2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

menümü
sayım sana:
1-yaprak sarma(kayınvalidem sardı onu sağolsun)
2-talaş böreği(onu kayınvalidem yapcak)
3-browni kek(yarın yapcam
4-peynirli puaça(bugün yapıp attım buzluğa)
5-mercimek köftesi(yarın yapcam)
6-börülce salatası(prş.sabah yapcam)

bu kadar.daha ne isterler fazla bile...
bana da daha okuldan bir ekip gelcek..eski binadaki komşularım gelcek.şu kalabalık ekipleri bi atlatsak..

cts.de teyzemler ve dayılarımın eşleri toplanıp gelecek.onlarda çocuklarla 15 kişiyi buluyo.onlara napcam hiç bilmiyorum.onlara hazır alırım herhalde napıyım..

Çıkıp biraz kafa dağıtmak lazım ya..Bebeklerle birlikte bütün sosyal hayatımız bitti..Bebeği anneme emanet edip bi markete gidiyorum valla kan ter içinde dönüyorum eve.. Ağladı mı ağlıycak mı diye..
İş ve bebek dışında bişeyler yapmaya en çok ihtiyacı olanların başında da sen geliyosun..İhmal etme kendini..

Bizim okuldakiler çocuklarıyla birlikte 30 kişiyi buluyo.. Öyle çeşit sınırlaması da yok... Ağanın eli tutulmaz hesabı... Mercimekli köfte benim de aklıma yattı.. Böreği falan da hazır alırım artık..

ben de katılmayı düşünmüyorum bebekle zor ya.benim bide oğlan var....
eşim makina mühendisi.özel sektörde o yüzden tatili falan yok...
bizde evlendiğimiz ilk yıllar giderdik hep şenliklere ama geçti bizden artık dermişim....kaydirigubbakcemile3..bu sene tatile bile gidemeyiz herhalde kızla..

allah sanada kolaylık versin canım zor valla kalabalık misafir ağırlamak

Bize de tatil hayal valla.. Yazın annemin yanına bağa gidebilirsem öpüp başıma koycam bu sene...

selam kızlar kızımı bi güzel süsledim püsledim çıktım dışarı nereye mi tabiki pazaraaaaaaaaaaaa başka yere gidemem ki zatenn hava güzel olsa kızımı sahile yürüyüşe gidiyorduk ii geliyordu bana şurda çok az günüm kaldı. tatilde yalan oldu. belki bayramı uzatırım.

slm kızlar ne zmndır giremedim nete ...nasılsınız iyimisiniz
hatırlarsınız belki benim bebek kolilk..neyse annem geldi geçen hafta salıncak kurduk :))
bi haftadır allah salıncağı icat edenden kurandan razı olsun diyorum başka da bişey demiyorum:))
tavsiye ederim valla

Off oğlum öldürdü beni ya bide belimden bı soğuk geliyo üşüyorum sonrada ter atıyorum off ıhlamur ictim başka napabilirim kızlar toparlanmam lazım

ooo eftelcim sen buranın yolunu bilirmiydin :)
bizde karnımızı doyurduk ohh şimdi kuru incir we üzümlerimi yiorum.. kızım 2 saattir uyuyo e o kadar azmanlığa yoruldu tabi.. eşime sinir oluyom hadi uayndır emzir aç aç çocukmu yatarmış saat başı emzireceksmişim.. allahım ya çocuk sabahtan beri toplasan 50dakika 1 saat falan uyudu tutturmuş uyandır emzir die.. şimdi serwise çıktı gelsin yine başlicak daha uyandırmadınmı die.. kaynanadan beter wallaklava:

lannnnn hani bu asilar halsiz yapardi cocugu vs.
offf benim oglum vitesi 5 e takip otomatige aldi son hiz enerji bayilacam ya durmuyor oyunda oyun az mutfaga kacayim eh eh emzik atar emzigi veririm guler firt geri atar o da olmadi cis yap kaka yap nasil eller kollar havada sanirsin halay cekiyor.kucagima aliyorum ayni eh eh sanirsin cocuga red bull icirdim

ben çamlıcada yım

ohhhh pufur pufur ay cok guzel

benimkide dalga gecio aksamlari geldiginde.ac mi bu diyip duruyor :)

Ocd umraniyedemi oturuyosun

maltepedeyim ben canim

valla hasretcim akşama kadar pc açık ama başında toplasam 1 saat durmuyorum,sana afiyet şeker olsun,baksana kızlar beni unutmuş cvp bile vermiyolar hıh..
benim erkeğim gündüz hiç gözünü kapamıyo gece 12 sabah 10 uyku saati başka yok,
kafayı yemek üzreyim,yine aglıyoo offff offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…