- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.801
Merhaba arkadaşlar. Benim idrar yollarımda iltahap vardı Antibiyotik kullandım 1 hafta ilaç bitti tekrar idrar tahlili istedi dr. yaptırdım sonuç süperrr.. antibiyotik işe yaramış, geçmiş dedi dr. Muanem 5 eylül fakat ilaç kullandığımdan dolayı içim rahat değildi bebişimi görebilirmiyim dedim dr. güldü.. Birçok hastası bizim gibiymiş arkadaşlar en küçük şeyde gidiyorlarmış.. Neyse beni kırmadı baktık .. Kocaman olmuş 10 hafta 3 gün 3.96 cm kalbide pıtır pıtır ... Ama kıpırdamadı hiç 10 haftalıkta ultrasonda bebişi kıpırdayan varmı arkadaşlar ?
kızlar mama kavanozlarını değerlendirdim
aklınızda bulunsun :)
hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularınıza
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/306714-kavanozlarimi-susledim.html
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
doktordan geliyorum herşey düzgün çokk şükür :lepi: yalnız bebişimiz sat a göre 10+1 görünüyor dr.10+3 günlük dedi şaştım kaldım valla :1shok: nasıl oluyor böyle bişey aranızda benim gibi olan var mı :uhm:
bugün kimse yok herkes çıkmış nerde arkadaşlar acaba
bugün kimse yok herkes çıkmış nerde arkadaşlar acaba
ya kızlar birazdan kurstan öğretmenim gelicek bebik için uğraşıyo oda bitane düşürmüş pkosu var canım soğan suyuna başlattım onu internettende ovulasyon testi aldım şimdi benden onları almaya gelicek...hepimiz dua edelim onunda kucağı boş kalmasın...
:CüvCüv:aynı gün doğuracaktık senle ama seninki öne geçti şekerimzemuszemus.herşeyin yolunda olmasına sevindim canım umarım hepimiz için hep böyle gider inşaallah :Saruboceq::Saruboceq:.
bu arada hepinize selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?