- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.141
sağol canım bugün daha iyiyiz.aminnnnnnn korusun rabbim yavrularımızı.ilaç veriyorum calpolü sevdi içiyor ama antibiyotiği çıkartıyor.yazgıcım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu alp? bende cok sakınıyorum ama öpüyorlar ya dışardan gelenlere ellerinizi yıkamadan ellemeyin diyorum ama yinede elliyolar ya of Allah korusun bebişlerimizi ya
kaydirigubbakcemile3çok uykum waaaaarrrr.. karnım açççççç.. saçlarım 3 gündür yıkanmadı yapıştılar artıkkkkk.. bacak kıllarımı tarayıp kurdela takıcammmmm... oyy anam oyyyyy... welet yine zır zır durmuyor....
yazgıcım alp paşaya geçmiş olsun
valla evde en çok babasıyla benim öpücüklerime maruz kalıyo oğlum artık bizde az öperiz
sağolun kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBi sorun yok di mi yani?? Geçmiş olsun...
YAZ canım senin oğluna da geçimş olsun.. Öpmeyin,dokunmayın da denmiyo ki... Napıcaz bilmem..
ooo eftelcim sen buranın yolunu bilirmiydin :)
bizde karnımızı doyurduk ohh şimdi kuru incir we üzümlerimi yiorum.. kızım 2 saattir uyuyo e o kadar azmanlığa yoruldu tabi.. eşime sinir oluyom hadi uayndır emzir aç aç çocukmu yatarmış saat başı emzireceksmişim.. allahım ya çocuk sabahtan beri toplasan 50dakika 1 saat falan uyudu tutturmuş uyandır emzir die.. şimdi serwise çıktı gelsin yine başlicak daha uyandırmadınmı die.. kaynanadan beter wallaklava:
kızlar mavidüşlerin oğlunun resimlerini topiğe attım bakarsınızz
bebişler geldi herkesler koptu buralardan walla:) allah yardımcın olsun canım:gitme:valla hasretcim akşama kadar pc açık ama başında toplasam 1 saat durmuyorum,sana afiyet şeker olsun,baksana kızlar beni unutmuş cvp bile vermiyolar hıh..
benim erkeğim gündüz hiç gözünü kapamıyo gece 12 sabah 10 uyku saati başka yok,
kafayı yemek üzreyim,yine aglıyoo offff offf..
ay ewet çok sinir bi durum yumuş yumuş olmasını hiç sewmiorum göğülerimin ben bu gün doldurdum göğüsleri walla nadide sultan gibiyim:))) sabah rezene çayı içtim bal kattım 1 kaşık we bir awuç kuru üzüm we 2,3 incir yedim 1 saat geçti baktım sertleşio göğüsler hemen su içemye başladım üzerinede çok etki ediyor walla.. bide kocam yemek hazırlarken soğan atmış fırına 2,3 tane onları yedirdi bana az önce:sinifsinif:afiyet olsun hasretcim oğlum 11de uyandı sahada uyumadı habire emmek istiyo ee böylede olunca göğüsler boş kaliyo napmaliyim bu durumda ya
seninkinde ters etki yaratmışkaydirigubbakcemile3lannnnn hani bu asilar halsiz yapardi cocugu vs.
offf benim oglum vitesi 5 e takip otomatige aldi son hiz enerji bayilacam ya durmuyor oyunda oyun az mutfaga kacayim eh eh emzik atar emzigi veririm guler firt geri atar o da olmadi cis yap kaka yap nasil eller kollar havada sanirsin halay cekiyor.kucagima aliyorum ayni eh eh sanirsin cocuga red bull icirdim
sağol canım bugün daha iyiyiz.aminnnnnnn korusun rabbim yavrularımızı.ilaç veriyorum calpolü sevdi içiyor ama antibiyotiği çıkartıyor.
kaydirigubbakcemile3
hasretcim ağda bantları var ya onlardan alıp kendin 5 dakkada yapsan olmaz mı??kolay oluyor ondan diyorum.birde sana sarı saç çok yakışıyoooooooooooorrrrrdelikafadulden
sağolun kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uyandı emdi yine uyuyor de sende:1ninca:
Dayimlar Maltepe'de oturuyo hep geliyorum oraya
merhaba canlar bugün misafirim vardı ve sevgili oğluşum sabah 4 ten beri toplasak
2 saat uyumamıştır bitmiş vaziyetteyim biraz geçmişi okuyayım
dün ona internetten bu oyuncağı sipariş etmiştim biraz önce geldi kurdum deli gibi çırpınıyor
incelemek isteyen olursa http://www.e-bebek.com/aktivite_mer...ol_gloworld_2`li_egzersiz_arkadasim/PLY-39335
bu nedir yawCADIARZU
ya benim tosunum hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı en son yatırdığımda da böyle yaptı sıkılıyo ağlıyo ayaklarıyla tepiniyo ama kafasını kaldırmıyo kucağımdayken kendini attırıyor geriye sağa sola çok hareketli babası korkuyo tutmaya hatta ama yüzüstü yatırınca böyle yapıyo neden acaba??
bu nedir yawCADIARZU
merhaba canlar bugün misafirim vardı ve sevgili oğluşum sabah 4 ten beri toplasak
2 saat uyumamıştır bitmiş vaziyetteyim biraz geçmişi okuyayım
dün ona internetten bu oyuncağı sipariş etmiştim biraz önce geldi kurdum deli gibi çırpınıyor
incelemek isteyen olursa http://www.e-bebek.com/aktivite_mer...ol_gloworld_2`li_egzersiz_arkadasim/PLY-39335
anladım kız oyuncak olduunu nerey monte ediosun ana kucağına falan mı? bnde şu ana kucağına bağlanan peluş oyuncaklardan almak istiyorum/B]
heh işte hanifim bunları diorum aynen bende bi bakim hemen.. nasıl sewdimi nihan bunu.. renkleri falan canlı mı?
bir yere monte edilmiyor kızlar ayakları var iki şekilde oynayabiliyor çocuk
ya sırtüstü ya yüzüstü elleri o oyuncaklara çarpınca müzik çalmaya ışıklar yanmaya başlıyor
ya da sürekli çalan yanan bölümü var çok renkli olduğu için ve müzikli çocuğun ilgisini çekiyor
işte böyle üşenmedim çektim sizin için
http://img18.imageshack.us/i/dsc05625l.jpg/
http://img69.imageshack.us/i/dsc05618l.jpg/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?