senle ama seninki öne geçti şekerimzemuszemus.herşeyin yolunda olmasına sevindim canım umarım hepimiz için hep böyle gider inşaallah:Saruboceq::Saruboceq:.

bu arada hepinize selam kızlar...

canım yüce rabbim inşallah onada sağlıklı bir evlat versin.isteyen herkezede.hayırlısı olsun canım ben,m.arkadaşına söyle.benimde poliskistik overim vardı.allahıma şükür hamileyim ve bunun gibi bir sürü insan biliyorum.herşeyin zamanı var sonuçta.

evet yaa benim haylaz biraz öne geçti kaydirigubbakcemile3 ama belli olmaz belki aynı gün doğum yaparız yine
canım senin kontrolün ne zaman yada ne zamandı diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…