2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar canlar,30 mayısta eşyalarımız antalyadaki yeni evimize teslim edilicek inşallah bugün nakliyeci ile anlaştık,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kocam da iyi bir iş bulur,dualarınızı eksit etmeyin ne olur

Hakkınızda hayırlısı olsun canım insallah en kısa zamanda duzenınızı kurarsınız kısmet olurda bızde tatıle gelırsek bızı gezdırırsın antalya da alkisalkisalkis

ben çıkıyorum canlar.. kızımı yıkicam sonra kendim yıkancam temizlencem we yatıcam tabi bunlar bitene kadar yine 12 olcak:umursamaz: neyse kızım huysuzlanmaya başladı kaçtık bi öpüyorum hepinizi iyi akşamlar..

selam kızlar bugün bayağa yazışmışsınız oku oku bitmedi ben buhranlardayım hergün ağlıyorum ömür çok yaramaz gece gündüz ayaktayız yalancı meme almıyo benim göğsümü yalancı meme gibi kullanıyo göğsüm akşama kadar dışarda dün biraz dışarı çıkıyım dedim burnumdan geldi okadar kötü ağladıki apar topar eve döndük hasretcim canım ben hiç öyle süt yapsın diye özel bişey yiyip içmiyorum zaten inanırmısın yemek bile doğru dürüst yiyemiyorum ömürlen ilgilenmekten fırsat yok sütün çok olması kaliteli olması bence yapı meselesi benim ilk oğlumdada çok sütüm olurdu oğlumda kilolu bebekti ömürde öyle maşallah geçen ay 2 kilo aldı ama ben fazla kilodanda korkuyorum ama bir kaç ay sonra diş çıkarmaya başlıyacaklar o zaman yavrucaklar eriyip bitecekler...

kıslar ben geldim bu gün fty oğluşuyla bana geldi...herkes iyimi bakim?ben çok yoruldum falla.bünyem alışmaya başladı ama.ya yalancı memeyi almadı benimki çok öğürüyo nasıl tutturdunuz biri hayrına söylesin.

benim kızımda almadı yalancı memeyi bugün cilek receline batırdımda verdim receli bitince cıkardıboshayallersmileya dün sarımsak kebabı yemiştim bugün kızızm hiç durmuyor gaz yaptı sanırım kızlar sarımsak da mı gaz yapıyor yaa hiç böle olmamıştı cok uslu bir kızım vardı ama bugün hep ağladı

\

cnm bizimki almaya yatkindi zaten aldida elh.ama istersen azcik sekerli su yap batir bakim alcakmi ama sekeri cok olmasin denemekte fayda var ise yararmi bilmiyorumCADIARZU ama benimki beni emmedi ilk basta oyle yap dediler ama gerek kalmadi cok sukur bi dene istersen

cnm sanirim izin verio doktorlar bide mesela ben cocuga mama yaparken soguk su kullandim cok sicakti ocaktaki hazirda bitmisti bi arkadasa bisey olurmu dedim ama oda dediki : ilk cocukta herseye dikkat ediyosun ama 2.de bukadar panik olmuyosn bisey olmaz merak etme dedii tabi herzamn deil zaten emeklemeye basladiginda agzina herseyi alcak bas edemiceksin dedi bisey olmaz insALLAH merak etme

way ömür bebek way yaramaz demek canım ya işin zor walla bizimki arada bi tutuyo o bile beni delirtmeye yetiyo..

hayatım açken wermeyi deneyin, we uzun uykuda örneğin 2 saattir uyuyo werin memeyi çeksin uzun uykuda.. ayrıca pekmeze reçele batırtmada iyi bi taktitk çok huysuzken alıyolar açken uykusuzkende işe yarıyo elinle tut biraz üstünde alışsın bir iki işter diliyle sonra emmeye başlar... umarımfisfisfis

günaydın canlar. şimdi doktordan geldim. üç aşısını da oldu oğlum. şimdi uyuyor,inş. ateşi çıkmaz. Oğlumun genel sağlık durumu iyi ama malesef sadece 600 gr almış. Malum stresli günler yaşadım, sütüm epey azalmıştı, şimdi biraz toparlandı. durumu doktora söyleyince, o halde 1 ay daha anne sütü verelim, yine az kilo alırsa gelecek ay mama takviyesine başlarız dedi( ınş. bu ay iyi kilo alır oğluşum.
Ebrucum bizim ikinci ay bilgilerimiz: 60cm ve 5.600gr canım

canım ya cok zor bi durum.benim bi tanidigimda surekli oynuyor ama kazaniyor hatta gecenlerde 8000 tl kadar kazandi.ama tabi bu bi kumar ve vazgecilmesi gereken bi aliskanlik.bu arada o ailesiyle cok ilgilenir hatta su aralar ogluna kendisi bakiyor karisi calisiyor.pardon ayrica kendiside calisiyor.
yani senin kocaninda bu isi zevk olarak yapmasi lazim bu sekilde yonlense yada yonlendirilse cok iyi olur.

hadi bakalim canim insallah sizin icin cok cok iyi olur.

neresinde oturuyorsun cnm bende bekarken maltepede oturuyordum

altintepe canim.bostanci ile sinirda.yaw bu civarlarda oturan anneler bulussak ya ne guzel olur.bi oglen cay kahve iceriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…