2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aileleriniz bebek bakımında destek olmuyo mu canım ya? Belki yükünüz biraz hafifler??

yazgıcım alp paşaya geçmiş olsun
valla evde en çok babasıyla benim öpücüklerime maruz kalıyo oğlum artık bizde az öperiz

Benim kızımı sakinleştirecek bişeyi ben daha keşfedemedim ama bunu denicem...
Tabi yapmaya fırsat bulursam...
fırsatın olursa dene bir canım...bebiş sakinleşmezse de süt yapar...

haşhaş tadını hiç sewmemmmm..

bariz bir haşhaş tadı olmuyor daha çok revani gibi istersen haşhaşı yarım ölçü azaltıp irmiği arttırabilirsin:)

of kızlar ya hava iyice bozdu burda ne biçim rüzgar var..yaz gelsin artık yaa.

hoşgeldin canım.malesef geçen hafta güzeldi hava ama bozuyo bu hafta.ben bebedor göğüs pedi kullanıyorum memnunum.

ah canım ya valla zor işin ama inan bizim de senden farkımız yok..tam işe başlıycam uyanıyo kerata yarım kalıyo her işim.ben de artık akşam babamız gelene kadar bişiy yapmıyom.kaç defa banyodan köpüklü çıktım,kaç dfa tuvalete gidemeyip patlayacak oldum,ütüm yarım kalıyo,temizliğim öyle.yarım kalınca acayip rahatsız oluyorum o yüzden hiç başlamayım diyorum ama olmuyo işte...saç baş artık son planda...

bizimkide üstünü açıyo artık.tekmeleye tekmeleye itiyo yorganını

sağol tatlım bişey yok ben doktora gittim bugünde doğum sonrası kontrol onu yazmıştım arkadaşlar geçmiş olsun dediler bende teşekkür ettim :1hug:
Bi sorun yok di mi yani?? Geçmiş olsun...
YAZ canım senin oğluna da geçimş olsun.. Öpmeyin,dokunmayın da denmiyo ki... Napıcaz bilmem..

Kız SıLVER bebişleri babalarına sepetleyip yarın bahar şenliklerine gidelim mi üniversitenin?? Teoman geliyomuş.. Ben çok severim!!!

ya benim tosunum hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı en son yatırdığımda da böyle yaptı sıkılıyo ağlıyo ayaklarıyla tepiniyo ama kafasını kaldırmıyo kucağımdayken kendini attırıyor geriye sağa sola çok hareketli babası korkuyo tutmaya hatta ama yüzüstü yatırınca böyle yapıyo neden acaba??

Kız SİLVER bebişleri babalarına sepetleyip yarın bahar şenliklerine gidelim mi üniversitenin?? Teoman geliyomuş.. Ben çok severim!!!

ah canım ne iyi olurdu......... ama benim yarın temizlik yapmam gerek.perşembe evlere şenlik 15 kişilik kayınvalidemin sosyetik gün arkadaşları geliyo bana...

Aileleriniz bebek bakımında destek olmuyo mu canım ya? Belki yükünüz biraz hafifler??

cnnm benim annem geliyor ama oda sürekli gelemişyor kardeşim 5.sınıfa gidiyo onun dersleri oluyo gösterisi cartı curtu ancak haftada 2 kez flan gelio işte sağolsun ütüyü yemeği falan yapıo.. karşıda oturuyolar... eşim günde 2 saat dükkanda durabilse hiç bir sorunum olmayacak ama o da yoğunluktan pek mümkün olamıyo şuan geldi yemek yok menemen ciğer sote yapıo ewde bize sabah kahwaltısı we öğle yemeğini yiyeceğiz işte birlkte

ah canım ne iyi olurdu......... ama benim yarın temizlik yapmam gerek.perşembe evlere şenlik 15 kişilik kayınvalidemin sosyetik gün arkadaşları geliyo bana...

Hadi gidelim desen zaten ben de bu kusmuklu kızı bi yerlere bırakıp da dışarı adım atamam ki... Öyle fantazi yapıyorum işte...sempatiksalakcinni

Allah kolaylık versin canım.. İstanbul'da hayat gerçekten zor... Hele bi de bebek ve iş... Allah yardımcın olsun.. Destek şart...

SıLVER cam mam silme bari.. Nasıl olsa yağmur yağacak.. Bütün hafta da böyleymiş hava..
Menünde ne var?? Bana da okuldan öğretmen arkadaşlr gelcek de bi ara.. Yapımı kolay bişeyler lazım.. Yoksa hazır alcam..

Kız SİLVER bebişleri babalarına sepetleyip yarın bahar şenliklerine gidelim mi üniversitenin?? Teoman geliyomuş.. Ben çok severim!!!

bizim burdada olacak konserler falan haziranda bizde gidicez eşimle zaten sırf tanıdık organizasyon.. bebeğide annem bkar.. okullar tatil olsun ohh kardeşimin okul sorunu olmayacak daha rahat edicem inşallah hiç değilse çocuğum burda dükkanda harap olmayacak bnle ewde durur annemle bnde emzirir gelirim yada buraya getirir emzirmem için.. huzurla yatağında uyur garip kuşum:Saruboceq:

:umursamaz:hoş babamızda çalışıyo yarın...onlara tatil matil yok
Ne iş yapıyo eşin?
Konserler akşam oluyo zaten..
Biz bebek olana kadar her sene kesin giderdik.. Bu sene evden dışarı adım atamıyoruz...
frambuaz sen kayseri buluşmasına katılıyomusun?

Yok canım..Gitmeyi çok istiyorum. Bana da terapi olurdu aslında.. Şubat annlerinin bi kaçıyla burda zamanında çok konuştuk hamilelik döneminde ama şimdi bu bebekle çok zor..Bizim kız biraz problemli ya.. Bebeğin büyümesi lazım biraz daha..
Sen de gitmiyosun galiba? Topkte yazmışlar gideceklerin adını.. Seni göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…