- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.221
emzik wermiomusun canım?
yerimsenibencnm 3.aydan itibaren kucakta destekle oturabilirlermiş.. 4.aydan sonra minderlerle destekle oturabilişr desteksiz 5aydolp 6.aya girdiğinde ydi sanırım
sağlık ocağına öyle kontrol mkstalı götürebilirmiyim? demesinler nie aşıları bizde yaptırmıyon die..
canım aylık kontrole götrüosun dimi bebegini..bence dr un karar versin..kızlar slm umarım melekleriniz sağlıklı ve herşey yolundadır acil cvp verin bana biz bu ayın 22 sinde 3 aya giriyoruz kg 5.350 gr ben ekten bişeyler verme tarftarıyım sizce ne yapayım hafiften bişeyler vereyyimmi?
Emzik alıyor ama yimese uyumuyo
kızlar slm umarım melekleriniz sağlıklı ve herşey yolundadır acil cvp verin bana biz bu ayın 22 sinde 3 aya giriyoruz kg 5.350 gr ben ekten bişeyler verme tarftarıyım sizce ne yapayım hafiften bişeyler vereyyimmi?
kızlar slm umarım melekleriniz sağlıklı ve herşey yolundadır acil cvp verin bana biz bu ayın 22 sinde 3 aya giriyoruz kg 5.350 gr ben ekten bişeyler verme tarftarıyım sizce ne yapayım hafiften bişeyler vereyyimmi?
ah yarama bastın..bende annemle cok tartısıorum yagmur yuzunden..aslında amaç aynı kızımın yani onunda torununun iyiligi için ama arada beni eziyo annem..yani farkında olmadan anneligimi eleştirıyo..yok bu cocuk niye huzursuz yok niye uyumuyo..yok üşütecek sıkı giydir yok sunu söyle yap böle yap..anammm catlatıyo beni..anne diorum onun anası benim bende düşünüyorum bunları ..belli bi düzenmiz var ..uyanıyo yagmur altını alıorum mamasını yediriorum hoooop hemen gene yataga sokmak istiyo annem yani biz biras kızımla cilveleşios konusuoz oynuosss...hemen uyutmak istiyo yavrumu neymiş uykuda büyürmüş..yaw tamam iyiligi için söyleniyo ama başım şişiyo..sonra tartışıoruz sürekli..sonrada vicdan azabı cekiorum niye böyle yaptım diye..manyagım ben yakızlar biraz önce annemi İzmir'e gönderdim. buradayken bazı hareketlerine sinir olurdum ama içime bir burukluk düştü :gitme:
Selam herkese dun aksam aıle ıcı sıkıntılarımı anlatmıstım kaynanam gece hıc uyumamıs we sabaha kadar dua etmıs saolsun dusunmuskı bız bırlıkte yıyoruz eger ewımızde yersek sorumlulugunu bılır cunku ewımıze herseyı onlar alır yemegı o yapar bende zaten sıkılmıstım orda yemekten demeye cekınıyordum ay bası ewımızde yemeye baslıcaz yuppi
Şimdı temızlıgımı yapım ay basına ewımıze ınıyoz kaynanayıda yanıma cektım ınsallah kocamı el bırlıyle su zıkkımdan caydırıcaz :sm_cool:alkisalkisalkis
selam herkese dun aksam aıle ıcı sıkıntılarımı anlatmıstım kaynanam gece hıc uyumamıs we sabaha kadar dua etmıs saolsun dusunmuskı bız bırlıkte yıyoruz eger ewımızde yersek sorumlulugunu bılır cunku ewımıze herseyı onlar alır yemegı o yapar bende zaten sıkılmıstım orda yemekten demeye cekınıyordum ay bası ewımızde yemeye baslıcaz yuppi
şimdı temızlıgımı yapım ay basına ewımıze ınıyoz kaynanayıda yanıma cektım ınsallah kocamı el bırlıyle su zıkkımdan caydırıcaz :sm_cool:alkisalkisalkis
ah yarama bastın..bende annemle cok tartısıorum yagmur yuzunden..aslında amaç aynı kızımın yani onunda torununun iyiligi için ama arada beni eziyo annem..yani farkında olmadan anneligimi eleştirıyo..yok bu cocuk niye huzursuz yok niye uyumuyo..yok üşütecek sıkı giydir yok sunu söyle yap böle yap..anammm catlatıyo beni..anne diorum onun anası benim bende düşünüyorum bunları ..belli bi düzenmiz var ..uyanıyo yagmur altını alıorum mamasını yediriorum hoooop hemen gene yataga sokmak istiyo annem yani biz biras kızımla cilveleşios konusuoz oynuosss...hemen uyutmak istiyo yavrumu neymiş uykuda büyürmüş..yaw tamam iyiligi için söyleniyo ama başım şişiyo..sonra tartışıoruz sürekli..sonrada vicdan azabı cekiorum niye böyle yaptım diye..manyagım ben ya
kaynanala birlkte mi oturyodunuz siz?
olumunekankayizsmile..ayneeenaynı dertten muzdaribiz canım. Elvin ilk doğduğunda emzirme diye tutturuyordu. yok vık dese meme veriyormuşum yok çocuk davul gibi olmuşmuş yok bilmem ne. şimdi de emzirmiyorsun diye beni suçluyor. yok ben eskisi gibi emzirmiyor yok çocuk zayıfladı bilmem ne. halbu ki alakası yok. tosuncuk gibi maaşallah. eğer aç değilse memyi ölse almıyor ağzına ya bas bas bağırıp sinirleniyor istemiyor çünkü ya da sadece yalıyor ucunu. bir de zaten benim yapacağım şeyleri söylüyor. bebeğe yelek giydirirken geliyor "yelek giydir çocuğa" ben de çıldırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum böyle senağlama
Yemeyi birlikte yiyorduk ama artık yemicez :sm_cool::içelim:
kızlar biraz önce annemi İzmir'e gönderdim. buradayken bazı hareketlerine sinir olurdum ama içime bir burukluk düştü :gitme:
aynı dertten muzdaribiz canım. Elvin ilk doğduğunda emzirme diye tutturuyordu. yok vık dese meme veriyormuşum yok çocuk davul gibi olmuşmuş yok bilmem ne. şimdi de emzirmiyorsun diye beni suçluyor. yok ben eskisi gibi emzirmiyor yok çocuk zayıfladı bilmem ne. halbu ki alakası yok. tosuncuk gibi maaşallah. eğer aç değilse memyi ölse almıyor ağzına ya bas bas bağırıp sinirleniyor istemiyor çünkü ya da sadece yalıyor ucunu. bir de zaten benim yapacağım şeyleri söylüyor. bebeğe yelek giydirirken geliyor "yelek giydir çocuğa" ben de çıldırıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum böyle senağlama
canım şu anda sende annesin bebeğini gözünden bile sakınıyorsun değilmi o da senin için öyleydi ben cok kızıyorum lütfen ne olursa olsun annelere kızmayın farklı zamanlardayız onların görüşü ile biizm görüşümüz farklı olabilir onlar kendi alışkanlıklarını zamanlarına göre yorumluyorlar onalar biizm canımızopuyorumnanaktan
tez zamanda kavuşursun inşlh ben yalnıızm burda annem yok keşke yanımda olsa çok arıyorum bebeğim 20 günlükken gitmek zorunda kaldı memlekete ama hergün ararım anne olunca onun değerini daha ii anladımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?