- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.101
bakmayın ben böle makaraya wuruyorum ama ağlanacak haldeyim.. ama çıkar yol bulamıyorum surat yapsam yorgunluğumu dile getirsem bitkin görünsem eşim çok üzülüyor farkediyorum hemen düzeliyorum gülümsemeye başlıyorum onu üzgün görmeye dayanamıyorum.. çünki elinden bişey gelmediğini biliyorum daha iyi bir hayat yaşamak için onunda çabası:sinifsinif::gitme:
Hayırdır canım ?
Benim haberim yok bişeyden noldu??
canim maltepe de oturuyorum ben.sen nerdesin bakem ?
fırsatın olursa dene bir canım...bebiş sakinleşmezse de süt yapar...Benim kızımı sakinleştirecek bişeyi ben daha keşfedemedim ama bunu denicem...
Tabi yapmaya fırsat bulursam...
haşhaş tadını hiç sewmemmmm..
slm annişler nasılsınız? ben gecmişe baktım baya ilerlemiş bikac gündür bakamamıştım dogru düzgün biz türkiyeye geldik tatile ama havalar serin baya ya of soguktan kactık yine soguga geldik kızıma kısa kollular elbiseler almıstım giydiremicem herhalde bu gidişle. bişey sorcagım ne marka gögüs pedi kllanıyorsunuz kızlar ben aldım bi tane ama iyi degil. birde emzirme atleti ne marka tavsiye edersiniz ben sadece bebefox bulabildim burda
ah canım ya valla zor işin ama inan bizim de senden farkımız yok..tam işe başlıycam uyanıyo kerata yarım kalıyo her işim.ben de artık akşam babamız gelene kadar bişiy yapmıyom.kaç defa banyodan köpüklü çıktım,kaç dfa tuvalete gidemeyip patlayacak oldum,ütüm yarım kalıyo,temizliğim öyle.yarım kalınca acayip rahatsız oluyorum o yüzden hiç başlamayım diyorum ama olmuyo işte...saç baş artık son planda...çok uykum waaaaarrrr.. karnım açççççç.. saçlarım 3 gündür yıkanmadı yapıştılar artıkkkkk.. bacak kıllarımı tarayıp kurdela takıcammmmm... oyy anam oyyyyy... welet yine zır zır durmuyor....
geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim canlarım
ben yüzüstü yatırmadım bu ara unutuyorum hep şimdi gidip yatırayım biraz
sabah oğlumu koyduğum yerde değilde beşiğin kenarında buldum hatta babasını bile uyandırdım bak dedim nerden nereye gelmiş yaramaz yüzünü görmek için korumalığı çıkarmıştım takayım artık başını falan çarpmasın beşiğe
Bi sorun yok di mi yani?? Geçmiş olsun...sağol tatlım bişey yok ben doktora gittim bugünde doğum sonrası kontrol onu yazmıştım arkadaşlar geçmiş olsun dediler bende teşekkür ettim :1hug:
Bi sorun yok di mi yani?? Geçmiş olsun...
YAZ canım senin oğluna da geçimş olsun.. Öpmeyin,dokunmayın da denmiyo ki... Napıcaz bilmem..
bizimkide üstünü açıyo artık.tekmeleye tekmeleye itiyo yorganını
Kız SİLVER bebişleri babalarına sepetleyip yarın bahar şenliklerine gidelim mi üniversitenin?? Teoman geliyomuş.. Ben çok severim!!!
Aileleriniz bebek bakımında destek olmuyo mu canım ya? Belki yükünüz biraz hafifler??
ah canım ne iyi olurdu......... ama benim yarın temizlik yapmam gerek.perşembe evlere şenlik 15 kişilik kayınvalidemin sosyetik gün arkadaşları geliyo bana...
Allah kolaylık versin canım.. İstanbul'da hayat gerçekten zor... Hele bi de bebek ve iş... Allah yardımcın olsun.. Destek şart...cnnm benim annem geliyor ama oda sürekli gelemişyor kardeşim 5.sınıfa gidiyo onun dersleri oluyo gösterisi cartı curtu ancak haftada 2 kez flan gelio işte sağolsun ütüyü yemeği falan yapıo.. karşıda oturuyolar... eşim günde 2 saat dükkanda durabilse hiç bir sorunum olmayacak ama o da yoğunluktan pek mümkün olamıyo şuan geldi yemek yok menemen ciğer sote yapıo ewde bize sabah kahwaltısı we öğle yemeğini yiyeceğiz işte birlkte
Kız SİLVER bebişleri babalarına sepetleyip yarın bahar şenliklerine gidelim mi üniversitenin?? Teoman geliyomuş.. Ben çok severim!!!
Ne iş yapıyo eşin?:umursamaz:hoş babamızda çalışıyo yarın...onlara tatil matil yok
frambuaz sen kayseri buluşmasına katılıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?