2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın bu sabah oğlum beni biraz korkuttu

saat 6 da her zamanki uyanma saatiydi birazdan uyanır diye aklımdan geçiriyordumki ağlamaya başladı bende uyandı diye düşündüm tabi bende uyku sersemi önce emziğini verdim yok almıyo sonra meme verdim onuda almıyo ve buarada ağlamaya devam ediyordu sonra bir baktımki uyuyor birkaç dakika uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı birtürlü herşeyi denedim uyanmadı ve sürekli ağladı çok korktum tabiii sonra dua etmeye başladım ve buarada uyandı ve sakinleşti tabii buarada benim elim ayağım titriyordu sonra emzirdim yanıma yatırdım koynumda uyudu sonra kaltığımızda normale gelmişti gülüştük oynaştık şimdide uyuyor benimde gözüm üstünde

günydın herkeslereeeee kız ebru dün nerelerdeydin
sorma aşkım ya bi arkadaş boışanıyomuş eşinden ona teselliye gittik valla anneme bıraktım yagmur uda..nedenide neymiş biliomusunuz tabi nedenlerinden biri arkadaşın bakımsızlıgı..düşünebiliomusunuz ve bu adam bunu cevresine söylüomuş cok bakımsızdı diye..lan şerefsiz o senin iki cocugunun annesi o senin namusun niye millete dert yanıyosun bakımsızdı carttı curttu..gözüm dısardaydı demiyoda...yok gögüsleri sarkmış lan bu iki cocugunu emzrdi senin ana bu ana..sırf bu yuzden evine dönsün diye kız hem kist aldrdı gögsünden hemde gögüslrini kaldrttı ..tamam gercekten daha bakımlı olabilirdi ama heryere bu söylenrmi yaw cok kızgınım

anammmmmm kis iyi masallah.kilosuda iyi bence.benim oglus dun 5000 kiloydu.57 cm.
2 ay 6 gunluk toplamda 2 kg almis durumda.uzuluyorum az kilo aliyor diye ama babasi oglumu obez mi yapacaksin saglikli ve gayet iyi diyor.
dogru duzgun emmiyor 1 haftadir 5 dakika zorla.

hayvan herif ya.kiz ebru kolaymi 2 cocukla bakimli olmak.oyle cok cocukla bakimli olmak para isi.cocugun olur bakici bakar yada bigin annen vs bakar paran olur gider catir catir bakimini yaptirisin sporuna gidersin.bazi seyler olanak isi.o pis adam bunlari hic dusunmuyormuymus.klava:

no stres maralım..bol su bol sıvı..

cano belki uykusunda sancı yoklamıştr onu gaz sancısı falan..benmkide bazen aglayarak uyanıyo..yada kızlar bence kesnlikle yataklarının altında bi küçük kuran bulumdurun..biz bazen kötü rüya gördügümüzde nası sıcrıyoruz en azından huzurlu uyur..

ah öznurcum bunlara bakıorumda benim kociş bitane diorm..kız zaten dioki bunun arkasını toplamaktan kusura bakmasın bakamadım kendime diyo adamın son model cep tlfnu laptop araba sını ödemekten bakamadım diyo..hep fors peşindeydi diyo..şahsen üzüldüm yatıp kalkıp dua edelm kocamısa..

ay inanamıyorum yaa offf.. öyle bi adamı bnce kadın istemesin artık!!! o ne ya göğüsleri sarkıkmış hıhh senin p.çlerini emzirecek die sarktı o göğüsler, bakımsızmış şerfsiz senin iki weledinden fırsatmı kalıyodur ki kadın saçını tarasın!!! allahım ya ne kocalar war:umursamaz: üzüldüm walla:çok üzgünüm:
kız o da nedir öyle.. rüya görüyodu herlade yawrucak.. bnde olsam aynı durumda aklımı kaçırırdım sanırım.. neyse ki normale dönmüş çilek prensiŞeniz

24ünde bizim kızda 3 ay oluyor ama doktorumuz cuma gitiğimizden taa haziran 24üne gün werdi ben şimdi nasıl anlicam bebeğimin gelişip gelişmediğini.. en son 1 haftada 90-100gr almıştı malmı bu kadın normal deyip yolladı bizi.. neyse ben bu arada başka bi doktor buliimde bi deneme daha yapalım kuzumla

bak bi arkadaşa dr u bebegin hareketliyse atikse kiloyu sorun etme demiş obezx olup kiloku olup kendini yerinden kaldıramaması dahami iyi demiş..benmki maşallah 2.750 dogdu ama civi gibi civi:asigim:

ne zaman oturtmaya başlıoz bebeleri yaw gecendede sordum biri sölesin artık yoksa benmki bacak bacak üstüne atacak izin verseeemmdelikafadulden

hasretcim arada bi sağlık ocağına götür onlar bazen doktor daha ii yaklaşıyorlar. bizim burdakiler öle aşılarımızıda onlar yaptı ve kızım çoookk azzzz ağladı.

turkbayragiBUGÜÜÜN 19 MAYISSS..!!!..BUGÜÜN SAMSUN UMUN EN ÖZEL GÜNÜ.!!.EN FIRTINALI GÜNÜ!!BUGÜN TÜRKLÜGÜN İMZASININ ATILDIGI GÜN...!!! TÜRKE DURMAK YAKIŞMAZZZZ!!!HERKES BUNU BÖYLE BİLSİNNNN ..turkbayragi

ne zaman oturtmaya başlıoz bebeleri yaw gecendede sordum biri sölesin artık yoksa benmki bacak bacak üstüne atacak izin verseeemmdelikafadulden
cnm 3.aydan itibaren kucakta destekle oturabilirlermiş.. 4.aydan sonra minderlerle destekle oturabilişr desteksiz 5aydolp 6.aya girdiğinde ydi sanırım
hasretcim arada bi sağlık ocağına götür onlar bazen doktor daha ii yaklaşıyorlar. bizim burdakiler öle aşılarımızıda onlar yaptı ve kızım çoookk azzzz ağladı.

sağlık ocağına öyle kontrol mkstalı götürebilirmiyim? demesinler nie aşıları bizde yaptırmıyon die..

Ya kızlar ben bu oğlumu yicem ya dün de aynısını yaptı şimdide yapiyo emiyo gogsumde yatiyo beşiğe birakiyom yatağıma birakiyom yok amacım uyumuyo aglamiyo keyfi yerinde ama uyuması lazım dün 9oldu uyumadı kociskoyla uludaga doğru gittik çay bahçesine paşam uyudu arabada anca böyle uyuttuk

turkbayragi
turkbayragi:sm_cool:alkisalkisalkisturkbayragi

emzik wermiomusun canım?

Yok hasret götür B'nde doktoruna yaptiriyom ocagada goturuyom kimse bisi diyemez

aa tamam o zamn haftaya hawalar düzelsin de haftaya sağlık ocağına götüreyim 3.ay kontrolüne hem kilosunada bakarlar.. gerçi ben sağlık ocağının tartısına hiç güwenmiyorum... yalan yanlış tartıyolarlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…