2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgicim bugün iyiyim çok şükür, gece çok bulantım olmadı, sabah da iyi kalktım.
inşallah yavaş yavaş geçiyordur artık.
akşam ben de moralsizdim, dün arkadaşlardan aldığımız haberler nedeniyle.
ama gece içimi çok ferahlatan bir rüya gördüm, şimdi daha pozitifim :)
sen nasılsın?

Bosnacım sen ne yaptın fazla siparişler başına dert açmadı değil mi?

sorma canım yaa, kendi başıma naptıysam halledemedim.
yöneticim şehir dışında, telefonda söylemiştim ama gelince ne olacak bilmiyorum.
aklıma getirmemeye çalışıyorum üzülmemek için.
bakalım büyüklerimiz bir çözüm bulabilecekler mi :)

canım aynı demek ki nasıl etkilemiş bizi o kötü haber.ben de eşime anlattım kızdı okuma öyle şeleri diye.iyi olmana sevindim düzeliyor artık demek ki.ben aynıyım yine çok fazla yiyemiyorum ama aç kalmamaya çalışıyorum.

evet yaa benim haylaz biraz öne geçti kaydirigubbakcemile3 ama belli olmaz belki aynı gün doğum yaparız yine
canım senin kontrolün ne zaman yada ne zamandı diyeyim

benim hamileliğim biraz problemli geçtiğnden biz şu ana kadar dört defa doktora gittik canım.kanamam vardı genelede kahverengi bazen pembe.bu nedenle dört hafta üstüste doktordaydık canım benim.şimdi allahıma çok şükür kesildi:Saruboceq:.bende 2 hafta sonra yani 12 inci haftam dolunca gideyim allahtan bişey olmazsa diye düşünüyorum doktorum da öyle demişti.tabi beklemek çokzor bana ama ne yapalımkaydirigubbakcemile2.herşey yolunda olsunda ben dayanırım.

inşallah bir sorun çıkmaz bilerek yapmadın sonuçta.boşver üzülme bir de onun için.

Bende SAT Tarihime göre 10+3 gözüküyorum bakalım dr'um ne diyecek haftaya cumartesi eğer doğruysa beraberiz.Bu aralar herkes kız olacak diyor hayır olsun bakalım basen göbek çıktı bile:))):1hug:
3

valla canım tavuk yazısı bile miğdemi bulandırmaya yetiyor, uyku aynen o saatlerde bastırıyor, göğüslerim test yaptığmdan bu yana acıyor, şimdi 3 aylık olunca yavaş yavşa geçermiş renk değiştirmede başladı sanki.

ezgicim seninki de geçecek inşallah artık.
12. haftamızın bitmesine az kaldı, rahatlama yakındır...

YAZ bugün nasılsın canım düzeldi mi moralin?

düzeldim canım çok sağol desteğin içinopuyorumnanaktan.dün akşam eşimle işten geldiğinde biraz daha tarıştık ama sonra barıştık özür diledi.hemde okadar güzel barıştıkki herşeyi unutturdu.yani eşimden dolayı iyiyim allaha şükür diğer beni geren şeyleride görmezden geliyorum.

canım benim valla benimde aklım sendeydi.sevindim iyi olduğuna.bizdede dün fırtınalar koptu.sonra sahurda özür diledi.ama çok ağladım gece bende.

çok sevindim bu tür şeyler geçici oluyor canım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri.Eşin de hatasını anlamış ne güzel.valla bebişlerimizi düşüneceğiz seni geren her ne varsa takma canım.

canım benim hoşbulduk sağol.valla iyiydim ama şimdi kulağım çok ağrıyor.ya ben çok pimpirkliyim ama bebeğe zararı olurmu.

geçmiş olsun canım neden ağırıyor ki acaba?banyo falan yaptıysan su mu kaçtı diyeceğim ama. zannetmiyorum canım bebişine bir zararı olsun.ama ilerler ve ağrı durmazsa bir göster istersen.

bitanem benimkide önde gidiyor problem etme normal,benimki 5 gün öndeydi son gittiğimde

canım benim valla benimde aklım sendeydi.sevindim iyi olduğuna.bizdede dün fırtınalar koptu.sonra sahurda özür diledi.ama çok ağladım gece bende.

kıyamam sana ya ağlama canım benim.gerçi sana diyorum bende dün akşam barışmadan önce hıçkıra hıçkıra ağladım.hepimiz çok hassasız bu dönemde.keşke yaşanmasa böyle problemler ama oluyor işte.biz bebişlerimizi düşünelim onlar için sakin kalmaya çalışalım tatlım annelik böyle bişeymiş kendimden önce o geliyor valla.

yazcım çok geçmiş olsun ALLAHa çook şükür atlatmışsın canım :Saruboceq: anneler neler çekmezki yavrusu için yeter ki geçsin dimi canım :CüvCüv:
normalde benimde 4 eylülde dedi dr.ama benim bugün o tarafta bi işim vardı hazır gitmişken hadiii göreyim dedim attım kendimi hastaneye kaydirigubbakcemile3 iyi oldu ama çok rahatladım görünce...
bizimkisinin boyu 34,70 mm de onu merak ettim seninki kaç dicektim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…