2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acill cevap verin terletmeyen yastık var mıbenim kızın saçları çok gecede terliyor ensesindeki saçları toplasan toplanıyo ve sanırsam ppişik oldu. babasına akşam ensesini aldıracağım

kızlar acill cevap verin terletmeyen yastık var mıbenim kızın saçları çok gecede terliyor ensesindeki saçları toplasan toplanıyo ve sanırsam ppişik oldu. babasına akşam ensesini aldıracağım

nasıl kıycan saçlarına yaaa yapma...benim kız da aynı :) ablamın kızı daha da saçlıydı doktor kafasının terlemesi normal demişti sırtı terlemiyorsa hasta olmazmış korkma..

hayatım aşırı derecede değilse görmezden gel at yarışı idda falan bunları zewk için oynayanlar war.. ben bile bazen oynuyodum iddasempatiksalakcinni ama seninki sanırım aşırıya kaçmış? maaşını falan oraya mı yatırıyor? kiminde hastalık oluyor bu canım bağımlılık oluyor.. tedawiye kadar gidenler war, umarım siiznki o kadar ileri sewiye değildir benim bi tanıdığımdada war ailesi ewde ekmek alacak para beklerken o cebindeki son parayı kumara yatırıp gelirdi.. yalan üstüne yalan tabi.. boşuna dememişler içki we kumar ocak söndürür die.. senin koca biraz ailesine düşkündü yanlış hatrlamıyosam annesine babasına durumu söliceksin onlar girecek dewreye sizin artık bi yawrunuz war.. kocanda büyüsün artık.. kahweye gitmek istiyosada defolsun gitsin, madem bizimle ilgilenmiceksin yürü git de warlığın yokluğun bir çünki de, sanki lüx içinde yaşatıyoda bi de zewkine karışmamanı beklio senden:mymeka:

kızlar buarada burda havalar sıcak ve malum sivrisinek çok var ne yapacağımı şaşırdım chicconun bebeklere de sürülen sinek kovucuları varmış bilginiz varmı
hergece sivri avına çıkıyorum sineklik var ama bir şekilde sinek oluyor şimdiden yoruldum

hanife çok hoşuma gitti güle güle kullansın minik kızın..

cnm ben şu prize takılan sinek sawarlardan aldım raid..

nasıl kıycan saçlarına yaaa yapma...benim kız da aynı :) ablamın kızı daha da saçlıydı doktor kafasının terlemesi normal demişti sırtı terlemiyorsa hasta olmazmış korkma..

canım ensesi pişik oldu ya kızarık yüzüstüde yatmıyoki geçsin cuma doktora göstereyim kıyamıyorum ki yaa

Gülcancım çok üzüldüm canım.Bu resmen kumar gerçekten.onu bir an evvel kurtarmaya çalış bu illetten. söylene söylene olmuyosa sen de güzellikle yapmayı denesen. Akşamları bebeğini eline verip onunla ilgilenmesini sağlasan mesela, artık bir aile olduğunuzu iyice hissettirsen? Birşeylerle oyalanırsa belki vakit bulamaz o işlere. Bir de bebek ihtiyaçları için sık sık para iste. gerek yoksa bile iste ve kenara at, o da parasını yok yere harcamaması gerektiğini anlasın

Kızlar tawsıyelerınız ıcın tesekkurler bugun kaynanamla konustum amcasına haber werdı sadece onu dınlıyor dıye bakalım ne olacak.

Oyanamasına engel olamıyorum cunku ısteyken oynuyor cumartesı ısten gelırken oynuyor yada bılyoner dıye lanet bı sıte war oraya yatırıyor ordan oynuyor offf.

Bana oynamıyorum dıyor ama kuponları cebınden cıkıyor bana yalan soyluyor ve aklıma kotu seyler gelıyor oynamasa para nerde o zaman :çok üzgünüm:

zeliş senin oğluşta sadece a.s değil mi? ne yiorsun süt kalitesi we miktarının çok olması için?

Kızlar bızım kız 2 gun oldu kaka yapmadı dun cok huzursuzdu bı fıtıl attım rahatladı uyudu ama bugun sakın acaba 1 yarım daha atsammı kı kakasını yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…